Vila i Frid en del av nisse!

Lystring alla mobbare, nu har jag tagit bort mitt stänkskydd!!!! Så nu kan ni sluta mobba mig!
Och jag gjorde det helt själv! Jag är grym!

Haha!

Då blir man dåligt förbannad!

Ursäkta, men jag har haft noll tid att skriva något! Sorry!
I Onsdags så jobbade jag, vad gjorde jag sen? Jag har inte den blekaste faktist. Något gjorde jag eftersom jag inte var hemma, men vad?!
Torsdagen bestod också av jobb, jobbar ju så långa dagar så innan jag är färdig med jobb och häst så är klocka närmare sex på kvällen. Så torsdagskvällen spenderades med Emelie och Carro, sen körde jag dom till Lipz och sen blev det ju raka vägen hem till sängen! Fredags var det jobb igen, ovanligt säg, sen var det bara att slänga sig ut till stallet, kiropraktorn skulle komma till Naela. Det var väldigt spännande. Men efteråt var jag inte lika glad! Visst, hon var jätte bra och gjorde ett skit bra jobb, men det är mig själv jag blir arg på! När ska jag få till min häst?! Känns nästan som jag inte har någon ork kvar till det längre för nu känns det inte som vi kommer längre. Visst, jag har lärt henne en hel del och det är ju inte samma häst som det var för fyra år sen, men nu har vi stannat och stått till ett bra tag! Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara så att någon ska förstå. Men jag blir så besviken och det känner mig en smula värdelös för man försöker verkligen och kämpar som en idiot, men när ska det ge resultat?
Det är väl antagligen bara att forsätta och kämpa ännu mer.. Hon kommer i alla fall tillbaks om två veckor och då hoppas jag på något annat!
Kvällen igår spenderades ute på Onsjö, Becca hade sminkparty. Så jag, Friberg, Jennie, Sandra och folket var där. Roligt att träffa alla människor som man knappt träffar längre eftersom man inte går i skolan! Det var svindyra saker i alla fall, dyra märkes grejer från en "stylist" från USA eller vart han nu var ifrån. Så jag köpte bara ett Schampoo och en foundation, sammanlagt 300 kr! OMG!
Idag var jag uppe med tuppen som alltid, skulle ut och hjälpa till med hästarna och linda av Naela. Tog en promenad på typ 30 min, hurtigt klockan åtta på morgonen. Fast det var nog inte meningen att jag ens skulle åka till stallet idag. När jag sen skulle släppa ut Naela så var ju de andra hästarna redan ute i hagen, och då ska dom självklart stå och trycka vid grinden och tro att dom ska få komma ut igen. Och inte som om det vore nog, så kommer grisen såklart, som Naela inte gillar för fem öre. Så vid sidan av henne går grisen och bakom grinden står det två stördhästar ivägen, så hon får lite paniko och hästarna fattar ju såklart inte att dom ska flytta på sig så hon kastar sig och jag flyger efter och grinden med ström i fatsnar i hennes enorma svans. Yes! Men den släppte till slut och det tog 20 minuter att få ur och i hästen ur hagen igen, för hade jag inte gjort det då, så hade jag väl aldrig mer, nästan, fått ur henne ur hagen. Lyckat må säga! Men hon verkar må bra över sin galna morgon!
Nu kom jag typ nyss hem från siba. Har äntligen fått tummen ur att köpa mig nya leggings eftersom jag pajjade dom förra utekvällen, fick köpt mig en ny klänning också, så vi får hoppas det blir snyggt! Så jag sätter väl tusen spänn på nu att jag inte har några hela strumpbyxor någonstans, då blir jag förbannad!
Strax ska jag äta mat, sen ska jag börja göra mig iordning och ikväll blir det inflyttningsfest hos Hultbull i Trollhättan, om det blir utgång eller inte det återstår att se!
Nu skulle jag behöva en såndär "kick" dom sålde igår, så jag kunde bli pigg de närmsta 8 timmarna!

I taket lyser stjärnorna

På fredag har den premiär :D Har läst boken men och den va grymt bra! Får se om filmen är lika bra.

Mitt gamla skåp från åttan är med på film, weho!

Lönedag är happy dag!

Idag är det den 27:e, vilken innebär lön, den bästa dagen på hela månaden. Älska alla dessa tusenlappar, mums!!
Räkningar för 6000, kiropraktorn 600kr , lagt undan 5000 till sadeln, handlade hos Stefan för 800 idag! Yes!!!! Har iaf äntligen fått köpt egna back on track lindor, 600 kosta dom, men hjälper det så är det värt det. Köpte svarta så inte skiten syns så jävla väl som dom gör på dom vita!
Nu ska jag äta lönepizza med syster! Sen blir det mata hästarna och avla ceasarriddare!


Ture Sventon Temla! Mums!

Nu har jag tagit årest temla oskuld! Temla, som Ture Sventon alltid sa. Haha! Blev en mysig fika med Emelie, Cissi och Tessan. Efteråt blev det lite affärstitt och sådant!
Och alla tjatar om att det är alldeles för tidigt att äta semla nu! Jag vet inte ens när man ska äta den? Och ska jag vara ärlig, så skiter jag fullständigt i det. Semla är lika gott när som, sen kvittar det om det är Januari eller februari eller när man nu ska äta den. Någon som vet? slut diskuterat!
Skulle till och med kunna dricka julmust året om.. varför inte lixom?

Nu väntar jag på att Ulla ska hämta mig om en liten stund så ska vi till Blåsut, hem tll Majsan!


Ser väldigt frästande ut va?

Ny vecka... igen!

Då var denna helgens jobb över också! Varit ganska jobbigt då jag bara jobbat med vikarier, men det överlevdes.
Filten-Larsson var i alla fall helgen höjdpunkt! Haha. Goaste tanterna och gubbarna har vi!
Idag var det ingen sovmorgon inte, var uppe med tuppen och släppte ut hästarna och red. Naelas gallor kände för ovanlighetensskull bra idag, mindre än vad dom brukar vara... man ska inte ropa hej förräns man kommit över bäcken, men jag hoppas verkligen nu! Imorgon är det löning så då måste jag ut till Stefan och köpa egna Back on Track lindor!
Nu ska jag strax ner till stallet igen och ge hästarna middagshö, sen ska jag dricka kaffe och äta Semla med friberg! Ikväll är det plastparty hos Majsan!

Tidig morgon...

Klockan är snart kvar i sex, jag ska snart äta frulle, sen ska jag ner till stallet innan jobbet, kan räkna nattens sovande timmar på en hand, nästan en halv, denna dagen kommer bli lyckad, jippi!

Dagens hajsa och dajsa!

Dagens Hissa: Alla goa tanter och gubbar på jobbet. För dom älskar mig jämt och ständigt! <3

Dagens Dissa: Naela gallor. För jag hatar dom! =(

Dagen i punktform..

* Stallet, rida
* Sova
* Jobba
* Stallet, linda Naelas ben
* Sova


Fyndaren!

Nu har jag och mor varit i stan och jag gjorde ett riktigt fynd. 4 bh:ar, 2 par trosor och 2 par strumpor, för 200 kr, det kallar jag bra! :D haha!
Nu ska jag se klart på One Tree hill avsnittet jag inte hann igår, sen ska jag åka ner till stallet och linda Naela och släppa in hästarna. Blir det träning sen tro? Emelie bangade ju såklart, så får se om jag åker själv, annars ser det ut som det lutar åt att åka till Hultbull! Vi får se, vi får se!

Min syster är så störd! Mamma hade gjort någon ny gryta med köttfärs idag, så frågade jag henne om hon hade smakat på den.
- Ne, jag äter in kött längre.
- Nehe, varför inte då?
- För det är ju döda djur.
- Så du är vegetarian nu?
- Ja det är jag
- Vet du om att om du inte äter kött, så måste dom slakta mindre djur och då skickar dom djuren till utlandet istället och så dör dom i transporten?
- Oj, gör dom? Då måste jag äta kött!
Så tog hon världens största portion med köttfärs. hahahaha!

Back on track... igen!

Nu har Naelisen fått massage. Hon var stelare än vanligt idag och speciellt i ryggen. Men det berodde förmodligen på att dom spänner sig när det är halt ute... får hoppas på det! Gallorna var skit som vanligt... jag hatar gallor! Skit! Så nu ska vi börja med Back on track lindorna igen! Så ska sätta på dom ikväll när jag tar in dom. Men det verkar som vi kom fram till en förklaring till varför hon har fått dom, och det är inte under våran tid tillsammans, eller jo på sätt och vis, men inte under tiden som jag har ägt henne. Anita var väldigt snål med skoningen, helt skulle alla skor ramla av innan hon skodde, vilket ibland kunde ta en 12 veckor ungefär, alldeles för länge! Där kan vi ha en stark förklaring! Men nu får vi hoppas att det kanske löser sig bättre denna gången....
Så nästa massage är 23:e april! Nu ska jag in till stan och handla med mor..


Nej!

Säg inte att jag håller på att bli seg på att gå upp på morgonen?! Det får inte ske!

Inga ord som räcker


Tack för ikväll!

Jag saknar dig redan...

..min kära tungpiercing. Riktigt så illa är det inte. Har varit iväg idag och köpt en kortare stav, och den är verkligen kort jämfört med den gamla så jag kan knappt pilla med den =( attans! haha.
Annars så har jag och Angelica sprungit runt på Oden, där träffade vi Brodd som jag inte träffat på över ett år och sen åkte vi till siba och sprang runt, fick köpt en present till Evelina som snart fyller år och där träffade vi på Leinonen, som jag inte träffat sen studenten, sen blev det brunmaskien!

Dagens hissa: Piercing och tatto killen på Fairline. För han alltid är så snäll och trevlig.

Dagens dissa: Leggings på Gina Tricot. Det var helt utplockat, nästan, så det fanns inga i min storlek!


Nu ska jag strax se en skiva till av mitt älskade på en trä kulle.

Fortesa Hoti



För er som inte vet så är det hon som spelar Roxana i Andra Avenyn, king!

Snooooooooooozzzzeeee.

Tänka sig, imorse var jag så trött så jag snozade och somnade om lika fort igen. Jag som hatar snoze knappen, haha! Det var faktist ganska gött.
Sen åkte jag ut till stallet & släppte ut hästarna och red. Idag hade Naela en dålig dag och lyssnade inte ett skit. Jag hatar såna dagar, men dom måste väl finnas, för man kan väl inte ha bra dagar jämt?
Nu har jag precis ringt till lönekontoret för att se vad många las dagar jag har, men hon som har hant om Lundala va inte där, sen har jag ringt till bemaningen, men det fanns inga jobb alls... paniken eller?!

Nu tittar jag på gårdagens avsnitt av Andra Avenyn, eftersom jag missade det!


Hamza gullet, Mohammed El Assir är tillbaks i Andra Avenyn! :D

B A D

Har du någonsin haft en dröm som kändes så verklig att du inte visste vad du skulle tro när du vaknade?
Vad skulle du göra om det du trodde var sant, var falskt?
Och om det du trodde var falskt var sant?
Skulle du söka tillflykt i drömmarna i hopp om att hitta en mer fulländad verklighet?
Ibland överträffar livet drömmen.
Det enda sättet att vakna är att möta det som ligger dolt i en själ.
Din enda hörhoppning i de mörka tankarnas stund är att du inte är ensam.

No bad-hair-day, jobbet gick bra, Naela vad snäll, tränat har jag gjort, så vad är det då? HALLÅ?!


Vart finns ni då?

Kvällsskratt...

Idag har jag fått fyra kommentarer för min nya hårfärg... 3/4 va bra. Haha!
"Du ser fem år yngre ut när du har ljust hår". Det är väl inte så roligt eller?!
En kommentar för min ålder!
"Ja, för du är väl lite över 20 år väl?"
Och en sista, den bästa, haha!
"Du, jag har bäddat upp min säng så jag ska sova nu, vill du sova med mig?!

Två veckor kvar nu... vad fan gör jag sen?!

Omg!

Shit vad trött jag blev helt plötsligt... inte bra! Ska strax göra mig iordning och cykla till jobbet (förhoppningsvis har jag inte punka när jag ska hem). Får bli en powernap på rasten så jag orkar hålla igång i åtta timmar. Yes, så får det bli!


Vecka fyra..

Tänka sig att det redan är vecka fyra.. jag tycker tiden går alldeles för fort!
Imorse var jag ute och släppte ut hästarna och red. Naela satte alla gångarter klockrent idag, gud så glad man blir då! Så fick hon galoppsa lite också och då blev hon jätte glad! Min häst är verkligen världens bästa!
Diana fick åka in med Lucas till vet imorse också, han ville inte gå på transporten, därför ska man ha en islandshäst som man kan lyfta på, men tillslut fick vi på honom i alla fall.
Om en stund ska jag åka in till stan och hämta mitt välkomstpaket från facket, undra vad det kan vara i tro? Det återstår att se.

Nå, vad är mer inplanerat denna veckan?
Måndag: Utsläpp, jobba
Tisdag, Jobba, träna
Onsdag: Utsläpp
Torsdag: Massören till Naela, insläpp
Fredag: Jobba
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba, middagshö!

Blir väl någon mer träningsdag också hoppas jag! Men nu måste jag åka. Ciao

Landis Årsmöte 2009!

Idag åkte jag, Emelie, Ulla och Majsan på Landis årsmöte! Det vart hel galet kan man väl säga.. Gpsen vägrade hitta Forshälla bygdegård, men som tur är så finns Eniro. Men det slutade med att vi åkte till fel bygdegård...
- Varför har han ringat in kyrkan?
- För bygdegården ligger vid kyrkan.
- Nej det gör den inte alls, nu åker vi hitåt.
Så får jag tag på papprena efter en stund och läser.. "forshälla bygdegård ligger söder om forshälla kyrka".
- Men va fan Hanna, varför sa du inte det tidigare?
Men när vi kom fram så var det fel Bygdegård som sagt, haha! Så fick ringa Marika och till slut kom vi fram... fint folk kommer alltid sent!
Det var ett intressant möte och sådär. Nu till våren ska det vara en TREC tävling vi ska vara med på.

Vad TREC är.
 ävlingsformen är gjord för att bedöma häst/ryttare i de hinder och svårigheter man kan möta i sitt dagliga ridande i naturen och längs våra ridleder. En tävling innehåller tre moment och kan ridas som en- eller tvådagarstävling.

ORIENTERING PÅ IDEALTID EFTER KARTA - Banans längd kan variera mellan ca 1 mil och upp till 4 mil på högre nivå. Det är inte det snabbaste ekipaget som vinner, utan det som rider närmast den utsatta idealtiden och har prickat in alla kontroller rätt. Max 240 poäng.

RIDBARHETSPROV - Inom en bana med 2-4 meters bredd och 75-150 meters längd skall hästen visa prov på mycket långsam galopp och mycket snabb skritt. Ekipaget tilldelas poäng beroende på hur lång tid man behövt för att att avverka respektive sträcka. Max 60 poäng.

HINDERTEKNIKBANA ("FÖRLÄNGD TRAIL") -  Banans längd varierar mellan 2,5- 5km längd och ska ridas på en idealtid. Banan ska innehålla valfritt (upp till 16) naturliga eller uppbyggda hinder. Hindren bör motsvara svårigheter som en ryttare kan möta under en ridtur. Lydighetsmoment som att ryttaren sitter av och hästen skall stå stilla utan ryttarens fysiska påverkan en utsatt tid kan också ingå. Max 160 poäng.

Verkar extremt kul i alla fall! Sen i September ska det förmodligen bli en föl och unghästmönstring på Nuntorp, som förmodligen kan bli en Islandshästen dag, spännande! :D och tävlingar under året!
Köpte även Landis Kalender för 2009, Naela är ju med i September, hehe! =)

Efter mötet och insläpp så skulle jag och Emelie åka och träna... men hon är ungefär lika bra på att kolla träningstider som hon är på ett läsa kartor.. så vi åkte och tvättade min bakruta istället, eller jag gjorde det och Emelie skämde ut mig inför hela Preem! Den jäveln. Hämnden är ljuv ska du veta! Snart ska vi spela patiensduell och jag ska skicka in kort för framkallning! Se ya!


Till alkisaffären

181 dagar kvar!!



Fin lördag morgon..

Idag ser det ut att bli härligt väder ute, skönt! Idag klev jag inte upp från sängen förräns efter tolv. Då åkte jag ner till stallet för att ge hästarna middagshö men Diana var ute och red så hon var snäll och skulle ge dom efteråt istället. Så nu sitter jag här. Filmen igår var väldigt bra och rolig, så funderar du på att se den, så gör det! Men säg mig, är Jim någonsin med i en dålig film? Jag tror inte det. Däremot har han börjar bli gammal nu och det märktes. Men som sagt, en sevärd film var det! Får se när man går på Bio nästa gång, nu var det 1½ år sen. Det får bli snart igen, för det är så mysigt, hehe!
Nu blir det nog lite travian spelande, måste städa på mitt rum också, men det är ju så fruktansvärt tråkigt! Sen om några timmar blir det ut på en liten ridtur. Vad resten av dagen har att erbjuda återstår att se... Har du något förslag?

Seg i huvudet...

.... är jag just nu.

Jag och syster har varit ute och ridit på våra pärlor. Vi red till vargön och det tog cirkus 1½ timme. Jag har aldrig varit med om att vi haft en "normal" ridtur tillsammans, vad nu en normal ridtur är för någonting?
- Hjälp, tåget!
- Shit!
- Du, klockan är ju fan fyra, då kommer det ju två tåg!
- Men tölta då för fan!
Haha. Våra hästar gillar inte tåg förstår ni, dom låter och tutar och det är dödsfarligt.
E. - Jag har aldrig ridit över bron härborta.
H.- det jar jag gjort, däremot är jag skit rädd varje gång att hon ska bli skrämd och hoppa över räcket och ner i vattnet, för eftersom jag sitter på så dör ju jag också.
E. - men va fan Hanna, det har jag aldrig tänkt på, nu blev jag fan skit rädd!
Haha!

Vette fan vad jag hade gjort utan min underbara häst och dessa underbara människor. Om du aldrig har suttit på en häst så kan du inte ens föreställa dig vad jag menar. Finns det något bättre än att sitta upp på en underbar varelse och bara rida iväg? Du glömmer alla bekymmer och känner dig helt fri? Du släpper allt och låter det bara flyga iväg. Det enda du har i tankarna är dig själv och den stora maskinen du har under dig. Att bara rida runt och lyssna på alla små ljud som kan låta i en liten skog. Det är världens underbaraste känsla och jag skulle inte byta ut den mot någonting. Efteråt känner man sig så stark och lättad, och redo för nya tag. Utan min fina häst hade jag aldrig varit den jag är idag, jag hade aldrig varit så stark, och de underbara människor man delar dessa goa ridturer med gör ett stort plus i kanten. 
Känslan när vinden slår emot dig när du galoperar i fullt ös och det går så fort så tårarna börjar rinna, går den känslan att slå med något? Den slår allt med hästlängder... detta är det underbaraste jag varit med om och jag är så glad att jag får uppleva detta, tack!


Nu ska jag göra mig klar och åka och hämta Angelica så ska vi på Bio, Yes man med Jim Carry!


Mer...

Har du någonsin tittat på en bild på dig själv och sett en främling i bakgrunden?
Man kan ju undra hur många främlingar som har bilder på dig?
Hur många ögonblick i andras liv har vi deltagit i?
Fanns vi med i någons liv när dennes dröm blev verklighet?
Eller när dennes dröm dog?
Försökte vi komma in?
Som om det var vårt öde att vara där?
Eller blev vi överraskade av kameran?
Tänk efter.
Du kan vara en viktig del av nån annans liv.
Utan att ens veta om det.

Det kommer en tid då allas liv spårar ur.
I ett desperat ögonblick måste du välja riktning.
Kommer du att kämpa för att hålla dig på rätt väg?
Kommer andra att bestämma vem du är?
Eller bestämmer du själv?
Kommer ditt val att förfölja dig?
Eller kommer du att välkomna din nya väg?
Varje morgon väljer man att fortsätta framåt.
Eller att ge upp.


fortsättning på kvällstankarna... eftermiddagstankar.

Men då och då går några vidare för att få ut nått mer.
Nått som finns bortom smärtan att vara ensam.
Och bortom modet som krävs för att släppa in någon.
Eller att ge nån en chans till.
Nåt som finns bortom drömmen man klamrat sig fast vid.


Det finns ögonblick i livet när man står inför ett vägskäl...


One tree hill säsong fyra!

Är inne på säsong fyra på One tree hill, och det är så sjukt spännande.
Kommer Cooper överleva? Vad händer mellan Brooke, Lucas och Peyton? Kommer Dan att hämnas på Deb och hur blir det med Karens barn? Det är så sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt spännande och så jävla bra! =D Så nu ska jag se två avsnitt till innan jag ska ut och rida... Om ni inte kollat på OTH, så GÖR det! Ni lär inte bli besvikna!


Morgonstund har guld i mun!

Det var ju inte dåligt skönt att se att klockan var 11.00 när jag vaknade idag... behövligt! =D
Snart ska jag äta frukost sen måste jag bege mig till FS och fixa ett nytt träningskort... men.

Kvällstankar

Det finns ögonblick i livet när man står inför ett vägskäl.
Valen man gör då kan påverkas hela ens framtid,
När man möter det okända väljer de flesta att vända om och gå tillbaka.



Jag förstår varför jag känner mig så kluven... dag ut och dag in.

Välkommen min ledighet!

Ja, som jag skrev igår så skulle jag vara hurtig och cykla till jobbet, sista gången jag gör det för fan! Jävla as cykel! Jag cyklade innan jul för jag inte hade någon bensin, när jag skulle cykla hem så var det såklart punka, och igår cyklade jag igen, och vad tror ni jag har när jag ska cykla hem? Jo punka!!! Jävla skit cykel och cyklande överhuvudtaget, så jävla förbannad man kan bli. Minusgrader var det igår också när jag skulle hem och jag fick ju cykla som en jävla idiot, sånt gör en förbannad kan man lugnt säga!
Idag har jag jobbat igen, 6:45-15.30, nice! Jao! Nu är jag ledig fredag, lördag och söndag, och jobbar inte förräns kl 13 på söndag.. så denna ledighet är inte helt fel alltså, hehe! Börjar bli sjuk nu också, haft feber och huvudvärk i två dagar.. så som jag flänger och far hela tiden är det väl kanske inte så konstigt så denna helgen blir förmodligen lugn, fast det vet vi ju inte förräns på söndag kväll när den är slut.. men det är behövligt i alla fall!
Idag har jag även varit ute på en underbar ridtur på min underbara ponni. Vad skulle jag göra utan henne? shit, det skulle aldrig gå, verkligen aldrig! Imorgon ska jag och sys ut på långtur till Vargön. Ikväll finns det några alternativ, vara hemma och ladda upp batteriena för en gångs skull och se lite OTH, umgås med vänninor och sola, eller åka till stan och se på Transporter 2?! Vi får se vad det blir. Ciao sålänge!


Ni får tro det om ni vill!

Idag är det onsdag och den här onsdagen är inte speciellt händelserik. Imorse släppte jag ut hästarna och sen longerade jag Naela, jag kan väl bara säga det med ett ord, överskottsenergi! Kan man lugnt sagt säga att hon hade. Sen åkte jag hem och vilade en stund och nu gick jag upp för en liten stund sen av att min bror tyckte det var skit roligt att spela hög musik. Springer runt och gör mig iordning nu och ska strax.... tadadaaamm.... tro det eller ej, cykla till jobbet. Jag har inte cyklat till jobbet (eller någon annan stans heller för den delen) sen jag köpte min bil. Men nu jädrans så! Idag är det en 13-21 tur och APT som gäller.


Ciao!

Idag är det år 1952

Ja, idag är det år 1952.. enligt en tanta på jobbet. Hon tyckte jag skulle gifta mig med henne son så jag kunde bli hennes sonhustru eftersom jag är så söt. Då frågade jag vad gammal hennes son va.
"Ja, han är fördd1930, så han är 22 år!". Jag älskar mitt jobb och mina tanter. En tant fick urspår och började skälla på oss, när hon var färdig säger en annan tant "det där va verkligen en fempoängare" så king! haha.

Nu kom jag precis hem från stallet i alla fall, har varit ute och ridit i mörkret, läskigt läge. Nu ska jag läsa klart "direkt ur livet" i Allas, sen ska jag till stan och se på Transporter 2 och Andra avenyn, det slutade så spännande sist gång... ihhh :D Kollade även klart på One tree hill säsong tre igår, har ju haft ett litet uppehåll, och det slutade också så sjukt spännande, så säsong fyra ligger i dvd hyllan och bara väntar på att bli sedd av mig, wehej!
Nu måste jag läsa och byta om. Se ya!

Efter en lång väntan...

Så börjar äntligen Andra Avenyn idag :D


Filmtips!


En mycket bra och sevärd film!

Tiger youghurt!

Idag var en såndär seg morgon, då man bara vill dra täcket över huvudet och somna om i några timmar till.. men plikten kallar så här får man inte slöa. Idag är det 7-16 som gäller och igår var det 6:45-15.30, det är ett hårt liv vi lever.
Igår efter jobbet åkte jag till stallet och vi slängde ut julen, väldigt skönt att få det gjort. Min häst slängde även upp en kick mot Lite. Min häst är en av världshistoriens snällaste hästar, men igår hade hon en "bad-day". Blev inget ridit igår, det regnade så djävulskt, skit. Får hålla tummarna för idag istället. Tränade igår också, för första gången på tre veckor, usch så lat jag har varit. Men har inte fixat ett nytt kort än... så motivationen kommer nog tillbaks snart!
Ja, och vad har min rubrik med detta att göra? Jo, jag sitter och äter "tiger" youghurt, skit god är den, smakar päron :)
Men nu är det dax att äta upp och pysa till jobbet... ha en bra dag!


Helgen



Måndag morgon!

Det sägs att det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.

Nu har jag försökt och det går inte, kan du?

Måndag idag. Ska jag klara det tro? !

chill söndag!

Hör och häpna, jag är inte bakkfull idag, stort plus! Och tro det eller ej, men idag vaknade jag 12:05, herregud, jag har kanske äntligen börjat sova längre på lediga dagar, det var på tiden. Nu blir det chill ett tag, sen ska jag och syso till stallet när hon slutat och ikväll, ja vad händer då?

Lördag = vara full!

Gud så skönt att äntligen få vara lite ledig, det är inte helt fel. Igår efter jobbet åkte jag till stallet, red bara en kort sväng eftersom klockan var mycket och det var mörkt. Sen var det raka vägen hem och duscha, sen åkte jag in till stan och plockade upp Angelica så åkte vi och sola, aj aj jag har bränt mig, haha, det kliar en del, men det går nog snart över så jag kan sola snart igen. Efter solningen åkte vi till stallet och gav hästarna mat sen bar det vidare till Trollhättan så åt vi kinamat, så gott. Friterade räkor, bambuskott, kastanjer, ris, kyckling och massa annat gott. Till efterrätt var det fritierad banan och glass, ibland får man faktist unna sig. Roligt med folk som går förbi utanför ocks, dåligt förvånad jag måste sett ut, haha! Vi hade i alla fall jätte mysigt. Sen åkte vi hem till Angelica & Marcus så la hon i de blonda slingorna i mitt hår, det tog väl nästan tre timmar tror jag, haha. Men jag är nog ganska nöjd tror jag, får vänta och se lite! :) Tack Angelica för en toppen kväll!
Idag sov jag som sagt till kl elva, fattar ni, klockan elva?! Ibland förvånas jag av mig själv. Åkte ut till stallet en stund efter jag vaknat, red en skogstur idag. Ibland blir jag så trött på hästjäveln! Hon har massa överskottsenergi nu efter vintervilan så hon skulle bara rusa genom hela ridturen, men kan inte släppa henne riktigt än eftersom hon stod såpass länge, men det fattar inte puckohästen! Men i slutet av nästa vecka ska hon banemej få springa av sig! Har städvecka denna veckan också så skurade inne i foderkammaren också, och nu sitter jag här. Har precis pratat med Malin och planerat för de närmsta timmarna i alla fall, sen får vi se hur kvällen slutar. Hon hämtar mig kvart i fem, så släpper vi in Naela, sen vidare till Göthe och sen får vi se vart vi hamnar någonstans.. det återstår att se.
Så nu borde jag egentligen sluta skriva och göra mig iordniong istället, har ju en hel del att göra, och ska vara klar om 1½ timme, omg, jag är ju faktist tjej. Lite småplock här och lite småplock där! Ni vet! Ne, får väl avrunda här då så jag hinner med allt... för det var väl inget mer jag skulle skriva?

Gäsp!

Shit.. jag gick upp klockan elva idag.. när gjorde jag det senast? Snart blir det en ridtur!

Tidigt kan man väl säga?

Klockan är 06:18. Ska göra min frukostssmörgås alldeles snart, sen ska jag och nisse bege oss till jobbet. Börjar kvart i sju idag... till fyra. Döda mig!

Fakta eller fiktion?

Det sägs att det är omöjligt att nysa och titta samtidigt. så det bara måste jag prova nästa gång jag känner att en nysning är påväg.

Men först ska jag ut och rida i detta underbara väder, är det snö, slask eller regn tro?


Det är ju faktist kallt ute.

Brrrr, fan vad kallt det var att rida idag. Det var ju ändå "bara" 4- idag, i måndags när jag red var det 14-, 10 graders skillnad och ändå frös jag som bara den idag, det är konstigt det här alltså.
Idag fick Naela tölta en pyttebit, är ju bara tredje dagen jag rider idag så får ta det sakta men säkert. Imorgon jobbar jag kvällen så då kan jag rida när det är ljust ute, hatar detta jävla mörker, totalt kasst!
Om en liten stund ska jag och Nisse styra kosan mot Vänersborg och sjunga singstar hos herr och fru Bolinder/Nielsen, nice!


Arbetslös maybe?

Ännu en arbetsdag över. Dagens var i alla fall att någon eller något hade bajsat i korridorren. Hela dagen gick vi runt och funderade vad det var som luktade så mycket. Framåt lunch hittade en en bajskorv i korridorren, hahahaha. Så kul!
Mindre roligt är att 2:e februari finns en liten risk att jag blir arbetslös... känns sådär va? skit. Men vi får hålla tummarna för att det absolut inte blir så! Om en stund ska jag iaf åka till stallet och rida en ridtur på min underbara pålle :)


Inatt hade jag världens mardröm. Ni vet, sådär så man vaknar och inte vill somna om för man vågar inte drömma samma sak igen. Det var riktigt läskigt och drömmen var helt sjuk. Sen gick jag runt hela förmiddagen och tänkte på den jävla drömmen och fick ont i magen, usch. Tänk att drömmar kan göra så mycket, helt sjukt ändå! Får hoppas jag inte drömmer den 2 gånger till så den slår in bara....

Storstädning - halvt i alla fall!

Idag är det tisdag, redan den 6:e januari, tiden går alldeles för fort tycker jag! Idag har jag jobbat, som i stort sett alla andra dagar. Min tant fyllde år idag så vi gick in och sjöng för henne på morgonen. Tänk att en sån liten sak kan göra så mycket för dom. Hon blev super glad och levde på det hela dagen sen, det behövs inte mycket för att göra en gamling glad, det märks.
Jobbade en lång dag idag så efter jobbet blev det direkt ut till stallet. Satte igång Naela igår så red bara runt ekebacken. Uh det är så läskigt, fast nu börjar det ljusna, eller ne ljust är det inte, men det är mindre mörkt än vad det har varit vid denna tiden. Men jag är nästan helt hundra på att vi mötte en älg, det brakade i skogen precis bredvid ridvägen och något stort och farligt gick där inne, men som tur va så ringde min mobil precis då så jag överlevde... tur det!
Sen jag kom hem så har jag städat mitt rum. Säger bara, fyfan vad det såg ut härinne, jag kom knappt innanför dörren, såg ut som en jävla bombnedslag. Men nu är det jätte fint och jag ser golvet =) tyvär så hittar jag inte mitt träningskort trots att jag städat, det måste gått upp i rök. Så jag måste fixa ett nytt, förbannad man kan bli på sig själv. men men.
Nu ska jag snart åka in till stan och sola med Angelica =)


Min snygga ansiktsbränna från Turkiet va inte å leka med!!

Jag vet inte.

Kluven är bara förnamnet just nu...

Frågan lyder...

... kan jag gå ut imorgon tro?

Hanna-dagen!


Idag är det Hanna-dagen, jag har namnsdag, hehe. Varför man nu firar det har jag faktist ingen aning om, men kul med att ha ett namn i almnackan skulle jag tro. Min dag började med att jag vaknade och såg att det var 14 - ute, kände verkligen för att åka till stallet och släppa ut hästarna i denna underbara kylan. Vattnet hade frusit i stallet, jätte roligt, men mina fingrar frös då mer. Kranen vid Lokkurs box fungerade i alla fall så jag fick ta där ifrån och sätta på vattenkokaren, mysigt ^^ Hästarna kom ut ialla fall och fick sin mat. Sen åkte jag hem och sov en stund, behövde det efter helgen. Nu på eftermiddagen har jag varit hos mormor och fikat, hon gillar starkt när jag kommer, hehe. Sen blev det en färd till Trollhättan, skulle byta staven i tungan, men självklart så var det ju stängt, jag har alltid turen med mig. Så det blev en tur till COOP istället och köpte hårfärg, blond, shit! Så när Föräldrafällan är slut så ska jag färga håret... önska mig lycka till, för jag har inte haft någon tur med mig idag!

Snart!

Nu har jag bara 4½ timma kvar av min delade tur... gud så skönt =D

Gäsp!

Vaknade precis och ska alldeles strax åka tillbaka till jobbet och göra färdigt min delade tur. Imorgon är det delad tur igen. Jippi!


HJÄLP MIG!

Hur ska jag ha det?!

ska jag låta mitt hår vara som det är nu? (bild tv) Tråkbrunt,och låta min vanliga hårfärg växa ut så småningom? (det är en liten utväxt) Eller göra blonda slingor. Blir väl antagligen inte riktigt som på bilden... men. Vad?? Hjälp!

Alltså, låta det bruna vara kvar och den gamla hårfärgen växa ut (mörkblond) eller lägga i blonda slingor och snabba på utväxten lite?


Friday i´m in love!

Idag är det fredag. Härligt säger många, skit säger jag. Freag ---> Helgjobb! Weho!
Idag har jobbat som vanligt, gjorde bara en kort tur idag eftersom jag jobbar 22 timmar sammanlagt lördag och söndag. Efter jobbet åkte jag ut till stallet, mockade och gav hästarna middagshö. Sen åkte jag ut till Brätte Haga och mötte upp Jessie så köpte vi en vanlig saltsten och en såndär Himalaya (hur det nu stavas) saltsten till Naela, sen blev det solning. Efter solningen såg jag på film med en vän och nu har jag precis eldat mitt rum. Mitt IQ ligger på topp idag. Min sänglampa blir alltid så jävla varm så råkade jag lägga en kudde där på, och klockan gick och helt plötlisgt luktar det skit bränt, och jag fattar nada.. det var nog inte långt ifrån att det tog eld, och min kudde är alldeles svart :D haha, så kul!
Snart blir det duschen sen blir det sova... många timmars jobb framför mig, ser verkligen fram emot det, yes!


Igår..

Fick två samtal på tolvslaget igår... två av de vänner som betyder mest för mig =D ni vet vilka ni är! <3<3

Nyår 2008!

Nyår blev helt toppen! Fick gå lite tidigare från jobbet så då blev det hem och äta en snabbis sen till stallet direkt. Jag är allt bra snabb när jag väl vill. Mockade och släppte in alla hästar på 20 minuter, det är fan inte dåligt! Sen gjorde jag mig iordning och gick bort till Angelica och Marcus så kom Stefan och Lena och hämtade oss så åkte vi till Brålanda, hem till Sebbe. Sebbe och Nisse hade gjort god mat när vi kom, och det var verkligen behövligt eftersom jag var vrål hungrig. Sen började det groggas och vi hade jätte trevligt. Senare skulle vi gå upp till Klang som bor ovanför Sebbe, men jag och Angelica tyckte dom var väldigt sega så vi skulle gå upp och snabba på deras parmiddag,som vi bara trodde var Klang, madde och Julia med pojkvän så när vi stormar in där så sitter det 16 pers där inne, pinsamt läge! Kvällen var lyckad i alla fall, det var öppet hus i hela trappuppgången (i de få lägenheter som fanns där), för alla hade fest, det var nice. Sen blev det massa smällare vid 12 slaget och massa folk. Haha en smällare la sig ner, en sån som skjuter åt alla hål. Så någon bara skrek "spring" och alla sprang som idioter, men den jäveln sköt åt alla hål, det var riktigt roligt. Bara en tjej som blev träffad i benet, annars var de riktigt kul. haha!
Idag mår jag faktist väldigt bra. Det fanns ju inte möjligheter alls att ta bilen till stallet när jag vaknade.. så hurtig som jag är, tro det eller ej, så gick jag till stallet och hem igen, typ en mil är det väl ungefär. Jag är grym! Så nu snorar jag som fan.. ska försöka få i mig lite mat, sen ska jag städa.
Hoppas alla hade en lika bra nyår som jag hade! =)

Summering 2008!

Lite vad som hände 2008!

Januari

- Vi va ett gott gäng som drog till Olearys. En av de bästa krogrunderna det året.
- Jag och Cissi gjorde praktik på Psyk. Även de en av de bästa praktikerna.
- Jag hade halsfluss, ovanligt!

Februari

- Jag och Marcus blev tillsammans igen
- Treans första bålrunda hemma hos Friberg med temat prinsar och prinsessor
- Jag, Cissi, Tessan och Angelica hade myskvällar varje vardag för gubbarna var och jobbade.

Mars


- Bålrunda hemma hos Cissi, med temat yrken.
- Hela klassen var i Göteborg och fick massage och shoppade.
- Vi va på Elmia i Jönköping
- Årets första träning för Helen

April

- Årets andra träning för Helen
- Klassen var på studiebesök på SOS Alarm och Sahlgrenska, mycket inressant.
- Vi fick våra efterlängtade studentmössor
- Hela klassen var på Lipz och gjorde våran OP-ring i Cowboybaren, saknar det!
- Angelica fyllde 19 och det blev party!

Maj

- Maniax fyllde 20 så det var fest i Fiskebäckskil, grymt roligt!
- Skol-SM i Jönköping med hela OP
- Bålrunda med grillning hemma hos Emelie
- Årets första tävling - Vestur cupen
- TURKIET - Underbar resa!

Juni

- Jag och Marcus flyttade ihop.
- Balen - ett minne för livet
- Och den efterlängtigaste dagen på flera år, STUDENTEN!
- Naela blev halt, vilken kunde vara en fångkänning, men som tur va så blev hon frisk <3
- Arbetslivet började på allvar

Juli

- Jag va hos läkaren och röntgen med min fot men inget hände.
- Fyllde 19
- Firade med en blöt fallens dagar.
- Jag och Marcus tog med Naela och åkte till grushålan och badade.

Augusti

- Vi såg Torgny Mellins och The Poodles på Vänersborgsfestivalen
- Vi slängde ut all skit på logen så vi skulle få plats med vinterns hö.
- Jag, Emmo och Mårten va i Norge.

September

- Blev ett par turer till Lipz denna månaden
- Fick mitt älskade vikariat i Vargön.
- Fick äntligen tumen ur att köpa en ny tv.

Oktober

- Köpte min älskade bil. Nisse <3
- Köpte nya tävlingsridbyxor och stigbyglarna jag velat ha i evigheter.
- Landis klubbmästerskap på Säve
- Underbara kvällar med mina vänner.

November

- Köpte äntligen nya boots, löv.
- Vi va ett gött gäng som drog till Olearys och Sand

December

- Köpte äntligen en egen bärbar dator, skönt!
- Vi lussade med hästarna när det snöade ute, mys!
- Julafton med min kära familj.
- Lipz med en massa folk på Annandagen.
- Nyår i Brålanda med gamla fölket!

Det var smått och gott mitt år det. Hänt en hel del stora och små saker, bra och dåliga, glada och sorgliga saker. Saker som tar sin början och andra saker som tar slut. Men jag är trots allt nöjd med 2008 och tack till alla som delade det med mig. 2009 har precis börjat... har inga stora förväntningar av detta året, utan ta dagen som den kommer. Har inte mycket planerat inför 2009, mer än att jag vill ut och resa, ska komma iväg på fler tävlingar i år och vill ha ett fast jobb!
Välkommen 2009!!

RSS 2.0