Full fart mot helgen

Nu är det äntligen helg!! :D:D Skönt att sluta tidigt idag så helgen blir lite längre, weho!
Har varit inne i stan och gjort lite ärenden och varit förbi Naela och gett henne mat, hon får sin vilodag idag. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen göra mig iordning. Vid fem kommer Tessan, Morgan, Peter, Angelica, Frida, Timmie, Carro och Linda heja! Då blir det koskenkorva för hela slanten, och senare ikväll blir det Arvingarna! :D Blir nog väldigt nice!



Underbart

Klockan ringde 6.20, opps! Håret står på ändan och orkade inte sminka mig, så nu dags för en pösdag på jobbet, haha!


Kvällsfunderingar

Funderar på att sälja hästen och börja spela golf istället.





Present från Osci!

Present från Oscar.


High five, 1-0 till oss!


Happy face!

Äntligen torsdag! :D

Jobbade 6.45-15 idag, har varit en såndär flum/skrattanfalls/tok dag på jobbet idag. Jag och Marita var i A-huset på mörran, det är sååå jävla tungt där, men gud så roligt vi hade., dock vann Marita med 2-1, attans.
Resten av förmiddagen ägnade jag åt mitt städ hos min gubbe, då blidde han glad. Sen gick jag och Tessan till ICA och storhandlade, där snackar vi TEAM work, Tessan körde korgen och jag plockade i alla varor,haha. Det som var kvar av förmiddagen hängde jag och Frida, Tessan fick ikke vara med, hahaha.
På eftermiddagen lämnade Tessan oss så jag och Frida hade eget team work. Vad jag tycker om våra sommarvikarier ! <3 haha. Sen slutade jag äääntligen. Då blev det hem, byta om och åka ut till stallet där min mys mötte upp mig. Jag red en sväng i paddocken sen fick han skritta av Naela, dom var så duktiga så =) Resten av kvällen har vi mewsat med film och gött. Nu ska jag sova, jobba 7-13 imorgon, sen blir det vääääldigt mycket koskenkorva med Tessan, Frida, Angelica, Morgan & Peter, sjuukt sugen man är nu, och sen blir det Arvingarna senare på kvällen på det också, kan det bli bättre?



Imorgon!!!

Onsdags rensning

Ne, jag måste rensa min mail först innan jag somnar... undra varför.?



Trött, tröttare, Hanno

Nu är jag banemig trött!!

Gick upp vid nio imorses och åkte ut till stallet, Tömkörde Naela runt Önafors och hon var jätte duktig, sen åkte jag ut till Stefan och köpte en spånbal och åkte tillbaks till stallet med den, sen direkt hem och in i duschen och dra till jobbet, 13-21.15 stod på schemat idag, jippi! Har varit kaos på jobbet idag. Allt sånt man inte vill ska hända, hände!! Vi var helt slut allihop när natten kom och vi satt på rapporten, hela dagen har gått i ett verkligen! Men men, alla dagar kan faktist inte vara bra, så är det.
Var väääldigt skönt med en lång dusch nu när jag kom hem, behövlig om inte annat! Nu ska jag läsa lite och sen pömsa i säng, ska försöka sova tidigt idag, igår somnade jag faktist några minuter innan tolv, inte dåligt när det gäller mig. Får hoppas det blir så idag med... har en lååång planerad dag imorgon, som först och främst börjar med jobb 6.45-15. Godnatt




Melodu club - electric


Hur back in the days är inte den?

Brunettbella

Ojdå, Blondinbella har färgat håret brunt, heja heja dig!
Blir det BrunettBella nu?


22.08

Hade en jätte skönt kväll på jobbet, håller tummarna för att den blir likadan imorgon också! :)

Träffade Carro och Emelie en sväng efter jobbet och nu ska jag läsa lite bloggar innan det bli sängen.

En dag närmare torsdag :) ihhh.

Händelserik tisdag

Denna dagen blir inte något vidare händelserik. Imorses var jag i stallet och red och när jag kom hem så slumrade jag till en stund. Ska göra mig iordning nu och sedan bege mig till jobbet, jobbar 13-21, både idag och imorgon, jippi! Ska prova den nya foundationen och värmeskyddet och se om det hållet måttet! Ciaos


Ridtur, Bad, Shopping & Kalas.

Gick och la mig igen i morses, göttans! Klocka ringde vid nio och det var skönt att vakna för det var mitt i en hemsk dröm. I korta drag, Naela åkte med till SM och jag red i en skog och hon började blöda längs hela halsen och jag ropade på hjälp men så blev det sådär jobbigt som det blir i drömmar, att man kan vråla hur mycket som helst men det kommer ändå inte fram någonting, jag vrålade och lipade om vart annat och till slut fick jag hjälp så hon kunde komma till en veterinär för blodet bara sprutade, och sen *poff* så var jag, Naela och veterinären inne på mitt jobb, och där hände massa sjuka grejer... och det hela slutade med att veterinären sa att Naela hade cancer, hemsk dröm!
Konstigt nog så hade Naela fått ett sår som blödde lite när jag var nere och gav henne mat på kvällen igår.. läskigt att drömma om det senare!

När jag återhämtat mig från drömmen åkte jag till Naelut och red i paddocken, och hon gick så bra! Var bara en gång vi blev osams för hon inte ville göra skänkelvikningen som den skulle vara, fy dig!
Sen blev det till blomsteraffären och köpa blommor till syster, sen hem, byta om, plocka upp Tessan, så åkte jag, Tessan och Evelina till vattenpalatset och badade.
Efter vattenpalatset drog jag och Carro till bolaget och siba, köpte present till Emelie, presentkort på systemet, dammvippa, fräck fickplunta med tillbehör och en blomma från familjen, och sen lite grejer till mig själv, bla: foundation, sminkborttagning och "värme skydd" till håret, eftersom jag blåser och plattar det så mycket.
Sen blev det hem och paketera Memelies paket och sedan förbi Lill Linda med presenter och sen på kalas hos Memelie.
Kom hem för en liten stund sedan och borde sova snart, är jäääätte trött och har en låååång dag framför mig imorgon.



GRATTIS!! <3

GRATTIS BÄSTA SYSTER PÅ 20-ÅRS DAGEN!!! :D :D :D





 Hoppas du haft en bra dag trotts att du är invalid ;) haha.

Ohja!

HELL YEAH


Skön sång

-1,2,3 indianer, 4,5,6 indinaner 7,8,9 indianer, 10 indianer små.
- alla hade dom pil och båge.
- Indinaner hade la inga bilar?

hahaha.
Så nu är den nya bil och moppe. haha

Jobbat första passet för dagen, ska hoppa in i duschen nu och vila mig en stund, sen blir det jobb igen, jag och Frida kör kvällen, lär bli en toppen/flum kväll, det gillar vi. Sen blir det stallet och mews.

Ljuva lördag!

Ahhh sicken härlig lördag!

Först har jag jobbbat 6.45-16. Jag och Frida skulle banemig haft ackordslön imorses, jävlar vilket tempo vi hade! Iofs kanske inte så konstigt när vi är tre personal och två som jobbar, men vi hade trots allt jääävligt roligt.  Och även resten av dagen, bara massa tokigheter, fram tills Frida blev trött. Haha! På eftermiddagen var vi dukiga och gjorde fruktsallad med glass till våra gamlisar, sen körde min favoritgubbe mig runt i korridoren i sin rullstol, han är allt bra snäll ibland ^^
Efter jobbet blev det ut till stallet för en ridtur, finns inget som är så skönt som en ridtur efter en lång arbetsdag, jag älskar´t!
Sen blev det fort hem, jag har slått rekord idag, jag hann skriva "jag ska springa in i duschen om 2 röda", lägga ridkläderna där dom ska vara, sätta på radion, duscha, stänga av radion, torka mig, komma upp på rummet, skriva "SÅ", på fem minuter, slå det om du kan! Sen blev de fjorden med bästatessan! <3
Nu ska jag försöka sova, skönt att vara hemma i tid för en gångs skull, dock är det en jävla fest på Hallevi så vi får hoppas jag kan sova ändå. Det är det värsta med att bo här, antingen vaknar man av att det är fotbollsmatch eller så kan man inte somna för någon har fest i lokalen, hatart.
Ne, nu ska jag se om jag hittar en sak på biltema.se sen ska jag försöka sova.
Dagen imorgon är fullspikad, jobba 7-21.15, ner och ge Naela mat (hon har vilodag imorgon, ridit hela veckan) och sen iväg och mewsa! ihi! :) Vill ha söndag kväll NU!

Godnatt!


Jobbig fredag som blev great!

Kan ju bara sammanfatta kvällen på jobbet som.... jobbig.
Resten av kvällen piggades upp med förfest hos Hultman och pråmen. Nu ska jag sova ganska gött... jobb 6.45-16 imorgon, jippiieee!

Blir så jävla trött!

Alltid detta eviga tjöt vid den här tiden varje månad.... jag blir så jäääääääääääääääääääääääääääääävla trött!!!!!!!!!!!!!!!!
Skönt att jobba i helgen så än slipper vara hemma, gutt gutt gutt!!

Kom hem för en liten stund sen, varit på Roma med Tessan, Morgan, Peter och Timmy. Nu ska jag snart byta om och bege mig till jobbet, måste pumpa mina däck på cykeln först också, jippiiiee!


Så trött så trött!!!!!!!!!




Herr pigge gör besök.

Har haft en toppen kväll, börjar bli trött nu!
Hämtade Tessan på jobbet, så plockade vi upp Morgan och åkte och hyrde film och åkte sen vidare till Peter och såg den, var någon skräckis, minns inte vad den hette, men väääldigt bra var den. Sen körde vi lite fyrhjuling ute på gärdet. Tills det kom fyra älgar och jag blev livrädd, haha. Sen blev det en sväng till stan och sedan en High School film.
Kom hem för en liten stund sedan då denna lille filuren låg och sov på vår gräsmatta, sötnos!




Nu ska jag göra som Pigge, sova! Ska upp och 5½ timme och släppa ut hästarna. Dom fick stå inne i natt eftersom det är sånt skit väder. Godnatt

Nej, det är INTE min bror!

Min bror är ju helt efterbliven! Han ska börja på filmgymnasiet i Trollhättan efter sommarn så han köpte en videokamera för ett tag sedan... detta hittade jag på youtube. NEJ, det är inte alls min bror som man ser i alla filmer som gör  de värsta! Inte alls.'


För jag har bara regn hos miiig....


Såhär ser det ut utanför mitt fönster.... ovanligt att det regnar i Sverige och Vargön? Nej!

It´s time.

Night.


Big daddy


Omg, vilken film!! :D :D

Blyögon.

Jag är fruktansvärt förbannad och trött. Nu blir det film och håller tummarna för att jag somnar och sover i natt.

Jävla helvete!!

Luften gick ur mig..

Idag kan jag bara konstatera att jag är inte pigg!
Var ute och red med Emelie i morses, jag och Naela gick inte ihop för fem öre idag så den ridturer kunde lika gärna skitit sig :/ hatar sådana dagar! åh.
Nu sitter jag och skriver tävlingsanmälan men borde egentligen sminka mig och göra mig klar eftersom jag ska cykla till jobbet om 30 min, heja! Jobbar 13-21 idag och jag är faktist inte det minsta sugen på det. Får ta mig en powernap på rasten sen så jag orkar hela kvällen... och jag ska fixa insulinet ikväll, hur ska det gå?


Tisdag...

Fyfan vad trött jag var när jag vaknade i morses. Somnade efter två och vaknade halv sex, tio minuter innan klockan skulle ringa så låg och väntade på den. Men har ändå haft en toppen dag på jobbet! Elisabeth och Gunilla kom tbx från semestern idag så vi har haft en helt galej dag på jobbet, toppen! Fick även min insulin delegation idag. Har verkligen bannat för den dagen. Jag är skit rädd för sprutor, nålar och sånt skit efter att jag sydde ihop min haka med 17 stygn! Hell yeah. Men men.. nu hade jag inget val eftersom jag jobbar med så mycket vikarier, speciellt på kvällarna, så kände mig änna tvungen nu! Dock fick inte sköterskan ta blodsocker på mig, haha! "ska jag sticka dig eller gör du det själv?", "nej fan, inte på mig, du får sticka dig själv" haha. Helt sjukt egentligen att man kan vara så rädd... men inte mitt fel som sagt!!
Vi får väl se hunt det går imorgon kväll, men Maggan lovade att komma och peppa mig, så vi får väl se om jag överlever... usch!

Efter dagens jobb åkte jag till mormor och fikade. Hon orkade inte komma i fredags när jag fyllde så vi fira mig idag, bara hon och jag, massa mysigt! Sen åkte jag hem och stensomnade i 2½ timme, det behövde jag verkligen.
Och resten av det som fanns kvar av kvällen har spenderats med Emelie, vi har varit i stallet & ridit och sen tjötat med kaffe och cigg. Vi har en hel del ridplaner nu, men mer än så säger jag inte ;)

Godnatt


Fyfan. Michael Persbrandt var på TG i fredags.. bara några meter ifrån Pråmen och jag missade honom :( Kunde ju inte fått en bättre födelsedag än att träffa min blivande man.
Hur kunde du med att inte höra av dig när du ändå var i närheten av mig älskling? <3
Ingen som du!

Tummen ner!

De gick väl sådär med att försöka sova tidigt... eller ja, inte mitt fel faktist.
Precis när jag somnat vaknar jag av ett sms, tack Johannes, tack! Och sen var det ju helt omöjligt att somna om, efter jag tröttnat på att vända och vridamig så jag gick ner och tog en smörgås och nu sitter jag här... jippi! Undra vem som kommer vara trött imorrn morgon, undra vem.

Tummen upp till en bra Hanno!

Tro det eller ej, men klockan är bara 22.48 & jag ska släcka ner och krypa till sängs nu. Jag minns inte när jag gick och la mig innan tolv sist när jag ska upp och jobba... bra Hanna!


Måndag, nya möjligheter!


Äääääntliiiiigeeeeeeeeeeeeen!!!

Satte igång Naela idag efter hennes 2 veckors sommavila. Gud så skönt det var att äntligen vara uppe i sadeln igen. Red med mina nya rixbyxor, den nya sadelpadden, nosgrimman och tyglarna idag, Naela blev superduper fin!!

Nu har jag liiiite bråttom. Kom precis ur duschen och ska vara på jobbet om en halvtimme. Tessan slutar ett och jag börjar kvart över, så jag lovade att komma lite tidigare och hon lovade att stanna lite längre så vi hinner tjöta!

Stress och iväg!

20-års partaj dag 2!

Som sagt, igår var det förfest här, en hel del folk. Jag, Emelie, Carro, Tessan, Terran, Morgan, Peter, Daniel, Rasmus, Richard och så kom Oscar och Mono förbi en sväng.
Richard hade med jätte fina presenter från arbetskamraterna, tusen tack alla goingar! En blomma, en ljusgrej med bös i och lila ljus och en flaska champagne som tog slut lika fort som den öppnades.
Framåt 10 drog vi oss till Trollhättan, tog sin tid då jag glömt min mob så vi fick vända och en spypaus (nej, det var inte jag!), men kom tillslut fram till Trollhättan och drog nästan direkt till Stålverket söltält, sånt jävla drag va det där! Brägårn spelade, massa schlager och andra låtar man kunde. Så alla "sjöng" som bara den och vi dansade på borden, varvat med öldrickande, hade så fruktansvärt kul! Vi kom hem runt halv fyra i natt, fulla och glaà!

Idag känner än sig mindre pigg. Gick upp vid två och duschade och gick sedan och la mig igen och gick upp vid fem då vi drog och åt pizza. Sen drog jag till stallet och gav Naela mat, imorgon ska jag äntligen få börja rida henne igen!! :D Weho.

Nu ska jag sminka mig och fräscha upp mig lite så jag inte ser ut som ett spöke längre så ska jag åka till Trollhättan och möta upp Carro. Ska titta på de som sjunger borta på scen, jag vet iofs bara att E.M.D ska sjunga men ändå, sen är det vatten i fallen och fyrverkerier och sen raka vägen i säng, jobb imorgon!


Tack till alla underbaringa som gjorde min 20-års helg så otrooooligt lyckad, kunde inte bli bättre! ni är bäst! <3


IQ 0 ?

Den som ringde skyddat till mig sent i natt och som ringde för sisådär 10 minuter sedan när jag var i affären och glömt mob hemma kan inte vara speciellt smart, hur hade du tänkt att jag skulle ringa upp?!

Min 20-årsdag!

Jag kunde banemig inte fått en bättre 20-årsdag!! =)

Som sagt, först toppen på jobbet, sen systemet och stallet.
Efter jag skrivit igår så kom släkten hit, blev god mat, alkohol och presenter. Var här till nio ungefär sen drog jag, Emelie och Tessan in till Pråmen, satt där och tjöta och drack öl, smirnoff och redbull-vodka. Var  jätte gött att bara sitta där. Framåt en elva blev det ett jädra sjungande och tjoande då vi satt vid trubaduren och kvällen avslutades med att han som sjöng/trubaduren, sjöng sin sista låt och sen kom fram till vårat bord och sjöng "Anna och jag" men bytte ut det till "Hanna och jag".  Tack mina goingar för en toppen kväll!

Nu ska jag hoppa in i duschen, göra hårinpackning och massa grejer. Sen fixa iordning inför kvällen då det är förfest här, med Emelie, Carro, Tessan, Morgan, Peter, Oscar, Richard, Malin, Jesper och vilka de va mer som skulle komma och sedan Fallens. Måste bege mig upp till affären och grejer också, så nu är det lite brådis... och jag som hatar att stressa, men gör det jämt... jippi!

Ha en bra kväll!

P!NK


Så jävla bra!

Då vart Systembolagets oskulden gone..

Har hitills haft en så sjukt bra födelsedag! :D När jag kom till jobbet imorses kom Britt halvspringandes mot mig och gav mig världens kram "Grattis. Nu börjar våran lilla tjej att bli stor." Gud vad jag tycker om mina arbetskamrater! Har haft jätte kul idag och vart super glad hela dagen. Dom sjöng för mig och vi fikade med glasstårta och grejer, ni är så goa!
Efter min lunch gick jag i korridorren och tittade ut på min bil, full av ballonger. Haha! Då hade min kära familj varit förbi jobbet medans jag var på rast, ni är också så söta!
Flexade lite idag, så drog lite efter tre och åkte direkt in till bolaget, fick handlar rätt bra. 2 koskenkorva, 2 bacardi, 2 smirnoff , 2 hannas, 2 recorderlig (stavning?), 2 kopparbärs och något mer men kommer inte på det nu, så nu har man lite att välja på ikväll och imorgon! =) Hon i kassan sa grattis och grejer, sweet, haha.
Sen åkte jag ut till stallet och tvättade Naela. När jag kom hem öppnade jag lite presenter från familjen, fick massa bra grejer. Men däremot är min mamma trött på att jag alltid gnäller på att jag inte har några rena strumpor så jag fick 10 par (!) haha. Men det allra roligaste... snor alltid min pappas tändare då jag tappar bort mina hej vilt, så jag fick 14 (!!!!!!!!!!!!) tändare och mina päron har slått vad om jag kommer tappat bort alla om 2 veckor, yes!
Nu ska jag hoppa in i duschen, öppna första cidern, sen kommer släkten och ikväll blir det pråmen.

Hannos 20-års dag! :D

GRATTIS TILL MIG SJÄLV PÅ 20-ÅRS DAGEN! :D :D






Nu blir det jobb 7-15.30, ska försöka gå lite tidigare i em, systemet direkt efter jobbet, stallet, släktkalas och sedan blir det utgång! =)

Sista dagen som "liten".

Om 11 minuter måste jag nästan kalla mig vuxen... blandade känslor alltså! Haha. Vem vill inte fortsätta vara 8 eller 13-år samtidigt som man bara vill bli äldre? väldigt väldigt blandat det häringa.

Har haft en fruktansvärt bra dag idag. På förmiddagen fikade jag med Angelica. Vi har varken pratat eller setts på evigheter, så vi hade en hel del att prata om så fikan tog oss nämare 2½ timma. Kändes väldigt skönt att reda ut saker och ting. Sen blev det direkt ut till stallet, sen hem och byta om och dra mig till jobbet. Kvällen var med blandade känslor. Mellan 16 och 19 är det alltid så mycket att göra, och sen blir det lugnare och lugnare. Efter jobbet har jag varit ute med Emelut oc Carrut. Nu ska jag väl försöka sova.. börjar sju imorgon, eller börjar jag kvart i? Får kolla dettinga, för den där kvarten gör fruktansvärt mycket!

Ne, jag ska läsa klart "direkt ur livet" och sova några ynka timmar, godnatt!


Sååå sött :D


När Nazir habbibi fyllde 20 år häromdagen köpte Ali, Abo, mfl. en tårta, värsta gulligt :D

Lite mer SM bilder










Kommer lite fler häst/rid bilder när Sandra fått tummen ur röva :)

Inte okej!


Det här va absolut inte okej :D hahaha

Onsdag

Snabb dagssumering.

Jobbat.
Stallet.
Grillfest hos Steve.

Nu börjar jag bli trött. Klockan ringer kvart i tio.

Städning aLa Hanno

Vilken dag det har varit idag! Imorses blev jag och Frida utslänga från en lägenhet.. helt otroligt bananas! Sen framåt eftermiddagen började vi bli trötta och allt var bara extremt super roligt, absolut allting! Har inte skrattat så mycket på jobbet på länge! :D


Sen efter jobbet har jag varit fruktansvärt duktig! Va nere i stallet vid fem och började städa. Putsade min sadel, storstädade min ryktlåda, förbandslåda och extra lådan, tvättade min hylla, sopade i sadelkammaren, skurade foderkammaren, sopade och skurade golvet, tvättade schabrak & grimmor, städade i min byrå, borstade Naela, provade täcke, gav hästarna mat, fyllde på vatten och gick ner med nytt. Så nu kommer jag nog sova god inatt! :) Stellan kom ner en sväng och höll mig sällskap när jag pausade och sen kom Jessie och tjötade mitt uppe i alltihopa.
Åkte hem från stallet vid nio, eller ja, jag åkte hem till Emelie. Kom hem för en stund sedan därifrån, har bara duschat och sådäringa och nu ska jag sova, jobb imorgon. Ovanligt?





Min finaste, du är det absolut bästa som finns, skulle inte byta ut dig mot något! :) <3

Hälge muuuu!


Efter jobbet och stallet åkte jag och Stellan upp till berget och beskådade detta! :D

Shopping at SM


Jacka med brodyr, 800kr.


Top Reiter flecee täcke, 800 kr, SM-pris 400kr.


Hilbar nosgrimma, 400kr.


Hilbar tyglar, 280 kr.


Jacson ridbyxor 1800kr, SM-pris 400kr


Hansbo sadelpadd, 270kr


Bildekaler, 240 kr

SM Islandshästar Strömsholm 2009

Ja,  lite sumering från en toppen helg!

Torsdag.
Åkte från Vargön vid fyra, efter några kisse & rökpauser och en fika paus var vi uppe i Västerås vid en halv nio ungefär. Checkade in på hotellet och sen drog vi till Max och käkade. Efter maten blev det dusch och vi bäddade ner oss med några glas vin och gjorde oss redo för morgondagen.

Fredag.
Gick upp vid halv sju tiden o drog till banan.Tittade på uttagningarna och början på B-finaler. Blev en del shopping och var tbx på hotellet vid 8 tiden tror jag ungefär. På kvällen gick vi ut och åt, på typ Olearys och sen blev vi inlåsta på parkeringshuset. Resten av kvällen bestod av alkohol.

Lördag.
Idag var vi uppe med tuppen igen och drog till banan. Kom fler landianer idag och stämningen var på topp då A-finalerna började, det bästa på hela alltet. Vi satt på läktaten till vänster längst bort och vrölade som bare den åt alla duktiga landianer och Landi flaggan var hissad.
Fillippa Montan och Rökkvi fra Hárlaugsstödum tog hem segern i fyrgång för seniorer och det var rejäl stämning där.

Söndag.
Sista klasserna, A-finaler. Stämningen var helt otrolig. Landianen Linda Antonsson och Isak från Dirhuvud tog hem guldet och Landianen Michaela Östermalm och Bradur från Skattegården tog silvret i T2, härligt! Man får totala rysningar i hela kroppen när Linda och Isak kör sin tölt på lösa tyglar, underbart!
Senare under dagen var det Helen och Bojjes tur för a-final i 5-gång, och det var så sjukt spännande, alla var skit nervösa. Helen fick högst poäng i galoppen och passen så vi satt som på nålar och tårarna var inte långt borta inför det slutgiltiga resultatet.... tyvär räckte det inte till ett guld, men hon kom på delad andra plats, grymt bra!! Blev även en reservplats till VM, grattis!

Trots regn till och från och lera upp till knäna så var det ett totall lyckat SM! =) Vart det blir nästa år återstår att se.  Lite mer bilder...


Filippa Montan och Rökkvi


Linda och Michaela


Helen och Bojje


Janne och Embla


Fruktansvärt fin show mellan häst, hund och människa.

Home sweet home.

Borta bra - men hemma bäst!

Har haft 4 toppen dagar i Västerås och på banan på Strömsholm. Bilder och bättre uppdatering kommer imorgon, jag orkar inte nu. Kom hem för en timme sedan och är helt slut! Godnatt



Dags för semester!

Snart ska jag packa färdigt alla smågrejer och packa om lite i väskan, vädret är inte på våran sida så får ta bort lite shorts och ta med lite mer varma kläder och regnkläder... men va fan, det lär bli en jävligt go semester iaf! :D Sen ska jag och Ulla ner och släppa ut hästarna som fått stå inne en stund och torka och sen drar vi!!! weho. Hörs på söndag, take care by by then!



Klubbjackan är packad! HEJA ALLA LANDIANER!


Heja våran tränare Helen med sina hästar Borgfjörd och Freyr! HEJA!!



STÄMNINGEN!!!

Hej då.

Hahahahah!

Hittade denna på Nancys blogg. Jag va bara tvungen!! :D HAHAHAHA




Dejt med sängen.

Funderar starkt på att sova snart.. klockan ringer trots allt halv nio och jag ska köra än typ 32 mil, så vore bra om jag var lite pigg.

Kvällen försvann idag med. Har packat och sen kom Stellan förbi så åkte vi ner till hästarna en sväng.


Du är det finaste! <3

Det närmar sig med stormsteg...

Idag har jag hunnit med en hel del. Färgade som sagt håret i morses, sen spenderade jag en stund i stallet och nu kom jag hem för en stund sen. Jag har varit på rostskyddet, pojkarna har fixat min fläktrem, spänt den så bilen slutar tjuta så mycket när den stått, tackar! Där blev det ju så klart kaffe, tjöt och allt annat. Sen blev det en sväng till bolaget och göra färdigt helgens förråd.. En kosken, 6 xider och en flaska vin åker med till Västerås, mums! Nu ska jag väl försöka packa färdigt...


Har bara packat "lite" kläder än sålänge.... jippi.

Fortsättning på mina hår problem..

Jag tror faktist håret får godkänt! Jag har inte riktigt bestämt mig än.
Däremot har jag lovat mitt kära hår att sluta färga det, får väl se hur länge jag kan hålla mig. Jag kanske sätter Guinnes record i "världens längsta utväxt". Fan, jag ska nog satsa på det... lätt!

Scotts - Jag tror på oss


Jag gillar verkligen den här låten =)

Jag tror jag tror på sommaren.

Jag tror jag tror på mitt hår igen...

Mitt hår som jag färgade när jag vaknade i morses håller på att torka, det ser faktist ut att bli någorlunda bra. Men jag ska ingenting säga förräns det är helt torrt.. och under tiden åker jag ner och ger Naela mat och tankar bilen tills vi åker!

Scary movie 4.

Nu ska jag vara lite barnslig och titta på Scary movie 4, den fanns hyrd hemma lixom så varför inte? Men har ett litet svagt minne av att jag har sett den tidigare men det återstår att se.


Old times.











Fan vad man saknar ibland.

Jag saknar dessa tider. Jag saknar mitt långa hår. Jag saknar min läppiercing. Jag saknar en hembräntsdunk. Jag saknar fylla helgen lång. Jag saknar att bråka i skolan. Jag saknar alla hemmafester. Jag saknar alla hyss vi gjorde.
Ibland vill man vara 15,16,17 år igen...


....fast ändå inte :) haha

Ibland vill jag inte bli vuxen.. jag vill vara liten.

... och ibland vill jag bara bli äldre.

Jag vet inte, jag kanske börjar få 20-års nojja med tanke på att jag snart fyller år. Vill man verkligen bli äldre än såhär? Sen går det säkertligen bara med världens fart för då har man ingen ålder att se fram emot längre. Man såg fram emot 15, 18 och 20. Men sen då? Sen ser man ju inte fram emot något mer så då kommer tiden gå så jävla fort, och vem vill det? Borde kanske redan nu skriva ner ett testamente o hur jag vill ha min begravning, jag kanske inte hinner det de närmsta typ 60 åren, det kanske går för fort?

Ser snart ut som Kissies syster!

Vilken dag! Haha. Har varit helt tokigt på jobbet. Efter jobbet blev det nästan direkt ut till stallet och visa mor, far och Evelina hur Naela ska skötas när vi åker bort. Var inte hemma förräns nästan en halv sju och då slängde jag i hårfärgen som jag köpte för ett tag sedan... men något gick snett, måste vart fel på färgen, eller ja, det säger väl sig själv. För håret blev nästan svart, väldigt ljussvart enligt mig, jag fick panik såklart! Ringde till Carro som fick följa med mig ut till Obs och köpa nya färg. Jätte snygg var jag när jag gick in där. Lånade en skate keps av Evelina då jag knappt kunde visa mig bland folk. Så med skatekeps på huvudet och mukisbyxor smög jag runt inne på Obs och letade hårfärg, fick bli en avfärgning och sen en ny vanlig hårfärg. Så nu sitter jag med avfärgningen i huvudet.. så snart ser jag ut som Kissie och Paow, roooooligt! Blir den nya hårfärgen imorgon. Inte alls bra att färga håret så mkt, men vad ska jag göra då? Tänker ju inte åka till SM och se ut som ett jävla råttbo i huvudet! NEJ! Sista gången jag köper hårfärg på Cubus, inte för det säkert är deras fel, men tummen ner för hårfärg på Cubus iaf!


Börjar se en likhet..

Dagen som tog slut lika fort.

Denna dagen sa bara sviiiiiiiiiiiiischh så vart den slut.
Tänka sig att jag sov ända till klockan tio imorses, det hade jag verkligen gjort mig förtjänt utav. Efter tio har hela dagen gått i ett. Började städa och tvätta, sen åkte jag till stallet, pussade på Naela och gav henne mat, eftersom, som jag skrev igår, så har hon ju fått sitt lilla sommarlov nu.  Sen var det direkt hem igen, fixa med tvätt och starta nytt och fixa disk och grejer. Sen var det snabb dusch, laga mat och fixa iordning sig. Sen jobbat 15-21 och nu är klockan halv elva, har tagit en dusch, igen. Nu ska jag mysa och sova! Jobbar 7-16 imorgon sen har jag semester i 5 dagar, ska bli väldigt skönt faktist :)


Kändes bättre framåt kvällen allting, på bättringsväg, kom hem!!  :( Jag hatar att se dig sånhär.

Opps.




Efterslantar.... haha.

Vad är det för fel?

Det måste vara något jävligt konstigt fel på mig. Jag somnade vid tre inatt och klockan ringde tjugo i sex. Har jobbat i nästan 9 timmar, spenderat 2 timmar på näl och 2 timmar i stallet, och ändå är jag knappt trött? Jag känner att jag absolut inte kommer somna om jag lägger mig nu, även fast jag vet att jag måste sova. Vad händer? Sover runt 4-5 timmar per natt, denna natten dock bara 3, ändå jobbar jag nästan varje dag, oftast tidigt, och är igång hela dagarna, hur länge orkar man kan man undra.

Har iaf haft en sjukt bra toppen otroligt rolig helg på jobbet! Jobbat med de bästa människorna och bara massa skoj, skratt och hyss. Jag, Frida och Lena jobbade på eftermiddagen idag, gjorde massa hyss åt dom som skulle jobba kvällen, vi är så roliga! Dock hittade dom kaffet vi gömt, attans!

Blev ett NÄL besök som sagt efter jobbet, så jävla jobbigt var det. Jag vill inte se dig sån, kom hem nu! Jag vet att jag måste börja inse, men jag vill inte, jag vill absolut inte... kom bara hem. 

På kvällen red jag sista ridturen på Naela på 2 veckor, hon ska få sin sommarvila nu. Passar utmärkt då jag åker bort fyra dagar denna veckan, måste fixa en hel del innan, nästa vecka jobbar jag som en idiot (ovanligt), och på helgen där händer det galej. Så sätter jag igång na på måndagen där sen, den 20:onde, så är hon fit for fight när träningarna och sådant drar igång igen. Det blir nog bra! :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen försöka sova, behöver verkligen sömnen, men hur?


Bilder från Emelie.


Ser ut som jag äter på stången, men det gör jag inte!


Försöker få bukt på den


Sleten och mata häst så hon blir glader


Poolbad hos Carrut


Coola tjejer kör coola bilar. Steves corvette med 500 häst.

Ge mig en säng + några timmar.

Knappt tre timmar fick jag sovit, härligt! Nu blir det frulle och sen jobbet.  Jippiieeeee.

Jäääääääääävla!

Och klockan är tre minuter över ett och jag kan inte sova! Min klocka ringer om 4½ timme, heja!

Har iaf haft en go kväll efter jobbet. Åkte till stallet direkt och gav Naela mat och sådär, så mötte Stellan upp mig där så åkte vi till Göthe och Emma på inflyttningsfest, stannade inte så länge, körde folk till Trollhättan istället och åkte sedan vidare till Pråmen.

Ja, än borde ju egentligen sova då jag jobbar 6.45-16 imorgon, men det känns ungefär omöjligt! Så är hela dagen bokad imorgon också, efter jobbet alltså, heja. Hoppas iaf att det blir ett NÄL besök på kvällen. Nä, får la försöka...



Henke Larsson genom korridoren.

Idag känns det bättre än igår, skönt! :)

Jaoo. Jobbade kvällen igår och herregud vad roligt vi hade! Jag, Tessan, Richard och Marita. Det hela började med att jag och Tessan satt ute och Richard går upp på balkongen ovanför och kastar ner massa vatten på oss!! Så vi smed planer hur vi skulle jävlas och kom på att vi skulle lura in han i diskrummet och spruta ner han med slangen. Hinner inte mer än ut i köket innan Richard vrålar "men vad i helvete.....". Då var det någon som hade bajsat på golvet i matsalen och Richard trampade i det, hahaha. Har inte skrattat så mycket på länge, gick bara inte att sluta. Och som toppen på allt så dränkte vi han med diskslangen, haha. Älskar såna dagar/kvällar på jobbet.

Efter jobbet blev det stallet, släppa ut hästarna som står inne i denna värmen, sedan hem till Emelie en stund och sedan träffade jag Stellan. Gick inte och la mig förräns efter ett och klockan ringde kvart i sex, jippi! Idag jobbade jag, Tessan och Richard så det har varit galet hela förmiddagen. Henke Larsson har spelats på hög volym i korridoren med snygga danser. Nu är jag hemma på lite rast, har duschat och ska vila en stund innan jag ska tillbaks till jobbet. Efter nio blir det stallet, släppa ut hästarna, och sedan på inflyttningsfest hos Göthe och Emma.



Livrädd.

Den här dagen började inte det minsta bra, hur kommer den sluta?
Jag hoppas allt är värmens fel... annars vet jag inte vad jag gör.

Nu får det vara nog!

Ja.. nu får det verkligen vara bra. 2 som drunknat på 2 veckor!!



Lilla Vargön är inte så dött, trist, lugnt och tråkigt som man säger.

Sluta säg att det ska hända saker.

Nya Bloglovin



Nya bloglovin! Måste nog säga att jag faktist gillar det bättre än det gamla :) Tack!

Förlåt.... igen.

Lite bloggtorka är det just nu, förlåt. Men det är det fina vädret som gör det!

Igår jobbade jag, ovanligt säg! Efter jobbet tog jag och Emelie en tur ut till Stefan, köpte hästmat och smörj till hovarna. Köpte musli istället för champ, ska testa om hon blir ännu bättre i magen nu. Naela är ju en riktig jävla gas/prutt/fjärt maskin. Började med betfor för ett tag sedan, har blivit bättre tills dess men inte helt, så vi får se här nu, ska börja med den maten om ett tag, har lite champ kvar.
Shoppingrundan avslutades med glass på Max såklart. Sen tog jag en snabb sväng till Trollhättan igen, körde min kära far så han kunde hämta sin moped som han haft inne på service, han köpte den i förra veckan och jag provkörde den häromdagen, fick upp den i 75km, inte illa, haha.
Efter Trollhättan var jag en sväng hos frisören och klippte mig, som vanligt blev jag inte nöjd och tyckte det blev för kort då jag hatar kort hår. Men det får bli toffs några månader framöver så har det snart växt ut igen... typ.
Resten av kvällen blev det bad på Gardesanna och skinkrulle på Skräcklan, mums. När vi kom hem till kära Vargön fick Emelie som vanligt en sjuk ideé, så vi sprang  upp för Björkås, det tog 4 minuter och 30 sekunder, helt sjukt vad skakig man var i benen när man kom upp. Normalt sätt tar det väl en 15 min att gå upp. Än sov gott när än gick och lade sig kl tre i natt iaf, dock ingen träningsvärk idag, konstigt nog.

Idag torsdag hade jag en välförtjänt ledig dag, den enda denna veckan då jag gör 51 timmar, jippi! Så denna dagen har spenderats ute på kusten, i Smögen, med Tessan. Jag älskar verkligen kusten, så sjukt underbart där ute. Visst, om man bortser från att jag är livrädd för krabbor så är det lugnt. Var som sagt en jätte go dag, hade med oss god mat, solade och badade och avslutade dagen med att gå en sväng på smögenbryggan, kolla i "affärer" och på båtar, jätte mys. Tyvär hade jag ingen kamera med mig, längtar efter min nya mobil med kamera.... grr. 
Dagen avrundades med en ridtur med Emelie, kom hem för typ 20 minuter sedan och ska snart krypa ner och sova. Har en hel del sömn att ta igen. Har lagt mig vid 12-1 i snart en veckas tid, somnat senast två och gått upp kvart i sex sedan i söndags, dock tjugo över nio idag men la mig klockan tre, så jag måste verkligen sova lite fler timmar så jag klarar av helgen... som ser ut följande:
Fredag. Jobb 13.15-21.15, hämta kusin Mia på Stenrösets Camping på natten
Lördag. jobb 7-21
Söndag: jobb 6.45-16, färga håret. Heja!

Ne, vad kladdigt och tjötigt inlägg.. nu ska jag banemig sova! Om jag kan... godnatt

RSS 2.0