Livskvalité

Underbart, ligger i min underbara säng efter en go kväll på jobbet och en underbar dusch. Nästan ingenting som fattas... haha.

Ska läsa posten (vadå vuxenpoäng?), sen fortsätta på Carolina Gynning´s Ego Woman så jag läst ut den snart och kan börja på Twilight böckerna jag lånat av Anna! :)

Imorgon ska jag äntligen hämta mina nya glasögon, kanske man kan börja se som folk igen.
Men till råga på det är det jobb 7-18, visserligen har jag rast mellan 12-14, hela 2 timmar. Så ska försöka hinna med det då.

Godnight sweet heart :)

Magont och kaffe!

Igår bettede sig Dottla jätte konstigt. Hon bajsade konstant (diareé), hade feber, dansade runt i stallgången & bara stod o skrapade med framhovarna (i vanliga fall står hon helt still), när jag sen släppte in henne i boxen vägrade hon äta och bara sprang runt i boxen o var jätte orolig så fick ringa och rådfråga Brålanda för det första jag tänkte på var Kolik, men ändå inte eftersom hon hade avföring och inte var orolig på det sättet så hon kastade sig för att rulla sig, men ringde iaf. Det blev en misstänkt kolik känning. Runt halv 12 snåret på kvällen hade hon ingen feber längre & imorses var den också borta och hon hade inte rullat sig i boxen och haft bra med bajs, så nu känns det mycket bättre! :)

Idag är en såndär dag då allting går i ett igen, var i stallet imorses å släppte ut hästarna & tempade Dottla. Sen har jag varit på Liftkörkortsutbildning 9-12, nu är jag hemma o äter o dricker kaffe, ska snart åka ner till stallet o mocka färdigt, sen är det jobb 14-21, herregud.

Å till råga på allt trampade Dottla mig hårt som fasiken på foten igår så den är gött svullen, gör skit ont och kan knappt få på mig höger skon :P Ser helt invalid ut när jag går, rooooligt!

Give it a trye...

Gick visst inte att skriva hur långt inlägg som helst via mobilen.. antingen är det självklart eller så är det bara för jag är blond.

Nu ska vi se vad lång tid det tar att skriva detta inlägget, heja mitt internet säger jag bara! Vill ha mitt nya nu!

Har iaf varit en hurtig dag hitills. Klockan är snart elva å jag har tränat, duschat å städat. Ska strax ta kaffe o en cigg på balkongen sen ska jag göra mig iordning, hämta Veronica o åka till Vargön på APT. Nice

trar oxå. Alltså är våren bakom knuten..

trar oxå. Alltså är våren bakom knuten..


Uppe före tuppen idag :) har druckit kaffe...

Uppe före tuppen idag :) har druckit kaffe, fodrat och släppt ut hästarna. Nu blir det frukost och sen till jobbet. Vilken härlig morgon, o fåglarna kvit


Test test mobilblogga

Test test mobilblogga


I´m alive.

Jag lever men har fortfarande inget internet... än....

Nu är Dottlas första Helen träning gjord, mer kommer! =)

Personal fest

FY FAN vad roligt jag hade igår!! :D Hämtade Tessan vid halv fem (då vi skulle vart på förfesten), så vi fick snabba oss och shotta för att komma i kapp, slutade med att vi dragit fem shottar när klockan var kvart över fem så då drog vi oss till Lisbeth. Vid sex gick vi till TG o mötte upp chefen & Richard. Blev tal, presenter, sång och taco buffe. Sen gick det bara utför.... haha.
Lundalarna körde gärnet på dansgolvet, jag & Richard spela gitarr, Annica dansa utan skor, Lisbeth (kanske ska tillägga att hon går i pension nästa år) dansade värre än värst, Carina slog huvudet i bardisken, en (nämner inga namn här) fick åka taxi hem efter halva kvällen & en (samma här) fick åka polisbil hem - alltså en väldigt lyckad personalfest! Haha.
Dock använde jag bankomatkortet igår, har inte gjort det sen jag brände 2k kronor, Illa! Så undrar om än vågar kolla kontot..

Kände sig inte allt för pigg idag. Kom hem vid halv två, duscha och gjorde mat. Sen fick jag ryck och bar ner massa flyttlådor i förrådet och storstädade och gjorde jätte fint i lägenheten.
Sen har jag bara hunnit med stallet & snart ska jag bege mig till Vargön


I´m like a bird.

Mysbelysningen är på och datorn ligger i knät, mews mews. Har ju dimmerljus (eller vad det nu heter) i sovrummet, hur jäklans gött som helst! =)

Första natten i lägenheten gick skit bra, stensomna direkt o vakna inte förräns klockan ringde i morses. Gick upp så fort klockan ringde, för första ggn på evigheter, han både koka & dricka kaffe, sminka mig, platta håret, äta frukost och göra frukost till jobbet, trots detta var jag på jobbet tjugo i sju jag är mäkta förvånad över mig själv, jag brukar normalt sett (nu för tiden) rusa in några minuter i sju vröla godmorgon och "vart fan är kaffet?". Stjärna i kanten till mig!

Efter jobbet blev det stressigt. Fort hem, byta om o göra mig iordning, sen direkt till stallet o mocka & sen raka vägen hem till mammsen och pappsen på kalas. Mammsen fyllde 49 år idag. Fick massa god mat och tårta, så behövde inte äta mer idag ;)

Resten av kvällen har jag spenderat hos Malin2. Har fått döpa Mallisarna för Malin1 trodde jag skulle hem till henne, haha. Malin1 är alltså Malin/Mallan/Mollis och Malin2 är Malin i stallet.

Nu blir det sova, snart iaf. Mycket att stå i imorgon.
O inga bilder har det blivit på länge för kabeln till datorn tror jag har försvunnit i flytten, har inte hittat den än iaf :/


Mötet i tvättstugan...

Var uppe med tuppen i morses o körde pappsen till jobbet. Sen har jag grejat, grejat, grejat.
Nu är datorn i lägenheten, det enda som är kvar i Vargön är min tv och sängen, annars är allt i stan nu :D wopp wopp.

Blev ett trevligt möte i tvättstugan första besöket.. träffade en tjej som gick elev på Nyhaga när jag jobba där, visade sig att vi bor i samma trappuppgång, treevligt =) hon bjöd över mig på kaffe sen när jag kommit iordning hos mig själv.

Nu hoppas jag tvätten är färdig så jag kan åka till stallet o ge hästarna middagshö, finns inte så mycket mer att göra i lägenheten innan sängen kommer.. wopp wopp.

O smarta jag gick utan jacka hela dagen på jobbet igår, visserligen bara från bilen till vårdtagarna, men det märks idag. Näsan rinner och helt grötig i halsen, inte kul.

My new love.






Pärlan blev såld igår, så idag efter jobbet blev det att åka o köpa en ny bil, å jag är redan störtkär i den! :D En Volvo S80 fick det bli, nya sommardäck fick jag också av dom snälla pojkarna på motorcentrum.

Så imorgon eftermiddag/kväll blir det att köra sängen, datorn och tv:n till lägenheten, det enda som är kvar i Vargön. Så alltså sista natten i Vargön idag... blandade känslor.


Det kan hända mycket på få timmar..

...och man hinner med mycket när man går upp tidigt.

- Släppt ut hästarna, mockat.
- Monterat min nya skohylla o grejat i lägenheten.
- Krockat.
- Vart hos optikern o provat fler glasögon.
- Storhandlat på Willys
- Ringt på en ny bil

& nu är det snart jobb till 22.


Det ska bli en skohylla...



Stackars Pärlan :( Grillen o regskylten fick sig en smäll också.


Denna ska jag titta på imorgon el på onsdag.

RSS 2.0