Ah men durå


Dead or alive!

Blogg var det ja... eller?

Har fullt upp med det nya stallet så finns lixom ingen tid över. Men nu tar det sig, halva stallet är färdigt och sadelkammaren är redo för att inredas med alla våra grejor.
Igår kom hästisarna ut på sommarbete i den nya hagen... så nu är det sommar!!... nästan om man inte tänker på det jävla regnet.


<3

En jobbig dag idag. Men du kunde nog inte fått en finare begravning. Massa folk i kyrkan, mängder av blommer och prästen höll ett jättefint tal om Jämtland, ditt växthus o alla dina cykelturer runt i fyrkanten.
Sov gott Farfar.


Team Hanno&Dottla!

Fy fan vad vi är bra! Är toppen nöjd efter dagens träning, känns som vi kommer en liten bit varje gång.
Visst, det kommer inte gå såhär bra jämt... till slut kommer vi få en motgång, men tills dess ska vi njuta! :)
Och tack till Helen för all hjälp!








Nu taggar vi inför 29 maj..

tilldess..... tränatränaträna!


Söndag och träning.

Ser ut att bli en fin dag idag :)

Sitter i stallet nu. Hästarna kom ut för någon timma sen, boxen är mockad, stallgången är sopad och transporten är på på bilen. Ska strax packa det sista, sen göra Dottla fin och sen beger vi oss till Stubbekas för årets första utomhusträning! :D Får hoppas att vädret fortsätter såhär bara..

Naelut


Det värkte i min själ den dan hon tog farväl och försvann med höstens vind, men jag vet det finns ingen starkare kärlek.


Du finns i mina tankar varje dag & det gör ont. Jag saknar dig!!!


<3

Du får inte knacka på min dörr, om du inte är beredd att komma in. Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din. Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill. Du får be en bön att tiden du behöver räcker till.

Jag kan inte förstå..


Tror min bil har tuffaste skattemärket i stan

dsc00453 (MMS)

Tror min bil har tuffaste skattemärket i stan


Hade underbar kvällssol i stallet idag :)

dsc00447 (MMS)

Hade underbar kvällssol i stallet idag :)


Bakfull i Brasmerud!


Ungefär såhär kände jag mig när Malin ringde halv nio o frågade om jag var färdig. Vad fan säger man? "Jajjemän, jag ska bara borsta tänderna" Men i själva verket hade hon ringt och väckt mig, panik!
Så efter 3 timmars sömn bar det iväg till Brasmerud med Dottla och Pandis. Dottlis fick springa på banan för första gången, gick huur bra som helst! :D
Efter lite seriös ridning racade jag och Elin, Malin och Bosse fick panik o ställde sig o blundade för det gick så jävla fort, haha.
Nästa gång kommer det kort för då har Jessie lovat att komma bort med sin kamera o fota :D

Valborg 2010

Braaa Valborg. Förfest hos Mollis & Jeppe, sen TG med grabbarna, Anna & Lollo! :D


RSS 2.0