Sol <3

Det är underbart väder ute och jag är en sväng på bättringsvägen! Har inget ont i halsen idag och ingen feber, däremot den jävla förkylningen och hostan, men men! Förmiddagen idag spenderades hos min älskling sen åkte jag och hämtade Tessan och Jocke. Vi åkte till Stefan och shoppade mat till Naela sen spenderades hela eftermiddagen med kaffe och tjöt på rostskyddet! Fick även äntligen snott med mig ett par plattor till mina bultar! Härligt! Sen blev det en sväng till Snäjk och grillshopping at Lidl!
Nu ska jag byta om, fixa frillen och ikväll är det valborgsfest hos Peter!! Härligt det med!

"Så man inte ser ut som ett jävla invalid"

Jag är helt slut! Har iofs knappt ont i halsen idag. Men lite feber och har blivit så jävla förkyld! Usch.

Börjar jobba om 58 minuter igen! Skönt att jag hann hem efter stallet och kan koppla av en kortis iallafall! Blev iaf väldigt glad imorses, trots lite kaos, chefen kom till mig med glädjande nyheter, jag har fått löneförhöjning :D Hur glad blir man inte då? From 1 April gäller det, härligt! :D Fick inte reda på exakt vad mycket för hon hade så brådis, men i Juni får jag 800 extra i lön, inte helt fel! :)

Måste bara berätta, min älsklings tant va så söt efter lunchen idag. Frågade om jag skulle köra henne hem, då svarade hon "Ja, för här vill jag inte sitta så man ser ut som ett jävla invalid" hahaha! Hon är king!

Ne, nu ska jag springa ner och ta en alvedon, ciao!


Helvete...

Nu mår jag piss och skit. Känns som huvudet ska sprängas i tusen bitar och halsen det samma. Inte nog med att jag har fått världens jävla hosta.. nu börjar näsan rinna också! Jag hatar denna jävla halsflussen! Den börjar bli som en vän! Usch.
Hoppas mina halsmandlar försvinner snart så jag slipper detta, men oprereras? Usch så läskigt!

Idag har jag bara orkat åka till Trollhättan och få på mina nya sommardäck och åk till stallet och ridit. Ska snart gå ut och hämta in tvätten, hoppa in i duschen och krypa ner framför Andra Avenyn. Ska jobba hela dagen imorgon, vet inte hur jag ska orka med alla dessa jävlar som satt sig i kroppen på mig, först jobbar jag 7-13 och sen 15-21, värre än en delad tur, men men!

Jag ska väl inte klaga och min bil är nästan fulltankad, härligt! =D

Grattis Angelica!

GRATTIS ANGELICA PÅ 20-ÅRS DAGEN!! :D


Svar till anonym

Anonym om Älskar mitt jobb!:
läser du mogis.se blogg eller stinalee?

Nej, det gör jag inte. borde jag det?!

Hur man blir fattig på bara några minuter..

så.. då har jag betalt veterinärräkningen. Det är både på gott och ont! Skönt att den stora delen är borta, men fan vad fattig jag blev! Har fortfarande två räkningar kvar att betala men dom har inte kommit än, och som tur är så är inte dom alls lika dyra! Det är lätt att bli fattig på bara några minuter..

Resten av min lön ska gå till.
- Mina nya sommardäck som jag ska hämta idag, helt nya, skönt! :)
- Träningen den 10.onde, + transport o bensin.
- Betner 23:e maj!!



Hjälp, åska!

Hjälp, nu åskar det! shit, nu blixtrade det också. Läskigt! regnar det måntro?


Jag hatar verkligen att vara sjuk. Jag mår skit just nu, har så jävla ont i halsen och den jävla febern som inte vill lägga av!
Började näääästan klättra på väggarna förut. Så efter jag och Emelie hade vart nere och tittat till Naelas ben så åkte vi till Göthe en stund och tittade när dom spelade tv-spel.
Nu dör jag snart av värme. Jag hatar att ha feber. Förut frös jag som bare den och körde med värme på i bilen, nu står mitt fönster uppe och jag är jäätte varm. Tummen ner för feber!

Vem har roligast? Du eller jag?!

Ja, detta är vad jag har att se fram emot de senaste 10 dagarna, pencillin! Fun!



Ännu mer roligt är det att jag behöver inte komma in till vårdcentralen och ta prover längre. Säger bara vem jag är så skriver dom ut pencillin, gud så roliga dom är! Kanske för dom vet att det bara är onödigt arbete eftersom jag alltid har halsfluss när jag ringer.
Så om 2 veckor ska jag prata med min läkare och be om att få mina halsmandlar bortopererade, nu är jag trött på den här skiten!

Är kär..

.. i min halsfluss.
Roligt, vaknade imorses och kunde inte prata och inte svälja. Kände av redan igår kväll att halsen inte var på topp. Och till råga på allt så har jag feber på det. Jag behöver inte gå till vårdcentralen längre, jag vet direkt när jag har halsfluss eftersom jag har det 1-2 gånger om året. Så nu behöver jag bara pencillin, roligt.

Det var tydligen bestämt att hästarna skulle byta hage idag, hade jag ingen aning om, så det var bara att gå ut och röja i hagen, vill inte att min häst skadar sig igen. Var väl sisådär att göra med feber och allt!

Nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa, man har ju haft roligare!

Love!






Äntligen är jag en i gänget...

Då var jag äntligen en i gänget.. jag har skaffat spotify. Yes! Jag är ganska duktig faktist.


Nu ska fötterna bege sig mot Älgvägen.

Finns det något härligare?


Det här har hitills varit den skönaste helgen i år, underbara väder! <3 Nu längtar man bara ännu mer till sommaren.



Blev inga bilder eftersom mina batterier på kameran va slut, men nu har jag bunkrat upp!

Tråkigaste dagen som finns.

Jag hatar verkligen söndagar, det måste vara den mest tråkigaste och värdelösaste dagen som finns på hela veckan! Tog mig iaf en välförtjänt sovmorgon idag, 12.05 var klockan närmare bestämt när jag gick upp. Har inte hunnit så mycket på 1½ timme, mer än att äta frukost och läsa alla bloggar jag bevakar, och ne, det är inte en!
Om 20 min ska jag möta upp Emelie och Carro för en söndags-dagen-efter-promenad!

Igår var fruktansvärt trevligt också! Kvällen började med massa sol och öl på Jespers altan, sedan kom Morgan och Tessan och hämtade mig så blev det Brålanda. Grillning, badminton, Singstar, Robinson och sådant. Tack alla sötingar för en störtskön helg!

Nu borde jag börja fixa mig iordning och dra mig utåt... ciao.


Mitt och Blondinbellas gemensamma stuff.

Jag är inte helt ute och cyklar, jag har nämligen en likadan dator som Blondinbella har! Ohyeah


Öloskulden är tagen..

Igår var helt sinnesjukt roligt!! Morgan och Tessan kom och hämtade mig i Connys pickup. Så åkte vi hem till Steve och börja bärsa.. tro det eller ej, men jag har äntligen blivit full på öl, wow!! Där plockade vi då upp Steve, Stefan och Sonny så åkte vi till streetrace i Trollhättan. Herregud säger jag bara! Kvällen slutade i alla fall med fest/efterfest hos Ramus.
Kom hem för ett tag sedan och har precis duschat. Ska snart göra mig iordning och åka till Brålanda, grilla och dricka öl!

Älskar mitt jobb!

Vädret är underbart och lönelappen kom idag, kan det blir bättre?! :D tror inte det. Helg är det nu också och jag är förhoppningsvis ledig!
Har haft en superskön dag på jobbet. Det märks verkligen när det är fredag, alla är på topp, glada för vädret och för ledigheten står framför dörren. I tvättstugan körde vi gärnet till poker face. Då stormar Mivis in, "Har ni fest här eller?", haha. Och när vi skulle göra smörgåsarna till kvällsmaten skulle jag skära äcklig kalvsylta, tar i av bara fan och kalvsyltan flyger iväg genom köket och tallriken går i krasch i golvet! Handen upp i luften och ett skrattande "det var jag". Springer runt som en yr höna i köket och letar efter kalvsyltan som flög iväg, yr runt runt runt, men den jäveln är fan på vift! Yr runt lite till jag inser vad mycket Tina skrattar åt mig. Då hade hon kastat sig efter syltan och slängt den bara för å jävlas!
Efter en flummig dag tar jag och Gullan sällskap hem, sen åker jag direkt ut till stallet och rider. Naela fick nya dojjor idag, så nu ska det bli rida av! =)
Nu har jag precis glidit ur duschen. Ska göra mig iordning sen kommer Tessan, Morgan och Sonny och hämtar mig, nice! Ne, nu ska det dunkas gyllene tider och bara vara... glad som man alltid är! :D

00.00

Kom hem för typ en kvart sen och jag börjar jobba kvart i sju, är vröl pigg så känner att jag inte kan somna någet vidare!
Kan i alla fall resumera kvällen som HEL GALET! Har skrattat så mycket så jag är inte långt ifrån att få magont alltså, total tokigt! Tack! :)

Haha!!


Så glad så jag spri(c)ker!

GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!

Har legat på skräcklan hela eftermiddagen med Emelie, Tessan och Pottis! Bilder kommer senare.
Nu sitter jag och väntar på att dessa töser ska komma hit så ska vi gå upp till Björkås trappor, det var absolut inte igår man var där! Trevligt.

solen skinner även idag.

Idag fick jag inte sovit färdigt, jobbet ringde och väckte mig en timme innan kl skulle ringa :/ sånt gillar man inte! Om en stund ska jag dra mig mot stallet. Anki, vår massör kommer idag.
Resten av dagen spenderas nog ute, det är ju sol :)

Night.

01.15, dags att sova så man sover när klockan ringer. godnatt!

Solen skinner.

Idag är det Onsdag, härligt. En dag närmare lön! Yammiiieee! Morgonens timmar spenderades i stallet, red en sväng i paddocken och bra gick det, då blir man glad. Sen åkte vi till Uddevalla och spenderade några timmar där, härligt. Synd bara att solen kommit fram nusåhär närmare kvällskvisten, men det är ju bättre än ingenting så att säga! Har precis tagit mig en härlig dusch och nu väntar jag på att Emelie ska bli kvar, vart promenaden bär av idag har vi inte riktigt bestämt än!

Lite bilder från de senaste dagarna.






Aj!!

NU, efter grävlingar, biljakt, polissamtal och ont i tinningen ska jag sova tills klockan ringer om 5 timmar. Gådnatiisch

DO IT!

Inget godnatt här inte, nu ska det ut och busas ännu mer, godnatt om några timmar!

Tisdagen den 21:e april 2009 lider mot sitt slut...

Tisdag idag och det har varit en väldigt bra dag! :) Hade sovmorgon idag med, väldigt skönt! Framåt lunch tog jag mig en promenix hem till Malin, blev några koppar kaffe, cigg och massa tjöt. Efter några timmar blev det en promenad hem igen, äta och sen vidare till Bohmans för kaffe och sen vidare till stallet resten av kvällen. Där blev jag fruktansvärt sugen på hamburgare (haha, jäääätte kul, inte), så när jag kom hem blev det att laga mat, sedan tog jag och sys, hurtiga som vi är, en promenad till kroken och tillbaks, redigt :) Blir nog att fixa sig en stegräknare snart med tanke på alla destinationer vi har framför oss ;) Nu ska jag nog krypa ner, ingen sovmorgon imorgon inte! Godnatt!

Natt-update...

00.57, dags att sova kanske? Har varit en helgalen kväll, men det gillar vi! Tummen upp till Ballar av stål!

Underbara musik...

Sitter och lyssnar på mina One Tree Hill skivor.. älskart! <3 Helt sjukt.
Ska snart äta lite sen ska jag åka ner till ponnisis och lägga på en ny salva jag fått låna av Ulla, och se om det blir bättre med den, förhoppningsvis! :)
Naela fick rå dampet idag. Tänkte longera henne istället för att rida, lite omväxling. När jag släppt ut henne på longeringsvolten ballade hon ur totalt. Så jag fick släppa henne lös, satte mig på staketet och bara tittade medans hon sparkade bakut och sprang som en idiot, varv efter varv i paddocken, det tyckte hon va roligt! :)
Ne.. nu ska jag försöka få ihop lite mat.


Pokerface!


Mitt poker face är inte att leka med!!

09.46, det är ju toppen!

Oj oj oj, jag sov ända till Diana skrev sms 09.56, duktigt! :D Nu har jag precis ätit frukost, flingor, fil och socker, det var sjukt längesen! Ska fixa frillen och slänga på mig ridkläderna, köpa cigg och åka till stallet! Blev ju bara stallet 2 snabba rundor igår, så får kompensera det idag, och rida! :)


Den sista stenen!

Yes, det var den sista stenen! :D Äntligen!!!

Ett får, två får, tre får, fyra får, fem får, sex får...

Klockan är 23.26 och jag kan inte somna trots att jag jobbat hela dagen... roligt! Men det jämnar ut sig med att jag, tro det eller ej.... har sovmorgon imorgon! Ni anar inte vad skönt det ska bli! jag har gått upp mellan halv sex och halv åtta varje dag i 3½ vecka! Så... vi får väl se vad länge jag sover imorgon...



Sötabror!

Awiiieee, min bror är gullig. När jag kom hem på rast så hade han lagat mat till mig, han är väl bara för söt! :D och gott var det också, tänka sig! Nu ska jag vila mig en liten stund innan jag ska tillbaks till jobbet. Får hoppas jag får vila ifred då jag oftast blir väckt av att telefonen ringer eller sms, så snälla! haha.


05.38

Ska snart gå ner och äta frukost, kolla till Naela och sen blir det jobbet tills nio ikväll!


Knäckebrödsdansen får 15/10 knäckebröd!


Hahahaha... detta är något av de bästa och roligaste på länge!! :D haha!

Nu ska jag ner och duscha Naelis och gräsa henne lite =)

Nästa steg.. hårfärgning och operation!


Jag ska färga mitt hår pissblont och göra en restylane operation! :D

Bloggtorka som vattnas?!

Det har i stort sett inte funnits tid till att blogga de senaste dagarna!
I Onsdags blev det en mysig fika med Malin och Tessan i det härliga vädret. Framåt kvällen blev det film och pizza hos Göthe med sys, Hultman, Emma och Björn, filmen var ganska kass men humor det har vi så det räcker och blir över!
I torsdags var jag hos Bohmans hela dagen. Jag och sys låg på altanen hela dagen, solade, läste goa tidningar, lagade mat, drack kaffe och åt glass. Senare framåt kvällen så kom Kajsa och vi drog in till Skräcklan och satt där med kaffe och Kung, senare kom sepe-Mathias och vi avrundade kvällen på donken, mysigt!
Igår blev det kortspel och tjöt hemma hos Tim, en snabb sväng hem och slänga i sig lite föda och sen vidare bort till Jesper där det var fest, hel lyckad fredag!
Och emellan allt så har jag självklart varit hos min pållis! Idag så tog jag de tre sista stygnen, så nu är det bara att det ska läka ihop elt och hållet så är vi fit for fight igen. Imorses fick hon galoppera lite med Funi, då blev hon glad! :)

och här kommer lite bilder såklart:


go utsikt från Hultmans taklucka


 


En sys! <3


De två miffona!


Silvertjejp löser som sagt alla problem.. fest hos jesper!


 


H"E¤L%V&E£T½E!

Jävlaaaaa lågkonjuktur...VAD FAN SKA JAG GÖRA?!

Som vanligt kan jag inte uttrycka mig, så jävla kass är jag!

Hoppas kaffen och filmkvällen piggar upp mig, tur att ni finns sötnötter! <3

Den däringa..

Om stoltheten och lyckan gick att beskriva i ord... jag älskar dig! <3<3

Funderingar kl 23.07

Funderat och filosoferat, och jag tror det är så! :) Bra eller dåligt, det återstår att se!

Melissa Horn - Hanna



Lyssna och njut! :)

The beach boy..

Idag är jag slö, ögona känns som bly ungefär. Men har ändå haft en fruktansvärt rolig dag på jobbet! :D Om en stund ska jag åka ut till stallet. Blir en riktig stallet-kväll idag med. Först ska Naela ha medicin, sen ska jag mocka, har städvecka denna veckan så ska städa, sen blir det en liten skrittur och sen ska resten av hästisarna in! Myspys!



Emelie älskar mig!

Emelie blev jätte sur på mig idag! hahaha..! Jag hade en påse morötter som låg mellan gallret i Naelas box under tiden som jag mockade, och varje gång Emelie gick förbi så putte hon ner den, och jag blev bara surare och surare för varje gång jag fick plocka upp den så jag hotade henne "putter du ner den en gång till så vränger jag en morott i huvudet på dig". Emelie tog inte mitt hot på allvar utan putte ner min påse igen.. så gick hon ut till bilen med grejer, då passar jag på att riva upp påsen och leta upp den största morotten och la mig på lur, sen kastade jag den i huvudet på Emelie.. haha! Då blev hon jätte arg, men ilskan gick över efter en stund när jag sa förlåt och hon kom på hur komiskt det var att hon hade fått en stor morott i huvudet.. haha! Ja, såhär är våra söndagar i stallet...


Söndagkväll..

Klockan är 22:15, väldigt lite trots allt men jag borde sova då jag ska upp halv sex och ligger en aning efter med sömnen, som vanligt! Har varit en väldigt bra och skön söndag!! Red ut med Emelie och Sandra nu på kvällen. Även fast jag bara kan rida korta turer så är det ändå väldigt skönt att jag får rida överhuvudtaget och Naela tycker det är så kul att få komma ut med kompisarna! Det lilla tiden som var kvar av söndagen har jag fixat inför veckan och surat för jag är så trög! När jag var på ICA igår och köpte groggvirke så köpte jag såklart en mars för jag älskar det, och la den i bilen under tiden som jag var i stallet, smart Hanna. För den hade ju inte smält när jag var färdig? Jo! Så kom på den smarta iden att lägga den i frysen en liten stund, sen glömde jag såklart bort den. Kom på när jag kom hem från stallet nu på kvällen och var så sugen på Mars att jag hade den i frysen, men jag fick ju såklart lägga den på tining och nu är jag inte det minsta sugen på mars.... så det kan gå ibland!
Parlamentet gick inte eftersom det jävla bingolotto skulle ha deras tid, jävla skit! Så imorgon blir det sysmys! hihi.
Nu borde jag faktist släcka och sova... men jag är tydligen väldigt poppis på Msn ikväll så jag är väll ett vrak på jobbet imorgon istället, inte smart!

Påskafton 2009!

Årets påskafton blev en riktig hitt! Förutom att det tog en evighet för mig att bestämma mig vad jag skulle ha på mig, så blev det verkligen en toppen kväll! Den började med födelsedagskalas hos Malin, där var Jesper, Göthe, Hutlman, Emma, Maria, Anna, Sofia, Fredrik, Cissi, Anna G och Magnus! Jätte trevligt, massa gott tjöt och bål! Kvällen fortsatte hos Kajsa med Emelie, Sofia, Carro, Stockis och Harpie. Där blev det grillning och iordning-fixning inför resten av kvällen som slutade på TG. Där dansade vi i stort sett hela kvällen, hur roligt som helst! :D Kvällen slutade med att vakten på TG körde mig, Malin och Jesper hem. Efter vi släppt av dom så körde han vilse i Vargön, så det blev nattsightseening. Somnade inte förräns framåt fyra och klockan ringde kvart över sju imorses, då skulle Naela ha sin morgondos så det var bara att trampa iväg till stallet, kämpigt. Resten av dagen har varit chill, var nere i stallet för en stund sen och gav Naela medicin och ska ner om en stund igen! :) Ikväll blir det kanske parlamentet och sanningens ögonblick?!


Grillmästare som vi är!

Sommar och sol..

Jag vill  åka mot varmare bredgrader NU. Turkiet - Alanya 2008, går det att slå?







Helt klart underbart!!! :D Sola och bada och dricka dygnet runt! Ge mig nu.


Men vi har ett värre problem just nu... vad ska jag ha på mig ikväll?!


Femöringen har vänt tillbak..

Nu är jag lite gladare. Naela var inte lika svullen imorses, så nu har jag äntligen fått inviga min nya sadel och jag älskar den!!! Vi tog bara en liten skrittur runt Önafors och det gillade Naela stort! :) Nu ska jag snart åka ner och ta mig en kort sväng till, sen ska jag ge medicinen. Lite senare ikväll ska salvan på och resten av kvällen ska bestå av grillning, grogg och gött sällskap, det är jag fan värd!!

Igår blev en mysig kväll i goda vänners lag! Och tack till mormor som jag mig en trisslott och jag vann 25-kronor!


Hur kan det vända som på en femöring?

Hade ju tänkt inviga min sadel idag på en kort skrittur på damen.. men kom inte så långt! Naelas ben, det hon skadat, var jätte svullet från knät och ner till hoven, så jag fick ringa veterinären idag igen. Så han kom ut och kollade och nu går hon på medicin igen! Åhhh..... älskade lilla hästen! Varför ska det vara såhär?! Varför?!?!?!
Bli bra bara lilla älskling..

Men tummen upp till den supersnälla veterinör Sjöström på Brålanda veterinärstation. Ringde han i tisdags då hon blödde massa från såret och han kom ut och fixade till det. Och sa att jag bara kunde ringa om det var något för han hade jouren under hela påsken. Sen sa han att han bor i närheten av stallet och går förbi ibland så då blir det att han gör en koll på hästen. Och idag när jag ringde hade han lite att göra så han ville att jag skulle komma upp till Brålanda lite senare och hämta medicin men så ringde han en stund senare och då var han nästan ute i stallet iaf, så då tittade han på Naela och gav medicin och fixade ett veterinärintyg till tävlingen. Tusen tack till veterinär Sjöström!

Nu ska jag göra mig iordning inför kvällens bravader, och blir en till tur till stallet och smörja Naela!

Nu händer det grejer.... igen.

Klockan ä 14.29 och jag är mega trött. Vaknade för 28 minuter sen och gick upp för några stycken. Idag är jag helt slut. Gjorde min sista natt inatt, nu är jag ledig tills på måndag! Inatt var det kämpigt men med tanke på timpengen, 191 kronor, så gick det ändå bra! Igår hände det inte så värst mycket, stallet på morgonen, sov till eftermiddagen, besiktade bilen och den gick igenom så nu är den helt klart, känns väldigt skönt! Sen blev det stallet på eftermiddagen, sen när jag kom hem så kom pappsen med en överraskning, min sadel!! :D Hur skönt som helst! sen blev det stallet en sista gång innan jag åkte till jobbet! Imorses blev det stallet, släppte ut hästarna sen åkte jag hem och somnade. Och ja, vaknade för en stund sen... och jag gillar denna dagen redan, jag ska förmodligen rida på Naela idag! :D Vad händer annars ikväll?



Magnus Betnér 23 Maj!

Nu är jag på lite bättre humör då några saker går bra...
Då var biljetterna fixade. 23 Maj blir det Magnus Betnér. Planera är gott spikade för hela kvällen, lär bli en toppen kväll med Sys, Tessan och Gells! :D
Min bil har vart på Fredmans så nu är den helt fixad inför ombesiktningen, känns väldigt skönt! Då ska jag bara få det gjort också! Så nu ska jag byta om, åka ner och titta till Naela och sen ska jag åka och jobba.. 21-7... förstår inte hur jag ska orka, jag är helt slut verkligen, dagen har gått i ett, och jag har en natt kvar, så imorgon får jag verkligen sova hela dagen.. sötnosarna kan ju uppmuntra med ett mess! :) Tackar! Höhö!


Veterinärbesök igen då.

Så.. nu har veterinären varit nere! Han fick raka henne lite till och nu ska jag tvätta med klorhexedin och lägga på idomin salva blandat med en starkare salva jag fick av vet. Så nu blir det förmodligen ingen tävling.. ska smörja med salvan i tio dagar och det är 14 dagars karens tid inför tävling, så sista karens dagen är samma dag som tävlingen... det är väl inte ovanligt att jag har sådan tur eller?! Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Nu ska jag försöka vila en stund innan vi ska till stan och fixa biljetter sen blir det stallet och jobba. YES!


När vänder det?

Denna dagen är inte min.

Naelas sår blödde ganska mycket i morses så fick ringa veterinären igen och nu väntar jag på att han ska komma ner till stallet och kolla på´t.. hur ska det sluta?
Ska jobba i natt igen så jag kommer vara ett vrak och blir nog inga Magnus-biljetter köpta idag då!


varit vaken i ett dygn...

Kom hem från jobbet för sisådär fem minuter sedan. Om man inte räknar med min lilla powernap igår så har jag varit vaken i ett dygn nu och är super pigg! Omg. Ska snart äta frukost och bege mig ner till stallet. Hovis kommer vid halv elva så blir inte mycket till sova idag innan jag ska iväg och jobba igen.. yey!

Min häst har blivit en hund!

Ja, till punkt och pricka! Häromdagen när jag var ute och gick kom det fram en kille på typ 7-8 år. "Jag trodde det var en hund du var ute och gick med, men sen såg jag ju att det var en häst". Haha. På eftermiddagen idag när jag skulle kasta basketbollen till henne blev hon precis som en hund, ni vet, "kasta då, kom igen kasta då!". Det fattades bara att hon skulle vifta på svansen. haha! Nu ska jag snart åka till jobbet, ska bara dricka upp mitt kaffe och borsta tänderna. Funderar starkt på om jag ska ta bilen eller cykla?! Det är ju trots allt ganska kallt förmodligen imorgon mörra när jag ska cykla hem så då är det ju fruktansvärt gott att sätta sig i en lite varmare bil istället, när man bara vill hem och sova också... Jaja, det löser sig!


Tisdag förmiddag..

Klockan slår snart 11.21. Jag har hunnit släppa ut hästarna, gå promenad med Naela, fixat i sjukhagen, mockat, kört mormor till Blomsteraffären och varit på morfars grav och duschat. Nu ska jag ta mig en välfärtjänt powernap innan jag ska till stallet igen och igen och jobba natten.

När kommer min sadel då? 

Glass nostalgi!


Ligger och pratar med Emelie i telefonen. "Undra vem som är mest mobbad, du som tittar på gamla glassar eller jag som pluggar teori!"
Åhh, dessa goa glassar! Red dream va min favorit glass sommaren när jag fyllde 9 år. Då våra föräldrar var så snälla och tvingade iväg oss till Karlsro, fyfan! Men man fick ju köpa glass i alla fall, och varje dag köpte jag Red dream. Det var verkligen världens godaste glass... minns fortfarande den där smaken, den goda överdraget av någon blanding av jordgubb/hallon  och sen den goda "kräääämen" inuti... ååhhh den var så goooood! :D Den var till och med godare än Cornetto jordgubb och Nogger tillsammans. Men självklart försvinner ju alltid det godaste... så nu ska jag skriva ett brev till gb och protestera. 11 år senare...

Jag är bara sååååååååååååååååååå glad!

Fråga mig inte varför, men jag är bara sååååååååååååå glad! :D :D Är det vädret eller är det något annat tro? ;)
Har verkligen varit en toppen dag trots morgonens bravader på jobbet! Efter jobbet åkte jag ut till min älskling såklart, blev en långpromenad för att kompensera att jag inte hann imorse innan jobbet. Sen blev det fika med girlsen i det underbara vädret!! åhh så gott det är! Hoppas verkligen att det håller i sig nu :) Efter fikan blev det en sväng förbi Rostskyddet, Morgan kollade över min bil lite och så, tackar! Sen blev det kaffe hos Bohmans och stallet igen med en promenad, det var den dagen det! Snart blir det en kvällspromenad också, då blir det fyra promenader idag eftersom vi var ute på jobbet också, härligt!! :D:D Får nog skaffa mig en stegräknare snart! hehe.


Idag åkte solbrillorna på!!

Så sant.


Se aldrig tillbaka och sörj det förflutna för det är borta.
Och oroa dig inte för framtiden för den är inte här ännu.
Lev i nuet och gör det så vackert att det är värt att minnas.

Då vart denna helgen över också...

Oj, så fort denna dagen har gått! Jag fick äntligen lite sovmorgon imorses, tusen tack till Karin och Emma som fixade Naela imorses, tack! Så efter den lilla sovmorgonen blev det ner till stallet, mockade och fixade fem boxar sen gick jag på promenix med mitt gölle. När jag kom hem skulle jag städa ur Pärlan, men det slutade med storrengöring, dusch och rejäl fälgputsning, så nu är hon vårfin! Härligt. Sen var klockan närmare fem och det var snart dags att åka till stallet igen och gå på promenad och fixa i sjukhagen. Resten av kvällen blev det det vanliga söndagsmyset, Parlamentet och Sanningens Ögonblick, yes! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sova, imorgon är det måndag och en ny arbetsvecka.
Gårdagen slutade väldigt trevligt också. Födelsedagsfest för Hultman, Malin och Göthe i Hultmans stuga i Skredsvik, massa trevligt var det!


Bloglovin.com!

http://www.bloglovin.com/ - Är något fruktansvärt bra! Man kan samla alla bloggar man läser på ett och samma ställe och ser enkelt och lätt när någon har uppdaterat sin blogg istället för att gå in på bloggen i tid och otid! Mycket bra grej! :)


Dessa tidiga mornar..

Ja, upp tidigt idag igen, men vad mycket man får ut av dagen när man går upp tidigt har jag märkt! Idag ringde klockan kl sju, blev att snoza i 9 min, så gott! Sen släppte jag ut hästarna och gick en promenad med Naelis. Sen blev det frulle och åka med dagsportion av det man behöver till Emelie på jobbet och sen dess har jag grejat massor. Har städat mitt rum, hela familjen har vårstädning idag så hade inte så mycket till val, har även varit duktig och putsat mina fönster. Skrivit tävlingsamälan, fixat kuvert och frimärke, betalt skatten på bilen, fixat med tiotusen papper som låg i en hög i fåtöljen och ja... nu har jag väl all rätt att få vila en stund innan jag ska ut på promenad igen? Tack!



Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas!

Redigt, nej!

Kiropraktorn tog Naela idag, Naela njöt som bara den och Louise var jätte nöjd! =) Kändes väldigt bra! Så nu kommer hon inte förräns om tre månader! Det lilla som fanns kvar av dagen har spenderast med Kvasten och Texas, blev en promenad så jag är ganska mör i benen nu, 4 relativt långa promenader idag, jag är duktig! kvällen avslutade med massa norska ikke snyggingar på Shell! Redig som jag är så borde jag redan somnat nu, men inte då! :( Klockan går och den går allt närmare tills jag ska gå upp...




Mer sömn önskas!

Shit, jag är verkligen helt slut idag! Var i stallet tidigt imorses och släppte ut hästarna och gick på promenad med Naelisen, sen har jag städat hos mormor fram tills nu. Planer på kanske en finlandsresa snart ligger i bakhuvudet, var ett tag sen vi var där nu, blir förmodligen bara jag och mormor isf, mys! Nu tittar jag, som jag skrivit tre gånger nu, på veckans avsnitt av andra avenyn, somnade igår igen, sen ska jag ner till stallet och se om Naela får någon kiropraktik eller ej..

Detta underbara väder...

Inte konstigt att man blir så glad när det är så fruktansvärt underbart väder...
Dagen idag har gått utav bare fan. Klockan ringde klockan fem imorses, "10 timmar till, snälla". Blev en snabbis ut till stallet. Kolla till benet, linda om, fixa till i hagen och sen blev det jobbety. Var verkligen en jobbig morgon, det tyckte hela huset, det var inte bra. Men det kompenserades av resten av dagen. På lunchen åkte jag ner till sötponni och kollade benet, pratade lite, fyllde på vatten och gav henne den älskade basketbollen, med massa morötter, det gillar hon! sen blev det två flugor i en smäll, luncha och köra tillbaks till jobbet, yey! eftermiddagen var bra härlig! Anette var på dåligt humör idag. "Fan, man kan inte ens se på tv längre, varenda jävla kanal handlar om den där jävla familjen Wahlgren. Är det inte Pernilla så är det han i Let´s dance, eller så är det Pernillas son eller resten av släkten.. Och nu då? Jo, då är det "Berg flyttar in" och vem flyttar hon in hos? Självklart hos den där jävla Pernilla." Hahaha.
Efter jobbet träffade jag Malin. Det blev solning och massa tjöt. Sen blev det kaffe hos Bohmans innan stallet. Blev en härlig promenad med hästar och bästa sys. Resten av kvällen har spenderats med goaste gänget hos Göthe.. Nu ska jag se veckans avsnitt av Andra Avenyn eftersom jag inte orkade det igår... Imorgon är det upp tidigt, fixa Naela, hjälpa mormor och kiropraktorn! Godnatt gott folk!


Fullt ös medvetslös!

Har inte funnits tid för blogg de senaste dagarna.. kan väl i stort sett sammanfatta med att jag har bott i stallet, ungefär, inte ordagrant alltså!
Naela är på bättrinsväg, såret ser bättre ut, hon fick sin sista medicin ikväll och hon går fortfarande i sjukhagen. Hon verkar lite rastlös så hon blir väldigt glad när hon får komma ut på sina dagliga promenader! :) 3 gånger om dagen för att vara exakt. På eftermiddagen idag tog vi en riktig långpromenad, trodde mina ben skulle gå av efteråt, usch vilken dålig kondis man har fått! Sen har hon ju den lilla basketbollen med morötter i så då blir hon glad! :) Nu ska jag se gårddagens avsnitt av Andra avenyn eftersom jag missade det, sen blir det sova. Börjar jobba tidigt imorgon och innan det ska jag ner och plåstra om Naela och fixa iordning med vatten, mat och bollen i hagen. Sen ska jag försöka hinna ta ut henne på en kort promenad på min lunchrast och sen får det bli en längre promenad på kvällen! :)


Önskar man kunde spola tillbaks tiden så detta inte hade behövt hända :( Tycker massa synd om min lilla älskling.. men på fredag ska hon kanske få lite kiropraktik (heter det så?) om det går.. då blir hon nog lite gladare! :)
En vecka kvar tills stygnen ska bort!



du är det finaste jag har..

RSS 2.0