Myspys!

Har haft en sååååååå mysig kväll i goda vänners lag! Ni är otroliga! <3
Strax ska jag pömsa i säng, ska jobba imorgon, jobbar med Richard tror jag, roligt =) Lyssnar på jumper en liten sväng nu... Tapetklister under mina skor, du är så mkt vackrare än vad du troooooooooooooooooooor.. åhh, minnen! hehe.

Och vad sjutton hade Agnes på sig i melodifestivalen? Herregud!

Sååååå mums!

Mums, det var makaroner och köttbullar, mumsa! :D Och vitlöksdressing såklart ;)

Gårdagen!

Igår blev det groggning hos Tessan, sen vidare till Carinas och sen till Krus. Göra trevligt var det! Men en bild säger mer än tusen ord för jag är inte speciellt sugen på att skriva något just nu, vaknade för typ 20 min sen... ojoj.


En Hanno


och en Angelica, Gells


Hanno, Gells och Danne.


Ne, nu ska jag äta frukost och middag, hoppas verkligen att det är god mat! sen blir det dusch och fräscha upp sig, film och melodifestivalen mys ikväll, myspys! Ha en bra kväll gott folk!

Hanna är en Volvo v70 r


Du är väldigt fåfäng och vill väl inte skryta med ord och så men du visar med pondus och karaktär att du inte är någon fjolla. Du rycker endast fram ässet ur rockarmen när det behövs.

Saker och ting reder ut sig sakta men säkert... förhoppningsvis.

Känns som att det börjar gå åt rätt håll äntligen. Saker och ting reder ut sig och jag börjar äntligen att ta tag i saker, saker som jag borde gjort för längesen egentligen. Det är slut på allt såntdärn nu, okej?! Jag ska lova mig själv, någon dag.
Idag är jag i alla fall glad, och allt känns toppen.. vi får se imorgon.

Har varit i stan nu med bästaste Tessan och bästaste Angelica! Tog en fika och hade allmänt mys som vi har! Sen åkte vi till rostskyddet såklart, hehe. Och efter det blev det en tripp till siba. Hittade min garanti på kameran igår så tänkte lämna in den igen, så beklagade jag mig så för killen på siba vad missnöjd jag var med den kameran. Så jag fick en helt ny kamera, bätte än den jag hade + försäkring, utan att betala ett öre! Jag har aldrig tyckt om siba, men idag ändrade dom min uppfatting helt, tack denna snälla kille! :D Så nu har jag äntligen en kamera så jag kan lägga upp lite mer egentagana bilder, ist för att ha snott från vänner och google, äntligen! =) Visst, jag gillar inte dessa kameror så överdrivet mkt, men den första kameran fick jag gratis, den andra också och denna med, så vem tackar nej? den tar ju iaf bilder!



Nu ska jag vara snäll och dammsuga nedervåningen, sen ska jag äta pastasallad, mums så gott, sen blir det en ridtur!
Och ikväll blir det mums.... Groooooooooogg! <3


Helgen!

Fredag, full fart mot helgen! Idag hade jag bestämt att jag skulle få sova ut, eftersom det händer så sällan, men inte, telefonen ringde kl nio och något jävla nöt tyckte att jag skulle gå upp, tack!
Jag måste måste måste städa min bil idag, men fy vad tråkigt! Sen ska jag ta en fika med mina älsklingar och ikväll blir det bio!
Igår blev en mysig dag! Först släppte jag ut hästarna, sen åkte jag hem och sov en stund. På em åkte jag och Tessan till arbetsförmedlingen, tummen upp till oss, äntligen. Fick pratat med en superskön snubbe. "åh, din formulär är så bra skriven så jag börjar nästan gråta". Naww. Ska snart på ett nytt inskrivningsmöte och ett informationsmöte, jippi. Sen blev det god mat i goda herrears lag på rostskyddet, följt av Coops och Two and halft men. sen åkte jag till Kristofer, där han, Emma, Björn och Hultman va, kul att träffa alla igen! =)
Kanske dags att mösa sig upp ur sängen..

shet!


Bara så jävla bra =D

Nu blir det snart sova. Utsläpp imrogon!

Onsdag!

Dagen har bestått av en ridtur, jobb, Överby och snart stan!

Jag bara älskar mina arbetskamrater och mina goa gamlingar, ni är så goa! :D

Tittar på det jag missade av Andra Avenyn igår.. sen blir det att köpa kattmat, mata hästarna och sånt! Wiho

Filmtips!


Hahahaha.

Something..

One of us is crying, one of us is lying
In her lonely bed, staring at the ceiling
Wishing she was somewhere else instead
One of us is lonely, one of us is only waiting for a call
Sorry for herself, feeling stupid, feeling small
Wishing she had never left at all



Where is the end ? ! ? ! ? ! ? ! ? Help..

Se däringa!

Ja, det där med bloggen ja just det! Helgen var chill. Jobbade mest och på Lördan blev det Öl, singstar och poker hos Linda med Linda, Emelie och Carro, nice!
Idag är det tisdag, tiden går för fort tycker jag. Igår jobbade jag som jag typ alltid gör. Sen red jag och efter det träffade jag Angelica och Tessan, sen åkte jag till Emelie och senare träffade jag Stellan. Idag var jag äntligen ledig, väldigt behövligt. släppte ut hästarna imorse, tömkörde damen och städade i foderkammaren och sadelkammaren, skönt när man är på sånt humör asså! =) Sen har jag vart med Tessan hela dan. Vi har varit på siba och druckit kaffe på rostskyddet, massa mys! Nu har jag precis ätit semla med the famila, det är ju semledagen idag, gott! Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, men något blir det ju i alla fall, som alltid =)

Filmtips!


Tokig film!

six year!


6 år!
Det är många år, månader, veckor, dagar, timmar, minuter och sekunder!
Jag va 13 och du var 16. Ojojoj, så mkt vi har hunnit med under den tiden, helt sjukt! :D

Simply the best! <3

Hur många timmar lever man?

Gött mos! Har jobbat 20 timmar nu på 2 dagar. Har 6 timmar kvar tills jag är ledig, i en dag iaf!
Sitter och får en massa gamla bilder från Stellan, gött roligt! haha. Nu blir det hoppa in i duschen!

GBG horse show!

Igår vad jag och syster yster på Göteborg horse show! Massa roligt var det... men innan vi kom dit är en annan historia! P-huset vid Liseberg och det var fullt, så vi fick åka till nästa P-hus, som i stort sett var fullt det med. "Emelie, det finns en våning till... ehm, det finns en våning till. Weho, en våning till". haha, så det slutade med att vi fick ställa oss på taket, tokigt! Fick hämtat ut biljetterna sen och eftersom vi valde kvällens föreställning så gick vi på Mässan i fyra timmar först. Köpte bla ett nytt tävlingsschabrak med Naela och Hanna på för 450 kronor och ett Hilbar träns för 400 kronor, sen blev det mest massa små plockiplock bra och ha saker! :D Just det, köpte en mullebok till Evelina, då satt hon där som målar mulle, så hon signerade den :D fränt! Sen blev det showen, hoppning och gymkhana var det, båda vanns av Sverige, grymma vi är! Sen var vi sjukt trötta på vägen hem. Blev dunka dunka musik och köra fort som fan, gosch. Sen däckade man väldigt gott när man kom hem.
Nu ska jag strax åka och äta kinamat med familjen, sen blir det stallet och sen träffa Tessan.


Grrrrrrrrrr!!

Ibland alltså

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1466354/nybliven-pappa-och-bara-13-ar

Biljetter till Göteborg Horse show!

Fick ett mejl för cirkus två veckor sen ifall jag ville vara med och tävla om biljetter till göteborg horse show, varför inte lixom? Även fast man vet att chansen att man vinner är lika liten som att David Hasselhoff skulle stå naken i mitt rum, ungefär, så är det ju ändå kul att testa! Berättade för Emelie några dagar senare när vi var ute och red... och då blev det lixom "du är så jävla störd", typ vardagsmat :D haha! Sen igår när jag kom hem så fick jag ett mejl.... =D



Det är sjukt kul... eftersom man aldrig har den turen lixom! Yeeeees!
Så på torsdag åker jag och Emelie, shoppa gärnet på mässan också!
Biljetterna var ju lixom slut när vi skulle köpa..

nu ska jag duscha och åka hem till Tessan. C ja!

Måndag vecka 8!

Filmen vi såg igår var den sjukaste filmen jag sett på evigheter.... haha. Minns inte vad den hette, men totalt sjuk va den, hehe!
Idag har jag hunnit med mycket, det tjänar att gå upp tidigt. Va ute i stallet imorse, släppte ut hästarna och red på min pucko häst. Finns bara springa i hennes huvud just nu! Så det blev en lång galopp idag, men det räckte tydligen inte för damen... gah!
Sen åkte jag och plockade upp Tessan och Donna så åkte vi till stan och fikade, myspys! Sen åkte vi till rostskyddet och kollade på gubbarna när dom grejade med bilarna. Sen åkte jag och Rase i chevrolen med v8 motor till donken! Gillar dessa bilar! =D Vrooooom! Sen blev det en promenix med Emelie och Texas. Om en stund ska jag äta makaronisar sen ska jag worka! Wehej!!

Myspys!

Igår var vi hos Ramus och såg på Bruce och Saw 5! =) Elvis rev mig så jag har världens störtsa rivmärke på armen, haha! Tokigt! Om ett tag blir det en ridtur och ikväll blir det film igen och kolla in Tessan och Morgans nya hund! =)


<3


Snart ska jag äntligen ut och rida :D Med Emelie och Carro!
Har inte ridit på en vecka så det kitlar lite!

Sen ska jag till Brålanda! =)

Alla hjärtans dag! <3

Filåtens. Bloggen ligger lite på is för tillfället tyvär.

Men i veckan har jag mestadels jobbat, varit i stallet och fikat varje dag!
Gjorde min debut på natten häromdan, det var något helt annorlunda kan jag säga. Det värsta var att det spökar på jobbet, haha, löjligt men sant! Jag trodde jag skulle skita ner mig. Vi ligger framför tv:n och chillar en stund, så hör jag steg ute i koridorren, som när någon går och släpar fötterna efter sig, och kollar, men ingen där! Det finns en lägenhet ovanför vårat personalrum, men som står just nu, så hörde man när man satt där nere hur något/någon drog möbler (som inte finns där eftersom längeheten är tom), Det var lite läskigt, eller rättare sagt, jag blev skit rädd, haha! :D
Annars har veckan varit lugn. Igår fick Naela äntligen nya dojjor och kiropraktorn var i stallet också, hon tyckte Naela kändes mycket bättre och fick även ett stretschningsprogram, yes! Sen på kvällen var det grogg och singstar hemma hos Cissi och Kristian med Angelica, Marcus, Rasmus, Tessan, Morgan, Patrik och Daniel, hur trevligt som helst! :D När jag kom hem halv fyra däckade jag gaaaaaaaanska gött.
Idag är jag fruktansvärt seg. Ska snart gå ut och röka och ringa till Tessan, sen ska jag och syster ut och rida. Ikväll blir det bio, brålanda, eller något annat trevligt! =)


dum-hest!

Som toppen på allt så har Naela nästan tappat en sko så jag kan inte rida! På ena sidan är sömarna borta, eller ja, dom var lösa så jag tog bort dom och på den andra sidan sitter dom hårt, så den går inte få av, roligt! Det är tur att silvertejp löser alla problem! Stefan kommer på fredag, så vi får stå ut tills dess, då kommer även kiropraktorn. Får hoppas hon är bättre denna gången!
Mkt bloggande nu för tiden, verkligen? Ja!

Mitt nya dyra schampoo verkar hålla sin klass i alla fall, vi får c!

Pirr!


sådär så det kliar i hela kroppen.... vill ut och rida nu!!!

Helgen!

Då var denna helgen också snart slut, inte riktigt än... men snart.
I fredags kväll jobbade jag, sen blev det att mata hästarna och sen sängen, trodde jag skulle dö av trötthet,nästan.
Igår, lördag, blev det en ridtur på morgonen med sys och fimpen, sen blev det trevligt i goda vänners lag hela dagen i stan och senare på kvällen blev det Wii hemma hos Jesper, trevligt värre!
Idag är man seg! Ska ut och rida om ett tag med sys och ikväll blir det PRO-varning, mys!

Knäppa vänner!

Kristofer| ¦ıΩτ•є∫κΞ säger:

jag har blåmärken över allt

Hanno | Dubbelmoral? säger:

hahahaha varför då=

Kristofer| ¦ıΩτ•є∫κΞ säger:

tog en cykel och cykla från tg igår.. i slasket..

Kristofer| ¦ıΩτ•є∫κΞ säger:

cykla sålart omkull


4 år av kärlek! <3


Tänka sig, idag har jag haft Naela i fyra år. Shit vad fort tiden går! 6:e februari 2005 träffades vi och red första gången. Minns exakt vart vi red och allting, hehe! Det är fyra år sen nu! Mycket underbara stunder under dessa år, men även motgångar och hat! Men tillsammans klarar vi allt och övervinner det!
Du är min bästa vän, min ledstjärna och mitt allt! Tack för du lyser upp mitt liv och finns där! Vi ska vara tillsammans tills döden skiljer oss åt, du är bäst! <3 Jag älskar dig!

You make my sun shining even if here is raining!

SVB

Sveriges värsta bilförare är bara så jävla roligt! :D hahaha

Torsdag!

Torsdag redan... tiden går alldeles för fort!
Har jobbat idag, som alla andra dagar! Nu ska jag vila en stund sen blir det ut och rida i den lilla snön!
Igår va jag, Jessie och Angelica på bio, i taket lyser stjärnorna. Eftersom man har läst boken så blev man ju såklart sugen på att se filmen, och eftersom den är inspelad här. Jag tyckte inte det var alldeles för mycket att hänga i granen faktist. Helt okej, men inte mer alltså!
Nu blir det sängen! Gått och lagt mig tidigt hela veckan, men är as trött nu, får börja lägga mig sent igen! Ciao

Hurtigt!

Hurtigt kan man säga. I måndags blev det ett medelpass och igår simmade jag 1 km, hurtigt hurtigt. Så idag har jag en smula träningsvärk! Nu ska jag dricka upp min juice, sen ska jag åka ner till stallet och titta till Naelas ben, sen blir det jobbet! Tjarå

Högskolan nästa?

Träffade massa folk i Lördags som läser till sjuksköterska, Hultmans klasskompisar, så jag blev gött peppad och sugen på att börja läsa nu alltså! Men jag har massa problem. När ska jag börja läsa? Vart? Hur ska jag göra med hästen, ta med den, låna ut i tre år, sälja? Närmaste är i Trollhättan, men jag vill bort härifrån!!! En av de jag träffade kom in som reserv så på två veckor flyttade hon bara sådär, poff, från Stockholm till Trollhättan, det vill jag med göra!! Men vart och hur? Måste ju ta med mig Naela, vilket som! Det är svårt. Är så sugen! Men men.

För jag kämpade ju inte med engelska B, ig-varning, massa extra uppgifter och slet som ett djur för att få godkänt på nationella i onödan! Och jag slet ju inte med historian i 3½ timme på måndagar eller Matte B:n, för skojs skull heller? Något gott måste jag få ut av bördan! Högskolan nästa...?!


Finns sjuksköterske linjen i Norrland tro?

Fan ta er!

Det finns inget för alltid.


Död blogg.

Just nu är det en såndär oblogg period, ingen lust, men det vänder nog snart.

Festen hos Hultman i lördags va toppen. Alla goingar och massa annat folk.
Så igår blev det bara sova, pizza och film med bästaste.
Idag är jag ledig. Släppte ut hästarna imorse, sen har jag fikat och solat med tessan, angelica och cissi. Snart ska jag städa sen blir det hundpromenad och träning ikväll! Yes!


RSS 2.0