Voffsing

Igår åkte jag och Peter till Mikael och hämtade hem en vovve på 7 månader. En blandning mellan bordercollie och labrador, Sudden heter han fast jag tycker han ser mer ut som en Bosse :) haha. Han är uber söt iaf!
Sen åkte vi ner till stallet och tog en promenad med häst och hund, massa mysigt :) Sen blev det hem och mysa och sova. Sudden sov precis nedanför mig och när Peter gick upp imorses kom han upp i sängen och mysade ner sig som bare den, naww! :) Men nu har Peter åkt till Åmål tills på torsdag och tog voffsen med sig :/ men men.

Har spenderat morgonen i stallet och när jag kom hem fick jag äntligen tummer ut att ringa till vårdcentralen som jag skulle gjort för 2 veckor sen, minst, men nu ska jag iaf dit på onsdag, heja.

Nu ska jag hoppa in i duschen och chilla en stund innan jag ska till jobbet, eller ja, det är 5½ timme kvar tills jag börjar. Undra vem jag jobbar med ikväll tro?


Googlebild! Men ungefär så ser han ut, fast lite större.


Team Bohmberg.

Idag har team Bohmberg varit på träning hos Helen i Uddevalla. Dock var det bara 3/4 av gänget som åkte då Naela fick stanna kvar hemma. Men ändå skönt att komma iväg, träffa alla goa tränings o tävlingsmänniskor, dricka kaffe, tjöta, umgås å bara vara, det är en så sjukt obeskrivligt underbart känsla. Jag älskar hästvärlden! Dock jobbar jag nästa söndag när det är tävling :( Tog några extra timmar, eller "några", 11 om man ska vara exakt, eftersom jag ändå inte kan rida.
Men just nu är jag så grymt sugen på att dra ut på tävlingsbanan och köra gärnet eller bara ut på banan överhuvudtaget :/ Tyvär är min och Naelas träning och tävlingssäsong över för i år... vi får ladda batterierna efter vintern och köra gärnet nästa år och sopa banan!







Nu ska jag greja lite hemma och vänta på att Peter ska komma hem så ska vi åka och titta på en hund :)
Sen blir det ner till stallet och pyssla om lillan, medicin och promenad.


Gäsp

Äntligen har killarna rymt från fängelset, härligt :D vad som händer härnäst återstår att se imorgon då jag måste sova nu. Klockan ringer om sex timmar, då ska Naela ha morgonpromenad och morgonmedicin, sen blir det till Uddevalla hela dagen och titta på när gänget tränar för Helen, blir ju ingen träning för våran del, men jag lyckades till slut att skaffa en reserv, skönt :D blir nog ingen träning nästa månad heller =( men men.
Imorgon kommer hjärtat hem också, å han har beställt myskväll, så det blir det efter Uddevalla :D hehe.

Ponnimys.

Skönt, solen börjar titta fram det var ju inte en dag för sent. Regnet har bara öst ner hela dagen, eller ja iaf under den tiden som jag varit vaken. Då slipper nog hästarna komma in i natt, skönt för dom! :)
Sitter och pratar med Oscar nu, han har ju flyttat till Lund =( Så tråkigt. Men bra har dom det, öl för 10 kronor tackar väl ingen nej till? Nepp!
Men till hösten blir det allt en roadtrip för mig och Emelie ner till Lund och hälsa på och dricka fruktansvärt mycket 10-kronors öl!
Nu väntar jag på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka ner till stallet, ge Naela medicin och gå en liten promenad. Sen ska jag nog träffa Emelie eller något annat skööj!


Tusenbröder

Är inne på säsong 2, grymt bra! :D Måste fixa säsong 3 också



Min säng måste vara otroligt skön!

OMG, vad hände? haha.

Gick och la mig när jag kom hem från stallet, blev så sjukt trött till slut så tänkte sova tills Emelie ringde och väckte mig. Men det blev aldrig av typ... jag stensomnade och vaknade klockan fyra, då hade jag flera missade samtal från Emelie och var en timme sen till färden mot Helen. Så tokigt det kan bli.
Dock var jag värd detta och det var verkligen behövligt. Har sovit skit hur länge som helst och varit göra trött, så jag var verkligen värd det. Nu ska jag gå ner och äta dagens första mål :) ciao

Heja.

Avanmälde mig till Km.et för typ 2 veckor sedan, gick väl sådär tydligen?


Jigs - Min jojjo

Dålig kvalite men ack så härlig =D


Morgonpill.

Nu börjar jag bli slö.
Klockan ringde halv åtta imorses och då åkte jag ut till stallet. Släppte ut hästarna, gav Naela medicin, byggde hage-i-hagen till Naela, promenerade med Naelut, släpade massa vatten genom hagen till Naelas hage, mockade alla boxar, sopade i stallgången och sen puttrade jag hem. Nu ska jag vila mig en stund innan vi ska åka till Uddevalla med Glima och Lokkur.


Frädag.

Gött, äntligen hemkommen. Blev en tripp upp till Mellerud för att hämta ut medicin till Naela, billigt och bra, bara 400 kronor ^^ Heja.
Sen åkte jag förbi Peter en sväng och hämtade en serie vi börjat titta på, Tusenbröder. Har snart sett klart första skivan så tänkte se den andra nu när alla har åkt i väg i helgen.
Sen åkte jag hem till Tim och spelade pictionaty (hur det nu stavas?), jävligt roligt iaf och sedan blev det en sväng till Hultman innan jag åkte ner till stallet, mockade, gav Naela medicin och släppte in dom andra hästarna, dom är snälla och håller Naela sällskap medans hon står inne i natt :)

Vad har hänt under bloggtorkan? Ja... hmh... det gamla vanliga typ? Jobbet, stallet och det däringa.
Förra helgen var det kräftskiva, dock kom jag dit väldigt sent men det var allt trevligt. I tisdags köpte Peter ny bil så vi åkte på raid och fiskade, tyvär utan någon fångst. I onsdags åkte vi upp till Åmål på kvällen, grillade med Peters arbetskompisar och hämtade hem husvagnen inför helgen, trevlans!
Annars har jag typ bara jobbat hela tiden... och då menar jag verkligen hela tiden! Känns väl sådär att nästan bo på jobbet, men vad gör man?


Nu däremot är jag gött irriterad och besviken, så jävla f*ttig stil, men vad hade jag räknat med? jag är inte direkt förvånad!

Nu ska jag krypa ner med mina ostbollar och tittar på Tusenbröder, Peter får skylla sig själv att han inte är hemma i helgen å får se det, haha!

GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD TJEJ!

Jag är så sjuuuuuuuuuuuuukt glad just nu :D:D

Kom hem från Kolungen för en stund sedan.
Efter första springet i gången trodde veterinär Thorleifur Sigfuss direkt att hon fått spatt, men efter ett x-antal böjprov så uteslöt han det. Sen fick hon bedövning för att se om det gick bättre, men det gjorde det inte. Sen reagerade han starkt på gallan på höger benet, hon har ju gallor på alla ben men som inte går att göra något åt och dom är mjuka så hon kan leva med dom, men iaf, den gallan på där hon är halt va jätte stvullen och hård till skillnad från dom andra, som är små, mjuka och fina, så han gick in och tömde den, det sprutade ganska bra två gånger och en hel del blod. Men det gjorde gott, så nu går hon med bandage pga det.
Dagens veterinärbesök resulterade i - blockhalt höger bak, kotsenskida inflammerad,  mycket fylt och hårt, medicin i 12½ dag, återbesök om 2 veckor, 15-20 min promenad dagligen och liten hage igen.

En stor sten lättade från mitt hjärta idag. Jag har vart så sjukt orolig och rädd, men nu känns allt genast mycket bättre, Naela är inte hel än, men nu är vi en bättre bit på vägen, förhoppningsvis!! Känns så otroligt skönt. Nu hoppas jag bara med alla tummar som finns i hela världen att det går åt rätt hål nu och allt blir bra igen.
Visst, det är inte helt säkert detta hjälper och hon blir bättre, men förhoppningsvis :D Medicinen ska ta verkan på några dagar bara så då får vi se.

Nu ska jag åka på roadtrip till Mellerud och hämta medicin till Naela, heja sveriges apotek som har såååå bra med hästmediciner, japp!
Blir inget Ed för mig i helgen heller, Naelut är betydligt mycket viktigare än monster race och öl!






....

Kolungens hästklinik fredag kl 12.00.

Bli bara bra min bästa vän, du gör mig så rädd!!


JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Kärlek.

Det gör så jävla ont.

Onsdayyy

Min onsdag: pysslat om Naela, nu ska jag åka till jobbet, jobbar kvällen med Rickhard och sen kommer hjärtat hit! :) <3


Fallens bilderna.

Ja, då kommer äntligen lite bilder från Fallens... fylla kan man sumera det som och världens snöggaste bilder! :D








Lovibovi! :) <3

More update ja!

Ja, tork!

Men:

Lördag
Blev ingen bio och inte filmen vi hyrt heller. Vi åkte upp till jaktstugan där Peters bröder och de andra jägarna satt och drack öl, så blev en del öl druckna (heter det så?) för min och Tessans del, förjäääävla trevligt hade vi med älgbesök, shottar och allsång. Sen mitt i natten blev det att jaga kor igen, slutade med att jag och Peter körde vilse med fyrhjulingen mitt ute i skogen i mörkret, mindre kul kanske, haha.

Söndag.
Härligt med dagen-efter-dag. Jagade kossor, igen. Fick in kora o jag, Peter, Patrik och Jimmy gjorde hagar hela förmiddagen. Resten av dagen lagade vi mat och såg på film med Morgan, Tessan, Jonas och Ragge.

Måndag.
Back to work efter 3-dagars ledigheten. Stallet, städa, chilla.
Anki var ute och gav Naela massage idag :) Hon var jätte stel och bak, på den sidan hon har ont, så Anki fixade till det ;) hehe. Hon tror också att hon halkat i hagen och till och med satt sig på rumpan. Så vi får hoppas detta hjälper lite, trots att det kommer ta tid, men det är bara att vänta, vänta å vänta.

Tisdag.
Jobbat nästan hela dan, varit hos Naelut och sen spenderat kvällen i hundgården med Emelie, Carro, Pottis, Rasmus, Nicklas, Jonathan och deras hundar.  

Har även ringt hela kvällen efter reserv till träningen. Har en lååång reserv lista och har bara 2 kvar som jag inte vet än, ingen annan som kan... åhhh. Känner inte för att betala 500 kronor för att titta på för att ingen annan kan rida åt mig =( men men.

Nu ska jag ringa Peter, som förövrigt kommer hem en dag tidigare denna veckan :D Ciao
 

GRATTIS!


GRATTIS BÄSTA SYSTER TILL KÖRKORTET!! :D

(dock var det igår, men var knappt hemma igår)

Frull fräs i skoga!

Inte varit mycket pepp för update.

Efter vi släppt ut hästarna i torsdags blev det god mat och mys resten av kvällen.
Igår, fredag, fick jag äntligen lite sovmorgon, det var väldigt skönt. Sen fick jag ringt massa samtal till Skara,Kolungen, Vara m.m,  och halva Landis styrelse (kändes så iaf) för att avanmäla mig till Klubbmästerskapet och försökt hitta en reserv till träningen om 2 veckor, går inget vidare. Resten av kvällen var jag och Peter hos Ida och Robin, grillade och spelade mario cart.
Idag blev vi väckta klovkan nio av att kosserna hade rymt. Så jag, Peter och Högberg har varit ute i skogen hela förmiddagen med fyrhjulingarna och jagat kossera. Gick väl sådär, efter 3 timmar tröttnade vi, då hade kosserna sprungit iväg 2 gånger, vi hade vält 2 gånger och kört fast fem gånger. Då blev det kaffe och fika istället sen åkte jag till Naelut. Nu ska jag duscha, göra mig iordning och återigen lyckas få tag på någon i Landi som kan ta bort mig från KM:et.
Är prat på bio ikväll, får se hun´t det blir.

Starkare än starkast.

Var grymt peppad imorses och på topp..... nu är det på botten.

Stefan har varit ute och tittat på Naela. Med tanke på symtom och hennes gång så tror han att hon halkat i hagen och sträck hela benet. Normalt sätt är det en läkningsprocess på 2-3 månader. Så nu ska hon få gå ute med kompisarna och plockade av skorna eftersom hon ändå inte ska ridas. Men man kan ju inte se på utsidan om det är något trasigt på insidan så känns hon inte bättre om en månad så ska jag åka till Skara och röntga henne och se om det är något som inte är som det ska. Men känner jag mig själv så har jag inte tålamod att vänta i 1 månad. Så ska ringa till Skara imorgon och höra vad dom tar för en röntgen. Jag är inte alls på humör just nu så blir inte mer än såhär.



Älskade lilla häst. Alla år vi haft tillsammans, allt roligt vi gjort och alla vi gått igenom hitills, vi fixar väl detta?








Du är min bästaste bäste vän.
Ingen får mig så ledsen och glad som du.
Vi ska klara oss igenom detta. <3

Ohhh it´s nice.

Idag, torsdag, är en väldigt bra dag! =)
För det första så jobbar jag en kort tur idag, för ovanlighetens skull, 7-13, sen har jag långhelg, ledig fredag, lördag & söndag.
För det andra så kommer Stefan och tittar på Naela idag och så ska hon få nya skor. Jag hoppas för allt i världen att han hittar något litet fel.
Och för det tredje så kommer Peter hem från Åmål idag :D

Dåligt med rubrik.

1 timme och 5 min kvar av denna dagen, sen är det torsdag, och på torsdag händer det mkt braiga saker! :D

Dagen idag har gått i ett, ovanligt säg? Hela morgonen/förmiddagen spenderades i stallet och sen blev det in i duschen och åka till jobbet. Vi hade kalas på eftermiddagen och åt tårta, mums! Sen har kvällen gått alldeles felfritt och bra. Jobbade med Tina idag, otroligt skönt att jobba med en annan ordinare för en gångs skull, jobbar i vanliga fall nästan bara med vikarier och då har jag allt ansvar, och då är än ganska trött i huvudet när man ska gå hem, så skönt idag att slippa det för en gångs skull =) Och imorgon ska jag och Bettan vara i D-huset... sjukt längesen vi jobbade ihop, ska bli skoj! :D
Efter jobbet idag blev stallet och pyssla om sötponnin tills det blev mörkt. Nu kom jag precis ur duschen och ska snart krypa i säng, måste spela lite taxi spel först, är "bara" 2000 poäng från Hultman, så nära varje gång... men det slår aldrig till! Haha.
Fick min ryttarlicens idag också, hoppas verkligen jag får använda den något i år! Håller alla tummar och hovar. Fick mitt nya bankomat kort också, beställde ett visa nu istället, får hoppas det funkar bättre än det gamla.

Godnatt

Älskling.

Det är dags att bli bra nu älskling!!!!! <3




Så rädd, så rädd... =(

Koskenkorva i mitt hjärta!

Familjen kom hem från semestern i danmark idag, och vad hade dom köpt med sig till mig om inte koskenkorva... på burk! :D Haha. Aldrig sett förut... men några sådanahär kom dom hem med:



 


Som det koskenkorva freak jag är... haha.


Ja, och Peter hittade min kamera häromdagen också, så nu kan jag ta kort igen :D awiiiee!

Nu ska jag greja lite till, sen ska jag ner till ponnin.



 


Carro i ett nötskal.

- Kan jag la säga!
- Hej!
- Skaru åka med till Odal?
- Vad ska du göra på Oden?
- ODAL pucko, granngården du vet.
- Ehh, ne vad är det?
- Men herregud, lantbruksaffären du vet, ute på överby.
- Ne jag har absolut ingen aning.

Heja Carro!


Måndag & Tisdag

Redan tisdag, underbart... ännu närmare torsdag!! :D

Igår hände inte allt för mycket, spenderade förmiddagen i stallet sen jobbade jag kvällen med Jessica, ack så roligt vi hade :D Efter jobbet åkte jag till stallet och resten av kvällen spenderades med Emelie, kaffe, beck, popcorn och cigg. Jag ville inte vara hemma eftersom jag vart själv hemma och gillar inte att vara själv i det stora huset, haha.
Imorses skulle jag gå upp klockan sju, gick väl sådär.... jag snozzzzade till kvart i åtta, opps. Åkte till stallet och gav Naela frukost och sedan begav jag mig till Oscar, tog en morgonkaffe, tittade på Knight rider och tjötade. För Oscar den jäveln överger oss i Vänersborg om några dagar då han flyttar till Lund för att plugga i 5 år! =( Duming.
Sen blev det hem och fixa iordning då familjen kommer hem idag. Sen drog jag till stallet igen & eftermiddagen har spenderats i stan med Tessan, vi tog en fika och kollade i affärer och sedan tog vi ytterligare en kaffe borta hos pojkarna på Rostskyddet.
Nu håller jag på att tvätta regntäcken, men insåg att min inpregnering är slut så måste åka ut till Odal, Granngården, och köpa ny, så det ska jag göra nu. Ba hoj!


Bye bye!

Some more picture

Lite mer bilder från SM.....


Golvet i hallen på hotellet var inte hjulvänligt


Kaffe tanterna är i fullgång


Sandra Johnsson - Ari från Stora Öllstorp


Janne Bengtsson - Embla från Smedjegården


Helen Gustafsson - Borgjörd vom Wiesengrund


Eva-Karin Bengtsson - Kyndill fra Hellulandi


Johan häggberg - Axjon stromsund


Helgens jobb och bravader.

Inte funnits någon tid, igen.

I fredags kväll jobbade jag som sagt, blev inte så mycket mer än stallet och mys resten av kvällen. I lördags jobbade jag igen, på mina timmar åkte jag och Peter till Naela sen tog vi en glass i solen. Efter kvällens jobb åkte vi på kräftskiva, det var vääääldigt kul =) Igår, söndag, blev det jobb till kl 16, sen pyssla om Naela, film med Petrus och sen pyssla om Naelut igen innan vi kröp i säng.
Imorses försov vi oss så hela dagen känns helt upp och ned. Fick tag på Stefan imorses iaf, han kommerpå torsdag och skor & tittar på na.
Nu kom jag typ precis hem från stallet, igen, ska hoppa in i duschen och sen bege mig till jobbet. Imorgon är jag faktist ledig  :D weho!


 

Veckans horoskop

Kräftan 22/6-22/7



Det handlar mest om kärlek nu. Visserligen kan en resa eller glada sommarnöjen också locka, men det är kärlek och passion som betyder mest. Allt kan hända, från en stormande kärleksaffär till stora, seriösa steg som tar din relation till en ny nivå. Spännande och intensivt.

kärlek/sex
5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3


Tlött tjej

Oj vad trött jag är i benen nu, dock inte i huvudet och resten av kroppen. Mycket att göra på jobbet ikv, både på gott och ont, tiden går fort men ack så trött man blir.
Men snart kommer min mys och håller mig sällskap inatt, awiiee :) <3
Jobb imorgon igen, 7-21.15 med dom goaste, nästan alla goaste iaf, blir nog toppen topp =)
Men men... godnatt!

Heja Hanno!

Ska vara på jobbet om 30 min och jag kom precis ur duschen, heja mig! :D:D


jobbety


<3

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.

<3

F F F R E D A G

Fy vad seg jag blev nu när jag slängde mig framför datorn i sängen... har varit i gång hela dagen typ.
Gick upp vid kvart i åtta imorses för att ringa till hovis, tog en stund inna jag fick tag i honom, men vi ska avvakta ett tag till då Naelut har blivit bättre =) Han kommer med nya skor i nästa vecka iaf.
Sen somnade vi om i typ en timme innan jag drog upp mys, då skulle Naela ha mat, haha. Sen har jag städat i stallet efter räven, med skurhink och dusch, jippie. Har betat Naela, mockat i hagen, pysslat om henne och gjort iordning för mor och far sedan som får åka ner och ge na lite mat eftersom jag inte har någon rast idag så får jag åka ner efter jobbet och beta henne och ge na mat över natten :) Efter stallet tog jag en välförtjänt pizza med mor och far.

Nu är jag gött seg. Börjar jobba om 1 timme och har inte orkar in i duschen än så borde nog sätta fart.







Vila i frid räven.

Möttes av en chock när jag kom till stallet imorses... öppnar stalldörren och det ser ut som tredje världskriget. Ligger massa handdukar och boots på golvet, vattenslangen är i tusen bitar, alla sandras grejer på täckeshängaren ligger slängt på golvet och alla grejer vid diskhon ligger huller om buller på golvet och i honn. När ljag agt allt på plats och ska hänga upp Sandras saker igen ser jag sett det ligger en räv i hennes box och tittar på mig, jag vrålar och blir skit rädd och springer ut, trodde antagligen att den skulle attackera mig, haha. Ringer i panik till Sandra och nog av chocken frågar om hon vet om att hon har en räv i boxen? Som tur är kommer Diana strax därefter och vi ska försöka få bort räven därifrån. Men va fan, hur van är man vid en räv då, hur ska man veta hur den reagerar? Men.... räven reagerar inte överhuvudtaget och bryr sig inte alls om att vi är där. Man såg ganska väl på den att den inte va fullt frisk.
Vi står som två frågetecken men ringer sen polisen av alla människor, dom borde veta vem som ska ta hand om den, snubben som svarade skickar ut en polisbil samtidigt som vi går till Tomas och hör med han om han kan ta hand om den, ringer sedan tillbaks till polisstationen och säger att dom slipper komma, bra tyckte polisen då dom hade mycket att göra tydligen. Tomas kommer upp och tittar på räven och vi ringer till djurskyddsmyndigheten eller vad det nu heter, får 2 numer till jägare därifrån och ringer sedan till dom. När jägaren väl kommer så tog han med sig fel gevär för han trodde att jag sa att räven låg i en buske, fast jag sa i en box. Så då får vi vänta ytterligare tills han kommer med det rätta geväret. När han skjuter första skottet på räven försöker den resa sig upp och då ser han att ena benet är helt av, sen skjuter han honom igen och han slocknar... hemskt, men det enda rätta när den dessutom hade brutit ett ben.
Jag gick ner till Naela under tiden han skulle skjuta, usch, sånt vill man absolut inte se. Dock hörde man skotten, men som sagt, nu slipper den lida :)

Men den stora frågan är. Räven tog sig in genom dörren i ladan förmodligen, då det låg rävskit där och ladan också såg ut som fan, men hur lyckades den ta sig in i Lokkurs box med ett brutet ben och boxen är stängd? Konstigt det häringa.
Men sov så gott lille du!


Så denna morgonen blev inte alls som jag hade planerat. Stackars Naelut. Nu måste jag kasta mig in i duschen och åka till jobbet. Sen blir det stallet igen och pyssla om Naelis och sen blir det mys i massa mängder :)


Dålig mobil bild

Glaaad hest och tjej!

JAAA :D:D Naela haltar inte lika mycket längre.... weho! Hon haltar inte på rakt spår och inte när man longerar så hon har det onda benet på innersidan, däremot haltar hon när hon har det onda benet på yttersidan och måste ta i mer med det.
Nu känns det genast lite bättre.. nu går det ju förhoppningsvis åt rätt håll :D Jippiiieeeee!! Så nu är jag glad och Naela är nog en glad heeeest! :D

Lite småroligt förut när jag skulle hämta na i hagen. Hon har ju massa halthagar på rad typ, så måste gå igenom alla och öppna dom för att komma till den hon är i nu. Så gick det förbi ett äldre par och småflina åt mig.
- Har du satt hästen i karantän?
- Ja, nästan iaf.
- Den verka bli glad över att se dig iaf.

Haha.

Nu ska jag avrunda dagen och kvällen med en film, rallybrudar blir det. Får se om det är något att ha.


Redan Hanna!!

Har äntligen skrivit färdigt min tävlingsanmälan... nu håller jag tummarna för att Naela blir bra tills dess så vi kan åka. Vi missade ju hela vårens tävlingar pga att hon skadade sig och fick sy, så nu håller jag alla tummar som finns med att vi kan börja och sluta årets tävlingssäsong med ett klubbmästerskap!





Ska vi få använda tävlingsschabraket något i år?

Glöm nu inte lilla Hanna att posta brevet påväg till stallet, heja!

Ledig dag = hurtig dag!

Dagen har gått i ett, som det alltid gör när jag är ledig. Hunnit med en massa:

* Morgonens ompyssling av halta-Lotta.
* Storstädat sadelkammaren med Diana.
* Byggt fler halt-hagar
* Lunchat på skräcklan med Tessan
* Kollat till Naelut igen
* Städat, tvättat bilen och checkat under motorhuven.
* Tvättat alla arbetskläder och ridkläder.

Hell yeah.

Nu tar jag igen mig lite med Magnus Uggla. Ska snart sätta fart på rummet också innan jag ska ner och pyssla om Naela igen.
Hade behövt ta mig till banken idag också och fixa ett nytt bankomat kort, men tiden hann inte till. Tänkte gjort det imorgon men så ringde käre chifen, ingen som kan jobba kvällen imorgon, Ovanligt! Så självklart, som alltid, ställer Hanna upp på en ledig dag, jippi! Men det jämnar ut sig då jag får långledig-helg nästa vecka ist! =) Bytte även min måndag-dag till en måndag-kväll, det passade sjukt bra!

Dags för städning igen. Ciao


Nu är pärlis fin igen!! :)

(dock inte min pärla på bilden men jag har tappat bort min kamera :( )

Min finaste Naelut! <3

[email protected]

Jag har absolut ingen tid. Jag jobbar ju jämt och ständigt, känns det som. Sen varvar jag det med stallet 3-4 gånger om dagen. Naela är fortfarande halt. Ringde Stefan idag han kommer på fredag förhoppningsvis, han hade 2 aningar om vad det kunde vara, jag säger inget mer.... Lille Naelut! <3

På torsdag kommer min mys hem iaf! <3 gott det.

Och en stor tumme upp till mig själv som lyckades byta en av mina yttre backspeglar på bilen HELT själv. Det är fan inte dåligt.

Imorgon, tro det eller ej, men jag är ledig! Så morgon dagen är planerad i stallet hela dagen. Ska göra fler halt-hagar och storstäda sadelkammaren med Diana.
Det var update för ett tag typ... åhh.. ciao



Underbara vänner! <3

Är hemma och vänder. Ska göra matlåda och platta håret.

Emelie och Carro är världens sötaste! <3 Fick en sådanhär av dom:


Dom vet precis vad jag tycker om!! :D:D

Och ikväll som sagt, om exakt 1½ timme så ska dom bjuda mig på Harry Potter, ni är för goa! <3 Precis vad som behövs just nu. <3<3



Och en dag närmare torsdag! :) <3

Flera dagars prognos.

Har inte varit hemma sen i lördags förmiddag så har inte funnits tid.
Snabb uppdate.

I lördags eftermiddag byggdes det hage. Sen blev det grillning hos Mikkan och Hans, gör trevligt var det! Sen blev en tur till stallet igen och ge Naela mat.
På söndag morgon blev det stallet och pyssla om Naela, sen åkte alla hem till Peter och åt pizza och hade allmänt trevligt. På kvällen blev det stallet, sen hyrde vi film och sen blev det stallet igen.
Dagen idag har beståt av stallet, jobbet, stallet, jobbet och nu kom jag precis hem från stallet. Naela haltar inte i skritten men markerar jätte mycket när hon ska springa så fick ringa Brålanda jouren om råd. Så hon får gå kvar i hagen så ska jag höra av mig om några dagar om det inte har blivit bättre, och har det inte blivit bättre om några dagar ska jag ringa hovis också så han får kolla om det är något i hoven som klämmer så hon haltar, eller vad det kan vara. Jag är så trött på det här nu, alltid är det något. När vi äntligen hade kommit i gång med träning och allt igen så är vi tillbaks på ruta ett... och jag får det alltid till värsta skräck senariot och tror det allra värsta.. jag hoppas för alla tummar och hovar i hela världen att det bara är någon lätt vrickning eller något i hoven som lätt går bort...!!!! åhhhh... lilla ponny! <3


När vänder det?



Ska iaf hem till Emelie nu på kalas och ikväll ska vi på Harry Potter, gott å piggas upp lite iaf.

Arvingarna!!

Hade så sjuuuuuuuuuukt roligt igår!! :D Tack alla goingar!
Dock blev det för mycket gapande och sjungandes så jag tappade rösten totalt, nu börjar den komma tillbaks lite, låter som jag dryckit whiskey och rökat i 60 år, heja!
Nu ska jag snart åka till Naelut och bygga hage, ikväll blir det fiske och mys med Peter, Tessan och Morgan.

Lilla Naelis! <3

Alltid är det något... först i våras passade inte min sadel längre så jag fick köpa en ny å innan jag fick den var det ett hej och hå... sedan när jag väl fick den kunde jag inte rida för då skadat Naela benet och fick sy, så fick veterinären komma ut sammanlagt tre gånger då det började blöda från såret och hela benet blev jätte svullet och massa annat, så Naelut gick på mediciner och det var en massa bös hela tiden =( Och idag när jag var ute och red och skulle tölta lite på hemvägen så gick hon inte bra, så jag fick hoppa av och springa med henne då det visade sig att hon halta lite. Så var bara att gå hem, väl hemma o jag skulle longera henne så haltade hon ännu mer, hon stödja knappt på benet =( Så nu står hon i boxen och vilar sig, ska ner om en stund och bygga en hage till henne så hon får gå ute med kompisarna och slippa stå inne. Stackars lilla pålle, alltid är det något! =( När vänder det? När ska det gå uppåt för oss?



Jag älskar dig Naelut! <3

RSS 2.0