Äntligen..

Välkommen till 2009 års Svenska Mästerskap för Islandshästar!
Svenska Islandshästförbundet hälsar alla välkomna att beskåda 126 ryttare anmälda och kvalificerade ryttare på 161 hästar i totalt 14 grenar. De kommer att i härlig spännande kamp tävla om medaljer och SM-titlar. Arrangemanget erbjuder i anslutning till tävlingarna även på marknadsgata med försäljning och utställning, restauranger, shower, uppvisningar och aktiviteter för såväl stora som små!

Solen skiner temperaturen stiger!
Vi har aldrig varit så nära SM 2009 som nu! Vi har samlat ihop alla anmälningar! Vi har lottat startordningen i de olika grenarna. Botanisera i start och turordningen ryttarna emellan, obs de är preliminära. Det är trots allt en liten tid kvar innan den 9 juli är här och en del kan ju komma att hända under de dagar som återstår.



Det närmar sig...  ska bli så skönt att åka och komma bort härifrån!



Detta underbara väder ger ingen tid.

Finns inte mycket tid till dator och blogg när det är så fint väder ute.

I söndags jobbade jag hela dagen, 7-21.15. Efter jobbet åkte ut till Naela så hon fick sin mat och sådäringa, sedan blev det en tur upp till Kärsbol. Var hemma runt elva och somnade väl runt ett, heja. Igår jobbade jag 6.45-16. Jag, Tessan, Richard och Malin jobbade, en toppen dag verkligen, så kuuul! :)
Efter jobbet åkte jag och Tessan hem till mig, chillade lite och åt jordgubbar, mums. Sen gick pärlan raka vägen in till stan. Tessan och Morgan har flyttat så vi städade ur deras lägenhet, och jäääävlar vad vi städade. Sen gjorde vi oss väldigt förtjänta utav en pizza och det var väldigt gott. Efter timmar av städande och pizza åkte jag till Naelut och red en sväng. Jätte skönt att rida sent på kvällen i denna värmen. Tänkte lägga mig i någrlunda tid igår för en gångs skull men blev efter tolv som vanligt.... roligt.
Jobbade 7-16 idag. Även idag varit i toppen dag förutom att det är så sjuuuukt varmt, och blir ju ännu varmare när man jobbar, jobbigt värre!
Nu väntar jag på att jag ska orka göra mig iordning lite så ska jag och Carro gå och äta glass och chilla någonstans, senare ikväll blir det en ridtur med Tessan.


Bjuder på en till bild från helgen, snööggt! haha

Crousa runt runt runt.

Nu börjar jag bli tlött. Har varit i gång hela dagen. Solade som sagt hela eftermiddagen. Direkt när jag kom hem blev det en snabbdusch då det gjorde så jäklans ont i på ryggen. Sen direkt ut till stallet, ge hästarna mat, tjöta och sådäringa. Efter stallet åkte jag och Carro till Viking och käka pizza. Får nog sluta äta där. Direkt när vi kommer innanför dörren tittar den bästa bagaren på mig: "Hawaii?" "Jajjemän, med kebabsås och räkor" "Just de". Dåligt pinsamt. Men det slutar inte där. När jag och Carro nästan är framme i Trollhättan ringer min kära far och berättar att vi glömde betala, jippi! Så det var bara att vända. Sedan åkte vi in till stan och tittade på när Oscar, Satan, Roger, Göthe, Timon, Johanna, Patten, Midas och alla andra paddlade till Pråmen. Mysigt värre. Sedan hämtade vi upp Emelie så hon också fick äta, då blev det max. Det är väldigt tur när man känner dom som jobbar i driven både på donken och max. Igår fick jag 3 st svarta cola glas och idag fick vi varsinna hopprep, haha. 
Och nu kom jag innanför dörren för sisådär kanske 3 minuter sedan, möjligtvis fyra eller fem. Ska sova nu då jobb 7-21.15 står på schemat imorgon/idag då klockan är över 12. Så godnatt..


Solning & bad på Simons udde.



Aj. jag har bränt mig på ryggen, ovanligt att jag bränner mig när jag solar för länge, nej!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen åka ner och ge hästarna mat och efter det blir det bad, grillning eller någonting annat med Carro, Tessan, Morgan & Ramus.


Dagens ord.
"Det är inte kallt, men det är då fan inte varmt" By Hanno in the wather.

Invigning!

Nu ska jag inviga mina nya shorts, jag och Carro ska cykla till Simons udde, sola & bada. Men först ska vi ta en cykeltur till ICA och handla lite gött.

Soligt och Pråmen!

Oj, inte funnits någon tid alls till att blogga.

Min fredag.
Gick upp vid halv tio och då gick jag & Emelie bort till Carro där vi solade, badade pool, drack kaffe & tjötade. Hur gott som helst var det. Framåt ett åkte vi in till stan på olika ärenden, bla till vårdcentralen, sedan blev det ut till Siba. Köpte mig ett par shorts, hårfärg (igen) & korta strumpor. Sen var det ner till stallet och ge pållarna mat & raka vägen hem och in i duschen. Sen blev det ner till skräcklan och dricka lite Kosken och Cube med Emelie, Carro, Tim, Simon, Adam, Charlie & Random. Framåt än nio gick vi bort till pråmen med Oscar, Mono, Roger och massa annat folk. En fruktansvärt trevlig kväll, tackar!


Lön = fylla på förrådet


Hårfärg, shorts och strumpor


Skräcklan


systerkärlek <3

Lilla Vargön och Vänersborg..



Det händer, konstigt nog, väldigt mycket i Vargön/Vänersborg nu för tiden. Vi satt och pratade om det förut.
Kanotisten som nu är funnen död, Simon som dom hittade nyligen i kanalen, mordet i Februari, dödsolyckan på nygårsrakan, Rauli (dödsolycka i Vara), dödsolyckan med tågbommarna, olyckan med den gamle grannen som körde in i trädet häromdagen, , barndomsväns bror som tog en överdos,  motorcykelolyckor, folk som tar livet av sig...  m.m m.m.

Hemskt när allt sånt händer och ännu värre är det att Vargön/Vänersborg är bara en bråkdels prick av en skit stor sten i Sverige så man vet alltid vem det är som är inblandad när det händer något.. det är det värsta.

R.I.P Micke


The king. R.I.P

Jobb, häst, bryggan & börn.

Har jobbat idag, (eller igår blir det ju för klockan är efter 12). Jag var så jävla irriterade hela förmiddagen. Hade två jävla sommarvikarier med mig, som inte kunde ett skit, båda läser omvårdnadsprogrammet men kunde absolut ingenting. Jag var så jävla irriterad och fick springa som en idiot då dessa två nötter inte gjorde ett skit. Som tur var gick dom hem klockan ett och yvonne kom och hjälpte mig de 3 sista timmarna, tack! Och dessutom svarade inte min idotiska bilmekaniker på HELA jävla dagen, inte konstigt än blev irriterad! Men... det släppte.
Efter jobbet blev det köffe hos Emelie så jag kunde beklaga mig över min hemska dag. Sedan åkte vi vidare till stallet och släppte hästarna i paddocken så dom fick springa där lite. Sedan blev det hem en snabbis, byta om, så åkte vi till Trollhättan,  Hanno, Bulten och Fimpen,  köpte köffe och glass i en jätte mysig kiosk och satte oss nere på bryggan, hur gott som helst. Sedan har vi även varit på Skräcklan, Ursand m.m. Riktigt härlig kväll! Nu ska jag snart sova då vi ska vara hos Carro kl 10 imorgon för solning och poolbad. Sedan blir det även shopping då det är LÖNING! :D




Betala räkningarna nu eller när jag vaknat imorgon?

Vi skyller allt på apan!

Jobb
Jobbat idag, 7-16. Dagen gick jätte fort. Halva förmiddagen spenderade jag på ICA och apoteket, så tiden bara rusade iväg & vid 2 kom Tessan, så de sista 2 timmarna bara *poff*.

Brunmaskin
När jag kom hem la jag mig ute i solstolen och solade, lyssnade på Rixfm och läste hästmagasinet. Väldigt skönt att ha poolen precis bredvid solstolen så det var bara att hoppa i och svalka sig.

JET
Vid sex tröttnade jag på solningen, hämtade upp Emelie och vi åkte och tankade pärlan, då hon förmodligen ska bege sig till Brålanda imorgon. Det är helt sjukt vad dyr bensinen är, egentligen. 12.34 kostade den idag, rena rånet.

Korpen-match
Vid halv sju kom Lina och hämtade mig så åkte vi till stan, efter Oscar ständiga tjöt, och tittade på Korpens sista match innan sommaruppehållet. Väldigt härligt att se stora grabbar springa runt på en plan och få svettas lite. Dock blev matchen lika, 1-1, men vi skyller allt på Mono/Apan/Jonas, då det var han som missade en total chans till ett till mål, hur kunde hans ens missa?

Stallet
Efter matchen blev det stallet med Emelie. En riktig såndär flum-dum-stall-dag. Red runt i skogen och "sjöng" på Ronja Rövardotter, "aaaaAaaA aaaaAaaaaaAA aaaaaaA" (u know). Sedan racade vi lite också, det gillade pållehästarna.

Statoil
Efter stall och sång blev det kaffe på statoil.

Nu läge
Kom nästan nyss ur duschen. Har ring och sagt godnatt till Tessan. Ska snart sova mig! Godnatt


Gah

Gäsp

Naelut <3


Det är tur att du finns! <3

Årets första bad & markis/z/en!

Gud vad jag älskar vädret som varit de senaste dagarna.. jag hoppas det håller i sig tills på fredag då jag är ledig så jag kan pressa lite, men jag brukar ju aldrig ha den turen.
Har jobbat idag och efter jobbet blev det hem och hämta bilen så åkte jag till Berra och hämtade ut biljetterna till SM, sen åkte jag och handlade åt min kära mormor & sedan vidare hem till mormor, lämnade grejerna och fikade.
Sedan åkte jag och hämtade upp Tessan och Donna så åkte vi till Rådanefors och solade & badade, det var jätte gott i vattnet när man väl kom i. Så det var årets första dopp och säkert ett av få i år. Nu för tiden badar man i stort sett aldrig, iaf inte jag, till skillnad mot vad man gjorde när man var yngre, då badade man ju jämt, men.
Senare på kvällen, när det inte var lika varmt, så åkte vi till stallet och red runt Brinkeberg.
Nu ska jag sätta på en film och halvsomna till den. Godnatt!


Nu kan jag äntligen sova rikigt på nätterna utan att vakna upp av att solen skiner igenom rullgardinen, min markis/z/
är äntligen neddragen (jag är lite efter och kan inte dra ner den själv), så nu är det mörkt på mitt rum, skönt! Och den, som alla år,  är neddragen fram tills hösten kommer... ungefär!

Jävla inställda väckarklocka.

Jag hatar att vakna före väckarklockan, så jag har inte sovit färidigt idag, jiiippiii! Men gör en kort dag idag, slutar kl två, så detär luuunch. Dags att pysa t jobbet.

Jag vill ha barn!

Sitter och tittar på årets Landi-föl, JAG ÄR SÅÅÅÅ SUGEN!!!!


Dottla ca 2 timmar gammal.




Heja Lena!

Säger bara: jag är trött!!!

Lyssnar på Lena Ph och läser lite bloggar. Ska försöka somna i tid idag, klockan ringer tjugo i sex.


Soliga måndag, glad tjej & jobb!

Det är alltid samma sak... när jag är ledig är det dåligt väder och när jag jobbar, ja, då kommer solen. Man ska nog sluta jobba tror jag. men men.

Jag är en glad tjej idag, ändå, red Naela i paddocken idag och hon gick SÅ bra, både i tölten och traven, jag var så sjukt nöjd när vi gick därifrån, sådana dagar gillar man starkt. Sen ringde Jessie när jag skrittade av, då hade Lucas slängt av henne så hon slog huvudet i ett träd, hon hade huvudvärk, va yr och mådde illa, jag sa till na flera gånger att åka in, bra tecken på hjärnskakning, men den jäveln vägrade, så hon får skylla sig själv, undra hunt det är med na nu? Får skicka iväg ett mess och höra.

Nu sitter jag och väntar på att plattången ska bli färdig, sen ska jag äta lite mat och åka till jobbet, jobbar med Richard ikväll, wej. Ciaos


Duktig Ponni :)

Schema vecka 26

Denna vecka ser väldigt lovande ut... mjaa.
Måndag: 15.15-21.15
Tisdag: 7-15.30
Onsdag: 7-16
Torsdag: 6.45-16
Fredag: kanske 7-15
Lördag: ledig
Söndag: 7-21.15

Som Elisabet sa häromdagen på jobbet. "Det är lika bra att du flyttar in här, du är ju här jämt ändå" haha.


Oh sunday

Vilken söndag... herregud!

Beställde iaf biljetterna till SM på min rast, så ska hämta dom imorgon innan jobbet om jag hinner, annars på tisdag.
Kvällen på jobbet gick fort som fan för vi hade så sjukt mycket att göra. O efter jobbet blev det skinkrulle i stallet med Emelie, Kajsa och Mattias, och tjöt och åka bil.
Nu ska jag sätta på Legally Blond 3 och sova, godnattisch!

Opps!

Det där med att vara hemma sket sig ju rätt så totalt. Blev lördagsmys med Tessan, Morgan, Rasmus, Emelie och Mattias istället. Nu däremot, ska jag sova, om en stund...

Jobb 7-21.15 imorgon, yeyy.

Lördagsmys!

Har varit ute och ridit med Tessan och tagit en dusch, så nu känner man sig som en människa igen. Detta ska jag roa mig med resten av kvällen:


Datorn, Legally blond 3, Farm Town och Pringles.

Skönt att jag äntligen tagit mig i kragen och är hemma på en helg när jag ska upp och jobba, bra Hanna!

Midsommarfirande i Kärsbol 2009

Igår var en av de 2 bästa midsommarna någonsin, hade så sjukt roligt. Vi kom upp till Kärsbol och Marianne vid en halv två tiden och då var det bara att börja göra sig iordning. När vi var färdiga någon timma senare så gick vi ut på ängen och plockade blommor till midsommarstången, hundkex och smörblommor fick det bli, haha. Sen skulle tre brudar som aldrig klätt en midsommarstång göra detta, blev faktist väldigt snygg, och det tyckte även de andra. Sen blev det god mat, sill och potäter. Självklart började det regna när vi skulle äta, så vi fick gå in, men resten av kvällen så var det toppen väder.
Sen gick vi tipspromenad, åt tårta, gick på styltor, kastade pil, tävlade på tallrikar, grillade, och hade en sista rolig sak, man sjöng en sång samtidigt som man hade en påse på huvudet, öron, ögon och tänder, så var det olika låtar till dessa, inte skrattat så mycket på HUR länge som helst, sjukt roligt! Sen dog min kamera och vi drack en massa shottar, omg!
Såg ut som ett jävla vrak när jag gick till bussen, Resecentrum, här nu på eftermiddagen, men Emelie och Mattias var snälla och hämtade mig, så jag slapp lukta sprit och bakfylla på bussen, tack.
Om en stund blir det stallet och resten av kvällen blir lugn då jag ska jobba imorgon.

Tack till alla goingar för en toppen midsommar!









Midsommar hysteri

Herregud, denna jävla midsommar hysteri. Varför förstorar alla upp midsommar så jävla mycket?
Man måste åka till Grebbestad, Lysekil eller Smögen för att kunna fira en riktig jävla midsommar, tydligen! Midsommar är i stort sett som vilken festdag som helst, ät lite potäter, lek lite lekar och drick lite extra mycket sprit bara, so what?
Ta det lugnt innan ni stressar ihjäl er kusten-wannabes!

Jag ska i alla fall ha en toppen midsommar i goda vänners lag uppe i Kärsbol, inget hysteri här inte, bara jävligt glada! Får hoppas vädret är på våran sida bara, men nu skiner solen åtminstonde så vi håller tummarna. Ha en trevlig midsommar alla andra.

Midsommar 2006 hos Göthes pappa i Brålanda







ZzzZzzzZzzzzZzzzzzZ

Låt mig sova 10 timmar till...

Present från syster


När min syster är gullig så är hon riktigt gullig... dock är det väldigt sällan. Denna finna t-shirt har hon gjort till mig på daglägret hon vart på denna veckan.

Funderar starkt på att ha den och ett par leggings på mig imorgon! :)

Samtal vänner emellan



Vad vill ni mig?

Stress, stress o åter stress.

Har stressat igenom i stort sett hela dagen.. jag som hatar att stessa, men ändå gör jag det i stort sett jämt.

Skulle vara i stan klockan elva imorses.. vad gjorde jag klockan elva? Jo, jag låg kvar i sängen, lyckat! När jag äntligen lyckats komma upp, ätit frulle och fått på mig kläder var klockan över halv tolv så det var bara att köra race in till stan, fixa, sen åka direkt ut till stallet.  Red en sväng på damen, bla hoppstigen och det tyckte hon var kul, likaså jag!
Sen var det inte min dag idag, 2 dunkar vatten och en häst som ska ut i hagen, och våran ström är starkare än vad den någonsin vart.. *pang* "aj, som in i helveteeeee ström jävel". Ut med hästen och vattnet, sen dags att stänga grinden *pang* "Aaaaaaaaaaj som fan". Fick till slut ringa upp till Jessie som var i stallet och be henne stänga av strömmen, åh!
Sen skulle det fixas ännu mer grejer, men det sket sig ju totalt, eller ne, men fick abryta efter halva för annars hade jag inte hunnit hem innan jobbet och duscha och grejer. Så nu ska jag slänga på mig arbetskläderna och cykla bort till jobbet. Påtal om stress och irriterande dag så ringde chefen och väckte mig kl nio imorses och ville att jag skulle jobba hela helgen (IGEN!), finns som vanligt inget folk, men jag jobbade hela jul, nyår och påsk så nu ska jag banemig vara ledig en stor helg, men tog söndags passet iaf, 11 timmar och nästan 200 kr i timmen, jag tackar inte nej!

Ne, nu blir det att byta om och åka till jobbet. Wehej Richard och Elisabeth jobbar ikväll, yey!

Onsdag 17 juni... vart tog du vägen?

Denna dagen har bara galopperat förbi... sviiiisch

Gick upp vid en halv 12 ungefär, satte mig ute i min härliga solstol och solade en stund, behövligt så att säga. Sedan blev det dusch, laga mat och göra sig iordning. Gick bort och hämtade Texas vid halv 2 så tog vi en promenad in till stan där vi mötte upp Tessan och Donna, så gick vi och hämtade Emelie på jobbet. Sedan åkte vi ut till stallet och red en sväng, Tessan red på Funi. Efter stallet blev det hem och vända typ, byta om och slänga i sig lite mat sedan åkte vi upp till Kärsbol och planerade lite mer inför midsommar och gjorde iordning lite. Var i stan igen runt nio snåret, resten av kvällen har spenderats med Emelie och Kajsa. Kortfattat och gott - det gillar vi!

Btw, vi som skulle vilja bo i Brötekölserud - JOINA @ Facebook.

Sovandes framför datorn

Helt sjukt vad trött jag är.
Som sagt, jag och Emelie gick till stallet förut, super härligt i detta vädret. Hade egentligen tänkt att gå till badet direkt, men vi gick till stallet istället, som ligger längre bort, mötte upp tessan, drack lite kaffe och sen tog jag med Naela och red på henne bort till vattnet. Snyggt i leggings och fina skor, älskar hästlivet! Voffsarna badade och Naelut fick springa. Tessan red Naela hem igen, då blev hon glad, hehe. Efter bad och ridande var vi vröl hungriga så vi åkte (Ullabulla hade bilen i stallet, för dom som tänkte så långt), till Pärlans o köpte mos och hamburgare, otrooooligt vad gott det var. Inte ätit där på år och dar!
Kvällen har gått i fullt ös och avslutats med hundbad och galej i Nordkroken. Nu ska jag sova. Känns som det kommer bli en toppen dag imorgon =D

Trött i huvudet.

Varit ett fruktansvärt spring på jobbet idag, är fruktansvärt trött i huvudet nu. Kom precis ur duschen så nu ska jag klä på mig och cykla till Emelie, så ska vi ta med oss Texas och gå bortåt stallet och bada, så kommer Tessan och Donna också, kaffe har vi med oss såklart. Och inga kort lär det bli då jag inte orkar bära med mig min kamera, som vanligt. Ska bli skönt med en ny mobil snart så man slipper dra med sig kameran överallt. Nu ska jag blåsa håret och göra mig klar, ciao.

Trevligt uppvaknande...

Sov något fruktansvärt gott i morses tills jag vaknade av att min mobil vibrerade som bare den... jobbet! Kris med folk idag, ovanligt? Så ska in och jobba 10-15. Så nu ska jag klä på mig och bege mig till Bohmans och hämta min cykel och sedan trampa till jobbet. Efter jobbet ska vi förmodligen bada med hundarna och sen blir det rida.

Haha.

- Timon spelar in videoblogg:
Det är tisdag den...tisdag den...Ja de är tisdag i Januari. Kl är halv ett? Halv 2? tolv?...Ja den har vart halv ett...och är Mer!


Kanelbullsbak


Någon dag när jag är ledig och det är tråkigt väder ute ska jag banemej baka massa kanelbullar :D
Inte för jag är så haj på det där då jag bara gjort det på hemkunskapen på högstadiet,  men det är väl inte så svårt?

Har bett min mor hur länge som helst nu att hon ska göra det, dels för hon gör skit goda och dels för hon inte gjort det sen jag var liten. Men jag är väl tillräckligt gammal nu så att jag måste göra dom själv!

Lilla söta Vargön



Satt på rapporten på jobbet förut vid kvart i nio, då det susade förbi flera brandbilar, ambulans och brandbilen med båten. Sen när jag cyklade hem kom även spaningshelikoptern och sedan polisen... men detta förklarar ju varför.

Dock lite scary att 2 polisbilar har åkt runt i Vargön hela kvällen. Måste ju hänt något mer så att säga, återstår att se i tidningen imorgon.


Måndag vecka...?

Vad skjutton är det för vecka? 23, 24? Någon?

För ovanlighetens skull, inte, var jag trött när klockan ringde imorses. Trampade ut till stallet med Emelie, senare kom även Tessan så gick vi en sväng med hästarna och hund, sen blev det massa kaffe och tjöt. Det är vad jag hunnit med hitills idag. Nu ska jag duscha, göra mig iordning, köpa cigg och åka till jobbet, jobbar kvällen idag! :)
Så får en se vad som händer resten av kvälla.. långpromenad?

Mycket planer inför midsommar, tror denna midsommaren kommer bli den bästa på år! :D

Ciaos

Bärbar cd-spelare.

Haha. Hittade dessa två låtar förut! Lyssnade jämt på dom på den tiden då man hade en såndär ful bärbar cd-spelare. Alltså i sexan och sjuan, tills man köpte första mp3:n.




Nawww.


Fruktansvärt söt bild från träningen :D haha

Träning, kvällsmiddag och film!

Vilket underbart väder det har varit idag =D åtminstonde i Uddevalla, super härligt! Men dock lite varmt med svarta ridbyxor.

Träningen för Team Bohmberg (Bohman och Högberg) idag gick super, jag är jätte nöjd. Helen red Naela lite, väldigt roligt att se. Roligast var när vi red andra passet, på banan, mycket tempoväxlingar och fort skulle det gå, jätte kul! =) Sista träningen för denna terminen, börjar igen 29:e augusti och då blir det två dagars, Helen rider på lördagen och vi 2 pass på söndagen, längtar! :D Som sagt, super nöjd med dagens träning, dock otroligt trött nu när man äntligen lägger sig i sängen.

Efter träningen storstädade och tvättade jag och Emelie min bil, så nu är hon jätte fin och får hoppas hon håller sig så tills vi åker till Västerås.
Kvällen har spenderats med Emelie, Tessan, Morgan och Peter. Vi åt god mat, bakad potatis, kött och massa tillbehör och såg på film, my best friend´s girlfriend, fruktansvärt bra och rolig. Tack för en super skön kväll.



Som sagt, nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska sova väldigt gott. Godnatt.


Lite bilder från träningen. Få bilder från banan då det gick så fort och inte lätt att ta kort med min b-kamera då.










Fin söndag.

Snacka paniken man får när man vaknar och det är jätte ljust ute och man tror att man har försovit sig..

Det ser faktist ut att bli en fin dag idag, bara vi slipper regn så är jag nöjd.

BATTERIER

Äntligen är lördagen nästan slut..

Skönt att denna lördagen snart är slut, kan inte påstå att jag har tyckt om den sådär jätte mycket, sällskapet har varit toppen, men själva lördagen i sig lixom..

Nå se, undra om man har packat allt. Man blir alltid så nojjig och tror att man har glömt något viktigt.. då ska vi se.
Sadel - check
Träns - check
Pessoabett - check
Hjälm - check
Spö - ckeck
Träningsbootsen - check
b-bootsen - check
schabrak - check
Hagmaterial - check
Hö - check
Mat - check
Hinkar - check
Fleecetäcke - check
Dubbelhäftande tejp - check

... verkar som allt är nere iaf. Fattas bara regntäcket men det får packas imorgon om det skulle behövas. Ja och hästen såklart, men känns väl ändå bäst att packa henne det sista man gör, haha. Och påminelse till mig själv att jag absolut inte får glömma att leta fram nya batterier till kameran imorgon, OBS! Jao.

Resten av lördagskvällen har spenderats med Emelut och Carrut. Skulle se på Twilight, men den funkade inte, så vi såg filmen på tv4 plus istället. Nu ska jag krypa ner och sova, lång dag imorgon. Godnatt

Sprit, sprit mera sprit!

Igår skulle vi ha fredagsmys och se på Talang finalen, som sagt... slutade med rejäl sprit fest i Tjärtakan, haha. Men tack alla goingar, det var gör skoj! Tror däremot inte Tony och Daniel mår något vidare idag, hehe.
Kom hem vid sju i morses då vi tog oss en tur till akuten också, men där gick det bra så efter 3 timmar så åkte vi hem igen.
Så jag sov till klockan fyra ungefär... känns väl sådär att ha sovit bort typ hela dan. klockan är halv sju och jag har bara orkat äta lite och tagit ett rejält bad. Nu ska jag gå ut och packa bilen inför imorgon. Sen ska vi åka och tanka bilen och handla mat tills imorgon, sen blir det stallet å packa färdigt och borsta och göra hästisarna fina :) Nog det enda man orkar med idag.


Träning imorgon!

Veckans fredagsmys!


Final ikväll med girlsen! =)

Konversation 2 mellan Hannano och Systra Mli!

Sitter i stallet och chillar och pratar om tiderna då vi bönder fick åka skolbuss till skolan, hur jävliga vi var på bussen och så vidare..

H: Minns nu när vi var den enda klassen som hade sovmorgon och det gick en skolbuss enbart för oss? Du vet den utan stötdämpare.
E: Ja, så var det för våran klass också, gick en stor buss för bara fyra pers.
H: Men Emelie, vi gick ju fan i samma klass.
E: Ja jävlar ja!

Snacka dissen. haha


Konversation 1 mellan Hannano och Systra Mli


E : Är det en limousin?
H: Hajjemän
E: Jag vill också ha en limousin!
Åker förbi en rosa husvagn.
H. Jag vill också ha en rosa husvagn.
E: Ursäkta, det va en limousin.

Hahaha

FÄRSKPOTATIS! <3


Ätit årets första färskpotatis idag, hur gott och somrigt är inte det? :)

RIP


Skänker en tanke till min granne, Kristina, som gått bort i cancer.

Vila i frid.

Dessa traditionella skolavslutningar..

Så, då har jag pinat mig igenom en skolavslutning, som innehöll allt som dom alltid gör. Små barn som sjunger falskt, en rektor som tjatar om samma eviga saker som tillhör sommarlov (vilket jävla sommarlov?) och dessa inbankade sånger, Idas sommarvisa och den blomstertid nu kommer. Pest och pina! Varför gör dom aldrig någon annorlunda skolavslutning? Det har ju varit samma sen tidernas begynelse, förnyelse tack, vi lever faktist på 2000-taket!
Det enda som var sevärt var en kille i Evelinas klass, Adam, han spelade gitarr och sjöng Eric Claptons låt, tears in heaven, för ett fullsatt Fyrkanten. Mycket modigt gjort av en 11-årig kille tycker jag, dessutom var han jätte duktig, sjöng jätte fint och spelade.
Självklart, mitt under alltihopa, påminde mamma mig om skolavslutningen i 2:an, då min farmor hade sytt världens fulaste klänning till mig, klänning var det värsta jag visste när jag var liten fram tills jag blev typ 16-17 år, den var blå med massa fula blommor på och jag vägrade att ta på mig den, jag hade ju köpt värsta fräcka leopard tights och en tiger tröja, jag gapade hela avslutningsmorgonen om att jag inte gick till skolan om jag var tvungen att ha den fule på mig, så jag sa till farmor och pappa att jag spillde oboy på klänningen så jag fick ha mina fräcka kläder istället! Jag var ganska grym när jag var liten.
Sen hängdes den längst in i garderoben hos pappa och jag vägrade att ta fram den någon mer gång, haha, elaking! Undra om den hänger kvar där än?! Skulle inte förvåna mig.

Efter avslutningen blev det fika hemma hos mormor, mysigt.
Nu ska jag byta om och åka till stallet. Tänker då rakt inte ge mig ut på någon ridtur i detta vädret så Naelis får komma in och bli lite ompysslad istället och så får jag väl smörja lite på sadeln och tränset till söndag.


Sicken fredag!

Snooooozzzzade 3 gånger imorses, det är inte okej! Det spörregnar ute, det är inte okej!
Dags för skolavslutning, yeah.

DJ Tune feat Orremannen - Bag in da box



jävla grym!! :D:D

Den filmen var bra... eh..

Så långt kom jag på den filmen, inte, ska åka till stallet om en stund och ställa in hästarna, ska bli skit väder inatt tydligen (ja, jag är inte den som kollar vädret mer än på baksidan av TTELA, haha), så denna kvällen kommer säkerligen inte sluta där... hell yeah! Godnatt till dom som sover då!

1.2 mil - done!

Så.. nu har jag och Emelie, fick inte med oss lat-fimp, varit uppe vid skidstugan och promenixad och joggat, blev sammanlagt 1.2 mil då vi tog både 6 km:arna. Så nu känner man sig ganska mör i kroppen och det var väldigt gött å lägga sig i sängen. Ska slänga på en film nu och sova i någorlunda tid, och hur ofta är jag hemma såhär tidigt på kvällen? Men bra någong gång då jag, dum som jag är, lovade min syster att följa med på hennes skolavslutning imorgon så klockan är ställd på halv åtta. Nu sitter jag och velar fram och tillbaks om jag ska titta på Grease 2 eller Juno, svårt det där!
Förövrigt så var Bröllopsduellen som vi såg igår toppen bra! Den får helt klart 10 av 10 brudar.


 VS

Nya dojjor och långpromenad!


Nu har Naela och Glima fått nya dojjor! :D Så nu kan man träna igen, skönt!

Nu ska jag, Emelie och Fimpen (som jag snart ska åka och dra med ut), upp till skidstugan och gå en slinga, vi har inte bestämt vilken än, men kaffe har vi med oss så vi klarar oss om vi går vilse! Ciao so long.

Här ska det dödas..

Har tre mord på dagens lista: Tessan, Emelie och jobbet. Anledningen är att dom har ringt och terrat mig hela morgonen så jag har knappt sovit nåntingen, och kan väl då tillägga att jag knappt sov någonting i natt heller. Så det tackar vi för och hämnden är ljuv!
Ska snart göra mig iordning och åka ner till stallet, hovis kommer vid fyra så då ska Naela och Glima få nya dojjor :) Härligt så man kan börja rida igen & träning på söndag. weho!


Weho, besöksrekord på bloggen igår, gissa vad många? =)


Fruktansvärt sugen...

Jag och bror! <3




Jag har ingenting att säga till om med mina 175 cm, haha!

Mysar kväll i regnet!

Eftermiddagen har spenderats med fika i stan, siba och hos hjärtat i stallet! :) Nu ska jag snart bege mig in till stan igen för filmkväll med flickorna, vi ska se Bröllopsduellen, verkar väldigt bra, så det återstår att se.
Senare ikväll ska jag vara snäll och hämta min bror. Han slutar nian idag så efter skolavslutningen skulle alla fjortisar dricka på skräcklan så snäll syster som jag är så lovade jag att hämta honom. "föresten syrran, du har inga öl?", haha sötnos!



Segis Onsdag!

Usch vad jag är seg idag! Klockan är snart tolv & jag har bara ätit lite frukost och duschat än så länge. Ska snart pallra mig upp igen & göra mig iordning, åka in till stan, ta en promenad med Tessan och sen kommer Terran och Mickan, då blir det fika. Det är planerna för denna eftermiddagen! :) Resten av dagen återstår att se..

GRATTIS STELLAN!

Grattis Stellan Bästo Guldis på 23-års dagen!!! :D:D Hoppas du får en toppen dag!


Tog med en söt liftare hem!

Har varit ute med töserna nu. Blev en fika på skräcklan, fixa alkoholen till helgen (yammiiieee) och sedan Trollhättan, helt nice! :)
När jag och Carro hade släppt av Madde i stan gjorde vi en riktigt god gärning... gick en stackars kille vid väggrenen och tummade upp, vi körde förbi och Carro vrålar "det var ju fan ett troll" och jag tar fram min goda sida "nämen, stackarn gå här ute i regnet, vi vänder", Carro kastar sig i baksättet och plockar fram allt av värde, vilket innebar handväska och alkohol. Slänger ner rutan och Carro vrölar "öhh, vart ska du?" '"Till Vargön" svarar den stackars lilla killen. Så den stackarn fick åka med oss till Vargön. Så nu kan jag sova med gott samvete! :D haha!
Ska läsa lite bloggar nu sen ska jag sova. Klockan är ställd på halv elva, då står det fika med Tessan, Terran och Mickan på schemat. Godnatt

Miley Cyrus - The climb



Är helt kär i denna låten, jag älskar den :D Fruktansvärt duktig tjej.

Lyssna och njut..

Välkomnar skatten!!

Idag är jag en fruktansvärt glad tjej!! :D
Hade som sagt sovmorgon idag och gick upp vid ett (opps), slängde i mig en smörgås och åkte direkt ut till stallet och började skura Naelas box. Så nu 6 timmar senare är den kliniskt ren, luktar grönsåpa och Jodopax, yammiii! Tog även bort saltstenshållaren och krubban, stortvättade dom och bakom där dom suttit, redigt! När jag var färdig med boxen, taket och golvet släppte jag & Emelie hästarna i paddocken så fick dom springa av sig lite och hoppa lite hinder, det gillar dom.
Så nu kom jag hem för sisådär 10 minuter sedan. Blev en ännu mer glad tjej då när jag märkte att mina skattepengar hade kommit in :D inte så mkt, men alltid något! Så nu ska jag tanka min bil och har beställt fem limpor cigg, yeah! Ja, alla är inte till mig såklart. Men först ska jag hoppa in i duschen, är sketnare än sketnas, sen ska jag hämta upp Emelie, Carro och Madde så ska vi åka till Skräcklan och ha det mys.



Gör mig redo.

Taggar för att skura Naelas box.

TAGG. PEPP. TAGG. PEPP. TAGG. PEPP.

Värdefulla! <3

Tack för ni finns bästa brydarna!

Varit på kasst humör hela morgonen och eftermiddagen idag, men nu är allt så fruktansvärt mycket bättre! :D Nu ska jag bädda ner mig framför en film, jag är ledig imorgon vilket innebär att jag har sovmorgon imorgon igen, kan det bli bättre?


Nyaste, hell yeah!

Det är ordet.


BESVIKEN


Hanno 0.5

Har sovit som en stock hela natten. Orkade mig upp runt ett tiden ungefär. Men det var jag banemig förtjänt av. Har bara hunnit rida än sålänge, nu sitter jag och väntar på Tessan, får se vad vi hittar på.


Wolf island!!

Senaste nytt från Vargön:

Huset som brann för 3 år sedan har äntligen blivit rivet, tur att Vargön är snabba med utvecklingen.


Övertrötthet

När man är övertrött är allt okej. Denna körde Mattias på högsta volym genom stan, vi dunka plåt och Emelie skämdes ihjäl :D Men jag vet att du tycker om mig iaf!



Snart går käken sönder..

Sitter här framför min älskade lenova och gäspar snart sönder min käke, men ändå går jag inte och lägger mig, pucko som man är!
Hade en dunder bra dag på jobbet idag, fast brukar ju ha det iofs. Efter jobbet blev det stallet med Emelie, Carro och Alice. Alice den lille söte turades om att rida framför mig och Emelie, det tyckte hon va sköj!
Och nu är klockan snart halv ett och jag kanske borde sova.. gör August mig sällskap idag med tro? Såg han här för en stund sen, komsi!

INGEN ÄR COOLARE ÄN EN FJOLARE!!!

Som sagt... INGEN ÄR COOLARE ÄN EN FJOLARE!! :D







Har tre bästa dagar i mitt liv.. och studenten är en av dom!! :D

Studenten 2009, fylla och jobb!

Vilken fruktansvärt bra fredag det blev igår!! Trots att det inte var min student, haha. Som sagt, stressade hela dagen. Blev med illfart hem efter jobbet, byta om och snabba sig in till plantaget för att hinna gratta folket. Vi hade tur och kom precis när dom kom fram till plantaget. Hann inte å gratta alla vänner och bekantingar, tyvär! Sen blev det att titta på folket när dom åkte runt och sedan bege sig hem, lämna bilen och sådär, sen gick jag och Emelie bort till Carro, där bjöds det på god mat och öl och sedan bar det vidare till kusin-jimmy som också tog studenten igår. Där blev det alldeles för mycket öl och groggar. Blev en massa wiie spelande och pool badande, hade gör trevligt. Sen körde Håkan mig och kusin-tony in till stan så drack vi mer öl där.. smart som jag är! Kom såklart inte hem i tid och var inte i mitt bästa esse. Var väl sådär när klockan ringde imorses... gaaah! Har iaf haft en crazy dag på jobbet. Haha. Skulle dricka en drickyoughurt till frukost, så skakade jag den, tog av korken, ställde ner den på bordet, och rent automatiskt när jag skulle dricka så skakade jag den igen, men det fanns ju ingen kork på... haha! Så jag var dränkt i youghurt, våran nya fondvägg, hela golvet och Elisabets hår, smart Hanna! Så det var bara att kuta bort till tvättmaskinen men hade inga rena byxer så gick runt och luktade vaniljyoughurt hela dagen. Mums! Sen sov jag jätte gott på mina timmar. Kvällen gick fort också. Åkte till stallet efter jobbet, fyllde på vatten och gav Naelis mat och sedan åkte jag vidare till Tessan där det var utflyttningfest, stannade en stund tills jag höll på att somna, kvällen avslutades med cigg och tjöt hos syster. Nu har jag precis duschat och ska sova så sjukt gott! Vi får väl se om jag klarar mig upp imorgon, har 9 timmar kvar av mina 20 helgtimmar... önska mig lycka till!


Carro i plantaget


Carro in da car


Lätt en av de fräckaste!


Anders och el gänget åkte husvagn och spelade "man ska ha husvagn", skit bra!


I bilen påväg in till stan senare på kvällen.



Nu ska jag SOVA!

STRESS

Herregud vad stressigt.
Kommer t jobbet imorses och vi går 2 kort, så jag får snällt jobba över 2 timmar dag, roligt! Så är hemma på rasten nu, cyklade som en idiot hem i motvind, har hunnit duscha och sminka mig, väntar på att maten ska bli klar så ska jag rusa tillbaks till jobbet, inte dåligt att hinna på 30 min! Yeah
Sen blir det plantaget och gratta studenterna och sen är det studenfest hos Carro resten av kvällen. Ciao

zzZzzZzzZzzZzzZzz


O jag har inte kommit i säng än... heja. Men nu rå?

Man samlar på sig under åren... eller kanske veckorna?


Upplägg:
30% - Swedbank, "minneslapp"
20%- Djur & fodermagasinet, hästmat
20% - Konsum, cigg
10% - Lipz/Olearys/Sand
10% - Lindex, Gina Tricot, Vero moda, Deichman mfl.
10%- Övrigt bös

Och en liten peppar påse från Max på ett hörn.

Men herregud... glömsk?

Missade ju några bilder förut... hur?

Fina flickor äter från fat.



Rent hus har vart i farten..

Nu är jag äntligen klar med städandet, eller ja, var det för en stund sedan. Så nu är det städat, dammat, dammsuget och skurat - härligt! =D
Tog en paus i allt städande och tvättande och tog en tur till blomsteraffären, siba och stallet, så nu är allt fixat som skulle gjorts idag, Nu väntar jag på att tvätten ska bli färdig och att det ska sluta regna så jag kan bege mig hem till Emelie, men det är tydligen bestämt att det ska regna just nu och inte sluta, så jag får väl trotsa regnet och bege mig ut och bli blöööt.. men vadå? Spela roll, någon gång torkar man ju... faktist, haha!



Tog ut och dammade alla mina DVD filmer till och med, inte illa!

Naelas 14-års dag!

Idag fyller Naela 14 år så hon har fått tårta och massa kärlek! :)





Hästtårta

Knäckebröd
Betfor + havre
Knäckebröd
Pellets + havre
Knäckebröd
Morötter, godis och havre


Nu ska jag städa, mitt rum, vardagsrummet och dasset. Sen ska jag, Jonas och Emelie till siba, förbi stallet och ta av lindorna och förbi blomsteraffären och köpa rosor till studenten imorgon.

Sicken daaaag!

Sicken otroligt sjukt rolig dag =D haha!

Efter jobbet åkte jag, Emelie, Tessan och Fimp in till stan och tittade på folket som skulle på balen och sedan blev det ut till stallet. Haha fan vad jag älskar nybörjare i stallet. MaTTias slängde sig upp på Naela.
- Håll dig i manen.
- Vart sitter den då?
Haha
Sen red Carro på Funi.
- Nu springer vi.
- Nej nej nej NEEEJ!

Resten av kvällen har spenderats med Öl, Emelie, Fimp och MaTTias. Helt otroligt galejigt alltså! =) Nu har jag skit ont i huvudet eftersom jag slog i det rätt rejält i backen och mitt skärp är sönder, wehej!

Nu ska jag sova, klockan ringer kvart över tio, då ska vi iväg och köpa betfor sen blir det kalas för Naela som som sagt fyller år imorgon! :)

Pimpade min bil förut också, bild kommer imorgon om det får vara ifred tills dess!
Godnatt!

En fästing, hjäääääääälp!

Står i godan ro i duschen och ser något svart på benet, försöker daska bort det, men det går såklart inte... en fästing!!!! Vrålar ut till mamma som får komma till undsättning och ta bort den
- Ta bort den då, ta bort den då, ta bort den då... gaaaah ta bort den.
- Ta det lugnt, den sitter ju bara där och suger lite.
- Men det är ju så jäääävla äckligt... ta bort den!!
Haha

Tur att den va såpass liten så den inte va full med Hanno i sig, euuuuhhh!

















Nu ska jag göra mig iordning och fixa lite mat i magen. Jobbar en kort mötes tur idag, 13-17, skönt! Sen direkt efter jobbet ska vi in och titta på balen, jag, Emelie, Tessan och Fimpen.


Balen, fan vilken underbar kväll & bästa klassen!! <3


... och vad ska jag laga för mat? hmhhh....

Bira bira bira, bärs bärs bärs!

Gott med några kalla såhäringa på kvälla. Hyss, säger bara hyss!

(FantaÖl i turkiet) Okej, låter gött äckligt med fantaöl, men fan vad gott det va!

Lite about Hanno Panno



- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
Har redan i tungan så det får bli näsan
2. Vara seriös än rolig ? - Rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - Vit såklart!
4. brinna upp eller drunkna ? - Drunkna tror jag
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? Föräldrar

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
Nej
2. sol eller måne ? - Sol
3. vinter eller höst ? - Båda
4. vänster eller höger ? - Höger
5. solit eller regn ? - Soligt
6. vaniljglass eller chokladglass ? - Vaniljglass

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? -
01.14
2. fullständiga namn ? - Hanna Carolin Högberg (född Magnusson)
3. Vart vill du bo ? - På landet
 4. hur många barn vill du ha ?- 2 eller 3
5. vill du gifta dig ? - Ja, men om väldigt många år
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - Rullar
7. har du ätit sushi ? - Nej, vet knappt vad det är... nästan
8. lyssnar du på nu ? - Black Ingvars - Gråt inga tårar
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Vet inte, äter typ aldrig flingor
10. humör ? - På topp, som vanligt! :D

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? -
nej
2. sjungit ? - ja
3. blivit kramad ? - yes
4. känt dig fånig ? - Hallå, jag är en fjömp?
5. saknat någon ? - lite
6. dansat galet ? - gör jag jämt
7. klippt håret ? - nej
8. gråtit ? - Nej, gråter nästan aldrig nu för tiden
9. ljugit ? - nej
10. blivit kysst ? - nej

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? -
 Hajjemän, haha
2. har du en hund ? - Nej, men vill ha i det fina huset på landet
3. sover du helst sj eller med någon ? - Med någon
4. tror du på spöken ? - Ja, på nätterna när jag jobbar och det händer konstiga grejer

Bra skit!


Jag hatar att ha rummet där solen alltid ligger på, men allt går att lösa! =D

Min lediga dag!

Har varit väldigt skönt med en ledig dag! :) Red Naela på eftermiddagen med boots på grusvägen, gick toppen. Sen fyllde jag på vatten hos hästarna, tog halva eftermiddagen typ. I vanliga fall har vi alltid haft en vattenbalja, men vi kom på det smarta att vi kan ju ställa båda två där ute. Vi har två vattendunkar som rymmer 25 liter vardera och varje balja rymmer 3 vattendunkar, så det var bara att traska tre gånger ut och tre gånger tillbaks. Härligt med motion =D Sen gjorde jag lite hyss, hyssig som jag är!

Efter stallet åkte jag till Rostskyddet en sväng och sedan åkte jag och Tessan till Willys och storhandlade, fick hjälpa Mathias och handla lite också eftersom han är en sån virrepelle.
Efter storhoppningen åkte jag och hälsade på brorsan i hans nya lägenhet, gud så fin den var & jag blir ännu mer sugen på att flytta nu, men det är inte så långt kvar! :)

Nu ska jag hänga in min rena tvätt i garderoben, sen gå in på vinden och leta reda på min fläkt och sedan blir det stallet igen, ska rida Funi idag. Ska bli väldigt kul då det var väldigt längesen. Så får än se vad som händer ikväll.


Funi från Kanteborg

Svenne banan!


Död åt vädergudarna!

Woho, jag vaknade av mig själv idag, 11:14 stod klockan på och tur var väl det, för bara sekunderna efter jag tittat klockan så ringde jobbet, tur för dom att jag hade vaknat redan, annars jävlar! haha. Så jag har hitills bara ätit frukost och pratat med Tessan. Jag tänkte åka ner till stallet snart, det är ju inte så varmt idag så kan rida på dagen.

Och på tal om denna jävla värmen. Självklart när jag äntligen är ledig och hade tänkt pressa igen det som jag missat några dagar så, självklart, finns det knappt någon sol! Istället så blåser det, roligt!
Måste iaf gå in på vinden sen och leta efter min fläkt, går ju inte sova på nätterna annars, vrålvarmt!
Nu ska jag pallra mig ner till hjärtat.


Dagens samtal med taxichauffören och 4 turkar..

Ja.. blev sittandes på Uddevalla sjukhus i fyra timmar på eftermiddagen + taxiresa, så 5 timmar, var inte tillbaks på jobbet förräns vid sex. Så nu har jag vart på Uddevalla sjukhus 2 ggr i hela mitt liv, och jag måste dissa det totallt! Inte nog med att det är dåligt skyltat, hela sjukhuset är fult och ser tråkigt ut, handikapp toan (inte jag som gick på den alltså) va det värsta jag sett och otrevlig personal, så dit vill jag inte åka mer! Dissen på det!
Men för att höja stämningen så var det en vrååååååål snygg taxi chaufför påväg hem, runt 25 års åldern sisådär. Vi sa väldigt mycket till varandra.
- Det är väldigt varmt ute idag.
- Ja absolut.
- Verkligen hett!
(konstigt när du är så het tänkte jag tyst för mig själv.)

Nästan hemma i vargön.
- slutar du nu när ni kommer hem?
- det kan du ge dig på!
- vi kan ta en runda till så får du ännu mer övertid.
- Ja, vi åker till Trollhättan och tillbaks.



När jag kom tillbaks till jobbet tog jag en kaffe och en rök med Richard, sen åkte jag till Emelie och drack mer kaffe. Sen åkte vi till stallet, red en sväng i värmen på ponnisarna sen Switchade vi dom, hoppas det blir bra! :)



Sen blev det en tur till Trollhättan och kvällen avslutades på berget. När vi står i godan ro och röker så kör det förbi 4 turkar i en liten Nisse i en jävla fart, bromsar och backar tillbaks.

- Tjena tjejer, behöver ni hjälp?
- öhhh, ne?!
- Vad gör ni här då?
- Vi ska ut och springa och plocka svamp.

Sådär. Och nu, tro det eller ej, men imorgon har jag sovmorgon, räknade ut förut att det är minst 1½ vecka sen jag hade det. Har dragit ner mina rullgardiner och stängt av ljudet på mobilen, nu ska inget få stoppa mig när jag ska SOVA! Men jag vet hur det kommer sluta, antingen vaknar jag vid nio och kan inte sova längre, eller så ringer någon och väcker mig eller så vaknar jag av att mamma dammsuger, något av dessa är det alltid! Min bror ska börja flytta imorgon så skulle inte förvånna mig om han väcker mig, tack! Vi får väl C! Nu ska jag sova iaf, gott att vara ledig imorgon också.


Roadtrip till Uddevalla

Jag behöver verkligen sova nu faktist, ligger bra efter med sömnen. Jobbade i morses, 7-10, ska snart tillbaks till jobbet igen, börjar halv ett och då ska jag åka till Uddevalla, slutar förhoppningsvis någon gång mellan 17 och 19, sen blir det stallet med bästa sys! :) <3 nog allt jag orkar idag. Ska försöka sova tidigt.


RSS 2.0