49 timmars veckan är över...

... jajjemän det är den! Har haft en dunder skön kväll på jobbet, älskar´t. Efter jobbet blev det söndagsmys hos Sys och en sväng in till stan. Kom hem för en stund sen och har tagit en välbehövlig dusch. Nu ska jag sova, eller ja om en stund, har ju en hel del bloggar att läsa igenom eftersom jag inte haft någon tid i helgen, sen blir det sova i några timmar, börjar jobba kl 7 imorgon igen. Men jag klagar inte :)


Faktist..

Jag vill sova vidare, inte jobba! Tänkte äntligen sova på tisdag då jag äntligen är ledig, ne då ska min bror flytta... jaja. Jobbet kallar!


Mammis dag! <3

Såpp, har jobbat halva min delade tur nu, har fem timmar kvar! :) Vi satt ute hela förmiddagen idag med, hur gott som helst. Så kom musikkåren och drillflickorna förbi, de gamla blev som barn på julafton ungefär, haha!!
Ja, och mors dag idag också. Mamma fick en bukett med liljekonvalj, då blidde hon glad. Och då fick jag marrängtårta, massa gott! Nu ska jag vila mig en stund innan jag ska tillbaks till jobbet! :) Blir nästan en lika lång arbetsvecka nästa vecka också..



Bästa mammsen! <3

Ni är så jävla bäst! <3

Har haft en god kväll i underbara vänners lag! Vi - Jag, Tessan, Terran, Mickan, Emelie, Mathias, Hamza, Steve, Christian & Joel förfestade gärnet hemma hos Tessan, sen åkte vi till Pråmen där man träffade ännu fler goingar, kvällen avslutades med en sväng till Trollhättan. Toppen kväll bara!
Nu ska jag försöka sova. Jobbar 7-21 imorgon/idag, jippi!

Lyyyyrdag!

Puhh... kom precis hem från jobbet. Har haft en super skön dag. Suttit ute i solen till och från hela dagen varvat med kaffe, underbart! Ska snart pallra mig ner till stallet och pussa lite på mitt hjärta, känner inte för att rida i denna värmen. Naela fyller förövrigt år nästa vecka, så då blir det tårtkalas! :)
Ikväll ska jag ta några kalla hemma hos Tessan, ska försöka komma hem i tid idag, eftersom jag inte gjorde det igår/inatt, då en delad tur väntar på mig imorgon. Sen är denna 49 timmars veckan över, gott! Har jävligt mycket ob denna månaden, blandannat 40 timmars storhelgsob, det är väl inte helt fel?
Nästa vecka blir också en många-timmars-vecka, men veckan därpå är jag ledig ganska mycket! :)
Nu ska jag pallra mig ner till ponnihästarna. Ciao

Förövrigt så är min solbränna från igår jävligt snygg, eller inte!



I do

Skiter it!

Fruktansvärt bra fredag!

Ja! Efter hårfärgningen åkte jag och Tessan till viking och delade på en pizza, sen blev det in till pråmen där Malin, Jesper och gänget var. Väldigt trevligt, dock väldigt mycket folk. Sedan körde jag hem Tessan och hämtade Emelie på jobbet så åkte vi tillbaks till pråmen, dit det hade kommit ännu mer folk, bara bökigt, så vi åkte hem och satte oss på goa Björkås med några öl istället. Helt sjukt, plötsligt kommer det 2 killar halv löpandes emot oss, mitt inne i skogen, hallå? Dom var ute och letade efter cigg "ja och vi lyckades ju", sen kom det tre killar till. Så satt dom där med oss en stund sen gick 4 av dom och den femte stannade kvar och visare jävligt fräcka partytrick, sen kom Mathias så joinade vi han för att äta. Nu ska jag sova jävligt gott då jag börjar jobba om 5 timmar och 48 min, godnatt! :)

New hair color!

såppeli! Jag och Tessan har chillat i solen på rostskyddet hela eftermiddagen och varit en sväng på systemet :)
Nu har hon precis färgat mitt  hår, askblond stod det på förpackningen, vi får se hunt det blir, Evelina blåser det nu så dyker väl upp en bild senare när jag är färdig. Ikväll finns det många alternativ, race är ett av dom. Dock ska jag ju jobba 20 timmar i helgen och har redan jobbat 29 timmar denna veckan, men det har ju aldrig hindrat förut. Vad har alla andra för planer ikväll? :)

Clina och fina!

Haha!

Nu har jag och Emelie varit duktiga, som vanligt! Cyklade till stallet imorses, så släppte vi ut hästarna och mockade, jag tog 2 boxar och Emelie stormockade i sin. Sen blev det kaffe och sedan har Naela och Glima fått sin första sommardusch, så nu är dom verkligen rena och fina! :) Tyvär så var mina batterier på kameran slut så blev inga bilder på underverken. Men ja, det höll ju inte så länge, dom rullade sig så fort dom kom ut i hagen, trots att jag jagade dom runt halva för att dom inte skulle göra det, men tanken var god iaf! Nu kom jag precis ur duschen, ska sminka mig och åka bort till Emelie så kommer Tessan så fort hon är klar med sin delegation.

Btw, ska jobba hela helgen. Hade verkligen sett fram emot att äntligen vara ledig i 3 hela dagar, men jobbet ringde i panik förut, fanns inte en kotte som kunde jobba så såklart Hanno ställer upp. Men det är ju storhelhgsob denna helgen, så tjänar nästan 4000, vem tackar nej till det? Inte jag iaf! Ciao

Varför så lätt att tänka efteråt?

Varför kommer man alltid på i efterhand vad man skulle ha sagt eller gjort istället? VARFÖR?
Varför sa jag det inte bara?! Ha?!

Dödgrävar-dag-helvete!

Denna dagen kunde ju inte gått mer åt helvete än vad den gjorde! Började bra i morses, jag orkar inte gå upp när klockan ringde men när jag väl kommit upp ur sängen och börjat trampa till stallet så har jag självklart motvind på hela Alloys rakan, tacka och ta emot lixom! När jag har mockat och hämtat Naela i hagen, så har hon självklart rullat hela ansiktet och manen så det är fullt med piss och skit, jammiee! Och självklart hade jag planerat att rida i paddocken idag, tror ni hästjäveln vill trava när JAG vill att hon ska göra det? NEJ! Sen tog det lång tid i paddocken då vi red lite cavaletti och satte upp några hinder, så jag fick trampa som en jävla idiot hem, kasta mig in i duschen, sminka mig fortare än att jag knappt hann andas och slänga in några pannkakor i micron (nej, det är fan inte gott att värma pannkakor) och sen kasta mig iväg till jobbet i vetan om att jag endast hade fyra cigg, roligt! Halvvägs till jobbet kommer jag på att jag glömt stänga av min plattång och jag börjar bli sen.. får ringa hem och be mor, men självklart svarar min bror som inte fattar någonting, "vadå stänga av plattång?", men din blonde jävel! Sen kommer jag till jobbet och det är hej och hå hey baberiba, hatar att börja klockan 13 för då kmr man precis direkt efter maten och ingen vet nåntingen. Kaallllabalik ^^ Efter rasten har äntligen Rickard börjat så det blir lite humor på tillvaron. Hela kvällen på jobbet är total kaos, alla larmar samtidigt och vi hinner precis bli färdiga till nio, då ska jag skriva lite SOL rapport, självklart glömmer någon att rapportera hälften så det får jag springa och göra det innan jag äntligen får gå hem. Sen åker jag hem och byter om och direkt in till stan. Där blir jag som ett stort frågetecken, förstår absolut ingenting?! Hur? Jag är väl bara jävligt trög kanske... jag vet inte! =(
Sen fick jag åka till syster och titta på humor, det piggade verkligen upp denna dagen! Tack bästa sys! <3
Och inte nog med det, så kommer inte min limpa förräns imorgon, som toppen på allt underbart som hänt idag!


Hurtbullar!

Nu har jag och Emelie varit rediga. Kvällen spenderades med att börja kratta och göra fint i hösthagen, sen har vi varit ute och gått i regnet, mysigt! Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng och sova så sjukt gott, förhoppningsvis, tills klockan ringer kl 9! :) Godnatt

Dagen i bilder


Shopping-redo Hanno!!


Måste börja shoppingrundan med lite mat i magen så man orkar


Det fräckaste gänget


Dagens shopping: Hårfärg, deo, sminkborttagning & linser


Jeans


Jeans leggings och tunika

Var även en sväng hos Stefan, köpte saltsten till sommarhagen, Naelas box och en påse med gött!


Nu ska jag ringa Emelie så ska vi packa kaffe & kakor och åka ut till våra pärlor! Sen är jag sugen på en långpromenad, ska tvinga med mig Emelie! ciao

Idag ska jag..

Strypa Emelie lååååååååååångsamt! Några minuter innan jag ska gå upp bestämmer hon sig för att ringa och terra mig och förstår inte alls det där med upptaget knappen, trögröv!
Så nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig iordning och åka ut på galej med tösera.

www.biktboken.se

Bikt #157

förra sommarn så träffade jag en brud som var på samma fest som mig å vi började å snacka å så, slutade med att vi tillslut var i full fart med sovrumsgymnatik. sen efter det så träffades vi några fler gånger på olika fester..samma sak typ varje gång :P å nyligen så hade farsan å hans ny tjej en liten "lärakänna familjemiddag" eftersom hon också har barn som inte jag träffat tidigare, trodde jag..vem dyker då upp hemma hos mig å farsan om inte HON!!! så nu har man legat med sin nya syrra



Bikt #376

Jag åt upp en kollegas lunch på jobbet. Var så himla hungrig. Han blev inte glad när han upptäckte att den var borat.. Han vet dock inte om att det var jag. Sen är han ändå rätt så överviktig, så egentligen gjorde jag bara honom en tjänst..


Bikt #274

Jag använder min killes tandborste till att rengöra handfatet med. Om han bara visste hur smutsig den egentligen var så hade han nog hellre använt toalettborsten. Men min kille är elak så han förtjänar det.


HAHAHAHAHAHA


Bästa dagen på månaden..

Jepp, den 27:e är verkligen bästa dagen på hela månaden... löning! :D
Nu har jag betalt alla mina räkningar för den här månaden (o nej, det var inte EN) och lagt undan pengar till skoning, duktig tjej! Har även jobbat min sista natt, imorgon är jag tillbaka på det vanliga, kör kvällen imorgon.
Nu ska jag sova, klockan är ställd på 12, då ska jag, Emelie och Tessan ut och shoppa. Godnatt

Mysigt regn idag..!

Tur i oturen att det regnade idag! Det är såntdär mysigt regn, men vi hade planer på att duscha hästarna idag, men det går ju inte när det regnar. Gör bra tänker säkert visa, bara att schamponera in och vips så får du hästen duschad, men inte då. Så det blev massa pyssel och en ridtur runt Restad Gård istället. Vi klarade oss i stort sett från regnet, duggade lite när vi red iväg och började regna en hel del när vi nästan var hemma igen. Däremot hade Naela en fruktansvärt dålig dag idag, fans bara "springa springa springa" i hennes huvud och smart som jag var så hade jag använt pälsglans i svansen och hade det på händerna, inte något vidare smart alltså, då jag bara gled i tyglarna, haha!
Nu har jag precis duschat och ska vila mig en stund innan jobbet. Hoppas vi inte får likadant mellan 2 och 4 inatt igen! Sista natten idag då, sen börjar jag jobba dagtur, blandade känslor som sagt.

Fan vad många utropstecken jag kom på mig själv med att jag skriver jämt, men verkar inte som någon annan reagerat på det så jag kan ju fortsätta ! ! ! ! ! ! ! ! (Ja, jag ansträngde mig ju för att inte skriva så många i detta inlägget... allså!)

Ursäkta?

Jag somnade vid åtta imorses och vaknade för 20 min sen, HALLÅ? Halv tolv?! Det är inte okey! Jag måste sova..!

Man kan inget annat än att skratta




HAHAHAHAHAH

Night work

Mina super-smörgåsar är färdiga, nu väntar jag bara på att plattången ska bli det samma! Sen väntar en 10 timmars natt.. Undra om det är något bra på tv:n inatt tro? Någon film?

I´m in love with a fairytale



Jag måste faktist hålla med de flesta att låten är jävligt bra! :)

Betessläpp!







14.33

Då vart man vaken igen.. funderar på att lägga mig och sova ute i solen, men det kommer säkert inte gå bra!
Hade världens konsigaste dröm för en stund sedan. Massa blod och konstiga grejer, haha! Jag skulle åka ambulans och grejer... tur att jag vaknade! Haha.
Nu är den stora frågan om jag ska sova vidare i min säng en stund eller lägga mig ute i solen, svårt det där. Kör min näst sista natt idag sen börjar jag jobba dag igen. Blandade känslor om det!

Jag blev väldigt förvånad idag.. får SMS från Tele2 varje månad om vad mycket dom ska dra i mobilräkning, tänka sig denna månaden låg den bara på 355 kronor, den brukar ligga i snitt på 550, värst har den varit uppe i 720 nåntingen, duktig gjort Hanna, fortsätt så!
Ne, jag ska la försöka lägga mig i solen nu, ciaos!

Turkiet Alanya 2008!!

Idag är det ett år sen vi åkte till Turkiet, vart i helvete har tiden tagit vägen?! Det är ju helt sjukt vad fort det har gått! Här snackar vi verkligen alla tiders fyllekalas! När vi gick av flyget köpte jag 2 liter smirnoffvodka och en limpa cigg sen började festandet så fort vi kom till hotellet! Vi drack grogg på stranden, solade varje dag, beach boy serverade oss de goda hamburgarna med pommes för 5 lire, förfestade på allas balkonger och nere i baren, drack hela nätterna långa, ramlade "hem", hade 5 minuter till bargatorna, sov max 3 timmar varje natt, den minst fulle fick gå och köpa frukost, dansade på barerna och hade världens bästa vecka. Kommer lätt vara en av de bästa resorna i mitt liv och något man alltid kommer minnas! =) BILDBOMB










Den största sommarkänslan...

Idag släppte vi hästarna på sommarbete, så nu är verkligen sommaren här.. snart! Dom blev så glada och sprang varv efter varv runt i hagen och gjorde glädjeskutt! :) Det där är verkligen ett stort sommartecken! Fast nu går dom bara ute på dagarna och inne på nätterna, får vänja dom sucesivt (stavas det så?!), så efter helgen ska dom gå ute helt och hållet! Bilder från betessläppet kommer när Sandra skickat dom då hon har liiiite bättre kamera än vad jag har!
Nu har jag precis ätit frulle och duschat, sitter och väntar på att bemaningen ska ringa upp mig sen ska jag sova en stund. Egentligen vill man inte sova när det är såhär fint väder ute, men jag känner inte direkt för att vara trött på jobbet i natt. Ställer klockan på 18.00 men jag kommer säkertligen bara sova än 2-3 timmar! Tjö!

Hippi from Mississippi

02.25 - Nu har vi vart ute på rackartyg, ända till Uddevalla, woho! Nu ska jag sova, min klocka ringer om 4½ timma! Yeyy.

Bilder från Betner..









Nu ska jag, Emelie och Kajsa göra Vargön osäkert! ciao


Magnus Betner!!! <3

Magnus va grymt igår! Synd bara att det "poff" va slut och han drog. Däremot ganska fräckt att han åkte precis när vi satte oss bakom folketshus för våra behov, synd att vi inte kom 2 minuter tidigare!
Lärde mig däremot att jag inte ska vara lika full nästa gång man ska på nåntingen sådant så man minns lite mer av vad han säger, haha! Men det var ändå grymt roligt och efteråt blev det så mycket dansande så man nästan har ont i fötterna idag! Tack brudar för en störtskön kväll! Bilder kommer ikväll när jag kommer hem.
Idag drog Eric, den jäveln, upp mig klockan tio, så åkte vi med Robert och Lina till siba så Eric fick köpt sitt Xbox 360 som han tjatat om, så nu ska vi spela James Bond och ikväll blir det stallet med Emelie! :)

Snarty...


LADIES NIGHT!



+



+



+



+



+



+




Nu blir det hopp in i duschen, fort som bare den, sen blir det förfest hos Tessan sen kör vi!!

Denna jävla blondin.

Jessié | säger:

haha sege fan

Hanno . säger:

jag somna

Jessié | säger:

haha framför datorn?


Heja Jessie!! xD


Fredagsmys!

Blää... Eric drog upp mig klockan nio imorses bara för han skulle till skjutbanan, din dumme! :P Igår blev det fredagsmys med pizza, Ensam hemma 2 och en film med Johan Glans! Den var väldigt rolig, men tror nog Goffy skrattade mest ;) haha!
Nu ska jag slänga på mig ridkläderna å så ska jag och Emelie cykla till stallet!
Jag har lock för mitt höger öra och har haft i några timmar, hör ingenting, haha!


Min fredag eftermiddag/kväll.

Så, nu har jag äntligen kommit ut ur duschen, hur seg får man vara egentligen? Men jag kan erkänna, det var så varmt och skönt så jag blev fast, haha! Blev att dra en sax genom håret efter duschen också, så nu är sletna toppar borta, tummen upp för det! Nu ska jag se om det finns något att få i magen medans håret torkar. Man får så konstiga mattider när man jobbar natt, det är inte bra! Men men, vi får hoppas det finns något gott! :) Sen ska jag platta håret, klä på mig och gå till Emelie och eftermiddagsmysa lite med henne och Pottis. Sen ska jag till Eric! :) Vi ska kanske till Tessan och Morgan, eller nåntingen! Ha en bra fredagkväll!

Dösch

Dags för en behövlig dusch!

Old stuff..

Jag älskar att kolla igenom gamla bilder! xD








Vem sa att det regnar?!

Jävla piss väder det är ute! Nog för att det regnar på nätterna, men det behöver väl inte regna på dan?! Hade tänkt rida i paddocken idag, men det blir väl inget med det, dels för det öser ner ute och dels för paddocken blir så kass när det regnat. Så än får väl vara hurtig och smörja sadeln idag istället, det var ju trots allt väldigt längesen!
Nu ska jag ringa Tessan sen ska jag bege mig ut till stallet, får hoppas det slutar regna tills dess men chansen är väl väldigt liten?


Nu är det dags igen..

Det är faktist väldigt skönt att säga godnatt när alla andra säger godmorgon! :) Dock är klockan ställd på 12.15.. men vadårå?



Work work

Snart dags att pallra sig till jobbet. Alla är glada för dom är långlediga.. men jag är glad för jag får 20 timmar helgob och sen har tre lediga nätter =D mohaha.

Westlife och svettig ponni!

Idag fick jag sova tills klockan ringde, hurra för det, alltså till kl 14! Åkte direkt ut till stallet & jag och Sandra hjälptes åt att flytta hästarna. Sen red jag runt kolonilotterna med min lille dam, töltade en hel del idag, hon gick klockrent och var bra svettig när vi kom hem igen, men jag var nöjd! :) Kom hem för sisådär en timme sedan! Har bara hunnit duscha och kolla runt på lite olika designer, fick till en, men tyckte inte den var något vidare, haha! Jag ska försöka fjäska för Nancy så hon kanske kan göra en åt mig! :)
Nu ska jag vila mig en stund. Sen ska jag vara lite social med "släkten", det är grillparty här ikväll och sen ska jag jag jobba natten.
Jao... dom är ju inte min "biologiska" släkt, men för mig är dom mer släkt än vad den lilla andra släkten någonsin kommer bli, förutom söt-mormor då! :)

Känner mig nästan som 13år på nytt, sitter på Spotify och lyssnar på Westlife... naw!


Sweet dreams



GODNATT! :)

Skoj. No!

Vilken otroooligt rolig onsdag. Släppte ut hästarna imorses, sen har jag jobbat till fem, nu ska jag vila en stund sen ska jag jobba natten! Wehej. Tummen upp iaf för jag fick hästmagazinet idag så än har något att läsa inatt! :)


En liten Hanno, cool 16-åring!

Sett en kändis..

Jag är cool. Idag när vi satt och fikade gick Jonna förbi, 2 ggr. Yeah


 

Haha.

Some pitcture


I väntan på plattången...


And away we go...


Min älskling!! <3

Nu ska jag byta om och åka till Eric! :)

Rent hus har gjort entre, nästan..


Nu är det fit for fight igen! Nu ska jag sminka mig, platta håret och åka och hämta Emelie, Tessan och Pottis och ta en mysfika! Sen blir det stallet med Mli!

Vila i frid! <3


Nu har mina älsklingsbralls gjort sitt, nu åker dom "rakt ner i papperskorgen". <3

Tisdag..

Det var väääldigt skönt att somna om efter Eric gått t jobbet, råkade visst bli lite för många timmar bara, hehe, men det var gott! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det städningen och fika med Emelie och Tessan och en sväng förbi alkoholfabriken och bunkra upp inför helgens bravader! =)




Trodde det var måndag när jag vaknade imorses, men det var ju tisdag.. jobbar skit tid imorgon. 13-07 =(

Europaparlamentsval 7 juni 2009!



Vuxenpoäng!

Filmtips - Borderline

Gick en väldigt bra film på TV:n inatt. Tyvär missade jag de sista 20 minutrarna men annars var den väldigt bra! :)


En mans snedvridna dröm om lycka förvandlas till en kvinnas värsta mardröm i denna rafflande psykologiska thriller. I huvudrollerna ser vi Gina Gershon (Bound), Sean Patrick Flanery (Powder, Suicide Kings) och Michael Bien (The Rock, Art of War). Gershon spelar dr Lila Colletti, en psykolog som hängivet arbetar med att återanpassa de värsta brottslingarna till ett normalt liv. När Lilas frånskilda man mördas under mystiska omständigheter går en av brottslingarna för långt. Han kan inte längre skilja mellan fantasi och verklighet. Och nu är han ute efter att vinna Lilas kärlek - till varje pris.


Redlöst mord!

Ibland skulle man kunna skjuta folk som väcker än med sms innan man tänkt att gå upp, idag var det 2 sådana människor, åhh!
Nu ska jag se om det finns någon frulle i huset sen ska jag bege mig till stallet, undra om det håller upp så än kan cykla?!

Uret är 07.14

Det ska bli sååååååå skönt att sova nu! :) Godnatt!


Snart dags för 10-timmars..

Gud så stressigt det blev nu på kvällen. Kom hem från stallet vid tio i åtta, blev att kasta sig in i duschen och nu ska jag bara äta något innan jag åker till jobbet, rostat bröd med drottningsylt får det bli, mums! :D hehe!
Är väldigt trött idag så skönt att det är sista natten innan 2 dagars ledigt! Ne, nu får jag snabba mig! Tjo



Jag som älskar rostat bröd skulle äna ha en sådan :)

Lie.

Jag ljuger om jag säger att jag inte älskar min säng.. nu ska jag vila mig en stund innan jag ska till min ponni!


Helt otroligt..

Jag sov någon fruktansvärt skönt fram tills min klocka ringer 13.10, underbart! Nu ska jag slänga ihop håret, få på mig lite kläder och åka bort till Rostskyddet, Sebbe ska försöka hjälpa mig med min bil! =) Ciaos

1.20 kl 06.57

It´s time!!



Time for work!

Tänka sig.. jag slumrade till lite halv i 40 minuter, det var gott! :)
Har slängt i mig två rejäla smörgåsar, youghurt och flingor! Nu ska jag byta om till arbetskläder, borsta tänderna och trampa till jobbet. Godnatt!



Sooooova.

Härligt, klockan är lite över sju, jag börjar jobba om 2 timmar och NU börjar jag bli trött, det tackar vi för, eller inte!
Har varit i stallet med Emelie. Blev en ridtur över till andra sidan vägen och fjompa, fjompar som vi är! Sen blev det massa saft och rökar på altanen, hem och slänga sig in i duschen och köra Emelie till Oscar och sedan hem till Eric en stund!
Kom hem för typ 2 röda sedan, har vart i affären och bunkrat upp inför natten med cigg och godis, gott! Nu ska jag väl försöka vila en stund innan jag ska trampa till jobbety.

Food!

Mums! Far hade gjort pommes, bearnaises och korv! Toppen gott! :) Nu ska maten få smälta lite, så ska jag hoppa i ridkläderna sen ska jag och Emelie ta en cykeltur till stallet!


Det tar sig...


12.51

Jag har sovit mega gott, trotts klassbollen! Nu ska jag läsa lite bloggar, sen blir det mat och cykla hem till Emelie för att bege sig vidare till stallet.




Unda var många 100+....

07.37

Godnatt

Hanno och Emmos låt!


Emmo, det var ju denna låten jag menade!! :D Våran låt! <3

Fräääääädag

Full fart mot helgen... som består av jobb. jippi!

Va vröl trött imorses men piggnade till efter att ha släppt ut hästarna, mockat och ridit. Åkte hem och sov till halv två då jag blev väckt. Eftermiddagen har spenderats på Rostskyddet och sen åkte jag till Eric ! :) Sen blev det en snabbis kaffe och rök hos Systra Mli! Nu ska jag vila mig en stund.. sen ska jag köra Memelie till jobbet och åka till jobbety.. Tur jag fick Islandshästen och Vecko revyn idag så jag har något att läsa i natt.

Btw, har fixat in Tessan på jobbet i sommar, det lär bli nice!! :D




 

Lööööööööööööööve! <3

Karatefylla!

Råkade visst bli lite mer än några glas vin igår... oppsi! Haha. Men tack bästa töserna för en otroligt rolig kväll! <3 ni är great!

Klockan går alldeles för fort idag. Åkte hem till Emelie så fort jag kom till Vargön på förmiddagen, vi har sett på My little Pony och ätit pizza, sen tvingade vi Mathias att köra oss till stallet.
Nu ska jag snart ta mig en dusch, känner mig SÅ fräsch asså! Sen ska jag hjälpa min bror lite, han fick en lägenhet igår och flyttar om 2 veckor, så snäll syster som jag är så ska han få lite hjälp!
Sen ska jag till Eric :)

Onsdag..

Omg, vad fort allt går! Ska snart vara snäll och hämta min syster i skolan, sen ska jag ut till stallet! Ikväll är det vin-kväll hos Mallan! :D





Babe :)

härlig måndag!

Ja, min måndag i goda drag.

- jobbade till kl ett
- Direkt till stallet.
- promenad med Emelie o hästarna
- Bad i lillån
- Mys hos Mallan, med Mallan, Tessan och Emelie.

Nu.
- Vara social med Emelie och Oscar
- Åka till Eric

Träningsbilder!


Pärlan gick tungt idag!




Är galet trött. Sover nog fruktansvärt skönt inatt, förhoppningsvis! Klockan ringer 7.45, sovmorgon och dags för jobb! Ciao

Helen träning!

Jag är heeeeeeeelt slut efter träningen, shit! Men är gör nöjd iallafall, gick super! :D Eller ja.. jag tycker det iaf! Längtar redan till nästa månad. :)
Lite bilder:


Funkar inte att ladda upp bilder nu :S Så gör det senare.

Nu ska jag slänga mig i duschen o åka till Eric!

Jävla P-vakter!

P-vakter borde skjutas ibland! Nu får man inte parkera utanför sitt hus längre utan att man får böter! :S I alla år har vi parkerat bredvid våran häck, precis utanför vårat hus, vilket alla grannar gör och på alla andra gator också, alla parkerar helt enkelt ute på vägen när uppfarten är full, och det är väl helt normalt?! Man står ju inte direkt i vägen där ute.
Men tydligen. 700 i böter.. jävla p-vakter! Har ni för lite att göra eller?!
Fast nu var det mor min som fick det, men ändå.

Men men. Har varit ute och ridit i regnet med Emelie, ska hoppa in i duschen nu och slänga något i magen sen ska jag åka och jobba en extra eftermiddagstur :) Vad händer ikväll?


Patrik 1.5 cm!!


HAHAHAHHA. jag dör!!!!

Bojkotta West!

Dåligt förbannad man blir, men lite komiskt ändå!
Sprang in på Konsum påväg till Emelie för att köpa cigg. I kassan satt Martina och frågade så snällt om jag skulle ha kvitto, skämtsam som jag alltid är så "Ne, jag ska väl inte behöva reklamera dessa?". Sen när jag kom hem till Emelie och öppnade mitt paket så var det änna ett litet tomrum, så rolig som jag är så räknade jag mina cigg... 1,2,3,4,5... 19!! Då var det bara 19 ciggaretter i paketet, det fattades en! Dåligt förbannad jag blev, haha! Men som sagt... lite komiskt var det också! Ja, alltså inte att det var 19 stycken utan just själva grejen att jag inte skulle behöva reklamera, och sedan fattdes det en lixom, (förklaring för tröga!)


Usch!

Resten av kvällen spenderades hos Carro i Trollhättan. Nu ska jag sova, min kl ska ringa kl 8.00!

DJ MANGOO!!!!

Medans Emelie springer runt här som en yre höna så kör jag på lite Dj Mangoo. Fan vilka goa minnen man får av dessa! Varsågoda:



Då lever jag igen!

Så.. nu kan jag kalla mig för människa igen!
Sov kasst inatt och kände mig som ett vrak när klockan ringde, men plikten kallade och hästarna skulle komma ut! Släppte ut dom, red en sväng i bara nosgrimma eftersom tänderna raspades igår. Sen blev det mocka och allt såntdärina och hem igen. Tyckte att jag var väldigt förtjänt av att få sova pga den lilla sömnen jag fått det senaste. Sov fram till halv 12, då jag skulle ringa ett samtal sen somnade jag om tills två, halv tre någon gång, det var otroligt behövligt. Trots att jag hade en sjuk dröm. Vi var hemma hos Krus på fest för han fyllde år, det började brinna och bivi skulle ta oss ut, vilket slutade med att en gubbe lurade oss och dom skulle spränga hela Vänersborg! Men men. Efter sömnen kastade jag mig in i duschen, gjorde mig iordning och åkte till Rostskyddet!
Nu sitter jag hemma hos Emelie och väntar på att hon ska bli klar i duschen, dricker mitt goa kaffe och har precis tagit en rök. Vad som händer ikväll återstår att se!

Är lite smått förbannad också, blir kanske ingen träning på söndag, väldigt oschysst så att säga. Men jag ger mig icke!

Undra om Emelie drunkat i duschen tro? Och Oscar den fjompen vägrar gå ut för att det blåser lite ute, man har väl inte dött av lite blåst?! Och du kan ju inte direkt klaga på att frisyren blir förstörd!

Nu närmar det sig..

Nu känner jag hur fruktansvärt trött jag börjar bli.. känner att jag aldrig mer kommer vakna om jag somnar, typ! Haha.
Men kan inte somna än. Ska kanske köra Emelie till Trollhättan och har en annan grej jag måste göra först, men det är för tidigt! :)

Övertrötta klubben!

Som sagt.. somnade runt åtta imorses och blev väckt vid tio. Var bara att kasta sig upp ur sängen och hoppa i ridkläderna, veterinären hade avlagt en tid halv elva! Raspningen gick  bra, Naela vad lite "taggig" i munen, men nu är hon fin igen! Efter veterinärbesöket var jag snäll och körde min syster till NÄL, blev sittandes där en stund. När jag äntligen kom hem var det bara att göra sig iordning och dra in till stan och fika med bästa Tessan och besöka rostskyddet en sväng, sen var det hem igen, Hanna skulle komma förbi och prova min balklänning, sen blev det Rosskyddet och grottan igen! Nu är jag hemma och vänder, ska slänga på mig ridkläderna och åka ner till stallet. Har nu varit vaken sen kvart i ett igår lunch, förutom mina 2 timmars sömn imorses, inte dåligt! =d


Yes!

Fick sovit två timmar, inte dåligt!

Njutaren...

Såå... nu ska jag njuta av en go 9-dagarsledighet, förhoppningsvis om det inte blir någon/några extra turer! Men först och främst ska jag sova en stund innan Ulla ringer och väcker mig, då är det dags för veterinär besök igen, dock inget allvarligt denna gången, hästarnas tänder ska raspas! Godnatt!


Yes!

Nu ska jag bara dra på mig arbetskläderna och sen slänga mig upp på min bike! Richard har jobbat ikväll så det är förmodligen kaos! Haha! Ne, jag skoja! Sov så gott sen, igen! :)


Andra Avenyn! <3


Då var Andra Avenyn slut för denna säsongen! :( Och börjar inte förräns 8:e september igen. Vad ska man titta på nu? :(

Shoppinglistan växer....



Vill verkligen ha en ny nosgrimma som passar till det nya tränset! Denna finns på Agersta shopen, men ska kolla på SM om dom där jag köpte gränset har en nosgrimma som passar mer! :) Vore fräckt att ha en nosgrimma som ser precis ut som pannbandet, kan ju hålla tummarna!

Min shoppinglista växer bara mer och mer... har funderat i år på en till grej jag måste köpa, eller måste och måste, som jag är jätte sugen på att köpa kanske låter mer passande, vore verkligen skit kul med en sån! :) Men det får kanske bli efter sommaren då det kostar en smula... men det vore toppen med en sådan! :D så vi hoppas!

Nu ska jag däremot försöka blunda en smula!

Veckans tisdag..

Min dag i det stora hela. Somnade vid åtta och sov till kvart i ett. Åkte direkt till stallet, byte hage på hästarna, mockade, storstädade i min ryktlåda, för fyfan vad den såg ut! Men nu är den fit for fight igen! Sen släppte jag tillbaks hästarna, tömkörde Naela, gav hästarna middagshö, fyllde på vatten och åkte hem! Har inte hunnit så mycket mer än det, har ätit och duschat också! Nu ska jag vila en stund innan jag ska till jobbet! :)

Snart kommer det en ny bloggdesign :)

Godnatt!

07.22 - Nu ska Hannah Montana gå och lägga sig, godnatt!


Då var det dags..

Har vilat mig i lite över en timme nu, ska snart slänga i mig en smörgås tänkte jag, sen blir det att pallra sig bort till jobbet, 21-07. Sov så gott alla söta människor!


Dumma bil!

Det gick inte att pilla till det där problemet på min bil, så jag ska be SAABexperten Sebbe att göra det! :) Kom hem för en halvtimme sen typ, har käkat dagens mål och nu ska jag snart vila mig en stund innan jag ska till jobbet!


Underbara Phil Collins!



Björn Skifs(?)  väl?!

4:e maj... redan.

Måndag idag, ny vecka och massa nya möjligheter! :D hur härligt är inte det?!

Unade mig att sova till tolv idag eftersom jag ska jobba natten. Denna månaden börjar bra, gör två nätter sen går jag på nio-dagars ledighet, superskönt! :) synd bara att man inte har pengar så man kunde tagit en sista minuten, det hade varit så gott! Men men!
Har hittils bara hunnit med att vara hos Naela idag. Red i paddocken idag och det gick super! Hon galopperade och travade på en liten volt, jag är gör nöjd! Däremot måste jag blir bättre på att rida i paddocken, för det behövs verkligen!
Nu ska jag snart sminka mig, blåsa håret och platta det, så ska jag åka bort till Rostskyddet, Monne ska greja lite med min bil och jag & tessan ska ta en promenad längs kanalen med Donna!


Älskling! <3


Min vita kärlek! <3

Mys-Söndag!

Dagen har spenderats på rosskyddet och Kärsbol, kvällen har spenderat i stallet, fruktansvärt härlig söndag! :) Nu ska jag göra mig iordning för söndag-kvälls-mys! :)



Moha. Jag åkte fast i min första poliskontroll igår och fick blåsa. hehe!

Tro det eller ej..

Tessan ringde mig 10.41, nu är klockan 11.00 och jag har ätit, duschat och sminkat mig! Slå det om du kan!
Nu ska vi till Kärsbol och köra cross!

Funderingar...

Klockan börjar sakta men säkert närma sig fyra. Har haft förträfligt trevligt och roligt ikväll/natt. Har stor bestlutsångest nu. Om vi ska till berget, sova eller skita it ba?! Svårt alltså.. Tessan ska lixom ringa och väcka mig om några timmar, vi ska till Kärsbol och köra cross, hela goa gänget!

Gamla älskade Frizon låtar..

Sitter och lyssnar på massa gamla goingar så jag delar med mig!



Bara några få av alla goa! =) Försöker hitta min och Emmo favorit, men hittar den inte, men slänger upp den när jag gört!

3:e dagen gilllllt..

Hopp! Idag tänkte jag vara lite somrig och rida ner till vattnet och bada Naelas fossingar, men på något vänster hade det blivit förfärligt mycket sten i vattnet :S Så det blev inte så överdrivet mycket badande, men det jämnade ut sig med att en jädrans massa träd låg över stigarna så det blev en hoppdag idag istället, det gillade hon! Sen tog vi en race galopp över ängen... tjoho!!
Nu ska jag snart göra mig iordning, bege mig hem till Emelie, förfesta hos Oscar och infyttningsfest hos Bea, det är nice det!


Steps 5,6,7,8

En riktig gammal goding! :D



Årets grillfest hos Steve!

Sicken toppen dag det var igår! Först åkte vi upp mot Kärsbol runt halv tre tiden. Körde en massa cross och fyrhjuling och herrejävlar vad roligt det va! =D När vi skulle dra oss tillbaka fick jag åka bakom Måns när han körde gärnet, helt sjukt vad fort det gick, fruktansvärt kul var det i alla fall och längtar tills nästa gång! Blev tyvär inga bilder!
Sen blev det vidare in till spökhuset där vi gjorde oss iordning och åkte sen över vägen bort till Steve där det var dags för årets grillfest! En riktig toppen kväll! Massa goa öl, folk, musik, skratt, mat och helt otroligt roligt!

Lite bilder, dock inte många då kameran låg i bilen i stort sett hela kvällen:


Bästa brudarna! <3


Steve och Morgan brände några däck, det slutade inte så bra! haha


Tjusigt!


Och idag mår jag faktist bra! :D Ja, alltså förutom min sjuka så ja! Idag måste jag städa sen ska jag till min älskling! :)

Valborgsfirande i Tveten!

Igår blev det ett trevligt  Valborgsfirande hos Peter, med grillning och en eld! Gör trevligt! Blev även en sväng till Vessby & Krus! Lite bilder från gårdagen!


En Hanno


Pojkarna står där bak och tänder på


Vi va några tappra som trotsade kylan och tittade på elden! Vi passade på medans halva styrkan var i maskinhallen, elaka som vi är, haha!


Det brann bra


Två babes!

Nu ska jag äta middag med familjen och mormor sen ska jag till Kärsbol och köra cross! Ikväll är det grillfest hos Steve, då jävlar!

RSS 2.0