Miss.

Saknar det så fruktansvärt mycket...






If I could turn back time...


Toookigt!

Igår skulle jag måla Naelas front i hennes box... det slutade med att jag målade i 4 timmar och tog hela boxen. Tokigt! Så nu har hon en jätte fin box =)



Det var så mysigt hösten -07 när vi spenderade varje kväll med att måla och renovera det nya stallet =)


Mina göteborgare!! <3

Idag kommer mina Göteborgare Emmo och Linda :D:D Om en liten stund, sisådär en timme ungefär.. Gud vad jag saknar er!
Jag har inte varit i göteborg sen december förra året och Emma har inte varit här sens i Augusti förra året, då vi åkte till Norge! Nu har vi massor att ta igen!!

 
Från Emmo´s 20:års fest



Ikväll ska jag, Tessan, Emelie, Carro, Johanna och Linnea på VIP-invigning på More than love. Det lär bli niiiiice.
Som Tessan säger "ikväll när vi kommer hem blir det åka av". hahahaha!

Imorgon blir det mega super duper mys dag med hjärtat!! <3

Igår åt vi god mat och såg på Män som hatar kvinnor hos Tessan och Morgan. Den filmen får absolut 10/10, skit bra! Nu kommer det ju en till, måste se!

Och Naela... vi bara väntar och väntar.






No words

Det finns inga ord som kan beskriva...


Happy..

Bemmanos ringde precis, så ska jobba kvällen på mitt kära Lundala idag, jag är Happy! :) Kändes konstigt bara att bemannos ringde, har dom ju inte gjort sen jag gick i skolan, haha. Men men. Ska iaf bli väldigt kul att jobba där idag, började änna klättra lite på väggarna nu, har ju varit ledig i 2 veckor. Visst har det också varit väldigt skönt att få greja i lugn och ro med flytten o eftersom det är så mycket med Naela.. men sen behöver jag även pengarna. Så idag ses vi goingar! :)

Väntar bara på att världens segaste makaroner ska bli färdiga så jag kan åka och ge Naela lite hö.



Naela, jobb m.m.

Jobb

Idag var jag då på min första arbetsintervjuv i mitt liv, och hur var det? Toppen! Men gud vad nervös jag var innan.
Egentligen skulle vi vara på kontoret men vi åkte hem till "min" "vårdtagare" (som det så fult heter). Det var jätte trevligt och slutade med att jag blev kvar där i tre timmar. Jag ska lämna besked imorgon om jag vill prov jobba eller inte.
Som det kändes när jag gick därifrån så vill jag prova, men dock är det ett väldigt krävande jobb, både fysiskt och psykiskt, men det skadar ju aldrig att testa.
Först får jag gå brevid i 2 dagar för att se lite mer vad jobbet innebär, trivs jag då och anhöriga och "vårdtagaren" trivs med mig så får jag en provanställning i 6 månader, de första 3 månader är väldigt lösa, då kan jag säga när som helst att jag inte trivs eller att det inte funkar, eller tvärtom - att "vårdtagaren" och anhöriga inte trivs med mig. Sen har jag 3 månader till som det är 3 veckors uppsägning på, om jag blir kvar i 6 månader och jag trivs, "vårdtagare" & anhöriga trivs med mig så får jag fast.
Min lön är inte helt fel heller - jag har samma lön som en sjuksköterska + ob, semesterersättning och milersättning, och det känns inte heller så dumt.
Jag tänker i alla fall ge det en chans, sen om det inte funkar så gör det inte det, men då har jag iaf provat.

Naela
Jag har haft en fruktansvärt stor fasa nu under de snart 2 månader som Naela har gått i sin lilla hage, att komma ner - hagen är förstörd och hästen är borta.

... Idag hände det som inte fick hända. När jag kom ner till hagen var hela hagen trasig och Naela var borta. Alla stolpar utom fyra var helt sönder, tråden låg en bit bort och grindarna var helt trasiga. När jag ropade på Naela (ja jag har en väldigt väluppfostrad häst) så kom hon i ett jävla juhu i från andra änden av hagen, gör nöjd, så henne fick det ingen nö på, hon var lycklig! Däremot var väl hennes ben mindre gla, men är Naela lycklig så är jag lycklig! Men hon var inget svullen eller någonting på benet och det var ju jätte bra.
Frågan är bara vad som hänt, Naela som sprungit igenom eller något annat? Något jag aldrig får veta.

Är verkligen jätte tacksam för alla som verkligen visar att dom finns där och bryr sig om både mig och Naela just nu, vi behöver det. Däremot är det väldigt jobbigt när folk frågar om jag ser någon bättring eller om hon känns bättre, men jag vet ju ingenting, för jag kan inte se genom Naelas ben och jag vill inte springa med henne mer än nödvändigt.
Att folk verkar tro att jag inte är ledsen för jag kan vara glad och skratta? Att jag inte springer runt och lipar hej vilt i tid och otid betyder inte att jag inte är ledsen.
Jag är en sån person som vill vara ensam när jag är ledsen, bland folk försöker jag hålla humöret uppe och inte visa vad som egentligen döljer sig. Sen kommer allting när man väl slappnar av och känner att det är okej att vara ledsen, när man är själv.

Jag är så kluven. Tycker tiden går alldeles för fort samtidigt som jag vill veta . . .


Nu
Ska jag gå ut och ta en cigg, sen ska jag ringa Peter och säga godnatt, han är ju inte skit-åmål igen, sen blir det sängen.




Mer glädjande besked..

Fick ett enormt glädjane besked idag när jag kom hem från stallet på eftermiddagen....

... Ringde en kille och erbjöd mig ett fast jobb som personlig assistent =D Jag blev helt... jag vet inte, går inte förklara.... SUPER DUPER GLAD.. kanske? :D Ska träffa honom på måndag och få lite mer info och sådär.
Dock ligger jobbet lite utanför Trollhättan i skogen, men jag har 20kr mer i timmen än vad jag har nu, dessutom får jag milersättning eftersom jag måste ta mig dit med min bil, och det är ju inte helt fel.

Detta vad precis vad jag behöde nu :D:D

Nu ska jag göra mig iordning och bege mig till Emelie. Vi har varit uppe på Nuntorp nu i några timmar och gjort iordning inför Föl och Unghästmönstringen imorgon.


Tankar...

Trots att min värld är helt upp och ner just nu och saker & ting är som det är...

... så fick jag ändå ett glädjande besked igår. Det behövdes verkligen i allt detta sorgsna och ledsna. Jag kan tyvär inte säga vad det är, men mina närmsta (några iaf) vet vad som har hänt och det gör det lite lättare just nu...
Jag har inte varit såhär ledsen på jätte länge, har jag någonsin varit såhär ledsen? Tror inte det. Jag hatar att gå runt och fundera, vara orolig, undra, gråta.... jag vill få veta nu vad som händer. Jag orkar inte mera nu!!!! Jag är helt slut.
Jag har varit rädd för detta så länge nu. För min egen skull har jag i stort sett ställt in mig på att Naela inte finns kvar hos mig så länge till, det är bäst så för då är jag mer beredd på det sen om det händer, OM det händer. Jag vet ju ingenting.. jag hatar verkligen detta, att ingenting veta!!
Det är så mycket som springer runt i mitt huvud just nu.
Jag vill spendera all tid de närmsta fyra veckorna med Naela.. men sen vet jag inte om det bästa för mig vore att vänja mig vid succesivt med att vara ifrån henne.... men det vill jag inte! Jag vill ta vara på all tid som finns nu. Det är så jäääävla jobbigt allting. Och alla frågar och undrar och jag ska svara med gråten i halsen vad som hänt, hur det ligger till och hur utgången kan bli..
Tisdagens besök hos veterinären var inte lovande, hon sa direkt att det inte såg bra ut... men veterinären gav det ändå en chans, jag vet inte om det var för att hon märkte vad ledsen jag blev eller om det verkligen finns en chans? Jag har så mycket frågor jag vill få svar på!
Det måste finnas en chans.

Hur ska jag klara mig utan dig?! Det går inte!!! Du får inte lämna mig . . .



Simply the best...


Älskade Naela...

Detta är hitills den värsta dagen i mitt liv...

Naela sprang, longerades, ultraljudades och röntgades på Ale. Resultatet blev att skadan inte alls sitter i hoven el hasleden som idiot veterinären på Kolungen trott, utan i gaffelbanet/ringbenet. Allt runtomkring där har tryckt ihop sig (svårt att förklara, lättare när man såg bilderna) . Hon har fått ärrbildningar och har en blödning i benet. Dessutom har hon blivit halt på höger fram.
Hon har fått medicin mot detta och det finns en liten chans att den hjälper gör den inte det så finns det inget mer att göra...... Vi får domen om 4 veckor då vi ska på återbesök....

Du får inte lämna mig!!!!!!!! :'( :'( :'(


Försvinn inte från mig.... snälla...
Älskade du...

finner inga ord. <3


Pay attention


Veterinärbeök del 2.

Hemkommen från Kolungen nu... efter några böjprov och efter att ha sprungit en del fram och tillbaks i gången så blev det konstaterat att hon behöver röngtas. Så imorgon ska vi åka till Ale och röntga hasleden, hov/kota och spatt.

Idag är ingen bra dag. Jag är så sjukt rädd, jag orkar inte :'(

Lille Liten! <3

Vila i frid Lite! <3
Du kommer alltid vara den lille busponnyn, stallets underbara maskot!
Du har vart med sen vi var små, vi har gjort mycket roligt ihop med dig och fått mycket goa skratt pga dig. Hoppas du har det bra nu.
Det kommer bli så tomt...



Sov gott


Då var det dags...

Dags att bege sig till stallet, lasta häst och åka till veterinären igen..


Fredagens bilder från Vessby


Jakob och Timmie


Morgan & Jonas


Ragge & Peter


Jonas och Tessan


Filmkväll

Efter att ha gjort Naela redo för morgondagens veterinärbesök så har jag vart med Emelie. Vi såg på denna:


Blev en del goa skratt under filmens gång


Känsliga läsare varnas...


Att jag ens kan med och lägga ut denna bilden.... det är ju skamligt! Detta var vad jag hittade under min säng:
- Datorlådan
- Nisse
- Balansplattan
- Converse skor
- En påse öl
- Kalle Anka tidningar
- Shoppingpåsar
- Kläder
- Smink
- m.m
- m.m
- m.m

Detta är fan inte okey!! Men som sagt, jag har en anledning till det, jag är aldrig hemma! Nästan.

Men nu tar jag åter en paus i städandet och brummar till stallet och gör min häst redo för veterinärbesök imorgon...


Paus

Tar åter en brake i städandet. Tog en förut också å åkte till arbetsförmedlingen med Tessan, jag blev ju som sagt varslad igår... inget roligt alls. Och redan första dagen som arbetslös känner jag för att börja klättra på väggarna.. jag har aldrig varit arbetslös så det förklarar nog saken! Men ska iaf skicka en prövning om a-kassa så jag får lite mer pengar än mina "timansälld"´s pengar, så håller tummarna för att det går igenom!
Ja, och städningen? Ja, jag både städar och rensar inför flytten, jag har väl kommit hälften ungefär. Jag är ju typ aldrig hemma, antingen är jag i stallet, hos någon vän eller hos Peter, så det enda jag gör när jag är hemma det är att stöka till?! Smart tjej. Men idag kände jag mig absolut tvungen att ta tag i det, eftersom jag förmodligen kan börja flytta in till helgen så känner jag inte för att stå med all skit då. För det är inte liiiiite saker att gå igenom.

Hade iaf en super skön helg i helgen. I fredags blev det ju som sagt fest, underbara bonne fester! I lördags blev det chill med hjärtat, Tessan, Morgan och Timmie. Vi åt pizza och såg på 17 again, sen åkte vi en sväng i Timmies Dodge, åkte förbi Jonas och Ragge och beundrade deras mästerverk som dom skulle ha på stubbracet dagen efter.
På söndag åkte jag och Leffe till Högsäter och hämtade nästan 1 ton hö till Naelut. Eftermiddagen/kvällen var jag med systeryster och sen såg jag på söndagsfilmen med Peter och svärfar.
Idag är det måndag och vad jag gjort idag är ju ganska uppenbart?
Har pussat hejdå till hjärtat som åkt till jävla-Åmål igen, städat, varit på Amf, stallet och ska snart ner till stallet igen. Ska börja tvätta Naelas front idag så jag förhoppningsvis kan måla den imorgon.

Men nu borde jag egentligen ta tag i städandet igen.... men det är ju så tråkigt!

Städskoj

Man kan hitta mycket kul när man städar, speciellt idag, när jag rensar inför flytten.


Skolkort från ettan


tvåan


Sjuan


Emelie i sjuan

Synd bara att jag har världens bästa kamera.

Tillbaks till städandet...


Städa städa...

... varje fredag, det tycker jag är kul!

Tur att det är måndag idag då. Nu hörde jag att posten kom så ska rusa och se om min film kommer idag. ciao

Ja

jag ska uppdatera... ja!

Min älskade..

Inatt drömde jag att jag fick börja rida på Naela igen......







Men sen vaknade jag och insåg att allt bara var en dröm..

Jag saknar det så sjuuuukt mkt :'(

På tisdag är det återbesök på Kolungen...


Farmville <3


Sååå bra!!

Väntar på att min skörd ska bli färdig nu så jag kan tröska och komma upp till level 30, ohyeah!

Igår var förträffligt roligt! :D Dock mindre kul med allt brakande i skogen när jag och Peter gick hem senare på natten, då var jag rädd, euuhh. Haha.
Är väldigt segt idag trots att jag fick sovmorgon till klockan elva, oj!
Nu väntar jag på att jag ska få orken att börja städa och greja, sen ska jag åka ner och ha lördagsmys med min ponni och fixa iordning mitt höfack inför imorgon, ska åka och hämta mera hö. Sen hoppas jag hjärtat är färdig med tröskandet så vi kan mysaaaa! =) <3


Bira bira bira, bärs bärs bärs!

ABBA spelas för fullt från spotify, sminket är pålagt och plattången ligger och väntas på att bli varmare.... och jag är lycklig!
Idag ska jag dricka så fruktansvärt mycket öl. Har endast haft några vecko-drickningar sen Naela blev halt, varit bara vita helger sen 1:a augusti, och det är väl rekord för att vara mig?
Men idag ska det drickas något så fruktansvärt. Diana är snäll och ger Naela frukost imorgon. Jag är så fruktansvärt värd detta och gud vad jag ska njuta.
Haha, låter som värsta A:aren!  

Jag är glaaaaad! :D Peter är världens bästa <3



Till Oscar!

Oscar gnäller att jag knappt uppdaterar längre, såhär ska du få.

Skriver i punktform som han själv gör.

Naela
Naela har inte kännt alls bättre det sista.... men, idag när jag var ute och gick med henne nu på kvällskvisten tänkte jag att fan, nu ska jag prova att springa med henne och se om hon haltar. Har inte sprungit med henne på några dagar eftersom hon haltat varje gång, så har väntat ett tag nu. Och vad händer då? Jo, Naela lägger sig i världens trav och travar hur fint som helst och haltar inte någonting, jag blir så chockad så jag vänder henne och travar två sträckor till och hon haltade inte en endaste gång, jag blev så obeskrivligt glad så jag ringde Peter direkt och nästan vrölade i telefon att Naela inte haltar! Sen direkt till Emelie.
Det kan vara en bra dag just idag, eller att hon var såpass uppvärmd eftersom jag hade gått med henne i 15 minuter innan. Sen gjorde jag inget böjprov på henne och sprang, det är ju då som hon är blockhalt, annars är hon bara halt. Så ska göra det imorgon och se om hon haltar då också. Detta kändes väldigt skönt, eftersom denna 1½ månad nu som hon varit halt och jag har kämpat med promenader, hagar, veterinärringningar, tidiga morrnar, sena kvällar och gud vet allt var det är, så hoppas jag hon fortsätter åt detta hållet så allt blir bra snart, det tär även på mig detta.
På onsdag kväll får hon sista medicin dosen och på tisdag nästa vecka är det återbesök på Kolungen, men är hon bra på måndag så ringer jag och ger återbud, håller alla tummar nu!!

Jobb
Det är väl ingen höjdartid på jobbet just nu.... jag blir varslad den 13:e september, alltså på söndag. Det känns väl sådär... eller rättare sagt det känns helt jävla skit. Jag älskar mitt jobb och vill verkligen inte därifrån. Men med tanke på dagens läge och alla indragningar så är det först in - först ut som gäller...
Konstigt nog så är det indragningar på allt men ändå så finns det inga pengar?!
Jag kommer iaf sakna mina goa arbetskamrater och alla goa gamlingar, men jag hoppas jag snart kommer tillbaks, jag blir ju trots allt timanställd så helt ute är jag ju inte och LASad är jag också för den delen så =)

Ekonomi
Fick den härliga frågan idag över en fika "hur ska du klara av hästen när du blir av med jobbet?".
Ja, det undrar jag med. Har varit van nu att ha en inkomst på 14-15.000 i månaden i 1½ år så kommer kännas konstigt att inte ha dessa pengar att spela med längre, beroende på hur mycket timmar jag får som, som det så vackert heter, "timanställd".
Med tanke på att jag betalar min häst själv, och har gjort sen jag fyllde 18, med stallhyra, skor, mat, försäkring, vaccinationer, massör, tävlingar, träningar och allt annat. Sen att jag även har en hyra och bil att betala gör väl inte saken bättre?

Besiktning
Min bil ska snart in för besiktning och självklart så är man ju orolig för det, trots att jag besiktade den i slutet av mars/början av april, så vet man aldrig om det finns något litet fel. Det har jag verkligen ingen ork med just nu, att lägga ut pengar på den och fixa och dona med det.

Kärlek
Min Peter är bara så underbaaaar. Och jag blir mer och mer kär för varje dag som går! <3 Den tid vi hittills haft tillsammans som mer än vänner har varit så fantastisk :)

Lovefilm
Fick ett gratis medlemsskap på Lovefilm.se så jag har klickat hem hujedamej en massa filmer! :D Dock har dom inte kommit än. Men jävlar vilket utbud dom har, mängder av filmer!

Mig själv
Jag har varit så sjukt grinig idag. Jag har inte haft sovmorgon på 1½ månad och har sovit skit det sista, gått upp kl 5 nu några dagar för att hinna med stall, jobb och stall. Jag glömmer bort att äta och mitt humör går ut över alla andra.
Men imorgon ska jag åtminstonde sova till halv åtta och ska försöka lägga mig i tid idag, en bra början iaf.

Oscar
Hej



Det var nog allt tror jag. PUSSHEJ


Landi Klubbmästerskap 2009

Igår var det Landis klubbmästerskap 2009. Kändes väldigt konstigt att vi inte var där och red som vi gjort de senaste tre åren... jag saknar det så mycket.




2006



2007



2008


Tröttast i kommun!

Det kändes väl sådär när klockan ringde klockan fem och Peter & Sudden stensov och jag hade inget annat val än att gå upp? Ja..! Kan tillägga att jag kan räkna mina sovande timmar inatt på nästan en halv hand.
Har varit i stallet på morgonen, gett Naela medicin, mat och släppt ut henne. Nu kom jag precis ur duschen, ska göra mig iordning och bege mig till jobbet... frams till 21.15 ikväll, känns väl också sådär? Ja! Efter jobbet blir det stallet och sen soooova.... fram tills klockan ringer klockan fem imorgon, jippi!
Men på fredag, då har Naela slutat med sin medicin och jag är ledig, då ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon, jag är så värd det! Men det är nååågra dagar kvar...
Vi får väl se hur denna dagen slutar.. känns som en lång dag framför, undra varför? Jo, för den ÄR lång! Åhh, jag orkar inte!
Pepp pepp

Var iaf en trevlig kräftskiva hos Mikael igår.



Ungefär såhär känner jag mig just nu



Heja voffen

Såhär roligt har jag just nu...



Vi har varit i stallet på morgonen, släppt ut hästarna och promenerat med Naela och nu kom vi precis in från en promenad, nu är han tlött och det går knappt få liv i honom, trots att vi ska vara i stan nu.... dumma hund! haha

I eftermiddag blir det rally i Trollhättan , yeah!


Dom tre s:en

Saknar tre saker väldigt mycket just nu.



1. En ridtur på Naela. Har inte ridit henne på 4½ vecka nu, vilket jag dagligen gjort i 4½ år.. det pirrar i bena. Bli bra snart älskling. <3


2. Min finaste! Som är i Åmål och kommer hem lagom tills jag börjar på helgpasset ungefär :( Du är bäst hjärtat <3


3. Emmo!! Som jag inte har träffat på evigheternas evighet. Jag saknar Hanno-o-Emmo-tokdagar. <3


RSS 2.0