SM för Islandshästar 2009!

Den 9-12 Juli kommer alla Islandsgalningar och kaffesugna till Strömsholm, då är det dags för årets upplaga av SM för Islandshästar! :D yeyy yeyy! Är fruktansvärt sugen redan nu. Alla hästar, människor och framför allt att shoppandes som kommer göra! :D Vet iaf än så länge att jag behöver en ny dekal till bilen, en Naela grimma, en tävlingströja med Hanna/Naela tryck på och sen hittar man ju såklart massa andra saker man behöver/vill ha också! :D Så nu letas det hotell och det lär bli riktigt nice, var ju trots allt några år sen man var på SM nu!



Sista dagen denna veckan, aight!

Min söndag!: !:

- Släppte ut hästarna imorse, tvättade Naela och la på nytt förband, gick en promenad!
- Kaffe på Statoil
- Vila
- Stallet, ge hästarna middagshö och gå en promenad.
- Vila
- Stallet, promenad och medicin!

Myssöndag! :)

Bästa Naela <3


Du gör mig så orolig! :( Åka till stallet igen eller försöka sova igen?

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.................................................................................................................
Min fina ponni. <3

En shopaholics bekännelser


Bion igår får 10 av 10 violpistoler!

Alingsås T/R och Veterinärbesök

Dagen som började så käckt och trevligt slutade mindre bra...

Imorses åkte jag, Emelie och Ulla och släppte ut hästarna sen åkte vi till Östa Säteri i Alingsås och tittade på Helen, våran tränare, när hon tränade för sin tränare, Johan Häggberg. Bojje, Helens häst, är så sjuuuuuukt snygg! När han galopperar sitter alla och diggar med huvudet, haha! Det var väldigt roligt att se!
Sen hann jag inte mer än hem och slänga i mig lite mat, så ringde Diana. Då hade några tjejor gått förbi hagen och sett att Naela hade ett sår. Så jag fick springa in till min bror och be han köra mig till stallet då bilen inte var hemma och min bil får jag inte köra förräns ägarpapprena kommer. Så vi fick kasta oss iväg till stallet.
Jag trodde inte det var stort som det var. Så jag ringde Brålanda jouren direkt. "aah, jag har väldigt mycket att göra just nu så jag kan vara hos dig om 1-2 timmar". Så det var bara att sitta och vänta, vänta och åter vänta. 2½ timme senare kom vet, och det blev lugnande direkt, bedövning och sen fick hon sy ihop såret. Ysch! Hon fick även en ny stelkrampsspruta! Så nu går hon på smärtstillande och pencillin i några dagar. Så nu står hon med kompresser och bandage. Stackars ponny! :( Så imorgon blir det några korta promenader, sen får hon stå i sjukhagen, vet inte alls hur länge! :( Ska plocka stygnen om 10-12 dagar. Jag som har gått och väntat på min nya sadel så jag ska kunna börja rida ordentligt igen... Nu blir det promenader ett bra tag framöver. Men vi ska inte kasta skit i bäcken, förmodligen blir hon helt bra och får förhoppningsvis bara ett litet ärr! :) Detta var ju verkligen vad jag behövde för min redan så tomma plånka, helt sjukt egentligen vad dyrt det är med veterinärer.. 1000 kronor bara för att hon kom ut och tittade på ponnyhästen, 1000 kronor för 5-6 stygn och summan slutade i en aning mer stålar.
Så nu ska jag snart åka till Kajsut sen ska jag ner och titta till lillponnyn! :)



Full fart mot helgen...

Funderat starkt på att ge upp sjuksköterskelinjen alltså... va på NÄL imorses och va med på en hudcanser operation. Visste fan inte om jag skulle spy eller svimma, haha! Men i det stora hela var det ju ganska intressant... men euuuuhhh!
Sen körde vi full rulle hela eftermiddagen, gud som jag älskar mitt jobb!
Sen blev det en ridtur på idiot ponnyn, red hoppstigen idag, fram och tbx och på tillbaka vägen var det tydligen jävligt roligt, så hon drog i väg av bara fan, det resulterade i en förbannad Hanna och skäll på ponny, vilket resulterade i att hon gjorde ett oväntat skuttihopp, tur jag har sån go balans, men jag hamnade runt magen på henne i alla fall, haha! Tur att ingen såg oss alltså... tur i turen!
Nu har jag precis färgat håret på min syster, så nu ska jag blåsa mitt hår, sminka mig och gå hem till Bohmans! Ikväll blir det bio och mys! :) Btw, så bara jag älskar min bil! :D han var i frändefors idag under tiden som jag jobbade, så nu är han fit for fight igen! <3


Toppen

Jätte bra när jag måste sova att jag börjar pilla med lite färger på bloggen, toppen. Nu ser den en smula rolig ut, men jag måste faktist sova... bra Hanna!

Godnatt.-.-.-.-.-.-....


Omg!

Jag har varit vaken i 14½ timme och jag har hunnit göra bort mig helt totalt 2 ggr på dessa timmar, jag är helt otrolig!! :D Haha. Men jag är ju blond så det är väl orsaken! Så vi får pigga upp mina röda kinder med promenadbilder..




Nu ska jag dra en rulle, sen blir det sova. Börjar tidigt imorgon! :)

Mer glad..

Jag är ju ännu mer glad! Fick ingen restskatt, utan får tbx 2500:- det är nice! Hade räknat med restskatt i år, mkt skönt!

Får man vara glad då?

- Nisse är såld, så skönt. Visst saknar jag honom lite, men vilken plåga!
- Saaben gick inte igenom, ett bromsrör läckte, men han åker till frändefors idag eller imorgon och lagas!
- En dag närmare min sadel!
- Jag ska snart till jobbet!
- Solen skiner ute!

Inte konstigt man är glad?! =)

Jag har blivit en slemmig SAAB fjolla, men jag trivs nog...

Fan vad irriterad jag blir! VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ JÄVLA SVÅRT????? FAN TA DIG! Avsmakliga idiot! När fan ska du fatta?! Som tanten på jobbet sa, "Ne, nu får de fanemig vara bra!" 


Men men. Det har varit en bra dag idag så jag blir snart på bättre humör! Imorses var jag på arbetsförmedlingen med Tessan och Klang. Vissa straffar gud direkt, Klinkan va envis och orkade inte betala parkeringen, så han fick 300 i böter, haha. Skadeglädje är fan den enda sanna glädjen, haha! Efter arbetsförmedlingen som tog 2½ timme pga en tjötande gubbe så blev det kaffe på rostskyddet, nu har min mamma även fått en förklaring om varför jag är där så ofta ;) haha! Sen hämtade jag min syster på jobbet och drack kaffe med henne och mor och sen blev det stallet med emelie och ulla, självklart ville inte dum ponnyn komma idag heller, så imorgon får jag muta henne med mat, roligt! När jag kom hem åkte jag, mor och far till Brålanda och hämtade min förmodligen nya bil, en SAAB 9000. Gött att äntligen få en någorlunda riktig bil. Ska besikta den imorgon så går den igenom köper jag den, och om det är några fjant fel på den så köper jag den ändå. Men har sån fruktansvärd separationsångest för Nisse, jag får nästan ont i magen och börjar gråta, min älskling! Hur ska jag klara mig på vägen utan dig? Jag har i alla fall hittat någon som vill köpa honom så jag slipper ta död på honom, min fina Nils! Den lilla stund som fanns kvar på dagen har jag spenderat med Angelica och Emelie. 183 dagar blev det och Andra Avenyn, RIP Tarek och kom igen nu Roland!

Borde egentligen sova nu, ska vara på besiktningen vid sju imorgon.. hoppas jag inte får vänta hela dan, då kan väl någon vara snäll och komma med kaffe och bullar?! Tack.

Flera-dagars-prognos-!

Ja, har ju vart lite fullt upp det senaste va! I lördags blev det ju som sagt födelsedagsfest för Tessan. Gör trevligt var det! :D Sprit-tacos-sprit-tårta-sprit-kaffe! Go blandning. Blev en sväng till Tim, som också fyllde år, även en sväng till Timon och Stefan, mycket trevligt! Tack alla goa människor för en superduperbra kväll/natt! :D Efter tre timmars sömn var det bara att kliva upp, packa hästar och åka till Uddevalla på träning hos Helen. Jag och Emelie chillade gott mellan passen i bilen, vi var extremt bakfulla och övertrötta, vi skrattade så mycket hela dagen så vi hade ont i magen till slut, attans! Haha. Den lilla tiden som va kvar av söndagen spenderades med kvasten och parlamentet, sanningens ögonblick och sånt därnt. Idag var det en smula segt att gå upp efter de få timmarnas sömn i helgen. Det har inte varit min dag idag.. dagen började med översvämning på jobbet. Efter jobbet åkte jag till mormor på en fika. Sen somnade jag när jag kom hem och blev väckt av att sadelprovaren ringde. Så det var bara att kasta sig iväg till stallet, självklart är det tågstopp! Men det är inte slut där.. våra hästar kommer i stort sett alltid när man visslar och ropar på dom, även så idag! Men sen fick min häst damp, och sprang runt, runt, runt i hagen, vilket resulterade i att hon drog med sig alla hästar! "Hästjävel, jag ska skicka dig till scan" Inte ens det hjälpte. Efter några varv runt hagen så tröttnade hon och jag fick ta na! Blev ett par sadlar jag provade, den första va en Baldur, väldigt snygg sadel! Så den fastnade jag för direkt och den blev det! :) Hade tänkt mig en sadel mellan 5-10.000 men den råkade visst bli lite dyrare än så :D hehe. Så får den om 1-2 veckor, eftersom den jag provade skulle hon ha till sin häst så jag fick beställa en. Så får bli att rida barbacka ett tag till. Resten av dagen har spenderats med Emelie, Tratten och Finkeln, och vi misslyckades med vårat måndagsbus, attans! Nu borde jag sova eftersom jag ska plocka upp Tessan klockan nio....


Lördagens ridtur!

Jag och sys förfestar på altan.

Hanno och Danne

Mina tjejor!

Partytrick!

En jävligt bakfull Hanno!

Segt i luren..

Blev en väldigt omtumlande eftermiddag/kväll på jobbet igår! Vila i frid svärmor! <3 Kommer bli så sjukt tomt!

Efter jobbet blev det fredagsmys hemma hos Hutbull med sys, Malin, Bea, Björn, Kristofer och Johannes, massa mys! Kvällen slutade med att vi körde vilse i Uddevalla, lyckat!
Idag blev det en tidig morgon. Jag, Emelie och Ulla red ut på våra ponnisar sen åkte vi på gårdsmaraknad på Skansen. supermysigt var det! =) Nu ska jag snart äta skit god mat, sen ska jag göra mig iordning, sen kommer sys och Malin så blir det förfest på altanen och sen 20-års fest för Tessan =D Ciaos


Frädag!


Brunmaskinen är framme för fullt, gud så glad man blir av detta underbara vädret =D Mindre glad blir jag väl av att jag börjar jobba om en timme och jobbar till nio ikväll! Men men. Det finns ju fler soldagar =)


Denna ska ses snart också =)

O nu måste jag rusa in i duschen. wehej!

Händelserikt!

Klockan ringde 7.15 idag, jippi! Åkte ut till stallet och släppte ut hästarna, red min sötponni i bara nosgrimma och tyglar, gick kanonbra! Sen mockade jag hos Naela, Funi och Glima! Sen framåt tolv blev det en promenad på berget i över en timme med Emelie och Texas. Framåt tre åkte jag in till stan, fikade med Tessan, Terran och Jennie. Senare kom även Irica, Taliban, Lantz och Erik! Trevligt värre! Blev en väldigt låååååååång fika, haha! Sen blev det en tur till siba med Malin, köpte födelsedagspresent till Tessan, hon blir nog gör nöjd tror jag! :D Nu väntar jag på Emelie! Det blir kaffe och 1408! Ciao

Where is the end?

Jag hatar folk som inte kan stå för vad dom gör och säger, utan skyller det på andra istället. Jag är så JÄVLA trött på dig! Kan du lägga ner någon jävla gång?? Nu får det fan vara bra!!


Haley James Scott - Halo!


Nu behöver jag lite One Tree Hill. Lite Haley, Nathan, Lucas, Peyton, Brooke, Mouth, Skills!! 



Onsdag 18:e mars 2009!

Idag är det Onsda, ballt va? Vid lunch åkte jag ut till hästarna, bästa hästarna. Red Naela och hade Glima som hand häst, great. Sen blev det en födelsedagsfika med Tessan, Angelica och Cissi och planering inför helgen! Resten av dagen har jag spenderat med bästa syster. Vi tvättade nisse, sen gjorde vi en extreme-car-makeover! Emelie städade och jag målade och tejpade, silvertejp löser alltid alla problem! Så nu är Nisse fit for fight igen! :D Min lilla älskling! Sen blev de Bring it on, nr 3!





Har du äntligen förstått?

Grattis darling!

Grattis Tessan på 20-års dagen!! :D



Tisdag!

Tisdag och allt.. yeah, halv åtta är klockan och jag har bara hunnit jobba och rida idag, yes! Nu väntar jag på Emelie!
Igår blev det måndagsmys efter träningen med Emelie, Malin, Jeppe, Kristofer, Johannes och Kaggen. Yes!

Nu får Emelie sätta fart :D





Goa grejer!

Ahh så gott, nu är det städat här, väntar på nästa tvättmaskin, ätit mat och druckit kaffe, härligt! :) Nu sitter jag och kollar runt lite, behöver en större hårddisk till datorn och framförallt en ny telefon. Vet iallafall att jag inte ska ha en telefon med knapplås, för det glömmer jag alltid att sätta på och ringer upp folk, och det är ju väldigt onödigt eftersom jag redan har en ganska hög mobilräkning som det är, och kan inte ha en "klaff" telefon (som jag kallar det, en sån man fäller upp) för dom går alltid sönder när jag blir förbannad och kastar min telefon i golvet, händer iofs ganska sällan nu för tiden, men onödigt att ta den risken igen! Och självklart ska jag ha en Sony Ericsson.. förr hade jag alltid Nokia, men fakja på Nokia, Sony Ericsson gillar jag totallt alltså! Mkt bra telefoner har dom. Men ja, vi får se vad det blir för någonting, men i stort behov är jag av en ny telefon iaf eftersom min går på sista refrängen, min lucka går snart av, oftast har jag ingen mottagning, Sony Ericsson är bortsletet och efter 24080 sms och 840 mms så tycker jag han behöver ta ut pension!

Denna gilla jag :)



Nu ska vi se om vi hittar en hårddisk också!

Måndagen den 16:e mars 15.00

Ja, idag är det måndag igen, veckorna går så otroligt fort! Seg känner jag mig också eftersom jag har gått upp så "sent" de senaste dagarna. Idag städade vi i stallet, sen släppte vi Naela, Glima och Funi i paddocken så fick dom busa en stund, det gillar dom! :) Nu väntar jag på att min tvätt ska bli klar, ovanligt att jag tvättar eller? Sen blir det städ och träning! Yes, jobb imorgon så blir en någorlunda kort dag idag!

Tävlingssuget tar i..


Man blir ännu mer tävlingssugen när man hör den här låten, dom spelar oftast den :D

Hästjävel!

Idag var inte jag och min häst vänner. Det var inte mycket som stämde och det slutade med att hon blev livrädd för en sten, herregud! Men som sagt, det kan inte alltid gå bra.
Kvällen avslutades ju iaf med Wipeout, glass+coctail, massa godsaker, parlamentet, sanningens öngonblick och fun with dick and jane! Och självklart bästa sys <3

Scotts, Offspring, Linda, Gyllene tider!

Gud vilken seg morgon/eftermiddag... söndagar alltså! Klockan är kvart i två och jag har bara orkat äta frukost och duscha än så länge, ska snart starta en tvättmaskin, yey! Fixar massa ny/gammal musik nu också... hittar massa bra musik, det var längesen! Nu får jag väl ta och kliva upp, sen blir det en ridtur och brudmys ikv! <3

Jag har fått en till kusin! som alltid funnits där.

Idag var min häst så duktig. Blev ingen tur runt Restad gård eftersom jag vart lite seg, så red i paddocken istället, är bara SÅ nöjd! :D Duktig häst! Nu längtar jag ännu mer tills jag får min nya sadel..
Nu har precis halva släkten, varit här och tjoat. Jag och Mia kom på en väldigt smart grej idag, smarta som vi är, att vi är ju faktist kusiner, så långt hade ingen av oss tänkt förut. Så idag har jag fått en ny kusin fast hon alltid har funnits liksom! Så nu har jag fyra stycken, jag som alltid haft en, jädrar! Nu ska jag strax göra mig iordning, jag och brorHenrik och systerEvelina ska hem till systerLinda och ha syskonmys! <3 Sen ska jag vara med SysterMli! :)

Mer lycka än otur!

Igår var det ju fredagen den 13:e, men jag antar att det inte var någon som missade det! Det är lite småroligt så, även fast inget åt det hållet hände.
Efter arbmf och jobbet så åkte jag ut till stallet. När vi gjorde iornding hästarna pratade vi om vad många gånger vi har ramlat av våra hästar, och jag som aldrig ramlat av Naela skulle väl få det roliga idag då eftersom jag sa så, men inte! Tränade V5 programmet, tölt-trav-skritt-galopp och det gick superbra! Redig pålle! Känns så skönt att det går så bra som det gör! Att hon kan ta traven direkt från tölten och galoppen direkt från skritten, det kunde hon då rakt inte under våra första tävlingsår, utan då fick jag sakta av till skritt innan traven och lägga henne i trav innan galoppen, och det ser inte alls lika bra ut! Jag var i alla fall super nöjd, men däremot mindre nöjd att jag inte har sett en skymt av min nya sadel än, börjar bli lite tröttsamt att träna runt barbacka...men Mars är inte slut än.
Resten av kvällen spenderades hos min guldis, vi såg på film, tjockade oss och var allmänt slöa.

Nu ska jag väl göra mig iordning, gå ner och äta och åka till stallet om ett tag. Har tre boxar att mocka idag och tänkte rida runt Restad gård. Ciao


Late.

03:11, dags att sova, godnattiiisccch!

Today



Fredag!

Full fart mot helgen....

Blir så förbanad på mig själv, eller vem det nu är inom mig som bestämmer över min sömn. Jag har aldrig haft problem med att somna, sova och vakna, aldrig! Nu kan det ta timmar innan jag somnar, ligger bara och vänder och vrider mig, hur trött jag än är, när jag väl somnat så drömmer jag så sjuka drömmar man i stort sett bara kan drömma, och jag minns alltid vad jag drömmer, det gör ju ingen annan? Sen vaknar jag flera gånger varje natt för jag tror att jag ska försova mig, speciellt när jag ska upp och jobba eller ska och släppa ut hästarna. Sen när klockan ringer så snoozar jag, jag som aldrig har snozat i hela mitt liv och hatar folk som ska ligga och snoza!! Sen går jag runt som ett halvt vrak hela dagarna, börjar bli redlöst trött på detta nu! Ta en zopiklon ikväll när jag ska sova kanke? Då kanske jag sover bort hela lördagen? haha! Men men.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen igen, haft möte med min handledare, kan väl inte påstå att det blev något vettigare av det! Nu ska jag chilla en stund sen ska jag åka och jobba en eftermiddagstur, eller rättare sagt, jag ska gå och jobba en eftermiddagstur, sen blir det en ridtur i det inte allt för underbara vädret och kvällen ska spenderas med min guldis! <3

Bästaste syster! <3

Min syster är så sjukt bäst! På lunchkvisten blev det en ridtur. Resten av dagen spenderades med shopping hos Stefan, siba, en lång fika på Espresso house, en koll på våra nya husdjur, stallet, snöbus, älgvägen chill, Max, ännu mer kaffe, musik, tjöt och alltmänt vi! <3 Min syster är den bästa systern i hela universum, massa kärlek till dig!!! <3



<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Lite sommar feeeelings.

För att liva upp den tråkiga stämningen i detta vädret så tar vi oss en titt på en gammal sommar...








Man får helt enkelt försöka att inte titta ut genom fönstret...

Tjolahoppsansaaaaaaaa!

Tusen tack till alla snälla människor som lät mig sova imorse! Tack! Sov till hela 11:14, det är sällsynt! Blev väldigt förvånad imorses när jag öppnade kylskåpet, det var helt tomt, haha. Och igår när jag gick och la mig fanns det massa mat, då visade det sig att vårat kylskåp har gått sönder :O Herregud, det va 18 grader där imorse! Lyckat! Men efter jag hade lyckats få tag i frulle blev det en tur till stallet, jag och Emelie red runt Brinkeberg typ, sen blev det att slänga ner nytt hö, gick mycket smärtsammare denna gången, höll på att ramla ned sist, haha! Efter stallet tog jag mig ett behövligt bad, trodde inte det skulle vara så jävla kallt ute, men nu har jag tinnat upp! Nu ska jag städa och tvätta, sen ska jag fixa alla papper jag ska ha med mig till arbetsförmedlingen imorgon, sen ska jag och Emelie ut och shoppa mat till hästarna! Och ikväll blir det förmodligen film hos herr McDonalds! Ja, men nu är jag hungrig, så innan jag gör något annat så ska jag äta!

Attans jävla mage!

Hade verkligen sett fram emot att träna idag.. men med min vanliga tur, efter typ en kvart fick jag så jääääävla ont i magen! Så det fick bli lugn träning idag... typiskt min vanliga tur eller?!
Nu blir det filmmys och imorgon har jag sovmorgon, hoppas inte jag blir väckt av jobbet, Emelies sköna stämma, min bror som spelar trummor eller mamma som dammsuger, snälla!
Har sett på dagens avsnitt av uppdrag granskning nu också, har aldrig sett det programmet förut, men nu handlade det om en tjej som köpte fem hästar som försvann. Hon sa till ägarna att hon skulle köpa hästarna för att ha som sällskap till sin häst som var själv, dum jävel och sa samma sak till alla fem olika ägare. Sen när de gamla ägarna försökte få tag på henne för att höra hur hästarna hade det var hon omöjlig att få tag på! Lyckat. Sen kom det fram till att hon ägde ett slakteri, hennes pappa ljög om allt och hon vågade inte stanna när tv-teamet kom, Tillslut kom dom fram till att två av de fem hästarna hade slaktats, men var är de andra tre? Hur kan människor med?


Tur att jag aldrig ska sälja min skönhet! :)


Eftersom kebab och Hawaii är så gott!


En sånhär fräck grej ska banemig jag införkskaffa :D:D påtal om pizza.. nu ska jag åka och träna!

Klart man blir förbannad..

Denna veckans onsdag har bestått av utsläpp, en promenad med hästen och jobb. Ikväll blir det träning och sys-chill!

Dåligt förbannad jag blev imorses. Fick en katalog med utbildningarna som finns på Högskolan väst. Har i några år velat utbilda mig till sjuksköterska och sedan vidare till barnmorska. Så när vi valde inriktning och sånt så blev det såklart en högskoleförberedande, då var jag tvungen att läsa Matematik B, Historia A och Engelska B. Hade fasa för den där jävla engelskan, men enligt SYO och lärarna så var jag tvungen att läsa det för att kunna komma in på SSK-utbildningen senare. Så läste jag dessa ämnen (och alla andra ämnen jag läste) så kunde jag söka till det sen när jag kände för det, då hade jag behörighet liksom. Så idag läste jag vad jag behövde för att kunna komma in på utbildningen, jo vad står det då? Jo, då ska jag ha läst de vanliga ämnena + Matematik B, Historia A och NATURKUNSKAP B. Då kunde jag lika väl ha skitit i engelskan totalt, va fan?! Men jag kommer ändå inte in för jag har inte Naturkunskap B, så vad gör jag nu?! Fan vad förbannad man kan bli på en jävla skit sak!  Känns kul att man kämpade med ig-varning, extra uppgifter och prov, jajjemän!

Men vi ska väl vara glada att det varit härligt väder idag..


Tröttaklubben!

Idag är jag sjukt trött! Blev väckt av jobbet imorse, sen kom Emelies sköna "God morgon, god morgon, hör hur vi sjunger glatt", synd att jag inte kan döda henne alltså, haha! Blev en ridtur imorses med Emelie och Ulla, sen blev det stan, fikade och shoppade med Tessan och Cissi. När jag kom hem var jag duktig och städade min garderob, eftersom jag tvättat idag och köpte nya trosor så hade jag väl inte så mkt annat till val! haha. Om en stund blir det Hawaii, mata hästarna och sen bästa tv-dagen på hela veckan, först 183 dagar och sen Andra Avenyn! :D underbart!



Islandshäst <3


Man blir ju bara så sjukt glad och tävlingssugen när man ser denna filmen! =D gaaah!!


Helen och Bojje får vara med också =)
Har jobbat, ridit en långtur och solat änsålänge. Nu blir det mamma mia, promenad, stallet och kaffe!

Idag...





Mkt bra låtar =)

Bildbomb!

Här kommer lite bilder från igår.. även fast dom finns på Facebook och BDB.




Just Dance!!!

Nu har jag precis slängt in massa musik på Ipoden som jag fick av min snälla bror häromdan :D en Ipod apple! Yeah!
Nu ska jag gå hem till sys. Vi ska se på Patrik 1.5 och äta våran specialare, fruktcoctail med glass, det är så mums!

When You´re gone!

Jag bara älskar denna låten.......... Som jag och Emmo har lyssnat på denna. Så bra!


 


Fredagsmys, jobb och utgång!

I fredags blev det myskväll med sys, såg på två fruktansvärt bra filmer, drack kaffe och tjötade. Sen kom Carro och vi tog oss en promenad, hurtiga och duktiga som vi är! Sen försökte jag sova, vilket gick mindre bra. Sov samanlagt tre timmar den natten, jobbade en delad tur på lördagen. C´s pappa gick bort väldigt hastigt så jag var snäll och tog hennes lördagspass. Emelie var snäll och mockade min box och Carro var snäll och red Naela, tusen tack darlings! Blev att vila en stund på rasten sen var det bara att komma hem dra på sig party kläder och börja förfesta på mina altan, den är allt bra härlig, med Emelie och Carro, massa mysigt var det! :) Sen åkte vi vidare till Trollhättan och Sand, hur skoj som helst! Idag är det ju mindre skoj.. gött förvånad jag blev när jag vaknade upp imorse! Haha. Men man mår väl som man förtjänar..
Nu blir det chill en stund, sen ska jag och Emelie till stallet och ikväll blir det fettomys!


Fräääädag!

Frädag som alltid Ingo sa! haha. Har jobbat idag, sen har jag och sys varit ute och ridit. Nu ska jag strax göra mig iordnong och gå hem till Sys, sen kommer även Carro och Linda. Blir väl lite Öl och singstar ikväll, eller något annat trevligt! =)


Kyligt...!

Har inte kollat på temperaturmätaren än men det ser ut som det är kallt ute och jag som tänkte vara hurtig och cykla till jobbet idag.... alltid är det nått! Men men. Får väl slänga på mig vinterjackan, mössa och vantar så var det löst! Sen återstår det att se om jag har punka eller ej!

En otrolig dröm!

Behöver jag säga vad jag drömde i natt eller säger bilden allt?

En titt i grottorna..

Nu på den sena kvällskvisten har jag, Emelie, Carro och Linda bla varit uppe i grottorna. Kolsvart var det... och Carro och Linda va livrädda.


I grotterna finns det massa hattifnattar!


Hittade en väldigt tuff istapp.


Emelie och en istapp som hängde i taket!

Det ska bli så igen!




Pepp åt mig själv. Det måste ske nu, som det var då. Nu eller aldrig!

PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP

För min egen skull...

Sadel, trafikskolan och shopping!

Idag har jag varit duktig och hunnit med massa bra saker! Imorse ringde jag sadelprovaren, Karin Åberg, hon ska komma någon gång nu i Mars med en ny sadel till mig, ska bli SÅ kul :D Hon visste inte riktigt dag än så hon skulle ringa tillbaks. Sen har jag varit på trafikskolan och skrivit in mig, igen, och sånt där. Ska ta mitt BE körkort nu, det ska också bli väldigt kul :D Sen har jag, Emelie och Carro varit på siba, och jag har äntligen unnat mig lite, köpte ingenting (vad jag minns) till mig själv förra månaden!


Blev ett par nya skor.

Klänning

Sminkborttagning.

Partaj dojjor!

Nu ska jag snart hämta Emelie så ska vi åka till stallet.. Sen blir det grottorna och vin!

Seg eller trött!


Ungefär såhär känns det nu. Kom precis ur duschen, och jag orkar verklligen inte sminka mig och äta frukost... men har jag något val? Ne!
När jag någongång blir färdig så ska jag bege mig mot trafikskolan och sen siba.

Upptäcksfärd again!


En väldigt läskig byggnad. Som även har en vallgrav med krokodiler, grymt läskigt!
Gick uppför den äckliga jävla trappan också, där var det en stor fet grind, då blev vi rädda. Grottorna och kyrkogården hann vi med också.
Och lite andra små hyss...

Test

Test

O´Brians spermabank!

Två irländska bankrånare bröt sig in i den nya banken en natt. De sprängde dörren till kassavalvet och steg in. Där fanns många små kassaskåp. De bröt upp ett, men i det fanns inga pengar, där stod bara en vaniljpudding. Hunrgia som de var åt de upp den och gick lös på nästa kassaskåp. I det stod också en vaniljpudding. De åt upp den och bröt upp nästa skåp, och gissa vad som stod i det? Mycket riktigt, en vaniljpudding. När gryningen kom hade de öppnat 48 skåp och delat på 48 vaniljpuddingar, men inte sett skymten av några pengar. Sura men rejält mätta lämnade de brottsplatsen. de lunkade iväg längs gatan, då den ene vände sig om och tittade på byggnaden i morgonljuset. På skylten stod det: O´BRIENS SPERMABANK.




HAHAHAHHAHAHAHA


Har dödat alla råttor!


Det är fan inte lätt att ta kort på mitt rum alltså... men nu är det fint här inne i alla fall =)


Snart utökas min förmögenhet =D

11.56

Idag hade jag äntligen en efterlängtad sovmorgon. Men eftersom jag skulle ge hästarna middagshö idag så ställde jag klockan på tolv, ifall den lilla chansen fanns att jag skulle råka sova så långt, vilket jag absolut inte trodde. Vaknade vid nio imorse men tycker jag kunde somna om lite... Lite! När jag vaknde var klockan 11:56, gött förvånad jag blev, längesen jag sov så länge! Shit! Men Det var väldigt skönt iaf! Efter jag vaknat åkte jag ut till stallet och red runt Brinkeberg. Måste rida barbacka nu och se om knölen på ryggen försvinner. Sen gav jag hästarna middagshö och mockade. Nu sitter jag här och har precis fixat förfest till helgen och pratat lite och funderat över Naelas nya sadel. Ska ringa sadelprovaren senare och höra när hon kan komma och sådär, ska bli så kul med en ny sadel! :)
Nu ska jag storstäda mitt rum, sen ska jag göra mig iordning för kalas. Ikväll blir det Uddevalla!


Tokigheter!

Lite bilder från mina och Emelies tokigheter igår och idag!



Staken har stake!


Äntligen har man hittat dessa, helt galet!

Hittade en jävla läskig tunnel med en stege idag också, gött läskigt! Nu blir det AA och 183 dagar!



Min underbara älskling! <3


Älskling miss yah <3

Denna underbara lediga dag!

Idag har jag varit ledig, och det är så underbart skönt =D Fast lediga dagar innebär väldigt sällan sovmorgon, 7.30 ringde klockan, då skulle hästarna komma ut och Naela skulle ridas, yes! Efter stallet blev det en fika och solning med Angelica. På hemvägen köpte jag en present till min kära mor som fyller år imorgon. Fick bli en indian eftersom hon samlar på det, allt med indianer blir hon helt galen i, så vi får hoppas hon blir nöjd imorgon! Sen har jag tvättat och försökt att röja på mitt rum, men jag kom inte så långt eftersom jag fastnade framför ett nytt program som jag tycker verkar väldigt bra, 183 dagar heter det. Har sett 1½ avsnitt och verkar ganska bra, för att vara svenskt! Nu kom jag precis hem från stan, har varit hos Tessan en sväng och hämtat lite grejer. Ikväll blir det hästfilm och kaffe med Emelie, sen blir det kanske vin hos Malin. På tal om vin, jag har införskaffat en ny parre idag, en Paris Hilton, yeah!




Vad är det för väder denna måndan?


Vaknade upp till det här imorse. Kändes väl lite sisådär. syns inget vidare på bilden men det vräckte ner små äckliga snökorn. Visst, jag ville ha massa snö, men det var ju för fan i December, nu är det Mars. Nu vill man har värme, sol, bad, en grill och lite glass! Lägg av nu, ge oss lite värme och vår istället, innan man går i ide!

Ge oss lite sånthär:


Ne, nu måste jag kasta mig in i duschen, slänga på mig mitt smink och kuta in i min bil och åka till jobbet! Se yah!

Söndags-chill!

Har haft en underbart rolig dag på jobbet idag! Ni är bäst! Och Rickard är snäll, han ska följa med mig till stallet någon dag!
Efter jobbet red jag ut med Emelie och Sandra, vi red runt och tittade på hus, vuxenpoäng eller vad? Nu ska jag göra mig iordning så blir det pizza och massa bra tv-program med Emelie, och en kaffe slinker det ner på det också! Sen våran egna ciggrunda. ciao

Roligt med drömmar!

Haha, sjuk dröm jag hade i natt! Jag hade min sista kanin för typ tre år sen, en svart jävel som hette Elvis. Så drömde jag i natt att han va typ som en tamagotschi (sån man hade när man va liten!), han bodde i sin lilla bur i mitt rum men jag hade glömt bort han i flera månader, så han hade inte fått mat eller någonting,men så helt plötsligt så ville jag ha han igen så då började jag ta hand om honom, men jag hade ingen mat eller någonting för allt va slut och klockan va sent på kvällen, så jag bestämde mig för att åka till Stefan nästa dag och köpa allt jag inte hade... skit bra tänkte jag, då kunde jag köpa hästmat samtidigt...Haha. Gött förvånad en blev när man vakna imorse och insåg att jag inte alls hade någon kanin.. sugen?
Nu ska jag äta och åka till jobbet. Godmorgon!

RSS 2.0