Mina nyårsplaner!

Så... då är Nyår i stort sett spikat.

- Jobba 7-15.30
- Äta potatisgratäng och kött. Mums
- Stallet, mocka och släppa in hästarna
- Illfart in till stan och göra mig iordnong där.
- Upphämtad av Stefan och Lena vid halv sex.
- Åka till Brålanda
- Förfest hos Sebbe
- Sen gå vidare till grannen, Klang
- Party
- Tolvslaget
- Party
- Stan och sova!

Yes. Lär bli great =D vad ska ni göra på Nyår?

Så nu måste jag packkkeeelliiipacka. imorgon blir stress, men förhoppningsvis kul. Träffa alla människor som man aldrig träffar annars och Madde som jag inte träffat sen i somras =)
Antagligen ingen bloggning imorgon så.... GOTT NYTT ÅR! :D

Dax för packning då och ringa ett samtal. Hörs nästa år!

Nyårsklänning - Check!

Yes, min förkylning har börjat släppa, äntligen. Har ingen feber och huvudvärk längre iaf, väldigt skönt. Idag har jag jobbat, köpt nya linser, varit i stallet och fulltankat bilen, weho! =D Nu är Dennis och Therese här och visar sin nya hund. Den är helt galen i mig. Har förföljt mig sen jag kom hem så jag var tvungen att gå ut på en promenad med den. Jag fick inte ens gå på toaletten själv och nu sitter han utanför min dörr och skäller för jag orkade inte han här inne, haha stackarn. Jätte söt är han i alla fall =D ser ut ut som Stina fast svart och brun och heter Spirit.
 Om en liten stund ska jag åka till Angelica på en kaffe och planering inför imorgon, NYÅR =D wehej!


Igår fick jag äntligen tag på en nyårsklänning. Röd och svart är den =D men så länge jag inte har en kamera så får ni nöja er med sånahär bilder.

Nawie, jag älskar verkligen mitt jobb och mina pensionärer. Idag sa en tant såhär "om du inte vore så gullig så skulle jag klappa till dig" och en annan tant slog mig rätt rejält i huvudet idag, jag bara älskar mitt jobb =D
Lite småroligt var det idag. Finns en i personalen som jobbat där i trettio år, och idag fick jag lära henne hur man tar puls och blodtryck, en smula roligt faktist. hehe!
Ne, nu måste jag fylla på spolarvätska och mata hästisarna (och klappa på den stackarn som står utanför min dörr och skäller) Ha det bra!

Sjukling del 2.

Yes, min feber och huvudvärken har gått över för stunden i alla fall, men näsan rinner, har ringt och friskanmält mig i alla fall, så imorgon får jag gå till jobbet vilket jag vill eller inte. Blä. Jag hatar att vara sjuk, jag hatar att inte gå till jobbet och jag hatar att förlora pengar, jävla shit alltså!

Nu ska jag försöka förstå hur jag ska betala mina arbetsskor, sen ska jag göra mig iordning och åka till stallet, mocka, borsta Naela och släppa in hästarna. Sen ska vi åka till siba, jag har ju fortfarande inte någonting att ha på mig på nyår, vad som nu händer på nyår. Vi hade värsta planen, det skulle bli great, men den planen gick i krash. Så nu får vi se vad som händer... om något vet något kul så slå en pling vet ja =D

Sjukling!

Yes, idag vaknar jag och huvudet känns som det ska sprängas, jag dör nästan för jag har tio tusen graders feber och näsan rinner som bara den. I vanliga fall brukar jag slänga i mig några alvedon och gå till jobbet i alla fall, men idag orkade jag verkligen inte.. så nu blir det till att somna om och försöka bli bättre. Hatar verkligen att sjukskriva mig. usch! =(

Inatt vaknade jag och hade fått ett av världshistoriens finaste sms, jag blev jätte glad och har läst det flera gånger om :) Jätte fint var det!

Söndagkväll!

En ursäkt var tydligen för mycket begärt

Jag har iaf haft en underbar dag! =) Trots att min feber och förkylning inte har släppt det minsta.. men men, blir till att bita ihop och gå till jobbet imorgon! Yes. Så nu ska jag sova, alldeles för tidigt så jag kommer vara dötrött imorgon, men jag behöver sova bort min feber, yes!


Olearys!

Jao.. igår blev det Olearys. Mer behövs inte sägas. Nu börjar man inse, och jao... men men.

Idag mår jag jätte bra, börjar bli förkyld och har feber, jätte roligt. Har sett på Achmed, the deed terorrist, han som gör dens julshow, massa rolig var den! =) Om en stund ska jag åka till stallet, mocka och pussa på min älskling, sen blir det Sin city och kanske Pizza.

imorgon är det en ny vecka.. och då menar jag verkligen NY vecka..






LIPZ!

Igår var det Lipz som sagt. Vi förfestade hemma hos Carro, sen gick vi och mötte upp Lina och drog till Lipz. Vi va där typ 20 min innan det öppnade och efter typ fem minuter gick kön ända bort till Olearys. Roligaste köandet på länge, haha massa sjuka grejer. Kvällen i sig va great, samma visa som alltid på lipz. Super, dansar, super, dansar, super, dansar, pinkar och röker emellan och åker hem. Roligaste på hela kvällen var nog... ja att jag går först i baren, yes!
Idag har vi varit och hämtat spån så nu har vi för hela vintern... nu väntar jag på Emelie, Tim och Carro. Förfest här sen Olearys! Great!



Bojkotta mellandagsrean!

Usch vad arg jag är just nu! Idag åkte vi till Göteborg för att shoppa nyårklänning och något nytt till ikväll, det är ju trots allt mellandagsrea, men inte då. Hur mycket folk var det inte i femman och Arkaden då? Herregud. Gina Tricot gick absolut inte att komma in på, det var helt fullt med folk, och nästan samma sak i alla andra affärer också, folk och fän överallt. Så i stora-centrum blev det ingenting alls hittat, stor besvikelse. Så vi åkte till Frölunda Torg istället, där fick vi inte ens någon parkering, va skjutton. Så vi åkte till Högsbo istället, nästan lika mycket folk där. Gick in på Media Markt för att kolla på en kamera, det är tur man inte har folkfobi, men fyfan vad mycket folk det va, så det blev ingen kamera, åh. Sen blev det en sväng till Kungälv också. Så kom jag på den smarta iden att vi kunde åka till Torp, en ännu större besvikelse. Så vad drar vi för slutsatts av denna dagen då?! Bojkotta denna jävla mellandagsrean!!!! NU! Sista gången jag tänker visa mig i närheten av en affär denna tiden på året! Tack och hej!

Nu kom jag precis hem från mormor, har varit där och ätit tårta. Slängde mig in på ICA också och köpte Slödrick och cigarrer. Ska aldrig mer skriva sms i en affär iallafall, jag gick rakt in i frukten! Så pinsam har jag varit idag! Åh på mig.
Nu ska jag snart börja göra mig iordning, sen åka till Carro i Trollhättan, förfest där och sen vidare till Lipz, hoppas detta blir great trots att jag måste "dra något gammalt över mig" ikväll, attans! Men men.

Tummen upp för mobilräkning!

Weho, klapp på huvudet till mig, nu har jag varit duktig. Min mobilräkning va bara på 262 kronor denna månaden, bra Hanno! Förra månaden var den på 500 och månaden innan det på 600, jag är så duktig =D men snart ska jag överge min kära mobil.... förlåt!

Min jul!

Fick massa fina juklappar igår och hade en toppen julafton och en toppen kväll på jobbet med goingarna :D

- One tree hill säsong 4
- Presentkort på Gina Tricot
- Bäddset x2
- Kaffekoppsset
- Design Stockholm House Kaffekoppar
-  Veterinär bok
- Osthyvel 
- Strumpor
- Kaffebryggare
- Brödrost
- Wii med Wii sport + tillbehören, wii fit och mariocart + ratten, nice! 

Idag har jag varit skit trött hela dagen, har jobbat idag med. Om en stund ska jag åka till stallet, ikväll ska jag till Angelica och imorgon blir det förmodligen Göteborg, Lipz blir det också! Weho =)

 

GOD JUL igen

Antingen är det någon som står på taket och dammar av en matta eller så.... SNÖAR DET! :D

GOD JUL!

(det är nog den mest använda rubriken idag tror jag!)

Ja, idag är det mysiga julafton. Imorse var vi ute i stallet och släppte ut hästarna och gjorde julfint. Vi sätter alltid upp knäckebröd inne hos hästarna så dom har något att pilla med när natten kommer, mys! Sen drack alla glögg och åt jätte god chokladkaka som Yvonne hade bakat, jätte mysigt. När jag kom hem så åt hela familjen frukost och jag fick öppna ett paket, det var ett sett med kaffekoppar, väldigt behövligt. Hoppas jag får fler av de lägenhetsgrejer som jag har önskat mig. Nu har jag precis vilat en stund så jag orkar jobba sen, har gjort mig iordning och sitter och väntar på att Linda och Mormor ska komma så ska vi äta. Sen börjar jag jobba kl tre, mycket pengar idag och det tackar väl ingen nej till? Ikväll när jag kommer hem så blir det julklappar och familjemys, mysigt! =)
Hoppas alla får en toppen jul och äter massa godis och blir jätte tjocka! Mohahaha!


GOD JUL från mig och Naela! :)

... wish.

All I want for christmas.... Is you.

Dan före dan!

Imorgon är det julafton =D wehej!
Idag har jag jobbat och varit i stallet än så länge. Igår kom Dianas nya häst, Luca. Så nu har vi en lilla gubben och en Lucas, snart hela Astrid Lindgrens värld!
Om en stund ska jag och sys åka och träna... sen 'är dagen nästan slut.

Mitt brev

Tänk att ett litet brev kan beskriva så mycket, riva upp så mycket och få än glad och ledsen på samma gång. Ett litet brev... inte vilket brev som helst! Att detta ska vara så svårt. Hur kan jag känna såhär? Eller vadå hur? Det är ju inget jag kan hjälpa.. det är så, kommer nog vara väldigt väldigt väldigt väldigt länge.. för det är något alldeles speciellt, trots allt. Detta är ett Once in a life time, hallelulija moment.

Och allt är mitt fel... så länge jag lever.

Jävla fan!

Jävla helvete. Fan vad förbannad jag blir! Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!


Röv-internet!

Mitt internet har inte funkat sen jag kom hem från jobbet.. men nu verkar det helt plötsligt funka? Inte dåligt!
Har som sagt jobbat idag, 13-21 och innan jobbet hann jag bara med att åka till Stefan två gånger och köpa mat, mocka och ge hästarna mat. Naela har ju sin traditionella vintervila nu, i ca 2 veckor, så det blir inte mycket annat än mockningen ett tag nu, så börjar vi på ny kula sen, det är verkligen behövligt just nu, för oss båda!
Snart är det dags att sova, jobbar en lång tur imorgon, 6.45-16, men nu är jag sugen på OTH så det blir ett avsnitt innan jag ska sova, bara ett Hanna! Imorgon är det lön... äntligen!

Söndag kväll!

Så.. nu är granen klädd och alla julklappar ligger under, mysigt! I år var det ovanligt lugnt... eller ja, lugnt va det inte, men om man jämför med alla andra år, då vi är familjen tykon så. Sen åkte jag till Angelica med lite julmys, såg på Reine och Mimmi i fjällen och bytte julklappar. Nu är det Heartbrake hotell och sen blir det sängen... jobb imorgon!

Naela!


Du är det finaste som finns, tack för du alltid får mig på fötter igen! <3

Seg-Söndag!

Idag gjorde jag mig faktist värd att kliva upp ur sängen cirkus halv tre... faktist! haha! Men ja, var ju uppe i stallet tidigt imorse också. Men!
Ska snart till stallet igen och ställa in mitt lilla åbäke, ikväll ska family klä granen sen ska jag åka till Angelica på en julfika, mys! Imorgon börjar en ny arbetsvecka... igen.

Roadtrip och tlött i ögona!

Kom hem för en liten stund sen.. eller ja, nästan en timme sen, haha. Har haft en kanondag med Emmo, som vanligt, Louise var med. God pizza blev det, Saltkråkan och Kungälv, toppen! Nu är jag otroligt trött, men det har jag all rätt i världen att vara. Sitter och tittar på Love Actually nu, bör vara en av de bästa filmerna någonsin faktist, riktigt bra är den, gillar den stort. Blir nog sova om ett tag, imogron är det upp tidigt och släppa ut hästarna... Jippi! Men sen kan jag faktist sova hela dagen, så var den helgen borta.... Roligt!


Now or never?! When?

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du gav mig.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.

Sex and the city!

Gud så skönt, nu är det äntligen helg vilket innebär två dagars ledighet =D jätte skönt! Igår var jag med syster resten av dagen efter jobbet, vi var i stallet såklart, sen tog vi med oss Texas, gick till ICA och köpte massa gott så gjorde vi fruktcoctail med glass, super gott, sen såg vi på Sex and the City! Måste helt klart vara den bästa filmen jag har sett på väldigt länge, helt klart en 10 poängare, toppen!
Nu sitter jag här, har precis kommit hem från stallet. Var helt dö imorse, men efter att ha gett sju hästar frukost, hö, satt på täcken, slängt ut dom i hagen, mockat och gjort iordning 2 boxar och sopat hela stallgången, så blir man ganska pigg så jag tror inte jag kommer kunna somna nu, trots att jag borde behöva det eftersom jag, som alltid, har en hel del sömn att ta igen. Vi får hoppas på att jag somnar iaf, eller ja, jag får hoppas på det.
I eftermiddag ska jag åka till Emmo, vi ska gå på Liseberg om vädret tillåter, annars kommer vi ju alltid på något annat att göra! Ciao! Grattis Emmo föresten!! =D


Inte långt kvar...

Nu är det inte långt kvar till helgen.. fy så skönt!

Sjuk-film!

Blev den sjukaste filmen på länge, med Sys, Göthe, Hultman, Lollo och Björn.
1 familj, en kille och en polis som blev mördade, ena dottern, flickvännen och en polis överlevde. Så skulle FBI utreda allt och förhöret pågick under hela filmen, massa sjuka grejer som slutade med att FBI var mördarna. Helt psycho film men ändå jävligt bra =D Snart ska jag sova, jobba imorgon.. och imorgon kväll lär bli great =D godnatt!

Tok-torsdag!

Oh, idag var en underbar dag på jobbet. Weho! Fick bla en julkapp av min chef, två påslakansett, hon är så snäll hon! =)
Efter jobbet åkte jag och sys till stallet, det är helgalet där när vi har jobbat, tur att det bara var vi där. Roligt som fan har vi, och hon tycker verkligen om mig, awie! Nu ska jag slå in resten av mina julklappar, sen ska jag äta. Ikväll blir det movienight hos herr Göthe! Se ya!

Efterlyst!

Oj, aldrig att en arbetskväll har gått såhär fort, shit. Fick en skit stor korg med godis ikväll, massa gott hade vi =D hihi.

Nu sitter jag och tittar på Efterlyst. Vart är du Simon? Det är fruktansvärt läskigt det här. I denna lilla hålan tror man inte att något sånthär kan hända. Man läser om det på större platser, men inte här. Får hoppas dom får in tips och att detta löser sig... att det löser sig till det bästa till slut. Hoppas!

Satte upp mig på en lägenhet idag, har funderat massor under hela dagen, så när jag kom hem tog jag bort anmälan för jag vet inte alls hur det blir nu med denna jävla lågkonjukturen. Funderat mycket på om jag har råd, den kosta lite över 2000 i månaden, och det har jag råd med just nu eftersom jag betalar det hemma. Men vad gör jag om jag inte får förlängt vikariat?! Jag kan ju inte skita i att betala, som jag kan hemma, om jag inte får några pengar. Som jag vet nu har jag bara jobb till Januari, möjligtvis till Mars. Men jag har bara 1/3 av mina lasdagar, så jag är inte garanterad fast jobb, även fast chansen är väldigt stor. Visst, jag vill verkligen flytta och är super sugen på det, har det mesta jag behöver... men efter en liten eftertanke så får det vänta ett litet tag till.. tyvär.

Grattis mormor!

Idag fick Naela äntligen springa av sig, OMG, helt crazy va hon. Jag kunde inte släppa henne helt för då visste jag att hon skulle dra iväg och tjoho med mig! Men min häst är världens mysigaste för det =D

Idag fyller även min mormor år, grattis mormor! Så jag var där efter stallet med fika och en present, hon blev så glad så! :) Nu ska jag vila en stund tror jag, sen ska jag till jobbet. Jobbar 14-21 idag och måste verkligen prata med chefen idag. Hon var på möte hela dan igår och idag när jag börjar så börjar APT.n, så jag måste verkligen prata med henne, yes! Ja det var väl dagens händelser antar jag! Ni kan ju alltid vara söta och skicka ett uppiggande sms ikväll, för idag är jag inte pigg.


Grattis mormor!!

Kattosar!

Efter träningen åkte vi hem till Kristofer för att se hur han mår, och Bamse har fått kissekattungar, mega söta =D

TT = Tlött tisdag.

Idag har jag verkligen varit sjukt trött, kunde inte sova inatt, så det är väl därför antar jag? Och hela eftermiddagen har jag spenderat på sjukhuset, inte sådär jätte skoj när jag är dö trött, fick vänta i en timme på taxin också, det gjorde ju verkligen saken bättre, ne, usch och fy! Så idag blev det övertid, yes!
så då blev det sent till stallet också, så jag kunde inte rida, nu sitter jag här, har slått in hälften av mina julklappar, orkade inte mer. Nu blir det att slänga något i magen, sen ska jag och sys åka och träna, och efter träningen blir det bastu och sådant mys! ^^ Resten av kvällen blir till att planera nästa tävlingssäsong, kolla tävlingar, boka transporten och räkna ut vilka dagar jag behöver ta ledigt! Yesbox! Denna tävlingssäsongen ska inte bli lika förstörd som den förra... absolut inte!



Våran första tävling... Naela är en helt annan häst nu!

Satans knä!

Aj som fan. Mitt knä har typ "wannabe-gått-ur-led" känns det som. Hade en smula ont efter stallet på kvällen och nu efter träningen så har jag skit ont... aj som fan, igen! Roligt att jobba imorgon, springa i trappor när knät är stört? Det är värsta mjukt med, skumt och läskigt ja, cphaha! Imorgon jobbar jag långdag 7-15:30, ajjt! Jag åker säkert på att få åka till NÄL imorgon efter lunch bara för jag är den enda som går långdag, jag har alltid sån jävla otur, vill inte åka dit, för då måste jag jobba över, och det har jag inte tid med, röv!
Och påminelse till mig själv: får absolut inte glömma att prata med chefen imorgon, absolut inte!
Nu ska jag väl försöka sova en stund, fick inte sovit idag heller på min lediga dag, när ska jag få sova egentligen? Åh!


Juleklappir!

På tal om jul, julmusik och att jag va med på radion... så köpte jag färdigt mina julkappar idag då va som sagt, så fruktansvärt skönt att ha det gjort =D inte roligt att springa runt i massa affärer för att göra det, gud vad bra jag är! nu ska jag vara några poäng bra ytterliggare, jag ska åka och träna nu. ni <3

Jag är så fräck!

Haha, jag skickade in en hälsning och önskelåt till Julradio. och det kom med!!!! :D:D haha fan vad coolt!

Julmusik

Värsta braiga hittade jag... Julradio.se!

Filmmys!

Såpp, kom hem för en stund sen. Jag och Gells såg på film, Shreek den tredje och Cry baby. Alla pratade om den filmen ett tag, den var ingen höjdare faktist, men han är snygg för det! Graou! Sen var det stallmöte en sväng. Nu ska jag snart äta, sen ska jag och syster iväg och träna.


Graooouu!

Nytt!

MÅNDAG = NY VECKA, NYA TAG, NYA MÖJLIGHETER!



En vecka kvar till lön.... hur ska jag klara mig?

Måndag 15 December 2008

11:00
Idag är jag ledig, och det är som vanligt fruktansvärt skönt. Var ute i stallet imorse och släppte ut hästarna och red. Sen åkte jag hem till mormor och duschade eftersom någon rolig jävel kom på att dom ska greja med våra vattenledningar idag, så vi har inget vatten alls förräns kl 18 ikväll, så jag kan inte ens gå på toa! Jätte roligt! Inte.
Om en stund ska jag göra mig iordning, sen ska jag åka och köpa klart dom tre sista julkpapparna, I vargön av alla ställen, vet precis vad jag ska köpa, så det blir enkelt! Sen är jag nästan pank... Efter det ska jag till Angelica, ikväll är det stallmöte sen är det träning.
Igår hade jag en helgalen kväll med bästa Sys, du är bäst babe! <3


Lucia!

Ja, det är ju som sagt Lucia idag, och förra Lucia:n firade vi på Lipz, hela klassen var där och det var så sjukt roligt =D


Jag, Friberg, Cissi, Tessan och Angelica! <3
Som jag saknar er, men vi ses i veckan babes!


Nu mår jag fan fruktansvärt illa. Ge upp Hanno, jag orkar inte med dig längre, jag flyttar ut från dig snart, tar farväl och kommer aldrig mer tillbaks, för du är den jobbigaste människan i världshistorien, jävla Hannojävel!
Jag måste sova nu, ska ju jobba imorgon igen som sagt. Jag har ingen lust alls, inte när jag har det såhär! Snälla, hjälp mig! Hallå?!

Lördag kväll

Lördag kväll... klockan är 22:18 och hela stan är ute, nästan, förutom jag, men jag ska ju inte hänga läpp för det såklart. Jag jobbar och tjänar pengar istället, och det är inte illa, för pengar behöver jag verkligen. Lite synd bara att det finns så dåligt med lägenheter ute just nu... men men.

Jag är absolut inte på humör idag, så pigga gärna upp mig är du snäll!

Bad! Very.

Halv-Lördag!

Har jobbat halva min lördag nu, skönt! Ska vila mig en stund nu, sen ska jag till mormor och äta nybakta lussebullar, mums! Sen blir det jobb igen. Kommer ett luciatåg halv fem, precis när jag börjar, men vi hade en liten lucia hos oss imorse så det går jämt ut! :)

I don´t understand.

KEVIN!

Yes, Kevin vann!! :D:D Yes yes yes!


Fyfan för fett! äckligt!

Fredag kväll!

En av tre arbetstillfällen är över. "bara" 20 timmar kvar tills jag är ledig, yes!

Idolfinalen är i full gång, vem tror ni vinner? Har inte tittat så mycket men jag tror Kevin vinner! Men vi får väl se.. Alla trodde ju Darin skulle vinna, men Daniel vann... så! Men jag ska faktist sova nu, så får se imorgon vem som vann!

Full fart mot helgen!

Idag är det fredag som alla längtat efter för då blir dom flesta snart lediga... men inte jag, jobbar denna helgen! =( Det har blivit så tungt på jobbet nu också, så jag ser verkligen inte fram emot det. Men jag ska inte deppa totalt, för det snöar faktist ute, och jag tycker ju om snö! Idag har jag iaf vaknat, (konstigt va?!), sen åkte jag till stallet och red, åkte hem och åkte tillbaks till stallet lika fort igen för mamma sa att det skulle bli snöstorm (typ!) och min lilla häst fick inget täcke på sig efter ridturen. Och nu sitter jag här. Kom nyss ur duschen, så ska snart göra mig iordning och fixa lite mat, sen ska jag köra mormor, ner till stallet med några torra täcken och sen ska jag jobba.. Undra om jag jobbar med Carina eller Gullan ikväll tro? Ja, men det ska bli skönt i alla fall. Är ju ändå pank så har ju inga pengar att hitta på någonting för heller.
Nu ska jag se om det kommit ur några nya lägenheter innan jag börjar med allt... tjao!

Tankar!

Varför går det alltid lättare för alla andra??

Vart är ni när jag behöver er som mest??

Ny design!

Nu har bloggen fått en liten juldesign, vad tycks? :)

Lussemys!

Här kommer lite smakprov på dagens bilder, fler finns på min bilddagbok för den som vill se. http://haanno.bilddagboken.se/p/main.html





heartbrake!

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Every since you left me I just can't go on
No I can't even read the news today
‘Cause everything reminds me of yesterday
I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Emmo!

Emma Ekström uppdatera din blogg NU!

<3


Totalt jävla underbart! <3

SNÖ!

Åh, äntligen har det kommit snö, fy så glad jag är! Har bara väntat på att få sluta jobbet så jag kunde åka ut till stallet och rida. Åh! Jag älskar detta underbara vädret och det gör min underbara häst med. Hon var jätte pigg idag och ville bara springa runt i snön, synd bara att hon inte fick det eftersom det bara var tredje dagen jag red nu =( Attans! Men får hoppas att snön ligger kvar så vi kan busa till helgen istället. Så det var tur att vi satte på snösulorna i måndags annars hade vi inte kommit ut från stallplanen innan det var dax att krafsa bort snö, mycket bra! Så idag hittils har jag jobbat och varit i stallet och ridit, släppte in hästarna också. Nu är jag ledig tills på fredag kl 15.15. väldigt skönt ska det bli! :)
Så nu blir det lite dator en stund, sen ska jag och sys åka och träna. Usch, har inte tränat sen förra måndan, har verkligen inte kunnat, för ovanlighetensskull. Men idag så. Ska bli väldigt skönt!
Btw, Andra Avenyn har säsongsavslutning imorgon och börjar inte igen förräns i Januari. Och det slutar så sjukt bra, Greger är bög och Kitty har HIV. Så hur ska detta sluta? Spännande!
Det var en kille på jobbet idag föresten, som sålde arbetsskor, så jag köpte ett par nya =D eller ja, beställde. Så dom kommer typ vid jul.








Såna, fast mörkblåa :) Ballerina flip flopp! Yes!

Imorgon ska vi lussa med hästarna, jag, emelie och sandra, mys :) Nu blir det chill innan träningen. Ciao!


Vila i frid! <3


Inte konstigt att vi inte har några älgar kvar i Vargön längre... Nu har dom skjutit mamman till dom två kalvarna som blev påkörda.

R.I.P Mamma-älg!

Skjut dom som bestämmer!

21.11

Då var ännu en arbetsdag över, eller ja, en arbets kväll. Vi hade massa mys på jobbet, åt våfflor och lyssnade på superbra julmusik. Trivs så fruktansvärt bra där! Har bara jobb till 11:e januari nu, men chefen tror jag får stanna ännu mer, hoppas verkligen det! Nu blir det sova om en liten stund, jobbar 7-14:30 imorgon, skönt med en kort dag igen! =)

Underbara minusgrader!

Ahhhh, kom precis ur en varm och go dusch, massa skönt! Har varit i stallet, släppt ut hästarna och ridit. Nu är jag som vanligt jätte pigg men måste vila en stund innan jag ska jobba, idag är det ett 13-21 pass, jippi! Se ya!

22 tomtar besöker mig!

Idag har varit en fruktansvärt bra dag. Jag vaknade vid fem av att grisen måste snoza i en halvtimme typ innan han går upp, trots att han lovade att han inte skulle göra det, grrrr. Men trots allt så var jag pigg. Sen sa jag hejdå till grisen och åkte till jobbet. Dagens arbetsdag gick otroligt fort, förmiddagen bara rann iväg, städade hos min tant bla, och sen på eftermiddagen fick vi en leverans så helt plötsligt var klockan två och jag kunde gå hem, härligt. Hade ju som sagt bråttom idag eftersom Stefan var i stallet och skodde hästarna och var straxens klar och skulle ta Naela, tror ni inte såklart det är tågstop då? JO! Så där satt jag fast en bra stund, roligt. Tillslut kom jag i alla fall till stallet, Naela fick nya dojjor och snösulor, var även snäll och fixade nya skor till Pyro, ibland är jag allt bra! Det är alltid så skoj när hovslagaren eller massören är i stallet för dom har alltid en massa rövar historier att berätta, så spännande så! Men dagens nya ord är i alla fall: konsumbanan! Som är ett annat ord för utlänning, enligt stefan. I alla fall, efter båda hästarna var klara fick jag äntligen min ridtur som jag längtat efter :D Slängde på dom nya bootsen oxå eftersom jag inte fått tummen ur röven och gjort det än, dom satt skit bra! Även fast hon stått i en vecka och jag bara ska skritta i några dagar, så var jag tvungen att tölta lite... å herregud :D:D jag älskar mina nya boots, och Naela såklart också! Wehej! Sen var jag snäll och släppte in hästarna åt Emma och åkte hem. Efter jag kommit hem har jag städat mitt rum och slängt upp allt mitt julpynt, bla min gran och bocken, även alla mina tomtar, ja alla mina tomtar för det är många... närmare 22 stycken. Får en ny tomte varje år, tradition hos familjen Tykon. Men jag är ju bara 19 så något år har jag fått två.. Men så nu är det jätte mysigt på mitt rum. Massa ljus överallt :D Men min söta gran är död, eller ljusgirlangen är sönder, så jag fick en gran av min bror. Han måste vara världens mest puckoaste människa, för vem plockar av pyntet på en pytteliten plastgran och lägger snyggt och prydligt i en liten ask, och samma sak med ljusena? Ja, vem gör det?! ingen, förutom min bror, herregud!
Men nu är det i alla fall jätte mysigt på mitt rum, det är väldigt synd bara att jag inte äger någon kamera så jag kan ta kort på det, för nu har min kamera dött totallt, eller så är det fel på alla batterier jag provat, vilken kan det vara tro?
Nu ska jag äntligen få en lussebulle som min kära mamma har varit och köpt, tack :D sen ska jag se på Andra Avenyn och kvällen avslutas med att grisen ringer och säger godnatt :) wehej!

Måste bara berätta, igår blev jag stoppad av polisen för första gången, haha! En bit innan jag skulle parkera hos grisen så kommer det en bil och kör emot mig, så tror jag det är grisen, och den blinkar och grejar så jag stannar och så ser jag att det är en polisbil, haha, så kommer det ut en polis och lyser med ficklampa på mig, sen frågar han vart jag kommer ifrån, vart jag är påväg och om det är jag som har åkt runt där och tutat, sen ska han se mitt körkort också... haha! Gött mysko. Men nu är min polis-oskuld tagen i alla fall :D

7:e december


Jag blev så grymt sugen på lussebullar nu, mums det är så gott med saffran och saft, mumma. Ska tvinga Evelina att baka det med mig någon dag, och pepparkakor!


Nu är alla Naelas skor lösa, men hon ska få nya imorgon, skönt. Ska slänga på snösulorna också. Det är det svarta man ser, "i" själva skon så att säga, det gör så hon inte får några snöstyltor sen när det kommer snö, en fruktansvärt bra uppfinning :) Så imorgon ska jag äntligen få rida, efter 1½ vecka =D

Nu ska jag slänga av mig mina ridkläder och åka till grisen, kanske grisen har några lussebullar?

Andra advent!

Idag är det andra advent. Åh, julen är så mysig. Älskar julen! Inatt åkte vi runt i Trollhättan och Vänersborg och det var massa fint julpynt överallt, så mysigt med allt pynt! Naw.



Jag önskar mig en bloggdesign i julklapp, kan jag få det?

Helgen!

Tack grisen för en underbar helg! :)

Lite små roligt!

Sitter och tittar runt på olika saluhästar på nätet, och då hittar jag denna ubersöta.. och vet ni vad den heter? jo,
Naela frá Skúfslaek. Jätte fin verkligen.
Kostar bara 48000 inkl. frakt till Norrköpings flygplats. Vore en smula ballt att ha två hästar som heter Naela, inget vanligt namn lixom.


Det här är också lite roligt.


Sandra har skickat in denna bilden till Landis fototävling. Den är jätte söt, men om ni kollar riktigt noga så står Naela i bakgrunden och pinkar, haha. Så kul!

Och det sista roliga.


På vägen hem förut skulle jag stanna och köpa cigaretter och såg att dom hade en ny lott som hette tia stjärnvinst, så jag var bara tvungen att köpa en sån, men det roligaste av allt är att gubben glömde ta betalt för den, så jag fick den gratis, och till råga på allt så vann jag tio kronor :D haha. Det är nog min dag idag!

Jävla sj jävlar!


Vila i frid mina älgkalvar. Jävla SJ, dom har kört på båda två! :@
Hoppas ni har det bra där ni är. R.I.P

snö


Jag vill ha snö nu :D ut och tölta!


Tölti tölta :D

Äntligen helg!

Skönt med fredag, full fart mot helgen som sagt :D idag har jobbat som vanligt. Gick faktist väldigt snabbt idag, trots att jag jobbar så länge, väldigt skönt :D Skulle gå och handla till min gubbe idag, då tappade jag bort pengarna :O Goa paniken man fick! Men tll slut hittade jag dom... gud annars hade jag blivit hundra dollar fattigare, illa! Och min arbetsdag avslutades med världens roligaste grej, haha, kan tyvär inte skriva vad, men det var sjukt kul. Nu har snön börjat försvinna ockås =( blev gött förvånad imorse när jag vaknade och det var massa snö ute och vräkte ner ännu mera snö, så mysigt :D Usch, klockan är bara kvart i fyra och det börjar redan att mörkna =( Ska åka och hämta Emelie och Carro om en stund så ska vi åka till stallet, blir ingen ridning idag heller då =( men på måndag så, ska bli skönt! Sen ikväll ska jag till Marcus, men nu måste jag rusa till dass, har ju druckit massa kaffe idag... haha!

Yes!

Äntligen hittade jag vart man la upp en bild på sig själv, och hur svårt va det då?

Kvälla.

Så nu har jag och Gells varit hos Lena. Jätte söt lägenhet hade hon, men jag hade aldrig pallat att bo så. Men! Ja, den var jätte söt i alla fall, så man själv blir ju gött sugen på att flytta hemifrån igen, men innan nästa jul ska jag vara ute har jag bestämt, jao. Efter Uddevalla åkte jag till Marcus en stund, hälpte han att diska sen glodde vi på tv:n :) Nu dricker jag yalla och har planer på att sätta på de två sista avsnittena av andra avenyn så jag inte ligger efter igen. Sen blir det sova, jobba imorgon, yes!

4:e december

Ja, min dag idag började ju bra... något nöt hade druckit upp min yalla så jag fick ingen frukost idag, tack. Sen läspade jag mig igenom hela min arbetsdag, lite kul faktist. haha. Dagen i sig gick ovanligt fort trots att jag var ovanligt trött, tänka sig. Gick och la mig tidigt igår för jag behövde sova lite, men det är kasst. Ju mindre timmar jag sover desto piggare är jag, konstigt nog, men men. Efter jobbet åkte jag direkt till stallet. Naela har jätte dåliga skor så har inte kunnat rida på hela veckan och Stefan kommer inte förräns på Måndag så idag blev det bara pyssel. Spolade hovarna och klippte hennes extrema svans sen letade jag fram hennes snösulor så dom finns där på måndag, smart av mig! Gjorde iordning bland mina grejer och åkte hem. Nu väntar jag på att klockan ska gå lite snabbare så ska jag åka till Angelica, sen ska vi åka till Lena i Uddevalla och titta på hennes nya lägenhet, som hon snart ska flytta ifrån igen, haha! Sen ska jag hem till Marcus :)

Tlött!

Känner mig så pepp för att åka till jobbet om en stund, inte. När ska jag få sova?

Händelserik onsdag va?!

Idag har jag varit ledig, väldigt skönt. Imorse va jag ute i stallet och släppte ut hästarna sen pyntade jag hos Naela. Med söta hjärtan och polkagrisar, glitter och en chokladkalender, konstigt nog, min häst äter allt, men tydligen inte choklad, haha. Efter stallet åkte jag till jobbet med lite papper som chefen skulle skriva på, efter det blev det trollhättan där jag...


Väldigt fint blev det men nu har jag en smula ont och lever på apelsinsaft för jag inte ska dö av hunger, bra jobbigt att äta.
Efter Trollhättan åkte jag till Marucs och väckte han, då blev han jätte glad ;) naw. Så åt vi pizza, har aldrig tagit så lång tid för mig att äta pizza förut och kunde inte äta det allra godaste, kanterna =( Men men.
När Marcus åkte till jobbet så åkte jag och Stellan och hämtade min...

Nya dator... wehej =D Så nu är det äntligen installerad och klar, ska kolla runt en sväng nu sen ska jag faktist sova, är fruktansvärt trött, va ju trots allt uppe kl sju imorse och varit i gång hela dan.
Imorgon ska jag jobba, sen ska jag vara snäll och väcka Marcus igen och senare på kvällen ska jag och Angelica till Lena i Uddevalla, nice!

Tisdag.

Så länge min blogg är såhär ful så har jag inget sug att skriva något.

RSS 2.0