Sand!


Så söta vi va igår, haha!

Ny blogg, igen!

Så, då har jag en ny blogg, igen. Eftersom något jävla nöt byte mitt lösenord och låste min gamla blogg och jag inte fick någon hjälp att få tillbaks den så fick det bli en ny! Så fruktansvärt onödigt, tack! Men iaf!

Jag tror jag skrev sist i onsdags på min blogg, eller om det var tisdags, men iaf. I torsdags så jobbade jag en kort tur, efter jobbet så åkte jag och hämtade Tessan så åkte vi till Jessica och Jimmys nya hus, världens sötaste lilla stuga har dom skaffat sig, det var skoj att träffa JejjoBejjo också, har inte träffat henne på ett år. Vi tog en kaffe sen åkte vi vidare mot shoppingen i Morgans SAAB (jag tog min saab oskuld, körde det för första gången, haha!) Först åkte vi till ÖB, köpte lite småplock, bla en fotledsbandage till min fot, mycket bra och lite hår och hud plock. Sen åkte vi vidare till siba, köpte julpynt till Naela och lite kläder till mig själv, vi avslutade dagens shopping med Euro Price. Sen körde jag hem töserna och åkte till Stellan. I fredags så jobbade jag, som vanligt. Efter jobbet blev det stallet och framåt kvällen åkte jag till Angelica. Vi såg på filmer och tjötade, jag, Angelica, Garcus, Lena, Stefan, Kusin och Sara. Framåt midnatt åkte jag till Stellan och tittade på hans julpynt sen åkte jag och hämtade fylletrattarna Leif och Richard.
På lördan var jag uppe tidigt och släppte ut hästarna. Efter stallet åkte jag och Stellan till Torp, Stellan köpte julklappar och jag köpte lite saker till min bil, sen åkte vi vidare till siba, 3:e gången denna veckan, köpte nya pumps.
Sen var det bara att åka hem och göra sig iordning så kom syster och Carro hit och förfestade, senare kom även Malin, Lina, Sara, Göthe, Hultman och Björn så satt vi på min altan, massa mys! Kvällen avslutades med Olearys och Sand, mycket lyckad kväll, tack gott folk!
Idag var jag väldigt mysig när vi åkte till stallet klockan åtta imorse, inte. Evelina hade ridlektion för mig sen åkte jag hem och sov igen till halv fem. Nu har jag precis kommit hem från stallet, har släppt in hästarna och nu ska jag titta på Andra Avenyn! tjo

RSS 2.0