Naela..

Jag vet att du är oersättlig.

Jag tänker på dig varje dag och om man la ihop alla tårar jag fällt skulle det bli en hel sjö. Jag vet att du aldrig kommer tillbaka, ändå kan jag inte förstå att du inte finns här, att du är borta... för alltid. Det känns fortfarande som en mardröm. Naela borta? Det känns så jävla fel, som något som inte kan hända. Jag saknar dig så jävla mycket :'( Det finns verkligen inga ord som kan beskriva. Trots att det gått 1½ månad kan jag inte inse och förstå... jag vill ha dig här!
Min fina underbara Naela. Jag skulle göra vad som helst för att du kom hem till mig igen... som jag sagt så många gånger.

Jag vill dra mina händer genom din goa isbjörnspäls, jag vill sitta i din box och du lägger mulen i mitt knä, jag vill att du tittar på mig med den där "jag finns alltid här för dig.. det vet du" blicken, jag vill komma till ängen - släppa dina tyglar och bara njuta av din underbara galopp, le och känna mig så lycklig för du finns hos mig. JAG SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!! :'(

Jag vet att jag måste släppa taget någon gång, jag vet att du finns där uppe för mig jämt ändå, men jag vill ha dig HÄR, HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR!!


Jag hoppas inte du är besviken på mig... du vet att du alltid kommer vara min bästa vän, du har den största platsen i mitt hjärta, oersättlig. Har jag gjort rätt?


Min finaste ängel.


Dottla från Önafors

Efter många om och men är nu ÄNTLIGEN Dottla hemma på Önafors! ÄNTLIGEN.
Kontraktet är påskrivet och hästen är betald, så nu är hon MIN! :D Jag är bara såååå glad.

Men vägen är inte slut än.. tyvär.
Dottla slet av sig en sko några dagar innan jag åkte och provred henne första gången, vilket resulterade i att hon även slet av lite av hoven så det blev ett hål i hoven. Sen har hon gått i de leriga och blöta hagarna, ingen som brytt sig om att göra rent och sådäringa, så det har blivit en liten röta där i. Då blev jag lite skeptisk... men veterinären trodde till 99% säkerthet att det kommer bli bra igen, så länge jag sköter det, håller det rent och använder den desinfektionen jag fick.
Så det fick bli lite telefonsamtal innna jag bestämde mig, både med Mamma och Lisbeth på Agria. Dottla´s nuvarande försäkring låg "bara" på hälften av vad jag betala för henne, och jag vill ju självklart ha full försäkring, så till slut fick jag besked att jag trots "hålet" fick höja försäkringen och försäkra henne fullt. Dock måste jag ha ut en veterinär sen när hon är "frisk" som kan godkänna hoven, och blir inte hoven bra inom 6 månader så går köpet tillbaka, så jag har "öppet köp" fram tills jag vet om hoven blir bra eller inte, dock bara t.o.m 6 månader. Men jag håller alla tummar som finns.
jag har som sagt fått ett medel av veterinären som ska på en gång om dagen, så om allt går som det ska så ska hålet vara borta efter 1-2 skoningar. Stefan kommer på onsdag el torsdag och titta på det. Så imorgon ska hon få stå i boxen så hoven får torka, sen får hon gå i sjukhagen för det är enda torra stället pga det jävla regnet!! =(
Men hon är inte halt, utan fullt ridbar och allt annat man vill göra. Så detta blir nog i slutändan när allt löst sig, otroligt bra ! :D:D Vi håller alla tummar.
Det kanske låter som jag gjort helt fel, men eftersom jag rådfrågade både veterinär och hon på försäkringsbolaget om jag skulle köpa henne o båda tyckte jag absolut inte skulle tveka, så tror jag inte jag gjort fel och har jag det så får jag helt enkelt häva köpet, tyvär.

Men nu ska vi se det från den ljusa sidan och hoppas på det bästa! :D





Min fina pålle!!! :D:D:D

Dock jävligt dåliga mobil bilder. Jessie ska komma ut med sin systemkamera någon dag och ta finfina kort :)


Jul på Liseberg.

Igår var vi på Jul på Liseberg, fruktansvärt roligt och framförallt mysigt! :) Vi åkte lite, tittade på saker och spelade.
Efter 3 gånger i Hanghai höll jag dock på att spy, men fyfan vad rolig den var. Vi fick dessutom den turen att vi alltid kom högst upp ;) haha. Sen blev det som sagt spelat lite, en tur i Gasten (haha, säger jag bara) och dagen avslutades med att jag och Emelie fastnade på dans-mattan i spelhuset så dom andra fick vänta lääänge på oss, stackarna. Fick även träffat Emmo och gänget en stund :) synd bara att dom var så sega dit och kom precis när vi skulle åka hem. Men iaf, det var en toppen dag och uber mysigt :D


Blev en del choklad med hem ;) hahahaha!


Naela. <3


Du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta, Trappalandas finaste ängel! <3


ÄNTLIGEN...

är min 53 timmars vecka över. Så jääävla gött. Tänker aldrig mer jobba hela dagen och sen jobba natten iaf, det är en sak som är säkert.
Utvecklingsdagen i torsdags var fruktansvärt trevlig iaf. Man fick ta hur mycket mjukglass med strössel och popcorn man ville ha, så vi åt det hela dagen. Haha. Sen fick vi jätte god buffè, så jag åt ingenting mer förräns frukost dagen efter, gratis är gött haha.

Nu ligger jag i sängen och myser med Opus. Ska snart bege mig ner till stallet. Var tänkt att vi skulle dra till Lipz idag, men jag orkar verkligen inte, är helt slut idag. Så det ska bli andra tokigheter ikväll ;) Dock ingenitng jag kan dela med mig av tyvär.


Opus :)


Ej kontaktbar...

..På ett tag. jag kommer dö!

Imorgon ska vi på utvecklingsdag på Quality hotel mellan 8-16. Sen ska jag jobba natten 21-7. Är hemma på fredag typ lite efter sju, då blir det en dusch och försöka sova några timmar, sen jobbar jag 15-21 igen. Sen raka vägen hem, sova, jobbar 6.45-16 på lördagen. Sen är det utgång, Lipz, men jag vettefan om jag kommer palla det. Sen upp tidigt på söndag och dra till Liseberg hela dagen. Och på måndag är det upp tidigt igen, veterinärbesiktning. Jag går nog i väggen snart...
Men snart ska jag ta och coola ner alltså, jag måste.
Jag är inte färdig i stallet än heller, jag måste gå över Dottlas hage ytterligare en gång innan måndag, men när fan ska jag hinna det???? Jag har redan jobbat 27 timmar denna veckan!


TYP SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR:..............


ELLER TYP SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRR........



ELLER TYP SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR fresch, pigg, frän bruuud alltså!

Väggen lockar inte det minsta...


Some picture.


Europas största ketchup flaska??


En jävla spindel som jaga mig på jobbet häromdan...


Köpte en ny parfym häromdan, DKNY, för jag har ju inte redan ett helt lager. Puma, Lacoste, Paris Hilton, Escada bla bla bla.
Va fan, jag är ju med på bilden ser jag nu :D haha


Min systers fina skolarbete om hur en bra förälder är - "När barnen blir 16 ska föräldrarna köpa mycket sprit". O ja, min syster är 11 år..


Nästan så goa så man kan dricka dom t kvällsmat =D

GODNATT


På jobbet.


Vi har ganska RETARDa mediciner på jobbet...


Men först...

Blir det en sväng på komvux. Plugga Matte C & D, Kemi A & B, Biologi A & B och Fysik A. Funderar starkt på vad man ska börja med, det tråkigaste? Alla är nästan på 100 P, jippie.

Plugg plugg.. Universitet/Högskolan?

Sitter och tittar på den utbildningen som jag vill läsa.. Men jag har inte så jäklans bråttom.. jag är 20 år, jag ska jobba i 45 år till och utbildningen är 3-5 år, beroende på hur djupt man vill läsa. Men ändå är man sugen på att börja läsa...
Den 5 åriga utbildningen som är djupare finns bara på Göteborg och Uppsala Universitet.
Och den 3-åriga finns i Göteborg, kalmar, Karlstad, Umeå och Luleå. Finns även som distansutbildningen..
Men ska iaf ge mig på att göra högskoleprovet till våren så får vi se... scary.

Så sant..

Caída de los corazones rotos...

High five..

Ja, det går så jävla bra nu alltså.
Mina nya ridbyxor som kosta en halv månadslön (lite överdrift) har jag fastnat någonstans med o fått ett stort jävla hål i och bilen har rasat. Fan vad high five allting är. Så jävla positivt nu för tiden alltså...

Life goes on..

Fick den där frågan idag igen på träningen. "Hur går man vidare när man måste ta bort sin häst?".
Ja, det är en fråga jag aldrig kommer kunna svara på, för det är något jag inte vet. Går man vidare?
Sorgen blir nog till slut mindre, men den kommer alltid finnas där.

Naela kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta, det finns aldrig någon som kan ersätta henne - det vet jag.
Trots att jag snart har en ny häst, som jag är jätte glad över, så är jag ändå ledsen för du inte finns här hos mig. Att livet var tvunget att få ett så tragiskt slut, alldeles för tidigt, du hade så många år kvar.
Jag tänker på dig varje dag och bara önskar. En dag kommer jag förhoppningsvis tänka på dig och glädjas åt allt roligt vi gjort och alla underbara minnen vi har, men vägen dit är lång...

Det är svårt att prata om dig eller tänka på dig utan att gråten tränger sig på... jag saknar dig verkligen, min bästa vän..

<3



Himlens vackraste ängel..


När fan vänder det?

Jag blir så jäääävla lack. Varför går aldrig någonting som jag vill?

Igår skulle pappa lämna in de allra allra allra sista bilderna tagna på Naela för framkallning på expert. Vad fan händer då? Jo, minneskortet i kameren har gått sönder så alla bilder försvann :'( VARFÖR? Vad fan har man gjort för att allting bara ska gå snett HELA JÄVLA TIDEN? :'( Fyfan!!

Visst, jag har en miljard bilder på Naela, men dessa var de allra sista som togs innan hon togs bort.. jätte fina bilder o bilder jag verkligen verkligen hade velat ha. Helvete :'(



Livet är fan inte rättvist...


Heja Hanno...

.. tänka sig, fyra månader kunde jag hålla mig... men idag färgade jag mitt hår, omg! Hittils nöjd iaf.

Har varit en könstig dag. Kom hem från jobbet lite efter sju och somnade runt 8, klockan ringde 12.00 då åkte jag hem till Tessan så åkte vi ner till stan, köpte hårfärg, fika och gick te bolaget och bunkrade upp för helgen. Sen blev det färgning, fika och tjöt. Nu har jag precis bäddat rent i min säng, det är ju så jäklans för att sova sen då, så jag gör det nästan för ofta :P
Och nu skajag snart bege mig till jobbet igen, börjar om 10 min. Härligt, sovit 4 timmar, varit i gång hela dagne och nu ska jag köra ett kvällspass och sen en tidig morgon imorgon, dock en kort dag, till 13. Sen blir det shoooopping =)


Toppen!

Natten är över och jag ligger hemma i sängen, underbart! :) Det är så sjukt jävla gött att gå och lägga sig när alla andra beger sig till skolan och jobbet, men jag åker hem och sover! :D awiie.
Så nu ska jag sova några timmar, sen bege mig ut på en ridtur med Emelie och sen blir det en natts jobb igen.


Haha hittade en bild från festen hos Anders. Heja mig och Angelica :D


Kommande 2 veckor..

.. ser sååå roligt ut.

v. 47
måndag. Ledig
Tisdag. 21-07
Onsdag. 21-07
Torsdag. Sova några timmar, 16-21
Fredag. 7-13, Göteborg?
Lördag. Fest
Söndag. Träning

v.48
Måndag. 7-13 13-14 medarbetarsamtal
Tisdag. 7-16
Onsdag. 7-15.30
Torsdag. Utv. dag 8-16 Quality hotel
Fredag. 15-21
Lördag. 6.45-16, Lipz
Söndag. Liseberg

Och någon dag ska jag lyckas klämma in däckbyte på bilen, men varje gång jag planerat det så regnar det.. lyckat.

Fyfan!

Jag ska jobba inatt och vad händer då? Jo, min "chef" ringer och väcker mig klockan sju på morgonen. Hon får inte ringa innan 14 när vi jobbat natt, men däremot får hon ringa klockan sju på morgonen när vi ska jobba natt. TUSEN tack. Det är tur jag vet vart du bor... haha.
Och till råga på det har jag inte tid att sova mer idag.. fullt upp. Så får bli mycket kaffe i natt. Jippie.




Good trye


Lediiig dag =)

Skönt med äntligen en ledig dag! =) Jag sov till elva någon gång, sen blev det en ridtur på Funi. Underbart att bara filosofera och rejsa lite.
Eftermiddagen spenderade jag åt att tvätta, tvätta o tvätta, sedan åkte jag till Brålanda hem till Cissi på kaffe & tjöt med henne och Angelica. Kvällen har spenderats hos Göthe med Malin, Göthe, Hanna, Bea, Cicci och Timon. Det blev film och grejer. Fast nästa gång ska vi nog ta en film vi inte efter 5 minuer in i filmen kommer på att hälften av oss har sett, haha.
Nu ska jag titta lite på Andra Avenyn, sen blir det sofva.


Gells, Hanno och Cissi, Projektarbete på Nordens Ark 2007, de va tider de =)


Äntligen...

... är 56 timmars veckan över. så jävla gött =D Känns verkligen som jag bott på jobbet denna veckan. O inte nog med det, jag har sovit 9 timmar sammanlagt på hela helgen o jobbat 22 timmar på 2 dagar. Det funkar inte Hanna! Men trots det så är jag inte trött nu, knepigt det där.

Ska götta ner mig i sängen med min underbara laptop nu, klockan ringer halv åtta imorgon då är det dags för en ridtur =)

Tänk..

Vad skönt det var när man va liten.
Då skitsnack inte existerade, kärleken var en puss på kinden,
och killen man älskade mest på jorden var pappa.
Höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet,
största sorgen var när man ramla och skrapade upp knät,
största rädslan var för monstret under sängen..

Nu när man är äldre är skitsnack bara vardagsprat,
puss på kinden är bara en vana, och nu blir kärleken allt svårare.
Ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden,
men egentligen är hon den bästa vännen man har.
Höjden av smärta är när man inte får sin vilja igenom,
och den värsta sorgen är när ens vänner plötsligt sviker en,
och den största rädslan är att förlora den man verkligen älskar.


Naela. <3

Det har redan gått en månad sen du försvann... för alltid.
För en månad sen gnäggade du åt mig i hagen, vi myste och promenerade.
För en månad sen tog allting slut.


Sista bilden på Naela..


Underbar fredag..

Fyfan vilken underbar fredag =D

Kom hem från jobbet vid kvart över sju å somnade gaaanska snabbt. Vaknade runt halv tre snåret. Duschade & gjorde mig iordning sen blev det en tripp hem till Tessan med Angelica. Där blev det kaffe och tjöt fram tills än halv sju ungefär. Då drog jag, Tessan, Angelica, Emelie, Carro, Anders, Jonas och Ragge in till stan och åt på restaurang o drack öl, fruktansvääärt trevligt. Sen gick vi vidare till Carinas o tog några drinkar och öl där och sedan vidare till Tessan & Morgan för att avsluta kvällen med en riktig action rulle, helt sjukt mkt pangpang och helt sjukt go och rolig kväll =) Tack!

Nu ska det snart sovas, jobb väntas imorgon... hmh, mindre kul men vad gör man? 7-21 står på schemat både lördag & söndag. På söndag blir det film-mys efter jobbet =))

< / 3 .

Aldrig någonsin får man vara lycklig. Varför varför varför?



Hur ska jag orka spendera 10 timmar på jobbet om 50 min? Jag har inte sovit eller någonting. Helvete.




JAG BEHÖVER DIG!!!! :'(


Lill-Lördag!!

Onsdag idag. Jobbat, ovanligt? Varit i stallet. O sen druckit Öl hos Kristofer.


Satte upp nya skyltar ovanför sadeln och tränset idag


Jag åt säsongens första lussekatt/lussebulle idag. Mums!


Min mamma är såååå snäller. Idag kom hon hem med ett reflex - schabrak till mig :D awiie. Aldrig sett förut faktist, jävligt ballt. O för er som inte vet så lägger man det under sadeln.


<3

Det finns ingenting som gör så ont som att förlora sin bästa vän....



Bad time.

Jag hatar denna tiden som varit. Från sensommaren fram tills nu - höst. Allting går bara emot mig. Vad har man gjort för att få så mycket ont? Jag förstår inte. Det byggs bara på mer och mer och snart spricker det.
Om det inte blir någon ändring snart gräver jag ner mig och kommer fram till våren igen...


Om du fanns här... Varför? :'(

Dagens låt.


Aoouutch.

Helvete vad ont jag har i min arm, det är inte OKEY! Lycka till att sova & sen jobba med den imorgon... jävla svin vaccin!

Jäklar anamma & skrivbord!






HIGH FIVE till oss!! =D




Söt USB-kabel.


Fylla & Gris-vaccin.

Ja, lördagen ja. Herrejävlar vilket fylle kalas det blev, karatefylla kan man sumera det som. Jag hade så sjukt roligt från kvällens början tills jag gick o la mig. Vi sjöng, dansade, badade tunna o drack jävligt mycket sprit. Sen åkte vi på flaket på Jonas pickup hem till Kleverud Gård. O vi sjöng (vrölade) heeeela vägen hem. Helt totall lyckad kväll. Slutade med att jag vaknade mitt i natten, hade inget minne av att jag lagt mig, men vaknade av att inte bara Peter, utan även Daniel ligger i samma säng som mig. hahaha! Dåligt förvånad jag blev.
På söndagen var man inte alls lika fräsch. Håret stod åt alla håll och sminket likaså, haha mysigt. Peter drog iväg o jobbade o Daniel & Angelica höll mig sällskap en stund. Vi tog hand om kossera, jagade Patriks hund och sen bara pöste framför tv:n.
Framåt kvällen kom det jävligt mycket folk, vi åt Donk-mat och såg på film. Verkligen en toppen helg (Y)

Mindre roligt idag. Sov skit i natt som sagt. Sen fick jag reda på idag att det var denna veckan vaccineringen av svininfluensan skulle vara. Min boss ringde i förra veckan för jag hade glömt lämna in papper om att jag ville vaccinera mig, vilket jag helt förträngt för jag inte intresserat mig (?). Så det blev ett snabbt beslut över telefon och idag slängdes nålen i armen på mig, av ingen annan än min chef, haha! Jag är sjukt sprut rädd, av vissa anledningar, men det gick skit bra. Kändes inte alls, dock gör det desto ondare nu i hela armen. Känns nästan som man vill kapa av den.... vääärk!

Efter vaccinering och mat blev det en ridtur med Emelie. Jag längtar verkligen tills jag har en egen häst igen... för fy fan vad jag saknar det. Denna eviga väntan...



Trevligt att vakna upp bredvid?!


Jag fick ett plåster:) Men inget klistermärke :(


Skönhetssömn?

Underbart, somnade vid 2 - halv 3. Har sovit skit dåligt de få timmarna, vaknat flera gånger. Nu kom jag precis ur duschen o ska snart bege mig till jobbet, känner mig (inte) taggad...

Oh no.

Den kommande veckan ser inte rolig ut...

Måndag: 7-15.30 Lundala
Tisdag: 7-12.30 Lundala. 12.45-16 hemtjänsten
Onsdag: 7-16 Ekeliden
Torsdag: 21-07 Lundala
Fredag: SOVA
Lördag: 7-21 Lundala
Söndag: 7-21 Lundala

Jappjapp!

<3


Om du var här nu så skulle allting vara betydligt mycket lättare.
Det känns fortfarande som en jävla mardröm o man vill bara vakna och inse att det var det.
Jag saknar dig...


En ridtur i halv-kylan.

Tog en tidtur på förmiddagen på Funi. Det var längesen jag red själv. Det var jätte skönt. Bara rida runt, filosofera och drömma sig bort, det är så underbart! Tack Funilut :)




Nu ska jag äta och göra mig party-redo :D För ikväll smäller det. Först födelsedagsfest hos Anders med badtunna och grejer. Sen har vi inte riktigt bestämt oss, Buddys, Olearys, Lipz eller TG?
Lär bli en toppen kväll :D Weho.


Spelkväll & Öl

Blev en fruktansvärt trevlig ikväll igår =D Vi spelade galenpanna, drack öl, tjötade och dansade.
Galenpanna är ett fruktansvärt bra fest-spel. Man känner sig helt kocko och det blir många roliga skratt.

"Så här går det till:
Sätt på dig ett pannband. Stick ner två kort. Det ena kortet talar om vilken känd person du är. Det andra kortet berättar var du befinner dig just nu. Titta nu på dina motspelare - lilla Ida är Musse Pigg, moster Greta är Al Capone i Öknen. Och själv är du...ja, vem är du egentligen? Och på vilken plats befinner du dig?

Snurra på pilen och börja pressa dina motspelare på ledtrådarna! Den som först lyckas gissa "det rätta jaget" på tre av sina kort, blir spelets vinnare!"




Dagen i bilder.


Shoppade lite inne i stan. En klänning och en jeans-väst.


Evelina ska på disco idag så jag var snäll o sminkade henne, plattade håret, gjorde sidbena o så lånade hon lite kläder av mig. Ibland är jag allt en snäll syster.

Nu ska vi äta lite mat. Ikväll ska vi spela lite spel och ha mys. Jag, Peter, Tessan, Morgan, Cissi, Kristian, Emelie, Angelica, Anders, Timmie & Emma. Awie. Taggar inför karatefyllan imorgon. Hej svej


Kossoj!

Efter att min underbara pojkvän gjort frukost till oss så gick vi ut och morgon kramades med kossorna :)





Mina pompisar det :)

Nu ska jag duscha & åka ner till stan å fika med töserna.


Dag 1. Stallrenovering.

Idag började jag och Emelie som sagt med vårat projekt, renovera den nu tomma boxen.


Såhär såg det ut när jag åkte till jobbet o emelie till siba.


Såhär såg det ut 1½ timme efter jag slutat jobbet medans Emelie fortfarande lyxade runt på siba.

Sen när Emelie äntligen var färdig med shoppandet så började vi städa, skura och måla. Ska fortsätta imorgon för nu ska vi unna oss lite gött, seg-Emelie ska bara bli färdig!


Tårtkalas


Igår hade vi tårtkalas på jobbet, förjävla go va den =D


Yes!

Nu är min bil där den ska vara, fixad & godkänd besiktning. Det fixade pojkarna på preem, tack!
Efter jag hämtat bilen åkte jag o Emelie till stallet och började riva... inte skrattat så mkt på länge. Vi vrölade, sparkade, slog o jag vet inte allt vad. Men bra gick det. Nu ska jag snart åka till jobbet och göra några timmar där på eftermiddagen sen ska jag och Emelie fortsätta att riva :)

Jävla väntan.

Jag hatar att vänta, jämt.
Nu väntar jag på att Preem ska ringa o säga att min bil är klar så jag kan hämta den. Min värmefläkt gick ju sönder för ett tag sedan så dom skulle fixa den & släcka mina 3 2.or jag fick på besiktningen i måndags, väldigt enkla saker så det är gött. Ett positionsljus som va sönder, ett bromsrör som hängde lite för långt ner & sätta fast spolarvätskeslangen så spolarvätskan slutar läcka ;) haha.
Vänta vänta vänta.... åh.

Sen blir det jobb, gött med bara ett eftermiddagspass =) Vad händer ikv tro?

Inga kan älska som vi..


<3

Så många gånger om dagen som jag tänker på dig, så många gånger jag önskar att du kommer hem igen.
Det gör fortfarande så jävla ont. Finns det ett slut?
Jag saknar dig så fruktansvärt mycket.


Jag önskar verkligen inget hellre än att du fanns här hos mig igen. Kan du komma hem och göra allt bra igen?

Snälla? :'(


Dottla Dottla

I måndags var vi på Ale Djurklinik för en hältutredning, Dottla visade ingenting, varken på böjprov eller longering =D så den 30:e november är det ny veterinärbesiktning på Ale & går hon igenom då så görs alla papper o betalning klarts så körs hon direkt hem till Önafors sen.
Efter allt som varit de senaste månaderna så har jag lärt mig att inte hoppas för mycket, så jag håller bara en tumme för det ska gå bra. Jag är trött på att hoppas för mycket och det aldrig blir som man vill ändå.
Så 3 veckor och 5 dagars väntan kvar. Men den som väntar på något gott....?


Städa städa varje "fredag"

Finns det något roligare att göra en onsdag kl 12.10 än att städa?

Tro fan de!

Ja!

Nu har lyckan vänt, o jag hoppas inte det är tillfälligt. Allting återstår att se, dock är det ett bra tag kvar :/ O jag hatar att vänta, jag har väntat tillräckligt. Men men.

Nu ska jag vila mig en stund, sen kommer hjärtat hem, han pendlar denna veckan, göttmos, så vi ska dra en pizza innan jag ska jobba - myspys! Är inte alls pepp för att jobba i natt men det får gå det med.


Nej.

Jag är så sjukt nervös inför morgondagen, vad veterinären kommer säga o vad som kommer hända.
Jag orkar inte med mer skadade hästar. Jag har haft nog nu men jag vill verkligen ha Dottla. Det är så jävla jobbigt allting. Det är så mycket telefonsamtal, fixande, donade, flängandes hit & dit. Just nu vill jag bara lägga mig ner och sova bort några veckor så allting kan vara över... tyvär går inte det.

Jag är trött som fan. Jag jobbar varenda eviga jävla dag. Imorgon blir det veterinären och sen jobb 21-07. När ska jag få sova?

Klago-inlägg-oh-yeah.

Det är inte sant!!

Jag skulle göra vad som helst för att få sova några timmar till!! =( Dags för jobb 7-16 och jag är inte det minta pepp. Gäsp gäsp.

RSS 2.0