Yeah

Dags för jobb


Jävla Niklas.

Niklas var med oss ute igår kväll & jag har inte träffat Niklas sen han tog studenten. Men den jävla Niklas mobbade mig totalt, för:
- Mina fötter har krympt. Har haft 41 i flera flera flera år, men nu måste jag köpa 39 annars tappar jag skorna.
- Min längd. Jag har varit 175 i flera år. Men jag har redan krympt, sist jag mätte mig var jag 173, och det var när jag fixade mitt pass för 1½ år sedan, vad "kort" är jag nu då?
- Mina nya byxor, som är tre storlekar mindre än vad jag hade för 2 år sedan.

Visst om jag hade varit 70 år, men jag är för fan 20!!


Lördag.

Det skulle bli skönt att vara ledig idag men inte då. Jobbet ringde förut o det är kris inför kvällen, som vanligt. Så ska hoppa in 16-21. Men men. Jobbar ju imorgon 7-16 så lördags kvällen hade varit förstörd ändå.
Men nästa helg har jag lagt mig ledig fredag, lördag & söndag. Jag har ju trots allt gjort min timmar för denna månaden och har 51 timmar plus så jag kan göra det med gott samvete :)  Bla bla, dags att göra lite nytta.


Tröst shopping


Nike skor 600 kr


Jeans - gina tricot 500 kr


Tröja Carlings 300 kr


Linne carlings 100 kr


Helvetes dag!

Jag hatar den här dagen. Varför går allting emot mig jämt? :'(

Idag veterinärbesiktades Dottla och om hon gick igenom skulle jag köpa henne och ta med henne hem idag.

Hämtade transporten tidigt imorses, tankade, åkte förbi stallet en sväng o hämtade lite saker, handlade lite på ICA, sen åkte jag hem o tog en kaffe med mamma i väntan på att Anita skulle ringa och säga när veterinärbesiktningen skulle ske. Anita ringer och jag kastar mig på telefonen. "Veterinären kommer halv 12 så du måste komma nu" Kastar på mig ridkläderna, slänger ihop hästkontrakt, pengar, transportskydd, nya grimman o allt som ska med. Kastar in mamma i bilen, kör som en dåre till Emelie, o kör sen som en biltjuv ut till Henån. Hjärtat går i trehundra knyck och jag är så glad för jag, ja, jag var helt inställd på att allt skulle gå bra, skulle bli hästägare idag. Kommer fram till stallet och veterinären är redan där. Han är jätte noga och går igenom Dottla från topp till tå. Jag frågade lite försiktigt om det är bra hitills. "Ja, hittils är allt precis som det ska". Dags för böjprov. Först går jag med henne fram och tillbaks. Sen travar. Sen böjprov på vänster fram, klockrent! Jag är så glaaad! Sen böjprov på höger fram, BLOCKHALT! All glädje och all förhoppning bara försvann. Jag tittade på Emelie, jag tittade på veterinären, med sorg i hjärtat. Veterinären säger att det där inte alls var bra. Gör böjprov på benen bak och det går utmärkt. Gör böjprov på höger fram igen, blockhalt. Går in med henne i stallet igen, mamma kommer fram och lägger en arm på axeln och jag börjar gråta. Jag hade verkligen sett fram emot detta så fruktansvärt mycket, jag var helt inställd på att hon skulle vara felfri och bli min idag. Istället fick jag åka hem med en tom transport.

På måndag ska jag följa med till Ale Djurklinik o göra en hältutredning och ger den inget gott resultat så vill jag inte köpa henne. Jag har haft såna problem med Naela nu hela detta året o jag orkar inte börja tiden med en ny häst med att den också ska vara halt. Jag håller alla tummar jag kan hitta för att det bara är en lätt vrickning.

Jag orkar inte :'( Varför ska allting hända mig jämt? Kan det inte hända onda människor som förtjänar det istället?


Dags att tänka om?

Har fortfarande inte gjort mig inställd på att det kan vara halt ute på vägarna nu när det börjat bli kallt..

Åker i godan ro till stallet, kommer i mina 60-70 mot viadukten och ska svänga av, hela bilen slirar och ser bara avfartsskylten framför mig. "NEJ inte skylten". Väjar. Hela bilen bara kastar sig åt höger o vänster o höger. "NEJ inte diket!".
Men jag lyckades få rättsida på allt som tur var =D Men det var jäääävligt nära. Hade varit snyggt att jag blir den första i år som åker av vägen vid viadukten. Det är ju trots allt där som flest bilar kör ner i diket eller ner på cykelvägen tom! Hade vart lite pinligt.
Har ju trots allt haft körkort i nu 2 år 2 månader. Aldrig krockat, kört av vägen, fått fortkörning, böter eller någonting. Och jag kör nog inte som en kärring heller då folk säger jag kör som en idiot. haha.
Men nästa vecka åker vinterdäcken på efter bilen varit på service. Hell yeah.

Nu borde jag göra mig iordning för möte och sen jobb men jag känner mig inte alls pepp på det.

Om ungefär 24 timmar är jag påväg ut till kusten och min till typ 90% nya häst =)) wehoooo!! Allting hänger på besiktningen.


Min torsdag.

- Stallet, fixa iordning det sista inför morgondagen
- Köra mormor till posten
- Köpa mat
- APT (arbetsplatsträff) 13-15
- Jobb 15-21
- Mys med hjärtat <3

zzZzzZzzZzzZzz

Ska bli såhäääääääääääääääääääääääääääääääär skönt att krypa ner i sängen nu och sova. Dock ensam men hjärtat kommer hem från skit-åmål imorgon :)


Hur tror ni det slutade?


It´s time.

Dags att byta om, bajsa och cykla till jobbet. Jag har varit väldigt duktig det sista o nästan bara cyklat =))


Utväxt..

Hittade en mapp med osorterade bilder. Sist gång när jag skulle försöka sluta färga håret och låta det växa ut så kom jag ganska långt innan jag tröttnade och slängde i ny färg. Det såg ju alldeles förjävligt ut! hahahaha.
Dock har jag inte kommit lika långt denna gången, men sen har jag inte tröttnat.. än.


Jag och sötaste Amina! :D Nazze i bakgrunden också.
Ibland saknar man skolan alltså..


Onsdag.

Hade sett fram emot att bara jobba 4 timmar idag så jag kunde greja i stallet hela kvällen... men inte då, det blir 8 timmars jobb istället, jippie, inte. Men men.

Har iaf varit på banken idag och fixat med alla pengar inför fredag :)
Så nu väntar jag bara på att klockan ska gå så jag kan åka till jobbet och vara där resten av dagen, till råga på allt är det en tröttis dag idag.

Dottla!

På fredag är det veterinärbesiktning o om hon går igenom så skrivs papprena på, betalningen sker, jag blir hästägare och Dottla åker med hem till Önafors =D


Tisdag.

Har varit ute med Emelie hela eftermiddagen/kvällen. Vi har varit på djur & fodermagasinet, Torp, Hööks, Siba, Maxi, Rusta, Max, stallet.. ja typ överallt! Köpt massa hästsaker och saker till stallet!! =))



Det är faktist inte okey med julskyltning redan..



Dottlas nya grimma :)


En runda hos Orvar..






Tisdag.

Ja, o vem hatar inte att bli väckt innan klockan ringt? Åhh.

Har iaf piggnat till nu efter en dusch. Ska göra mig iordning & äta frukost sen ska jag bege mig in till stan. Först ska jag gå på ett möte och sen ska jag fika med Angelica och Tessan. Awie.

Hopp hoj

HAHAHAHA

Hahahaha... jag dör! HAHAHAHA


Tlötta klubben.

Mina ögon känns som bly. Konstigt när jag jobbat 18/21 dagar? Ska borsta tänderna, slänga på en film och krypa ner i sängen. Godnatt


Måndag.

Då var det måndag igen, dagarna & veckorna går så sjukt fort.

Idag har jag jobbat, ovanligt säg. Mötte upp Emelie i morses och så tog vi "sälle" till jobbet, som vi alltid gjorde till skolan. Emelie började 4 veckors APU på mitt jobb idag, roligt :)
Efter jobbet blev det hem och ringa massa samtal, som vanligt så var min lön fel. Jag blir så jävla trött på´t åhhh. Men nu kommer resterande 6500 den 30:onde. Det är verkligen alltid såhär. Får ringa varenda månad, börjar bli lite irriterad nu.

Kvällen har jag spenderat i stallet. Har städat ur boxen, tvättat, lagt in nytt spån och fixat lite bland alla Naelas grejer. En del saker får gå vidare till Dottla. Har en del saker som knappt är använda, som mina boots för 800 kr, tränset för 1200, ett helt oanvänt flecetäcke för 800 kr med mera med mera. Trots att sakerna var till Naela lixom så kan man inte köpa allting nytt, det funkar ju inte. Men sen finns det dom sakerna som är just Naelas som jag inte kan använda, det går bara inte.
Ska ut med Emelie imorgon, köpa lite nya borstar, hinkar, grimma & lite sådana saker.

Nu ska jag ta en kvällspromenix till Emelie.

I need.


Jag önskar så att du var här nu, jag saknar dig!!!!!!
Du fanns alltid där och fick mig på rätt spår igen. Vem hjälper mig nu när allt är svårt och jobbigt? Jag behöver dig så fruktansvärt mycket nu, jag behöver ditt goa ansiktet inburrat i famnen på mig, jag behöver styrka.
Om det fanns något att göra skulle jag göra vad som helst för att du skulle finnas här igen.
Det är så jääääävla jobbigt. Min underbara isbjörn! :'(


Söndag kväll

Sitter på jobbet nu, slutar om en sådär 20 minuter. Då blir det hem, duscha, mysa och sova, klockan ringer halv sex imorgon och dags för jobb igen. Men på tisdag är jag ledig, trots att hela dagen är uppbokad så ska jag njuta :-) godnatt om en stund

Söndag kväll

Sitter på jobbet nu, slutar om en sådär 20 minuter. Då blir det hem, duscha, mysa och sova, klockan ringer halv sex imorgon och dags för jobb igen. Men på tisdag är jag ledig, trots att hela dagen är uppbokad så ska jag njuta :-) godnatt om en stund

Skön lördag.

Imorses hade jag gett vad som helst för att dra täcket över huvudet och sova några timmar till och dessutom bli av med sjukan, men plikten kallade, jobb! Det är verkligen tur att jag tycker såpas mycket om mitt jobb.
Efter jobbet har jag varit med Emelie & Carro. Vi fikade, Carro fyller ju 19 idag, och såg på Paris new bff. Sen åkte vi in till Satan & Johanna, det var förfest där. Stannade där en stund innan jag åkte upp till Frändefors och var social en stund. Var väldigt längesen jag var där uppe nu, nog 2 veckor sen, om inte 3. 
Nu kom jag precis ur duschen och ska faktist, tro det eller ej krypa ner i sängen. Jag har inte gått och lagt mig tidigt på evigheter, och eftersom man ställer om klockan i natt kan jag ju passa på, så jag får förutom den där extra timmen sömn får ännu mer extra sömn. Jag är ju inte ledig förräns på tisdag så lika bra.
Godnatt   

Bilderna.







Åhhh.. jag vill ha hem min lilla häst nu!! Väntar på mina pengar & veterinärbesiktningen så drar jag direkt och hämtar hem henne sen =))) awiie.
På tisdag ska jag ut och shoppa! En grimma, ländreflextäcke (tror det jag har är för stort för henne), en ryktlåda och lite sånt där bös, ska bli såå roligt :)
Jag längtar så sjukt mycket tills hon kommer hem igen :D:D

Dock måste jag ner till stallet och plocka hem lite av Naelas grejer =( Jag saknar henne verkligen. Trots att jag glädjs åt Dottla så kommer ändå Naela alltid vara Naela som sagt, alltid älskad alltid saknad!
Men jag vet att hon är stolt över mig nu, över oss båda! :)
Känns så skönt att Naela alltid kommer finnas med mig nu, mer än vanligt lixom. Dottla ska få föl i framtiden så Naela kommer alltid finnas där :) Jag tror det här blir jätte bra och jag längtar så fruktansvärt! :)


Dottla från Önafors.

Idag var jag och provred en häst & inte vilken häst som helst, utan Dottla!! :D:D Det kändes så sjukt rätt direkt när jag satte mig upp på henne. Först red jag, Anita och Emelie ut en sväng. Skrittade, töltade, travade, galoppera och passade! :D o herre min skapare vilken pass hon hade och fort gick det. Traven har hon iaf ärvt från Naela, jätte go var den :) Däremot har hon inte satt tölten riktigt än, hon får inte riktigt ihop det ;) hehe. Men så är hon bara 4½ år så man kan inte begära det heller.
Efter ridturen o jag fått känna på henne lite så red jag ett pass i paddocken för Linda. Det går lixom inte beskriva hur det kändes, jag var så lycklig! :D Det här känns så fruktansvärt bra & folk som ser lite bättre än mig tror verkligen att det kommer bli något bra av henne någon dag. Jag är så GLAAAAAAAAAAAAAAD! :D Det går inte beskriva, det måste upplevas!

Det går inte ladda upp bilder =( så ni får vänta tills imorgon med bilder...

Torsdag.

Idag händer det, idag ska jag provrida en häst. Jag är väldigt nervös. Dels för hästen och dels för att massa människor ska titta på mig när jag rider, jag hatar det.
Först ska jag och Emelie rida en sväng, hon ska få låna en häst där, så jag får känna på hästen lite & sedan ska jag rida lektion för Linda Antonsson.
Jag hoppas för allt i världen att vi trivs ihop, detta är en sån chans som knappt finns lixom, och en del av mina drömmar kommer gå i uppfyllelse om detta går vägen.
Jag lånade Funi igår kväll och idag på morgonen för att få lite kött på benen. Har ju inte ridit på 3 månader så förutom dom gångerna jag lånat Funi för lite skritt och tjöt. Så kände att jag behövde det. Känns inte helt okej att komma dit och inte ridit på så lång tid.
Så detta ska bli väldigt kul trots att jag är väldigt nervös.
Nu ska jag göra mig iordning, äta frukost och hoppas på att mina ridbyxor torkat sen ska vi åka.


<3

Tears are falling...

<3

Jag vet att du aldrig kommer tillbaka, ändå önskar jag det varje dag...


Test

mobilblogg

<3

Alltid älskad, alltid saknad.

Always and forever.


Måndag.

Det flyger mycket tankar i mitt huvud just nu. Mycket som händer runt omkring, jobbiga saker som jag måste ta tag i som jag borde gjort för längesen.

Idag skrev jag färdigt alla försäkringspappren på Naela & skickade in. Det var tungt och jobbigt men lika bra att få det gjort nu så är det gjort. Skickade även in Naelas hästpass till SIF - Svenska islandshäst förbundet. Men jag bad om att få tillbaks det när dom är färdiga med det.
Idag tog jag mig även i kragen och åkte till stallet för första gången sen Naela togs bort. Det var väldigt jobbigt, tog ett djupt andetag innan jag gick in för att se hennes tomma box, det ekade i mitt hjärta. Men jag är glad att jag inte var ensam där nere, det hade jag inte klarat av. Jag grejade lite med mina saker, plockade ner Naelas box skylt och målade lite. Trots tomheten så var det ändå gott att vara där igen, jag har verkligen saknat det. Och jag vet ändå att Naelas fanns med mig där, någonstans. Kände att det var lika bra att göra det idag, det skulle bara bli ännu jobbigare tror jag att ta sig dit ju längre tiden gick.

Ja, eftersom folk verkar undra, så ja, jag ska åka och provrida en häst på torsdag. Jag själv känner att det är för tätt inpå. Men jag ska bara provrida. Den här hästen betyder väldigt mycket för mig, och då jag har första "tjing" så ville ägaren att jag skulle komma rätt så snart eftersom det är en annan tjej som vill ha hästen annars.
Så jag hoppas att det känns bra med denna hästen då den verkligen skulle underlätta, detta är verkligen det bästa alternativet av häst tror jag. Så jag hoppas innerligt att vi trivs tillsammans.
Först ska jag rida hästen själv lite och lite senare ska jag rida lektion för Linda Antonsson.
Antar att folk tycker det är alldeles för tidigt att ens se sig omkring efter en ny häst. Men det är mitt val. Jag saknar som fan att vara i stallet, jag saknar närheten, umgänget, att bara vara och allt underbart som en häst för med sig.
Jag är inte redo för att ta hem en ny häst än men då vet jag iaf vart jag har den & jag har ett alternativ som jag hoppas ska passa mig.
Det kommer aldrig finnas någon häst som kan ta över Naelas plats, jag kommer aldrig kunna ersätta henne. Naela va min första egna häst och hon kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta. Men jag kan inte sluta med det jag brinner för bara för hon inte finns längre. Hon kommer alltid vara den största delen av mig, även om det kommer in någon ny i mitt liv så är ändå Naela alltid Naela.

Jag har andra bekymmer i mitt liv också som jag egentligen borde ta tag i nu, som jag egentligen skulle gjort mycket tidigare. Men det har inte varit min första prioritet då det har varit så mycket annat. Men nu borde jag egentligen ta tag i det eftersom det tynger mig så mycket som det gör. Jag vet egentligen inte om jag bryr mig trots att det tär på mig? Men det kan inte få någon bättring om jag inte tar tag i det, säger vad jag tycker och känner. Så jag vet att det är dags nu, jag ska bara få orken och göra det.


Och i allt detta har jag faktist gjort något idag som förvånad folk och gjort dom glada.... jag har införskaffat mig en ny mobil. En Sony Ericsson w595. Det var på tiden säg.
Min telefon var verkligen ras, kass, värdelös helt enkelt skit! Men nu har jag en helt ny mobil, topp topp. Hitills är jag nöjd trots att jag inte är van vid såna hightec grejer, men jag vänjer mig nog snart med den också.

Ne, om man skulle krypa ner i sängen nu och söfva, det står ju trots allt jobb på schemat imorgon. Ja, och som plus i kanten så ligger jag hitills 30 timmar plus den här månaden, känns skönt så jag kan vara lite ledig sen lite längre fram med gott samvete. Puss.

Söndag.

Igår fick jag ett otroligt fortsatt roligt och glädjande besked, det behövdes verkligen. Dock vill jag inte avslöja för mycket än, men mina närmsta vänner fick som sagt veta för ett tag sedan. (Skrev om det i ett inlägg för ett tag sedan.)
Men vi får se hur det blir. På torsdag är det bestämt iaf.

Idag har jag bara legat i sängen hela dagen. Gick upp för en stund sedan & duschade & nu ska jag göra mig lite mat innan jag ska åka till jobbet. Jobbar en väldigt go tur idag, 16.30-22. Normalt har jag alltid 8-9 timmars dagar så jag ska verkligen njuta. Ett + i kanten att jag bara har ett dubbelbemmanings besök annars åker jag själv hela kvällen, känns skönt.
Dock mindre roligt att vara hemma så sent och börja sju imorgon... men men.


Tänker på dig <3

Allt.

Dagarna är tomma. Jag tänker på dig. Jag saknar dig. Jag vill inget annat än att du kommer hem igen.
Det är en så stor del av mig som har försvunnit. Älskade Naela. Skulle göra vad som helst.. <3


Vill tacka min bästa syster Emelie för du får mig på andra tankar, alltid ställer upp för mig och för 2 roliga dagar. I torsdagskväll åkte vi vilse i trollhättan, slutade med att vi hamnade i Lilla Edet & igår spenderade vi em/kvällen på Torp, tack! <3

Även ett stort tack till mina underbara föräldrar som står bakom mig i vått och torrt. Trots att inte Leif är min riktiga far så har han alltid ställt upp för mig i alla väder, mer än min far någonsin gjort. Tack för ni var med mig och fanns vid min sida och tack för ni alltid är så underbara trots att jag inte alltid är så lätt. <3

Tack till alla andra underbara människor runt omkring som finns där. <3


Nu ska jag ringa en samtal jag dragit ut på och som jag egentligen inte ens vill ringa nu, till Naelas gamla ägare. Jag orkar verkligen inte och vet hur det kommer sluta.. men jag vill inte att det kommer fram från något annat håll, jag vill berätta själv.

Min vän.

Jag har drömt om Naela fem nätter i rad nu. Både fina drömmar och mardrömmar..
Jag tänker på dig hela tiden och önskar inget hellre än att du kom hem till mig igen.
Jag skulle göra vad som helst bara du var här igen.
Jag vill pussa dig på mulen och dra mina händer genom din goa tjocka isbjörns päls.

Jag saknar dig så fruktansvärt. Jag kan inte förstå.


Värmande ord.

Fick ett väldigt värmande sms idag.

Första veckan är värst. Men sen inser man att det var det rätta för sin allra bästa vän. Sen blir det ju tomt. För hästen tog många timmar på dagen. Jag vet att jag tänkte herregud vad ska jag göra nu. Saknaden finns alltid. Men efter ett tag tar man fram det roliga och glädjen dom har skänkt. Sköt om dej. Du vet var vi finns. Som sagt vi är många som vet vad du måste gå igenom. Du fixar det. Varma kramar.


Naela.

Jag saknar dig redan så sjuuukt mycket. Allt känns som en jävla mardröm.. kom hem igen!!! :'( Jag behöver dig!! Mer än något annat.

Sov så gott. <3

Idag var vi på återbesök på Ale djurklinik, men Naela fick inte följa med hem...

Naelas skada i benet var inte bättre, och skulle aldrig bli. Hon skulle aldrig mer fungera som ridhäst och inte ens till avel. Vi kunde aldrig få veta vad ont hon har i benet. Så jag fick två val. Antingen ge henne smärtstillande och ta med henne hem i 2 veckor till för att ta farväl och så, eller låta henne bli fri från all smärta idag.
Jag har haft detta på känn att hon ska försvinna så jag hade redan sagt hej då, så jag lät henne få somna in idag och bli fri från all smärta...

Vi spenderade hela morgonen tillsammans. Storborstade och promenderade. Sen, eftersom jag var rädd för att det skulle bli såhär, så tog jag på henne det nya fina tränset på promenaden och dom sista metrarna innan vi var hemma så hoppade jag upp på henne, skrittade några steg, gav henne världens kram och satt av.
Sen fick hon massa godis och vi bara myste fram tills vi skulle åka.

Väl framme på Ale var de de vanliga, springa, böjprov, longering och ultraljud. Och inget utav det visade något bättre. Så veterinären, som var jätte duktig, snäll och rak, gav mig som sagt två val. Jag ville inte låta henne lida mer..
Vi fick en stund för oss själva och jag tog med mig Naela ut, o vi gick till en stor gräsplätt med jätte grönt gräs där hon fick beta samtidigt som jag berättade vad mycket jag älskade henne. Efter en stund kom det en liten tår från Naelas öga... jag vet inte om hon kanske förstod vad som var på gång.
Efter att hon betat i ungefär en halvtimme tog jag henne till deras paddock så fick hon busa lite och hon såg så glad ut, trots smärtan. Sen fick hon beta en stund till, allt var så fridfullt. Bara jag och Naela.

Sen kom veterinären ut och förklarade för mig hur allt skulle gå till. Så gick vi in i ett behandlingsrum så fick Naela en kanyl i halsen. Sen gick vi vidare till stället där allt skulle hända. På vägen fick hon massa havre och massa äpplen att mumsa på, hon var så nöjd!
När vi kom fram ställde vi upp henne en liten bit från ett träd och med gräs runt. Jag höll henne och det var två veterinärer med. Sen frågade veterinären om hon skulle spruta henne. Då rann tårarna ännu mer, det fanns inget stop för dom.
Hon sprutade och jag klappade Naela på mulen hela tiden, sen ramlade hon ihop, då bröt jag ihop totallt. Jag kunde inte förstå att hon låg där, död.
Sen gick jag fram igen och satt hos henne tillsammans med veterinären, klappade henne på halsen och veterinären kollade i ögona och lyssnade på hjärtat. Slut. Vet frågade om jag ville klippa av en del av hennes svans och ha som minne, men det ville jag inte. Jag ville att Naela skulle få ha allt med sig. Jag minns Naela och jag minns hennes svans.
Sen lämnade alla oss där ifred. Jag satt bredvid Naela och klappade henne hur länge som helst, berättade att allt blir bra nu, att jag älskar henne och aldrig kommer glömma henne. Jag minns knappt hur länge jag satt där, kändes som tiden stod still.
Sen fick hon 2 pussar på mulen innan jag gick därifrån... och lämnade henne för alltid.

Detta är det värsta jag gjort i hela mitt liv. Min älskade Naela :'( Hur ska jag klara mig utan dig???!!

Jag har lovat dig för längesen att vi skulle vara tillsammans tills döden skiljde oss åt, och det höll jag. Ända tills ditt sista andetag fanns jag vid din sida. Det var jätte jobbigt att se, men jag ville inte att du skulle vara med okända människor.

Jag förstår inte, jag förstår inte att du är borta, för alltid! Jag tror fortfarande du ska finnas i hagen när jag kommer till stallet, att du ska gnägga sådär härligt som du alltid gör när jag kommer.
Åh, jag saknar dig redan! :'(
Det finns inga ord som kan beskriva hur det känns.

JAG ÄLSKAR DIG.
Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, kommer aldrig glömma dig!
Tack för de fem underbara åren vi fick tillsammans.

Sov så gott min bästa vän




<3

Imorgon...


Old times.

I väntan på att min mat ska bli klar roar jag och Oscar oss med gamla bilder... så tänkte dela med mig lite. haha













Det är inte okej. haha

Nu är maten klar, sen blir det jobb & efter jobbet ska jag träffa Carro.


Mysigt.

Eldar i spisen, och det är så mysigt och varmt blir det om inte annat.
Ska börja göra mig iordning snart och sen laga mat. Sen blir det jobb 14-21.15. Ska vara på Lindbacken idag som jag inte varit på 1½ år, det blir spännande! Jobbbade alltid där på helger när jag gick i skolan, men sen fick jag annat jobb direkt efter studenten så har inte blivit av.
Ska åka lite tidigare bara så jag hinner springa in på kontoret och se om det kommit in nya tider. awie.

Men nu ska jag först och främst gå ut på altanen och ta en cigg och samla lite krafter.


<3



Vid första blicken stod du där så rar
med öronen spetsade ystert
Jag kan knappast förstå hur fin du var
hos dig kunde inget vara dystert
jag kan känna hur du mig så ivrigt bär
hur dina språng blir till galopp
det är nu, först nu jag vet vad vänskap är
Jag vet att inget kan för dig sätta stopp



Today



Typ såhär pigg...


Saknad.

Om det gick att beskriva vad mycket jag saknar en ridtur på världens underbaraste Naela... snälla, kan du inte bli bra snart?! Jag saknar det så jääävla mycket o allt gör så jävla ont. Så jävla ont. Tänker på allt hela hela tiden.. Tankar och funderingar.... hela jävla tiden. Över 2 månader sen nu... och jag bara saknar det mer och mer hela tiden. Kommer det någonsin bli bra? Kommer det någonsin bli som förr?
Jag önskar inget hellre nu än att du blir bra och allt kan bli som förut. Jag skulle göra precis vad som helst. Jag kan inte tänka tanken på att vara utan dig. Du är min bästa vän. Allt vi gjort tillsammans, alla minnen vi delar. Alla gånger du hjälpt mig upp när allt känts skit, alla gånger du funnits där för mig.
Det gör så jävla ont att se dig sånhär, det ska inte vara såhär. Låt allt bara bli bra, snälla! Jag orkar inte med det här mer.
På onsdag får vi förhoppningsvis veta... Jag hoppas på det bästa, men inställningen är på det värsta...


Du är verkligen min bästa vän!! <3


En smart-Hanno.

Egentligen borde jag byta om och göra mig iordning nu då gänget sitter i frändefors och väntar på mig... men jag har fastnat framför facebook och bloggar haha. Dessutom lockar det inte alls att gå ut och sätta sig i en iskall bil, min fläkt till värmen strejkar, mindre roligt! Så imorgon måste jag ringa Preem och be dom fixa det. Jag har ångrat mig och orkar inte leta nya bil igen, så jag lagar det istället... gah. Ja, om det inte kostar skjortan vill säga.
Bla bla bla..

Trött är jag också! Så jag vet någon som kommer vara övertrött om några timmar och förmodligen somna till filmen. Babbel babbel.... blöööhhh.





Nytagen bild. Hell yeah


Vill Vill Vill.

Ta studenten igen....



Heeeelg!

Skönt, ännu en arbetsdag är över! Dock har jag en kvar denna veckan, imorgon, 14-21.15 men på söndag är jag leeeedig =) .... Tills på måndag.

Igår hyrde jag och hjärtat de tre första Johan Falk filmerna, så det ska gänget roa sig med ikväll, och förmodligen lite gött på det också.
Ringde även till Ale idag, och vi får komma på onsdag så länge Naela inte visar några symtom på att hon också fått bakterien, så nu håller jag tummarna!

Nu ska jag snart byta om och brumma ut till min lilla ponni, som förövrigt är nyverkade idag, skönt för na! Hon har ju fortfarande inga skor.


Trött & saknad.

Hjälp vad trött jag är. Såhär trött brukar jag aldrig vara när jag kommer hem från jobbet, ojoj!
Min mage är iaf full nu. Min bror skickade hit lite smörgåstårta efter kalaset eftersom jag inte kunde komma, så det har jag mumsat i mig nu, sjukt gott! Nu borde jag sova om jag ska orka jobba hela dagen imorgon och orka med stallet innan och efter jobbet.

Saknar mitt hjärta så jädrans massor också, men som tur är kommer han hem imorgon! <3

Oj oj, 3 inlägg på en dag! (Y)

Grattis!

Till min käre bror på 22-års dagen!

Time for update.

Clay/Oscar [Et09] sa:
du är dålig på att blogga igen nu. kräver en uppdatering i ditt liv

Tappar tråden när man så sällar bloggar nu för tiden.

Ja, vad händer? Jag har två fullspäckade veckor framöver. Började på mitt "nya" jobb igår, så nu är jag en utav pool tjejerna. Kan ju inte säga så mycket efter 1 dag men jag tror nog det blir great!

V. 41
Måndag: Möte
Tisdag: Runnarebo 13-21
Onsdag: Hemtjänsten 13-21.30
Torsdag: Hemtjänsten 7.15-16
Fredag: Lundala 7-15, Naela verkas
Lördag: Ledig?
Söndag: Ledig?

V.42
Måndag: 7-16 Ekeliden
Tisdag: 15.15-21.15 Lundala
Onsdag: Ale Djurklinik?
Torsdag: Ledig?
Fredag: 7.15-15.45 Hemtjänsten
Lördag: 7-16 Hemtjänsten
Söndag: 16.30-22 Hemtjänsten


Ale Djurklinik står med frågetecken... jag är förbannad. En häst i stallet har fått en bakterie, Straptokokter. Så jag får, som det verkar nu, inte lämna stallet för att åka till veterinären pga att det smittar. ROLIGT!! Så då måste jag förmodligen vänta ytterligare en vecka... jag har redan väntat tillräckligt! Åhhhhh.
Men det blir väl såhär när folk som jobbar i andra stall inte förstår när man säger åt dom att dom måste byta kläder. smart!
Ringde till Ale idag, eftersom vi fick provsvaren igår, men det fanns ingen veterinär i närheten som kunde svara på det så får ringa tillbaks på fredag.
Alltid är det något som sagt, alltid!!


I helgen var det ju födelsedagsfest för Peter och inflyttningsfest. Riktigt roligt var det trots att det spårade ur till slut pga alldeles för mycket folk.
Dagen efter vad mindre käck. Spenderade dagen framför tv, körde lite fyrhjuling och åt fet mat.


Det är tråkigt. Jag har tappat mig, men kmr nog igång ngn gång.  



 


Tummen upp.

Jag börjar bli ganska hie på kameran nu!! =) Eftersom jag itne har någon häst å rida är det jag som får agera papparazi


Senaste.

v. 2 2010 har vi bokat 2 stugor i sälen.. awwie!




Brädpiiiiiiiirr.



Jag har fått nytt jobb!!! Då blir man såhär glad:



Jag har gått bredvid 2 dagar som personlig assistent, men jag kände att jag måste ha arbetskamrater att prata & skoja med, där jobbar man helt ensam, jag klarar inte av det stora ansvaret heller, minsta lilla fel kan ta personens liv och jag behöver verkligen variation, klarar inte av att ta hand om samma människa dag ut och dag in, inte alls fel på personen jag skulle ta hand om, jätte go! Men jag klarar inte av det ändå. Tyvär.

Men idag när jag kom hem så ringde chefen från poolen/bemaningen/gula gruppen. Vargön har ju en egen "bemaning". Fyra personer, fastanställda, som jobbar på alla äldreboenden + hemtjänsten när folk är lediga eller sjuka. Med årsarbetslön och man får ihop dom timmarna man ska göra. Det räcker inte med fyra personer, dom kan inte ta alla turer i vargön så dom ska uttöka till fem personer, och vem blev den femte? Jo jag! :D
Så ska börja jobba på måndag. Skönt att jag kan Lundala och Lindbacken rätt igenom. Ska börja med intro på hemtjänsten, sen Ekeliden och Runnarebo senare.
Har nog Kate och Madeleine att tacka detta för som lovade att rekomendera mig, tack! :) Ni ska få en puss när jag träffar er nästa gång, haha.


Maj 2010 - Är vi ett gött gäng som ska dra till solen!!! =D=D Längtar.





Imorgon Lördag....

Fyller min going 23-år så då blir det födelsedagsfest och inflyttningsfest, vi är så smarta och slår ihop saker och ting, awiie! Det läääär bli väldigt nice. Har fixat en topp topp present & jag och mor har gjort färdigt halva tårtan. Kommer nog bli toppen, alla goingar, alkohol och great!


Om det gick att beskriva vad mycket jag tycker om dig. <3





Så trots att inte allt flyter på just nu så gör lite saker det iaf. Det behövs verkligen.


Min älskade. <3

12 dagar kvar....



RSS 2.0