SM Islandshästar Strömsholm 2009

Ja,  lite sumering från en toppen helg!

Torsdag.
Åkte från Vargön vid fyra, efter några kisse & rökpauser och en fika paus var vi uppe i Västerås vid en halv nio ungefär. Checkade in på hotellet och sen drog vi till Max och käkade. Efter maten blev det dusch och vi bäddade ner oss med några glas vin och gjorde oss redo för morgondagen.

Fredag.
Gick upp vid halv sju tiden o drog till banan.Tittade på uttagningarna och början på B-finaler. Blev en del shopping och var tbx på hotellet vid 8 tiden tror jag ungefär. På kvällen gick vi ut och åt, på typ Olearys och sen blev vi inlåsta på parkeringshuset. Resten av kvällen bestod av alkohol.

Lördag.
Idag var vi uppe med tuppen igen och drog till banan. Kom fler landianer idag och stämningen var på topp då A-finalerna började, det bästa på hela alltet. Vi satt på läktaten till vänster längst bort och vrölade som bare den åt alla duktiga landianer och Landi flaggan var hissad.
Fillippa Montan och Rökkvi fra Hárlaugsstödum tog hem segern i fyrgång för seniorer och det var rejäl stämning där.

Söndag.
Sista klasserna, A-finaler. Stämningen var helt otrolig. Landianen Linda Antonsson och Isak från Dirhuvud tog hem guldet och Landianen Michaela Östermalm och Bradur från Skattegården tog silvret i T2, härligt! Man får totala rysningar i hela kroppen när Linda och Isak kör sin tölt på lösa tyglar, underbart!
Senare under dagen var det Helen och Bojjes tur för a-final i 5-gång, och det var så sjukt spännande, alla var skit nervösa. Helen fick högst poäng i galoppen och passen så vi satt som på nålar och tårarna var inte långt borta inför det slutgiltiga resultatet.... tyvär räckte det inte till ett guld, men hon kom på delad andra plats, grymt bra!! Blev även en reservplats till VM, grattis!

Trots regn till och från och lera upp till knäna så var det ett totall lyckat SM! =) Vart det blir nästa år återstår att se.  Lite mer bilder...


Filippa Montan och Rökkvi


Linda och Michaela


Helen och Bojje


Janne och Embla


Fruktansvärt fin show mellan häst, hund och människa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0